Page 2

webshop In de webshop van Amnesty kun je makkelijk en snel een keuze maken uit onze mooie collectie verantwoorde producten. De webshop is eenvoudig in gebruik en je vindt er achtergrondinformatie over de productiewijze van de artikelen.

webshop.amnesty.nl

Met trots introduceer ik je bij deze de nieuwe Productgids. Met een nóg mooier aanbod dat duurzaam en fairtrade is. In 2013 zal Amnesty het werk blijven doen dat je van ons verwacht. Met jouw hulp en inzet. Want dat maakt Amnesty uniek. We zijn niet alleen ’s werelds grootste mensenrechtenorganisatie, we zijn ook het resultaat van tienduizenden activisten, honderdduizenden brievenschrijvers en drie miljoen leden wereldwijd. Komend jaar werken we opnieuw voor de vrijheid. Voor journalisten in China, sloppenwijkbewoners in Kenia, bedreigde vrouwen in Colombia. Voor de naleving van verdragen, de opvang van vluchtelingen, het terugdringen van wapens. Voor al die individuen in gevangenis, dodencel of kamp. We bieden hoop, concreet en realistisch. Als je bestelt, verschaf je ons de middelen. En draag je iets uit: betrokkenheid. Jouw Amnesty-aankoop is een gebaar dat telt.

Eduard Nazarski Directeur Amnesty Nederland

02

INHOUD Agenda & kalender 2013 4-5 Kaarsen7 (Kerst) Kaarten 9 - 11 Tassen13 Shirts 15 - 17 Freedom-armbandje18 Cd’s19 Kids20 Kerstdecoraties 21 - 23 Bestellen24

Productgids Webshop Amnesty International 2012/2013  

Productgids Webshop Amnesty International

Productgids Webshop Amnesty International 2012/2013  

Productgids Webshop Amnesty International

Advertisement