Page 1

WEDDING GARAGEN UUTISET UUTISKIRJE MAALISKUU 2019

VIIMEISIMMÄT UUTUUDET

MAAILMAN

VINKIT

JA

PARHAILLE

ASIAKKAILLE

Kuvan puku on muuten 190€ ja kokoa 34 ja nähty myös Love me do-häämuotinäytöksessä!


PAIKOILLENNE, VALMIINA, VIHKIKÄÄ! HÄÄVUOSI 2020 LÄHESTYY! Totta se on, 2020 morsiamet ovat nyt valmistautumassa häihinsä. 2020 on iso häävuosi, ja se näkyy myös Wedding Garagessa. Pukuja liikkuu hurjaa tahtia, ja meillä on ihania uutuuksia myymälässä! Uutuuksia tulee joka viikko, ja liikkeessä on jatkuvasti n.250-300 hääpukua heti ostettavaksi. Tällä viikolla saapui liki 20 uutta pukua!

KYLMÄN SÄÄN ASUSTEISTA NYT PARAS VALIKOIMA Syksyn ja talven morsianten on hyvä bongailla lämpimiä asusteita isosta valikoimasta juuri nyt: lukuisia tekoturkisboleroita, stoolia ja keeppejä on saapunut myyntiin. Mikäli et löydä sopivaa valikoimastamme, voit myös kurkata Poirierin tai Bianco Eventon valikoimia netistä. Tilaamme myös toiveiden mukaisia tuotteita myymälään tutkittavaksi!

SATEENVARJOJA Sateenvarjoja saapuu iso valikoima huhtikuun alussa liikkeeseemme. Ennakkotilaajat saavat viestin sähköpostiin heti kun varjot saapuvat!


UUTUUSPUVUT KIERRÄTETYT UUTUUDET Tässä kuussa olemme saaneet toistakymmentä upeaa, käytettyä hääpukua liikkeeseemme. Uutuuksissa on merkkeinä esim. Party Line, Morilee, St.Patrick, Blue, Sweetheart, Sincerity ja Christina Wu. Kaikki uutuudet löydät https://www.instagram.com/wedding_garage/ ja käytetyt puvut tunnistat kierrätysmerkistä

OUTLET-UUTUUDET Saamme aina silloin tällöin yhteistyökumppaneiltamme sesongin viimeisiä kappaleita tai sovituspukuja outlet-tuotteina myyntiin. Tässä kuussa saimme vuoden 2018 mallistoista esim. Mark Lesleyn, Kenneth Winstonin, Enzoanin ja Sincerityn hääpukuja.

HALUATKO MYYDÄ HÄÄPUKUSI? Otamme myyntiin hääpukuliikkeistä ostettuja tai tunnettujen suunnittelijoiden tekemiä käytettyjä, käyttämättömäksi jääneitä, korkeintaan viisi vuotta vanhoja hääpukuja. Puvun tulee olla pesetetty ja ehjä. Mikäli puku täyttää kriteerit, voit varata esittelyajan verkkoajanvarauksemme kautta. Myyntipalkkio on 30

€ /2kk

ja provisio

myyntihinnasta 30%. Mikäli puku tarvitsee lisäaikaa myynnille, emme veloita sinulta uutta myyntipalkkiota, 2kk jälkee provisio on 35%. Jos puku ei siis mene kaupaksi, et ole maksanut yhtään enempää!


SAVE THE DATE 19.10.2019 JYVÄSKYLÄ BRIDAL SHOW

SYKSYLLÄ

JÄRJESTETÄÄN

HÄÄTAPAHTUMA NIIN JA

JOSSA

KOTIMAISILTA

KUIN

ON

ESILLÄ

MUISTA VIP-LIPUT

SEURATA

UUSIA

LUKUISIA

ISO

MALLISTOJA

KANSAINVÄLISILTÄ

NÄYTTEILLEASETTAJISSA YRITYKSIÄ

JYVÄSKYLÄSSÄ

MERKEILTÄ

PAIKALLISIA

TUTUSTUTTAVAKSI!

MEITÄ

TAPAHTUMAAN

SOMESSA,

TAI

OSTAA

VOIT

VOITTAA

TAVALLISET

LIPUT

EDULLISEMMIN.

COMING

SOON!

WWW.JYVASKYLABRIDALSHOW.FI

Unelmasi ei ole liian kallis Kun ostat kierrätyshääpuvun, säästät luontoa, luonnonvaroja ja rahaa - tinkimättä tyylistä. Sinun unelmasi on tärkeä, mutta meillä se ei ole koskaan liian kallis.


nia a h i tä i ä n a d h o n Älä u ! ä i k n ke

KOOT

35-43

yksittäiskappaleita alk.59€


MASH MAKSUAIKAA OSAMAKSULLA JAAT KUSTANNUKSET ERI KUUKAUSILLE

Tarkista Mash-ostorahasi määrä. Lähetä ilmainen

PAY WITH MASH

SMS* K HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO numeroon 16209, paluuviesti kertoo ostorahan määrän.

TULEVIA TAPAHTUMIA f Suunnittelija Heidi Tuisku vierailee 12.7.2019 Heidi Tuisku saapuu Jyväskylään Wedding Garageen kolmannen kerran heinäkuussa 2019. Heidillä on ollut tapana tuoda mukanaan uusin mallistonsa ja hän ottaa vastaan myös custom-hääpukujen tilauksia. Heidi Tuisku on vuoden 2018 suomalainen hääsuunnittelija ja hän työskentelee pääsääntöisesti Helsingissä, mutta vierailee meillä säännöllisesti Jyväskylässä palvelemassa asiakkaita myös muualta Suomesta.

19.10.2019 Jyväskylä Bridal Show Uusi kotimainen suunnittelija Mia Kuusinen-Heikkilä esittelee uuden kehopositiivisen hääpukumallistonsa lokakuussa Jyväskylässä. Laita tapahtuma kalenteriisi ja tule ihastumaan upeisiin näytöksiin. Lokakuussa järjestämme myös tutun bussimatkan Helsinkiin Love Me Do-häätapahtumaan, Suomen suurimpaan sellaiseen. Bussilaisille on luvassa etuja, alennuksia ja tarjouskia huomattavan paljon, aiempina vuosina jopa 600€ arvosta. Linja-auton kulkee Jyväskylästä Jämsän kautta Lahteen ja sieltä Kaapelitehtaalle Helsinkiin. Ennakkolippujen tiedustelut info@weddinggarage.fi

Profile for weddinggarage

Wedding Garage Newsletter March 2019  

Wedding Garage Newsletter March 2019  

Advertisement