WS Tuinproducten Brochure

Page 1

Onze producten zijn gebruiksvriendelijk & eectief!

Reinigingsmiddelen Impregneermiddelen Voegmiddelen Lijmen Accessoires

Assortimentsbrochure 2019


WS Reinigingsmiddelen & Impregneermiddelen staan bekend om: Het aanbrengen van een beschermlaag! Het bestrijden van kalkuitbloei! Het afrekenen met algen en/of mos! Het ophalen/verdiepen van de kleur!

Beide producten toegepast op bovenstaande bestrating

Alle kalk is verdwenen met dit product!

Toegepast op deze bestrating


Reinigingsmiddelen WS KALKUITBLOEI VERWIJDERAAR INHOUD 1 LITER Last van witte vlekken op uw bestrating veroorzaakt door kalkuitbloei of zaagslijpsel? Dan kunt u met de zoutzuurvrije WS Kalkuitbloei Verwijderaar het probleem oplossen. Dit product is speciaal ontwikkeld om kalk op eenvoudige wijze te bestrijden.

16,95

Het gemiddelde verbruik van WS Kalkuitbloei Verwijderaar is afhankelijk van de mate van uitbloei en het type bestrating. WS ADVANCE INHOUD 1 LITER WS Advance is een zuurvrije reiniger die geschikt is voor het schoonmaken van uw bestrating, maar dient tevens altijd aangebracht te worden voordat er impregneermiddelen, zoals WS Seal & Protect of WS Imperial Black, worden toegepast. Door het gebruik van WS Advance kan het impregneermiddel goed in de bestrating trekken.

24,95 WS REINIGINGSDOEKJES VERPAKKING 150 STUKS WS Reinigingsdoekjes zijn handig en uiterst doeltreend. Deze doekjes verwijderen niet uitgeharde MS Polymeer, hybride, siliconenkit en PU-Schuim, olie, de meeste lijmen, verven en vet van handen, gereedschappen en ondergronden.

17,95

U kunt met 1 liter WS Advance gemiddeld een oppervlakte reinigen van circa 50 m2. WS GREEN CLEAN 1 LITER / 10 LITER

79,95

14,95

Voor het verwijderen van groene aanslag op uw bestrating. Na het gebruik van WS Green Clean behoren algen en mossen tot de verleden tijd! Schrobben of het gebruiken van een hogedrukspuit is niet nodig.

U kunt met 1 liter WS Green Clean gemiddeld een oppervlakte reinigen van circa 100 m2. 3


Beide toegepast op deze bestrating

De kleur is met dit product enorm opgehaald!


Impregneermiddelen

25,95

22,95 WS IMPERIAL BLACK INHOUD 1 LITER

WS SEAL & PROTECT INHOUD 1 LITER

Is uw antraciet/zwarte bestrating of zijn uw muurblokken verkleurd en toe aan een opknapbeurt? Dan biedt WS Imperial Black uitkomst. Na gebruik hechten vuil, algen en/of mos minder snel en is uw bestrating onderhoudsvriendelijker! Uw bestrating wordt weer donker van kleur en tevens voorzien van een impregneerlaag.

Uw nieuwe bestrating direct impregneren voor een langere levensduur? Of uw verkleurde/ vergrijsde bestrating juist weer nieuw leven inblazen? WS Seal & Protect verdiept de kleur en brengt een beschermlaag aan waardoor extern vuil, zoals groene aanslag, minder kans heeft zich te hechten aan de bestrating. Eerst reinigen met WS Advance en daarna behandelen met WS Seal & Protect en uw bestrating gaat weer een tijd mee!

U kunt met 1 es WS Imperial Black 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2.

U kunt met 1 es WS Seal & Protect 2 lagen aanbrengen voor het impregneren van een gemiddelde oppervlakte van circa 15 m2. 5


47,95 Leverbaar in de kleuren Grijs Beige Basalt

WS POLYMEERZAND INHOUD 20 KG WS Polymeerzand is uitermate geschikt voor het voegen van voornamelijk lichte belasting zoals uw terras, “recht op recht” garage oprit of andere buitenbestrating en kan toegepast worden op onder andere gebakken klinkers of keramische tegels. Geeft een gebonden, maar flexibele voeg zodat scheuren minder snel ontstaan. Bovendien is WS Polymeerzand milieuvriendelijk en zeer duurzaam. Hard uit na bewatering en geeft mieren geen kans. In slechts een paar stappen een onkruidvrij(e) terras/tuin!

