Page 7

INNER

7

Woensdag 31 mei 2017

CIRCLE

RUN

Wisse Makelaardij & Hypotheken trotse sponsor ‘Wisse Kidsrun’ Wisse Makelaardij & Hypotheken heeft zich als sponsor verbonden aan de jaarlijkse Kidsrun van Stichting Run-Dezvous. Begin dit jaar tekende het Ambachtse makelaarskantoor een overeenkomst voor een samenwerking met de organisatie van de Bolidt Inner Circle Run.

“Het enthousiasme waarmee de kinderen ieder jaar deelnemen aan de Kidsrun staat symbool voor het enthousiasme waarmee wij de markt en onze klanten benaderen”, vertelt Sam Wisse. “We hebben de kans met beide handen aangegrepen om partner te worden van de Kidsrun. De ondersteuning van goede doelen zoals hospice De Cirkel en het Jeugdspeelpark spreekt Wisse is altijd zeer betrokken geweest bij evene- ons erg aan en we zijn trots dat we onze naam menten in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. kunnen verbinden aan het evenement”. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse steun aan de Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana en Met ingang van dit jaar is de Kidsrun daarom diens activiteiten, de Breakfastrun en sinds kort benoemd tot de ‘Wisse Kidsrun’. Het team van dus ook het partnerschap met de jaarlijkse Bo- Wisse kijkt met plezier uit naar 15 juni! lidt Inner Cirle Run en Kidsrun.

Lever je kleurplaat vóór donderdag 15 juni in bij Wisse Makelaardij & Hypotheken in Winkelcentrum De Schoof 82 in Hendrik-Ido-Ambacht en maak kans op één van de prijzen! Naam:

Telefoonnummer:

Profile for Uitgeverij De Brug

Inner Circle Run krant 2017 - Uitgeverij De Brug  

Inner Circle Run krant 2017 - Uitgeverij De Brug  

Advertisement