Page 5

Lokaal

Woensdag 31 januari 2018

André Flach opent Campagnehuis SGP-ChristenUnie

3e prijs voor Morgana de Heer Hendrik-Ido-Ambacht

H.I.Ambacht - Afgelopen zaterdag heeft lijsttrekker André Flach het Campagnehuis van de SGP-ChristenUnie geopend aan de Nijverheidsweg te Hendrik-Ido-Ambacht. Vanuit deze voormalige showroom aan de Nijverheidsweg 75 zullen allerlei activiteiten worden georganiseerd.

H.I.Ambacht - Morgana de Heer heeft in de strijd met 16 andere Morgana winkels de 3e jaarprijs weten te bemachtigen! De strijd ging om de klanttevredenheidsscore per winkel. Veel klanten (circa 70%) gaven Morgana de Heer een cijfer 9 of 10 en daarmee zouden deze klanten Morgana de Heer aanbevelen bij kennissen en familie. ‘’Dit is een geweldige prestatie van het gehele team’’ aldus Teunis Bil.

nehuis willen we door interactieve bijeenkomsten met inwoners in contact komen en blijven. Dit is de uitvalsbasis voor onze vele vrijwilligers en de ontmoetingsplaats voor de kiezers. Hier kan iedereen kennismaken met de punten uit ons verkiezingsprogramma en met de kandidaat-raadsleden. Er staan bijvoorbeeld weer bijeenkomsten gepland voor ondernemers en De SGP-ChristenUnie is hard bezig met het ouderen en nog veel meer”. De verkiezingen voorbereiden van de campagne voor de ge- voor de gemeenteraad zijn op 21 maart 2018 en meenteraadsverkiezingen. De afgelopen maan- de SGP-ChristenUnie heeft lijstnummer 1. den is er gewerkt aan het schrijven van het verkiezingsprogramma, het uitdenken van de Foto: Cees van der Wal campagne en het vaststellen van de kandida- De SGP-ChristenUnie in Hendrik-Ido-Ambacht tenlijst. Bijzonder is dat de SGP-ChristenUnie heeft afgelopen zaterdag haar campagnehuis net als in 2014 weer de beschikking heeft over geopend. De kandidaat raadsleden Peter Boueen campagnehuis. Lijsttrekker André Flach dewijn, Bart van Ginkel, Jeroen van der Laan, geeft aan dat de SGP-ChristenUnie voor een Cees Timmers, Martine Kamphuis, Leo Plataanpak heeft gekozen waarmee veel inwoners schorre en Erik van Hartingsveldt (v.l.n.r.) kijken in Hendrik-Ido-Ambacht betrokken kunnen hoe toe lijsttrekker André Flach het pand opent. worden bij de lokale politiek. “Met dit campag-

Morgana de Heer is een begrip in de regio Drechtsteden. De naam staat voor kwaliteit op het gebied van slaapsystemen en bedtextiel. De 3e generatie zet de winkel op een eigentijdse manier voort met de Morgana formule, die duidelijk gepositioneerd is en zich onderscheid van de concurrentie. Grootste pluspunt bij Morgana is dat consumenten de slaaptest kunnen ervaren. ‘’Door mensen de slaaptest te laten ervaren hebben we de mogelijkheid om het aan te schaffen slaapsysteem volledig op het lichaamsprofiel van de klant af te stemmen’’, vertelt Teunis. Uit meetgegevens van de slaap-

5

test komt een vrijblijvend advies wat de basis is voor het samen te stellen slaapsysteem. ‘’Wij willen al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in 2017 en het positief beoordelen van onze winkel! Onze uitdaging is om in 2018 minstens net zoveel tevreden klanten te krijgen maar liefst natuurlijk meer’’. Ook toe aan een nieuwe matras, slaapsysteem of bedtextiel? Bezoek dan nu Morgana de Heer in Hendrik-Ido-Ambacht!

