Page 1


Inhoud 3

6

Design

4

Nieuwe diensten

8

Design gadgets

12

Design sieraden

14

De gedekte tafel

16

Design kunst in glas

Design verlichting

10 Passie voor fotografie

13 13

18

Email marketing Design sieraden

Design lingerie 20

22

Fijne Feestdagen!

Product design


Mobiele website

Ieder zijn vak!


Passie voor design!


Let itsnow

Leg je wereld vast als nooit tevoren Nikon 1 Als je in de toekomst kon kijken, zou je daar een camerasysteem zoals de Nikon 1 aantreffen. De intelligente Nikon 1-camera’s met verwisselbaar objectief zijn verbluffend snel en uiterst draagbaar, zodat je elk moment probleemloos kunt vastleggen. Met deze camera kun je opnamen starten voordat je de ontspanknop volledig indrukt en doorgaan nadat je hebt geklikt. Unieke Nikon 1-opnamestanden zoals Bewegingssnapshot en Beste moment vastleggen produceren beelden die je niet voor mogelijk had gehouden.

Kerst g We wish you christmas tree triple

“We Wish You Christmas” Tree triple van de kerstcollectie van Riviera Maison! Leuk om als bonbon/koekjesschaaltjes te gebruiken, maar ook met lichtjes en kerstballen wordt het een ware kerstboom!

KitchenAid Artisan Wit de enige echte Al meer dan 90 jaar is KitchenAid een grote naam in de keuken. Deze eerste commerciële mixer heeft een volledig metalen constructie. De onderdelen worden nog steeds met de hand in elkaar gezet, wat zorgt voor een sterk en stabiel resultaat. Hierdoor staat KitchenAid bekend om zijn robuustheid en duurzaamheid. Naast functioneel is deze keukenmachine natuurlijk ook een stijlicoon. Aangezien KitchenAid het grootste kleurenpallet van alle keukenapparaten heeft past er altijd één bij jou en je keuken. Deze witte keukenmachine behoort evenals de metaalgrijze en de taupe kleur tot het palet Metropolis. De kleuren in dit palet zijn modern maar toch ook tijdloos,zo ook deze witte KitchenAid Artisan mixer. Of je nu een moderne, klassieke of landelijke keuken hebt deze KitchenAid past er altijd bij. De koning van de mixers.


GC Diver chic

De horloges van de Diver Chic Collection zijn prachtige vrouwelijke horloges met een zeer sportieve uitstraling. Deze horloges hebben een sportieve uitstraling en geven een duidelijk statement af van sportieve luxe. De horloges van de Diver Chic Collection zijn net zoals alle andere Gc horloges voorzien van een Zwitsers uurwerk en zijn waterdicht tot 100 meter. Dit Gc horloge is verkrijgbaar met een parelmoer kleurige wijzerplaat. Diver Chic horloges zijn ook verkrijgbaar in The Precious Collection van Gc, de horloges in The Precious Collection zijn voorzien van diamanten en geven deze Gc horloges een nog luxere uitstraling.

Mr & Mrs Fragrance Wilma Diffuser

gadgets!

Wilma hoort bij Walter. Het strakke design van deze geurpotten van Mr & Mrs Fragrance toont een zelfbewuste en no-nonsense persoonlijkheid. Door de perfecte verhoudingen stralen deze defusers trots en bewustwording van hun aangeboren waarde en capaciteiten uit. Gekozen is voor de toepassing van bijzondere materialen. De fles is gemaakt van glanzend geglazuurd porselein voorzien van een dop van acryl. De transparantie onthult de omtrek van het object. Het is versterkt door een wit afgewerkte voering van polipropyleen die de driedimensionale kwaliteit benadrukt.

Rituals

No. 01 Ginger Essence & White Tea Beeld je in hoe het zachte morgenlicht binnenvalt en de huid wordt gehuld in een transparante nevel van frisse en sensueel prikkelende geuren. Een combinatie van de verrukkelijke zuiverheid van Witte Thee en de kracht van Gember.

iPad Mini De complete iPad -ervaring.

Minder groot,niet minder groots . Alles wat je zo goed vindt aan iPad – het prachtige scherm, de uitstekende prestaties, de FaceTime-camera en iSight-camera, duizenden fantastische apps, een batterij die tot 10 uur meegaat – zul je aan iPad mini ook geweldig vinden. En je kunt ‘m met één hand vasthouden.


Portfolio bekijken? www.iriskeuken.nl


Fashion

Z贸Mooi


Digitaal Magazine Webstudio Brigitte editie 2  

Digitale Magazine volledig in het thema design!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you