Page 1


Champions League Toernooien 2014 Dit jaar vinden verschillende grote sportevenementen plaats. Wat te denken van de Olympische Winterspelen in Sotsji, met fantastische prestaties van Nederlandse sporters, begin van dit jaar en het Wereldkampioenschap voetbal dat komende zomer in BraziliĂŤ plaatsvindt. Hoe zal het Nederlands Elftal het ervan afbrengen? Hopelijk met mooi voetbal en een goed resultaat.

Voor de 13e keer organiseert v.v. S.N.S. Champions League Toernooien voor C- en B-junioren en veteranen. Daarnaast worden ook weer andere toernooien voor jeugdteams georganiseerd en natuurlijk het bekende sponsortoernooi. De toernooiencommissie heeft weer heel veel werk gehad om dit alles te organiseren en heeft een prachtig programma gemaakt. Hiervoor heel hartelijk dank. We heten spelers, trainers, begeleiders, (groot)ouders, supporters en alle belangstellenden hartelijk welkom op en rond de velden van v.v. S.N.S.


Ook een bezoek aan de deze winter gerenoveerde kantine is zeker de moeite waard.

Als kleine vereniging zijn we trots op onze mooie accommodatie. Vanaf deze plaats willen we ook alle adverteerders en sponsors bedanken voor hun steun. Zonder deze steun zou het niet mogelijk zijn, dit allemaal te organiseren. Bedankt dat jullie ook dit jaar onze vereniging weer willen steunen. Verder heeft de toernooiencommissie weer scheidsrechters bereid gevonden die de wedstrijden van de verschillende toernooien willen fluiten. Zonder deze mensen, zouden de wedstrijden niet door kunnen gaan. We zijn blij, dat zij hun vrije zaterdag(en) hiervoor opgeven. We hopen dat iedereen dat ook beseft en dat beslissingen van scheids- en grensrechters geaccepteerd en gerespecteerd worden. Tenslotte wensen wij alle deelnemers en supporters gezellige en sportieve dagen toe op de velden van v.v. S.N.S. en hopen wij dat jullie volgend jaar weer terug zullen komen. Met vriendelijke sportgroet, Namens bestuur en toernooiencommissie Jan Wagner Voorzitter v.v. S.N.S.


Rianne van Dongen

Boek nu je perfecte strandvakantie! VakantieXperts Rianne van Dongen Voorstraat 35, Stad aan ’t Haringvliet Tel. (0187) 60 50 43 Mob. 06 20 24 46 41


SNS F1

Begeleiding: Arjan van Gurp, Wendy de Leeuw, Johan Bestman Trainingstijd: dinsdag 18.00 uur – 19.00 uur.

Spelers: Quinten, Leroy, Quinty, Willem, Marnick, Beaudine, Martijn en JoĂŤnne


SNS D1G Een samengevoegd team, de E1 en E2 van het vorige seizoen in D1G. Waar de E1 vorig seizoen succes behaalde door kampioen te worden is dat de E2 net niet gelukt.

De E1 kampioen in het seizoen 2012 / 2013 Het team bestaat uit 13 jongens en 4 meiden die prima samen spelen! De begeleiding: Sjaak Arensman, Arjo Jongejan, Bryan Huizer, Kiley Schuurman en onze vlagger Robbin Arensman. De spelers, Sten onze keeper en in zijn 1ste seizoen als keeper zijnde houdt hij er heel veel uit. Oscar, de bikkelharde verdediger waar iedereen voor aan de kant gaat. Nick, aanvoerder en op alle posities kunnen voetballen, goed hard schot, inzicht in het spelletje en een uitstekende pass in de benen. Joelle schakelt de spitsen uit alsof ze niet eens mee doen. Tatjana is snel en hard en schakelt zo elke aanvaller met gemak uit. Lucas loopt elke aanvaller eruit alsof ze niet eens aan het sprinten zijn. Bjรถrn, een keiharde mandekker waar geen