Reddingsbrigade HendrikIdo-Ambacht zwemt ook voor Jeugdreuma Vereniging Nederland Politiek debat H.I.Ambacht op Radio Rijnmond en de ATOS H.I.Ambacht - In de aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen zendt Radio Rijnmond, samen met ATOS Radio, op woensdag 7 februari rechtstreeks een politiek radiodebat uit tussen de lijsttrekkers van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Tussen 17.00 en 18.00 gaan deze in café Boven van theater Cascade met elkaar in discussie over verschillende onderwerpen. Door Radio Rijnmond worden de komende weken 21 van deze uitzendingen gemaakt in de reeks van

Rijnmond Nu verkiezingsdebatten. Daarvoor wordt er in de verschillende gemeenten door de regionale zender nauw samengewerkt met de plaatselijke lokale omroep waaronder ook twee keer met de ATOS. Het debat op woensdag 7 februari wordt gepresenteerd door Ruud de Boer en Ronald Roël en iedereen die daarbij aanwezig wil zijn is van harte welkom. De toegang is gratis. Het programma is te beluisteren via alle kanalen van Radio Rijnmond en ATOS Radio en via Uitzending Gemist op de website atosrtv.nl.

Verkiezingsprogramma VVD Hendrik-Ido-Ambacht

H.I.Ambacht - De VVD Hendrik-Ido-Ambacht nodig hebben. De VVD is een bestuurderspartij heeft het verkiezingsprogramma gepubli- en wij willen onze verantwoordelijkheid nemen. Wij willen samen met bestuurders, inwoners en ceerd met de titel VVD Zeker in Ambacht. ondernemers oplossingen vinden voor vraagHierin staan de thema’s waar wij ons voor gaan stukken en projecten willen we afmaken in alle inzetten. Veiligheid, ruimte en verkeer, zorg, on- openheid, met goede discussie en een actieve dernemersvriendelijk, een goede en duurzame houding. Ons verkiezingsprogramma Zeker in leefomgeving, en een op de toekomst gerichte Ambacht is te vinden op de website; hiambacht. gemeente. Wij zijn trots op ons dorp en de in- vvd.nl woners.En er gaat veel goed in onze gemeen- Samen Doen, Zeker in Ambacht. te, maar er zijn ook punten die onze aandacht

H.I.Ambacht - Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht heeft afgelopen zaterdag 27 januari een sponsoractie georganiseerd. Hierbij konden alle leden zich laten sponsoren om gedurende een half uur zo veel mogelijk baantjes te zwemmen in zwembad De Louwert. De goede doelen van dit jaar waren: Nieuw materiaal voor de lessen Reddend Zwemmen en de Jeugdreuma Vereniging Nederland.

Aan de Jeugdreumavereniging is afgelopen zaterdag een waarde check overhandigd met een bedrag van minimaal 600,-. Op 10 februari wordt bekend wat het exacte bedrag is voor de Reddingsbrigade en de Jeugdreuma Vereniging Nederland. Daarnaast worden er prijzen uitgedeeld per leeftijdscategorie aan de kinderen die het meeste geld voor de goede doelen bij elkaar hebben gezwommen. Alle leden kregen namens de Jeugdreuma Vereniging Nederland een goodiebag als dank voor hun inzet. De Reddingsbrigade verzorgt op dinsdagavond en zaterdagmiddag lessen Reddend zwemmen in zwembad De Louwert. Bent u geïnteresseerd in deze sport dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken/mee te zwemmen.

Zoals elk jaar wordt er naast de vereniging een ander goed doel gekozen waarbij een of meer leden betrokken zijn. Anouk (10 jaar) is 4 jaar lid van de Reddingsbrigade. Sinds 7 jaar heeft zij jeugdreuma en als je jeugdreuma hebt is zwemmen erg goed voor je. Reddend Meer info en foto’s: zwemmen is dan een fijne sport om te beoe- Reddingsbrigade Hendrik-Ido-Ambacht: www.rbhiambacht.nl en meer info over fenen met leeftijdsgenootjes.

Profile for Uitgeverij De Brug

Weekblad De Brug - week 5 2018 (editie Hendrik-Ido-Ambacht)  

Weekblad De Brug - week 5 2018 (editie Hendrik-Ido-Ambacht)