Page 21

Voorproefje van een warme Saunawinter:

unieke herfstaanbieding geldig tot 31 oktober 2013 Maak gebruik van deze unieke aanbieding die nu ingaat en tot 31 oktober 2013 geldig is. Download het inschrijfformulier of neem deze advertentie mee. Tegen betaling van een saunabad van € 24,- mag u dan eenmalig één introducé meenemen. Maak kennis met de persoonlijke benadering van Sauna Papendrecht.

Sauna Papendrecht

Twee binnensauna’s, één buitensauna, zonnecentrum, stille rustruimten, bar, restaurant, tuin, dakterras, whirlpool, een binnenzwembad overlopend in een buitenzwembad, Turks stoombad, infrarood cabine en kleurencabine. Sauna Papendrecht is één van de sfeervolste sauna’s. De aandacht van ons personeel zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt. De Sauna ligt in Papendrecht-West tussen Rotterdam, Dordrecht en Sliedrecht.

Beauty Centrum

De beauty afdeling van Sauna Papendrecht biedt u een compleet en gevarieerd pakket op het gebied van ontspanning, lichaams- en gezichtsverzorging. Ook mannen zijn van harte welkom in onze beautysalon.

Massage

Massage met warme stenen ontspant het lichaam tot het diepste niveau. De aloude kunst van “Hot Stone” massage is een manier om de mens in balans te brengen. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn.

Zonnecentrum

U kunt kiezen uit zonnebanken, snelbruiners of de ultra turbo-bruiner. En dit alles in aparte en geventileerde cabines met douches.

Douwes Dekkerlaan 1a, 3351 CH Papendrecht, T 078-6153736, www.thermenpapendrecht.nl

Havenfestival