enkele aanvaller een makkelijke dag heeft. Jermo, een ontzettend slimme verdediger die ook nog eens beschikt over een goede pass richting het middenveld en aanval. Amy onze alleskunner hard schot en uitstekende passes en overal op het veld te vinden. Sabine kan een doelpunt uit alle hoeken van het veld maken. Tristan de technicus, de tovenaar met de bal, zet elke verdediger voor schut met zijn acties. Jari kan op elke positie spelen, een doelpunt maken maar ook verdedigend draagt hij zijn steentje bij. Wanneer hij speelt kunnen de verdedigers hun borst nat maken. Dennis heeft een perfecte voorzet en zet alle aanvallers vrij voor de goal. Jurgen is dan meestal degene die de doelpunten maakt met zijn harde schot in zijn linkerbeen. Wesley is ongekend snel en sprint alle verdedigers eruit, met de goede voorzetten van hem wordt er nog al eens gescoord. Jeroen is razendsnel en scoort zeer makkelijk een doelpunt. Rick is nog zo’n razendsnelle aanvaller met zijn grote passen zet hij elke verdediger te kijk en schiet kei en keihard.


SNS E1 Trainers/begeleiders: Karin Bakker, Ard van der Welle en Stefan Smit De E1 bestaat uit 8 leergierige, talentvolle, enthousiaste en fanatieke jongens. Dit team is een mix van de E2 en E3 van vorig seizoen. Het team is bezig aan een zeer succesvol seizoen. Na een goed begin van de bekerpoule waar de jongens heel lang 1ste stonden, verspeelden ze tijdens de laatste wedstrijd hun 1ste plek en werden uiteindelijk 2de . In de competitie gaat het ook zeer voortvarend. We hebben 3 verliespunten meer als de nummer 1 dus wie weet zit er nog een kampioenschap in. Het team bestaat uit Joas, onze vaste keeper, een zeer betrouwbare doelman en is ijzersterk in 1 tegen 1 duels. Jordi is de laatste man van ons team die graag mee naar voren gaat om met zijn keiharde afstandsschot te scoren wat dit seizoen al meerdere malen is gelukt. Thomas staat ook in de verdediging waar je niet zomaar voorbij komt. Ricardo staat ook achterin, een zeer goeie rechtsback. Erik kun je overal neer zetten en is bikkelhard. Daar gaat iedereen altijd voor aan de kant, anders word je omver gebeukt. Owen is linksbuiten, heeft een goede voorzet en pakt heel wat doelpunten in een jaar mee. Jim is de spits en schiet uit alle standen de bal in het doel. Roy staat vaak rechtsbuiten, heeft hele goede acties waarbij hij heel simpel voorbij zijn verdediger gaat.


SNS C1G, een leuk gevarieerd team met wisselende resultaten. Ons C1G team is dit jaar voor het 2e seizoen bij elkaar en dat kun je gelukkig steeds meer terugzien. In het seizoen 2012/2013 kwam dit team voor het eerst bij elkaar, omdat het huidige meidenteam overkwam van een D 7-tal en er niet voldoende jongens waren om een volledig C-team mee te vormen. Daar het voor de kleinere woonkernen en verenigingen steeds moeilijker wordt om voldoende spelers op te kunnen stellen, waren wij als vereniging dan ook heel blij dat van het huidige meisjesteam nog 6 meisjes verder wilden voetballen. Met de jongens die van de D overkwamen vormen ze nu een C gemengd team met in totaal 17 spelers. Ik weet nog goed dat het seizoen 2012/2013 begon, dat wij als leiding na een paar oefenwedstrijden dachten “wat moet hiervan terechtkomen”! Voor velen was het nieuw om op een heel veld te spelen en de buitenspelregel was daardoor ook voor velen een moeilijk item. Maar door de goede sfeer en samenspel werd er steeds leuker gevoetbald. De eerste wedstrijden van de bekerronde werden jammer genoeg dan wel bijna allemaal verloren, het was elke keer maar net, maar er werd verloren! Na een aantal wedstrijden kwam hierin een ommekeer en werd er ook met regelmaat gewonnen. Daar de meeste spelers een vaste positie kregen en het samenspel en de regels steeds duidelijker werden, werd er gewoon steeds beter gespeeld. Dit resulteerde er in, dat wij na de winterstop gewoon mee hebben gedaan voor het kampioenschap. Het was dan ook moeilijk te begrijpen, waarom we een op papier gemakkelijke wedstrijd, zo slecht speelden zodat wij deze verloren. Ook de wedstrijd erna was niet best en kostten ons nog eens twee punten. Als tweede geëindigd, was iets waar wij als leiding dan ook zeker aan het begin van het seizoen niet op hadden gerekend. Voor het nieuwe seizoen 2013/2014 hebben wij aangevraagd om een klasse hoger te gaan spelen. Hier werd aan voldaan, ook


