Page 17

INNER

17

Woensdag 31 mei 2017

CIRCLE

RUN

Natuurlijk doen wij weer mee! De leerlingenraad van obs De Dukdalf interviewt een aantal klasgenoten die zoals elk jaar ook dit jaar weer vol enthousiasme meedoen aan de Inner Circle Run.

Julian: Mijn opa en oma wonen in de flat bij het Sophiapark en komen altijd kijken, ze hoeven alleen maar naar beneden te lopen en ze kunnen ook vanaf het balkon kijken.

6. Heb je nog vrienden of familie die ook meelopen? Raad je het mensen aan om mee te doen? Esmee: Mijn oma en broertje doen ook mee en soms mijn moeder. het lukt meestal wel. Merel: Mijn vader en zus doen mee en mijn ooms Brian: Ja, eigenlijk elke dag, want ik ben elke dag en tantes, want die lopen zelf ook hard. wel iets aan het doen waar je bij moet rennen. Dean: Mijn neef doet mee, die zit ook bij ons op Esmee: Ja, ik train met mijn oma. Die gaat zelf school. ook veel kilometers rennen. We gaan dan samen Michelle: Mijn broer doet mee. met mijn broertje trainen en oma zegt dan hoe Brian: Mijn neefje en nichtje doen mee. hard we moeten rennen. Dat we eerst zachtjes moeten beginnen en bij de finish heel hard moe- Wij raden het iedereen aan om mee te doen, want ten sprinten. het is erg leuk en belangrijk voor het goede doel.

1. Waarom doe je elk jaar mee? Waarom vind je het leuk? Heb je een doel voor jezelf? Merel: Mijn vader vindt hardlopen heel erg leuk. Vorig jaar kon ik zelf niet meedoen, maar mijn vader deed wel mee. Het laatste stukje was ik nog even gaan kijken en het leek me toen heel leuk om zelf ook mee te doen. Arend: Het is gewoon heel leuk, omdat je dan lekker in beweging komt en wandelen vind ik ook erg leuk. Saul: Ik wil graag meer gaan sporten en ik ga sa- 4. Het is een wedstrijd, maar weet je ook waar men met mijn vader opbouwen. De Inner Circle het nog meer voor is? Dean: Het is belangrijk voor het goede doel. Vorig Run is dan een goed doel voor mij. jaar voor het Jeugdspeelpark, maar ook voor de hospice. 2. Vind je het moeilijk, is het zwaar? Zain: Voor mij is het niet moeilijk, want ik vind het Esmee: En natuurlijk ook voor de leukheid! juist leuk om te rennen en extra te sporten. Esmee: Soms is het wel zwaar, omdat je dan heel 5. Wie komen er allemaal naar je kijken? Neem veel en hard moet rennen en dan krijg je pijn in je supporters mee? Michelle: Mijn moeder komt altijd kijken en mijn je zij. grote zus en grote broer. 3. Train je er veel voor? Ja, hoe doe je dat dan? Zain: Ik ga altijd met mijn zus en de juffen komen Michelle: Ja, ik train heel vaak met mijn grote zus. ook altijd kijken. We gaan dan samen oefenen en mijn zus zegt dan Dean: Mijn tante, oom, nichtjes, neefjes, opa en hoe lang ik moet rennen. Dat is best lang, maar oma, papa en mama, de hele familie komt kijken!

7. Jullie vinden het heel leuk en belangrijk om mee te doen. Hoe zorgen jullie ervoor dat er nog veel meer mensen meedoen? Zain: Ik hoop dat er heel veel mensen meedoen, want we willen veel geld ophalen voor het goede doel. Ik vraag daarom heel vaak aan al mijn vrienden of ze mee willen doen en meestal doen ze dat dan ook. Esmee: Ik probeer mensen te overtuigen door te zeggen dat het heel leuk is en ook om het voor de goede doelen te doen. Linda: Aan een vriend vraag ik of hij mee wil doen en dan vraag ik ook gelijk of hij het weer aan iemand anders wil vragen. Zo horen heel veel mensen dat je mee kan doen en dat het leuk is!

Brian: Bij de voetbal ga ik naar de baas en dan vraag ik of ik de microfoon mag lenen als we aan het trainen zijn. Dan vraag ik even de beurt en dan vraag ik aan iedereen of ze mee willen doen. Bij de andere club kunnen ze het dan ook gelijk horen. 8. Vind je iets aan het rennen niet leuk of kan er iets verbeterd worden? Brian: Als we klaar zijn met het rennen dat we dan gratis ijsjes krijgen in plaats van een banaan. Een banaan is natuurlijk wel gezond, maar als je rent krijg je het super warm en dan wil je iets kouds hebben. Merel: Als het goed is krijgen we dit jaar een gratis ijsje bij de Sophia IJssalon. Dus dat is al geregeld, dat stond in de brief. 9. Zijn we nog iets vergeten of wil iemand nog iets zeggen? Michelle: Doe mee, want rennen is gewoon heel gezond! Brian: Met rennen kan je sportief worden en je spieren worden steeds sterker!

Voor de echte puzzelaars! Lever deze speciale ‘Bolidt Inner Circle-puzzel’ vóór donderdag 15 juni in bij Jumbo van Daalhuizen en maak kans op één van de drie gratis boodschappenpakketten. Je vindt de woorden horizontaal, verticaal en diagonaal. Broek Atletiek Trainen Winnen Sporten Sporter Hospice Sportief Sokken Kidsrun Hardlopen Inner Circle Run Jeugdspeelpark Col de Sophia Atletiekbaan Winnaar

Schoenen Atleet Snel Wisse Prijs Bolidt Kilometer Finale Looppas Medaille Cirkel Afstand Podium Finish Jumbo Daalhuizen De Schoof 120 3341 EB Hendrik Ido Ambacht Winkelcentrum De Schoof www.jumbovandaalhuizen.nl

NAAM: ............................................................................................... ADRES: ............................................................................................... TELEFOONNUMMER: ....................................................................

Profile for Uitgeverij De Brug

Inner Circle Run krant 2017 - Uitgeverij De Brug  

Inner Circle Run krant 2017 - Uitgeverij De Brug  

Advertisement