Page 1

Je Bedrijf Onbezorgd Online! Als drukke ondernemer heb je vaak geen tijd voor het bouwen en/of bijhouden van de website voor je bedrijf.

Het team van Goede Website Bouwen helpt je graag door een goede website te ontwerpen, bouwen ĂŠn beheren, waardoor jij tijd over houdt om aan je bedrijf te werken. Wij ontzorgen je volledig voor een vast bedrag per maand.

website pakket


website laten maken HTML, FTP, uploaden, zoekmachine optimalisatie – al die dingen zijn best wel lastig en verwarrend. Ook kost het best wel veel tijd om dit soort dingen uit te zoeken en dan hoeven we het nog niet eens te hebben over “ergens een puntje vergeten”, want ja dan kan het zomaar zijn dat je site ineens niet meer werkt. Overal schieten kleine bedrijfjes uit de lucht die voor “slechts € 99,-” je website maken. Je betaalt voor een complete website en dan kom je er al snel achter dat er alleen simpel wat plaatjes en tekst zijn neergezet. De website is niet mobielvriendelijk en als je dat alsnog wil, dan moet je flink bijbetalen. Niet echt wat je in gedachten had en je bent dan al € 99,- kwijt. Bij Goede Website Bouwen ontzorgen we je volledig en zorgen we ervoor dat je een complete mobielvriendelijke website krijgt die past bij je bedrijf en huisstijl.


Laat je Goede Website Bouwen in 3 eenvoudige stappen: Stap 1: Plaats je bestelling Kies hieronder een websitepakket en plaats je bestelling. Laat ons direct na je bestelling weten wat je wensen zijn door het invullen van een korte vragenlijst. Als je deze hebt ingevuld, krijgen wij automatisch een bericht en gaan we voor je aan de slag! Stap 2: Wij maken de website Binnen 1 week na het plaatsen van je bestelling en het invullen van de vragen ontvang je een link naar de nieuwe website. Het is nu tijd voor de kleine aanpassingen; wil je het logo iets naar rechts? Of toch iets naar links? Laat het ons weten!

website bouwer gezocht


goede website Stap 3: Bijna klaar! Wanneer de kleine aanpassingen zijn doorgegeven, leveren wij binnen enkele dagen je website op. Je ontvangt ook de e-mail gegevens zodat e-mails kan ontvangen en verzenden via je computer en telefoon. Op de afgesproken datum zetten we de website live, uiteraard kan dat ook direct! Daarna verzorgen wij het onderhoud / maken dagelijks een back-up.

Het team van GoedeWebsiteBouwen.nl ontwerpt en bouwt een WordPress website voor je en zorgen ervoor dat het technische gedeelte goed onderhouden wordt. Ook maken wij een dagelijkse back-ups van je site.


www.goedewebsitebouwen.nl

website pakket

website laten maken  

De grote dingen over het leren van website laten maken om u te helpen snel setup een goed ogende website. De grootste regel over het schrijv...

Advertisement