mede omdat wij de bekerronde als winnaar afsloten. Vanaf het begin werd er met vlagen mooi voetbal gespeeld. Vooral de eerste wedstrijden van de competitie waren een genot om naar te kijken. Wij waren deze winterstop gewoon winterkampioen! Maar zoals vaak in de sport, komt er dan toch weer zo’n moment, waar het dan toch dreigt mis te gaan. Veel onenigheid in de groep door een zeer slechte wedstrijd. Dit brengt dan weer veel onrust met ver strekkende gevolgen voor ons team. Gelukkig pakken we het nu weer op en proberen er het beste van te maken. De concurrentie komt steeds dichterbij, maar tot nu toe hebben wij de belangrijke wedstrijden kunnen winnen. Ik hoop dat we dit vast kunnen houden en dit seizoen het kampioenschap op SNS te kunnen vieren met ons C1G team. Anton Lokker.


Volledig speelschema WK 2014 Donderdag 12 juni Groep A

Brazilië

- Kroatië

22.00 uur, São Paulo

Vrijdag 13 juni Groep A

Mexico

- Kameroen

18.00 uur, Natal

Groep B

Spanje

- Nederland

21.00 uur, Salvador

Groep B

Chili

- Australië

24.00 uur, Cuiaba

Zaterdag 14 juni Groep C

Colombia

- Griekenland

18.00 uur, Belo Horizonte

Groep D

Uruguay

- Costa Rica

21.00 uur, Fortaleza

Groep D

Engeland

- Italië

24.00 uur, Manaus

Zondag 15 juni Groep C

Ivoorkust

- Japan

03.00 uur, Recife

Groep E

Zwitserland

- Ecuador

18.00 uur, Brasilia

Groep E

Frankrijk

- Honduras

21.00 uur, Porto Alegro

Groep F

Argentinië

- Bosnië-Herzegovina 24.00 uur, Rio de Janeiro

Maandag 16 juni Groep G

Duitsland

- Portugal

18.00 uur, Salvador

Groep F

Iran

- Nigeria

21.00 uur, Curitiba

Groep G

Ghana

- Verenigde Staten

24.00 uur, Natal

Dinsdag 17 juni Groep H

België

- Algerije

18.00 uur, Belo Horizonte

Groep A

Brazilië

- Mexico

21.00 uur, Fortaleza

Groep H

Rusland

- Zuid-Korea

24.00 uur, Cuiaba

Woensdag 18 juni Groep B

Australië

- Nederland

18.00 uur, Porto Alegre

Groep B

Spanje

- Chili

21.00 uur, Rio de Janeiro


Groep A

Kameroen

- Kroatië

24.00 uur, Manaus

Donderdag 19 juni Groep C

Colombia

- Ivoorkust

18.00 uur, Brasilia

Groep D

Uruguay

- Engeland

21.00 uur, São Paulo

Groep C

Japan

- Griekenland

24.00 uur, Natal

Vrijdag 20 juni Groep D

Italië

- Costa Rica

18.00 uur, Recife

Groep E

Zwitserland

- Frankrijk

21.00 uur, Salvador

Groep E

Honduras

- Ecuador

24.00 uur, Curitiba

Zaterdag 21 juni Groep F

Argentinië

- Iran

18.00 uur, Belo Horizonte

Groep G

Duitsland

- Ghana

21.00 uur, Fortaleza

Groep F

Nigeria

- Bosnië-Herzegovina 24.00 uur, Cuiaba

Zondag 22 juni Groep H

België

- Rusland

18.00 uur, Rio de Janeiro

Groep H

Zuid-Korea

- Algerije

21.00 uur, Porto Alegre

Groep G

Verenigde Staten

- Portugal

24.00 uur, Manaus

Maandag 23 juni Groep B

Australië

- Spanje

