Page 4

Mode van de Maand

Chana Mulder uit Varsselder timmert aan de weg als model. Binnenkort doet zij zelfs een fotoshoot bij Elite Models in Amsterdam. Maar waar kun je nu beter oefenen dan met fotograaf Roel in Gaanderen? Maar eerst de puntjes op de i wat betreft kleding en kapsel. Voor dat laatste is Chana naar Haarmode Lavonn in Gaanderen geweest. Daar heeft Yvonne Chana voorzien van de haartrend voor deze zomer: balayage. Deze look is een soort overloop van verschillende bruintinten (mocca-violet en lichtbeige), tot licht in de punt en rond om je gezicht. De haren zijn gestyled met een grove krultang voor een natuurlijk effect. Anita, modestyliste van Lady W, was er snel uit. Chana’s postuur leent zich uitstekend voor een lange jurk. Gekozen is hier voor een jurk met slangenprint in roze en taupe. Vanwege het lekkere weer afgemaakt met een sjaal. Mocht het wat koeler zijn, dan staat een (jeans)jasje hier ook heel leuk bij. Bij lady W shop je ook voor je accessoires, de tas die Chana draagt komt uit de winkel in Gaanderen. De visagie is gedaan door makeup artist Monique Hulleman. En heel voordelig ook nog, want sinds vorige week is de opruiming begonnen. Wees er snel bij, zodat je nog lekker veel keus hebt.

Chana Mulder is klaar voor de zomer. Deze schoonheid uit Varsselder timmert aan de weg als model. foto: Roel Kleinpenning

vrijdag 3 juli 2015 · 4 Konden we bij de vorige editie van deze rubriek alleen nog maar dromen van een mooie zomer, nu is deze in alle hevigheid losgebarsten! De zomer brengt zoveel mode met zich mee.. Van lekker flaneren langs terrasjes tot wat luchtigs voor aan ’t strand. Na deze week is deze rubriek een maandje op vakantie. Maar blijf je opgeven als je ook eens in aanmerking wil komen voor een gratis kapsel en outfit: redactie.wd@ wegenermedia.nl.

Chana Mulder

FORMIDO ULFT!

UITKNIPBON!

KOOPZONDAG BIJ 250 0 GELDIG OP 5 JULI 2015

✁ ✁

OP ÉÉN ARTIKEL NAAR KEUZE!*

711146 017464

Doetinchem

8

de Weekendkrant

Bij inlevering op zondag 5 juli. Zie spelregels in onze bouwmarkt

.00 uur! 5 Juli a.s. van 11.00 tot 17

PRIJSDOORBRAAK!

,r 2 S4oem a mid o 8am! 1 ge5oe. - ‫ה‬t For

50

Schoemaker Formido Ulft De Stenenmaat 8 Tel.: 0315–69 55 30

EXTRA

LAAG GEPRIJSD!

A-MERK KWALITEIT!

Laminaat Mont Blanc Oak

Dikte: 8 mm. Met V-groef. Met zicht- en voelbare houtstructuur en subtiele groef rondom. Verkoop per pak (2,22 m2).

19.99

Per m2.

99 9.

DEKT IN 1 LAAG Monodek

In 1 laag dekkend. Goed reinigbaar en vergeelt niet. Vochtregulerend. Onbrandbaar. In wit en RAL9010 (gebroken wit). Rendement: ± 100 m².

85.95

95 36. 10 Liter.

Ltr. 3.70

Profile for Wegener

de Weekendkrant Doetinchem week27  

de Weekendkrant Doetinchem

de Weekendkrant Doetinchem week27  

de Weekendkrant Doetinchem

Profile for weeklies
Advertisement