6


Voegmiddelen Geschikt voor zowel terras als garage oprit! (lichte belasting) Duurzaam en milieuvriendelijk! In slechts een paar stappen een onkruidvrij(e) terras/tuin!

Leverbaar in de kleuren Grijs Beige Basalt

49,95

WS VOEGMORTEL EASY INHOUD 15 KG VOOR VOEGBREEDTES VANAF

5 MM

WS Voegmortel is eenvoudig in gebruik, zeer effectief, duurzaam en zorgt ervoor dat uw terras/tuin onkruidvrij blijft! Ook is WS Voegmortel waterdoorlatend, bestand tegen vorst, dooizout en de breedte-sproeier van uw hogedrukreiniger. Heeft een open structuur, is speciaal ontwikkeld voor lichte belasting en kan onder uiteenlopende weersomstandigheden worden verwerkt, zelfs bij regen! Leverbaar in diverse kleuren en geschikt voor voegbreedtes vanaf 2 mm (Fine) of 5 mm (Easy).

WS VOEGMORTEL FINE INHOUD 15 KG VOOR VOEGBREEDTES VANAF

2 MM

Leverbaar in de kleuren Grijs Beige Basalt Diepzwart

59,95

63,95 7


Beide toegepast op deze bestrating en muurelementen

De bestrating is weer als nieuw!

Beide toegepast op deze bestrating 8


Lijmen Een hoogwaardige kant-en-klare polyurethaan lijmschuim voor het verlijmen van allerlei steensoorten, zoals stapelblokken of muurelementen.

19,95 Ook leverbaar WS PU-Cleaner 500 ml t.b.v. schoonspuiten WS Schuimpistool na gebruik

14,95

14,95

WS PU-SPUITLIJM INHOUD 500 ML

WS PU-SPUITLIJM SCHROEFDRAADKOP INHOUD 750 ML

22,95 9,95 WS POLYMEERKIT ZWART INHOUD 290 ML Multifunctionele montagelijm voor het afdichten/verlijmen van de meest voorkomende sierbestratingsof bouwmaterialen. Geschikt voor vele toepassingen en constructies.

WS STEENLIJM POEDER INHOUD 15 KG Even water toevoegen en u heeft een gebruiksklare mortel waarmee u bijvoorbeeld muurtjes, borders van gebakken bestrating of natuurstenen stapelelementen kunt lijmen. WS Steenlijmpoeder is weerbestendig, heeft een hoge kleefkracht, is extra vloeibaar tijdens gebruik en wordt snel hard na verwerking!

9


Voor

Voor

De kleur is met dit product enorm opgehaald!

Na

Na Beide toegepast op deze bestrating

10


Accessoires

34,

95

48,95

WS VOEGKRUISJES INHOUD 200 STUKS Met WS Voegkruisjes worden uw terrastegels altijd op de juiste voegbreedte gelegd! Een ideaal product voordat u aan de slag gaat met WS Voegmortel.

WS VOEGENROLLER

119,00 WS SCHUIMPISTOOL (T.B.V. PU-SPUITLIJM) WS NEVELPOMP

750 ML

37,95

WS KITSPUIT

19,95 22,95 11


Hier kunt u de meeste WS Tuinproducten vinden!

ro

Hier kunt u een gedeelte van de WS Tuinproducten vinden!

Kijk op onze website www.wstuinproducten.nl voor een verkooppunt bij u in de buurt!

Tuinproducten

Dorus Rijkerskade 6 2315 WB Leiden info@wstuinproducten.nl www.wstuinproducten.nl

Volg ons voor meer inspiratie www.facebook.com/wsallproducts

n ze D eal e

r

r

e r D eal e

B

Hier kunt u alle WS Tuinproducten vinden!

ilv

S

G o * Official * r ld D eale


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.