18.00 uur, Curitiba

Groep B

Nederland

- Chili

18.00 uur, São Paulo

Groep A

Kameroen

- Brazilië

22.00 uur, Brasilia

Groep A

Kroatië

- Mexico

22.00 uur, Recife

Dinsdag 24 juni Groep D

Italië

- Uruguay

18.00 uur, Natal

Groep D

Costa Rica

- Engeland

18.00 uur, Belo Horizonte

Groep C

Japan

- Colombia

22.00 uur, Cuiaba

Groep C

Griekenland

- Ivoorkust

22.00 uur, Fortaleza


Woensdag 25 juni Groep F

Nigeria

- Argentinië

18.00 uur, Porto Alegre

Groep F

Bosnië-Herzegovina - Iran

18.00 uur, Salvador

Groep E

Honduras

- Zwitserland

22.00 uur, Manaus

Groep E

Ecuador

- Frankrijk

22.00 uur, Rio de Janeiro

Donderdag 26 juni Groep G

Verenigde Staten

- Duitsland

18.00 uur, Recife

Groep G

Portugal

- Ghana

18.00 uur, Brasilia

Groep H

Zuid-Korea

- België

22.00 uur, São Paulo

Groep H

Algerije

- Rusland

22.00 uur, Curitiba

Vrijdag 27 juni Rustdag

Zaterdag 28 juni AF 1

Winnaar groep A

- Tweede groep B

18.00 uur, Belo Horizonte

AF 2

Winnaar groep C

- Tweede groep D

22.00 uur, Rio de Janeiro

Zondag 29 juni AF 3

Winnaar groep B

- Tweede groep A

18.00 uur, Fortaleza

AF 4

Winnaar groep D

- Tweede groep C

22.00 uur, Recife

Maandag 30 juni AF 5

Winnaar groep E

- Tweede groep F

18.00 uur, Brasilia

AF 6

Winnaar groep G

- Tweede groep H

22.00 uur, Porto Alegre

Dinsdag 1 juli AF 7

Winnaar groep F

- Tweede groep E

18.00 uur, São Paulo

AF 8

Winnaar groep H

- Tweede groep G

22.00 uur, Salvador

Woensdag 2 juli Rustdag


Donderdag 3 juli Rustdag Vrijdag 4 juli KF 1

Winnaar AF 5

- Winnaar AF 6

18.00 uur, Rio de Janeiro

KF 2

Winnaar AF 1

- Winnaar AF 2

22.00 uur, Fortaleza

Zaterdag 5 juli KF 3

Winnaar AF 7

- Winnaar AF 8

18.00 uur, Brasilia

KF 4

Winnaar AF 3

- Winnaar AF 4

22.00 uur, Salvador

- Winnaar KF 1

22.00 uur, Belo Horizonte

- Winnaar KF 3

22.00 uur, S達o Paulo

- Verliezer HF 2

22.00 uur, Brasilia

- Winnaar HF 2

21.00 uur, Rio de Janeiro

Zondag 6 juli Rustdag

Maandag 7 juli Rustdag

Dinsdag 8 juli HF 1

Winnaar KF 2

Woensdag 9 juli HF 2

Winnaar KF 4

Donderdag 10 juli Rustdag

Vrijdag 11 juli Rustdag

Zaterdag 12 juli Troostfinale Verliezer HF 1

Zondag 13 juli Finale

Winnaar HF 1


SNS-kabouters Wist u dat onze vereniging beschikt over een team met energieke enthousiaste minipupillen, de SNS-kabouters. Dit team traint op dinsdagavond van 18.00 tot 18.30/18.45 uur. Deze trainingen worden gegeven op het veld, in de wintermaanden wordt dit gedaan in de gymzaal op Stad aan ’t Haringvliet. Tijdens de training wordt er op een leuke speelse manier kennis gemaakt met het spel voetbal. Plezier staat hierbij voorop. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van speciale trainingsmaterialen en trainingsvormen. De materialen worden beschikbaar gesteld door het ING-welpentraject. De trainers Gert-Jan en Aaron worden ondersteund door een verenigingsadviseur van de KNVB en door Monique welke reeds de KNVBcursus heeft doorlopen. De kabouters spelen in competitieverband, hiervoor spelen ze om de week een toernooi. Deze toernooien vinden uitsluitend plaats op Goeree Overflakkee. Tijdens een toernooi worden 3 wedstrijden van 12 minuten gespeeld. Hierna nemen alle deelnemers nog een penalty. Uiteraard wordt er tussendoor even een pauze gehouden om te drinken. Net als alle andere jeugdteams doen de kabouters mee aan de activiteiten welke worden georganiseerd door de jeugdactiviteitencommissie


van SNS. Mede hierdoor ontstaat er een hechte band tussen de spelertjes. Voor ons kabouterteam zijn wij op zoek naar jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 4 tot 7 jaar.

Vind je het leuk om een keer met ons mee te trainen of te komen kijken, neem dan contact op met Gert-Jan van der Welle tel. 06-55371025. Je bent van harte welkom!


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE C-JUNIOREN 7 juni 2014 Aanvang : 10.00 uur. Alle ploegen worden vriendelijk verzocht zich uiterlijk 09.30 uur te melden in de bestuurskamer, waar het wedstrijdprogramma zal worden uitgereikt. Finale : ca. 14.00 uur.

Deelnemende teams + kleedkamerindeling : SNS De Jonge Spartaan DVV ’09 WFB Flakkee Stellendam SHO

1 2 3 4 5 5 6


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE C-JUNIOREN 7 juni 2014 REGLEMENT Speelduur

1 x 15 minuten

Aftrap

Het eerst genoemde team trapt af.

Speelveld

Het eerst genoemde team verdedigt op het 1e veld het doel aan de kantinezijde, op het 2e veld het aan de linkerkant gelegen doel.

Reserveshirts

Alle teams dienen zelf reserveshirts mee te brengen. Indien nodig moet het eerst genoemde team de reserveshirts dragen. Wanneer de teams het onderling overeenkomen mag hiervan worden afgeweken.

Spelerspassen

De KNVB-spelerspassen en eventuele dispensatie formulieren moeten voor aanvang in de bestuurskamer worden ingeleverd


Bepaling rangschikking

Bij een gelijk aantal punten in de poule, is in 1e instantie het doelsaldo doorslaggevend voor de bepaling van de rangschikking. Is de stand hierna gelijk dan telt het onderling resultaat. Is het daarna nog gelijk, dan worden er door beide teams 5 strafschoppen genomen.

Bepaling winnaar

De nummers 1 en 2 uit de poule spelen in de finale, die 2x 10 minuten zal duren. Is de stand dan nog gelijk, dan zullen beide teams 5 strafschoppen nemen. De scheidsrechter zal in de finale worden bijgestaan door 2 neutrale assistenten.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding. De toernooiencommissie van SNS wenst iedereen een sportief en gezellig toernooi toe.

Inlichtingen of aanmelden voor Champions League 2015: toernooienvvsns@hotmail.nl 06 – 12846751


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE B-JUNIOREN 14 juni 2014 Aanvang : 10.00 uur. Alle ploegen worden vriendelijk verzocht zich uiterlijk 09.30 uur te melden in de bestuurskamer, waar het wedstrijdprogramma zal worden uitgereikt. Finale : ca. 14.30 uur. Deelnemende teams + kleedkamerindeling : SNS DBGC DVV ‘09 Flakkee De Jonge Spartaan WFB Fendert PSV Poortugaal

1 2 3 4 5 5 6 6


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE B-JUNIOREN 14 juni 2014 REGLEMENT Speelduur

1 x 19 minuten

Aftrap

Het eerst genoemde team trapt af.

Speelveld

Het eerst genoemde team verdedigt op het 1e veld het doel aan de kantinezijde, op het 2e veld het aan de linkerkant gelegen doel.

Reserveshirts

Alle teams dienen zelf reserveshirts mee te brengen. Indien nodig moet het eerst genoemde team de reserveshirts dragen. Wanneer de teams het onderling overeenkomen mag hiervan worden afgeweken.

Spelerspassen

De KNVB-spelerspassen en eventuele dispensatieformulieren moeten voor aanvang in de bestuurskamer worden ingeleverd.


Bepaling rangschikking

Bij een gelijk aantal punten in de poule, is in 1e instantie het doelsaldo doorslaggevend voor de bepaling van de rangschikking. Is de stand hierna gelijk dan telt het onderling resultaat. Is het daarna nog gelijk, dan worden er door beide teams 5 strafschoppen genomen.

Bepaling winnaar

De nummers 1 en 2 uit de poule spelen in de finale, die 2x 10 minuten zal duren. Is de stand dan nog gelijk, dan zullen beide teams 5 strafschoppen nemen. De scheidsrechter zal in de finale worden bijgestaan door 2 neutrale assistenten.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding. De toernooiencommissie van SNS wenst iedereen een sportief en gezellig toernooi toe.

Inlichtingen of aanmelden voor Champions League 2015: toernooienvvsns@hotmail.nl 06-12846751


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE Veteranen ( 6 tegen 6 ) 31 mei 2014 Aanvang : 13.30 uur. Alle ploegen worden vriendelijk verzocht zich uiterlijk 13.00 uur te melden in de bestuurskamer, waar het wedstrijdprogramma zal worden uitgereikt. Einde toernooi : ca. 15.45 uur. Deelnemende teams + kleedkamerindeling : SNS Den Bommel NTVV Melissant Stellendam DVV ´09 De Jonge Spartaan

1 1 2 3 4 5 6


CHAMPIONS LEAGUE GOEREE-OVERFLAKKEE Veteranen ( 6 tegen 6 ) 31 mei 2014 REGLEMENT Speelduur

1 x 15 minuten

Aftrap

Het eerst genoemde team trapt af. Het eerst genoemde team verdedigt op het doel aan de kantinezijde. Alle teams dienen zelf reserveshirts mee te brengen. Indien nodig moet het eerst genoemde team de reserveshirts dragen. Wanneer de teams het onderling overeenkomen mag hiervan worden afgeweken. Bij een gelijk aantal punten is in 1e instantie het doelsaldo doorslaggevend voor de bepaling van de rangschikking. Is de stand hierna gelijk dan telt het onderling resultaat. Is het daarna nog gelijk, dan worden er door beide teams 5 strafschoppen genomen.

Speelveld

Reserveshirts

Bepaling winnaar


In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding. De toernooiencommissie van SNS wenst iedereen een sportief en gezellig toernooi toe.

Inlichtingen of aanmelden voor Champions League 2015: toernooienvvsns@hotmail.nl 06-12846751

Datums v.v. S.N.S. toernooien 2015:      

16 mei: 23 mei: 30 mei: 6 juni: 13 juni: 20 juni :

F- E Junioren D-junioren Veteranen C-junioren B-junioren Sponsortoernooi

Namens de toernooiencommissie nodigen wij u van harte uit om ook volgend jaar weer mee te doen met één van de toernooien.. Meld u aan via bovenstaande gegevens !!!


Bestuur en commissies v.v. S.N.S Voorzitter

Jan Wagner

0187 61 19 69

Secretaris

Piet van Asperen

0187 61 18 80

Penningmeester

Adri Driesse

0187 61 21 10

Portefeuillehouder

Dingeman Huizer

Beheer accommodatie Gert Jan van der Welle Sponsorcommissie Walter van Keulen Piet Huizer Piet van Asperen

0187 61 15 03

Toernooicommissie Jordi Smit Peter Vroegindeweij Petra van Asperen Jan van Asperen Jan Boeren Woudie Lokker Jeugdcommissie Wedstrijden Bestuurslid Jeugdvoorzitter Scheidsrechters

Kiley Schuurman Adrie Maliepaard Eric Godrie Petra van Asperen

Web team Beheer algemeen Redactrice

Piet Diepenhorst Petra van Asperen

06 30 25 50 48 01 87 61 14 27 06 15 89 96 23


Eerste elftal v.v.S.N.S.

Lid worden van v.v. S.N.S? Wanneer u lid wilt worden van onze voetbalvereniging kan dat op enkele manieren: Per e-mail: info@vvsns.nl Persoonlijk: elke zaterdag is er wel iemand op het complex van SNS te vinden die uw lidmaatschap kan voltooien. Telefonisch: het complex van SNS is telefonisch te bereiken op dinsdag- en donderdagavond en op zaterdag. Het telefoonnummer is 0187 – 61 16 24 Contact Voetbalvereniging v.v. S.N.S. Vrouwtjesweg 28 3243AW Stad aan het Haringvliet Correspondentie adres Vrouwtjesweg 42 3243AW Stad aan het Haringvliet Handig om te onthouden Telefoonnummer Afgelastingen E-mail: info@vvsns.nl Website: www.vvsns.nl

01 87 61 16 24 01 87 61 26 68


2014 GOEREE-OVERFLAKKEE Mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Schildersbedrijf Vrij Anton Lokker Hoveniersbedrijf Delta Video producties Jachthaven Atlantica JA Onderhoud MB Autoservice Kievit Montage De Kreij Horeca Melaard Parket Cor Wesdijk Leesnet ROGO Machines DJ Ramon W. van der Welle kitbedrijf Unito Sports Kitvoegen.nl Onderhouds- en timmerbedrijf Van Gurp Buijsse mode Renault Koese Van Dis assurantiën Timmer- & deurenafhangbedrijf Koos Melaard Vermeulen Schoonmaakdiensten Stikks. Tieleman keukens Websites van der Mey

Oostvoorne Stad aan 't Haringvliet Stad aan ´t Haringvliet Stad aan ‘t Haringvliet Stad aan ´t Haringvliet Den Bommel Sommelsdijk Middelharnis Sommelsdijk Stad aan `t Haringvliet Middelharnis Sommelsdijk Middelharnis Middelharnis Stad aan ´t Haringvliet Stad aan ‘t Haringvliet Middelharnis Sommelsdijk Middelharnis Dirksland Hellevoetsluis Den Bommel Middelharnis Stad aan ‘t Haringvliet


Profile for Jan-Willem van der Mey

Compleet boekje v v s n s 2014  

Champions League Toernooien voetbal vereniging v.v. S.N.S

Compleet boekje v v s n s 2014  

Champions League Toernooien voetbal vereniging v.v. S.N.S

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded