Page 1

http://web-seo-greece.com

DIGITAL PUBLIC REL ATIONS & PERFORMANCE

GLOBAL SEO

SUCCESS STORY

European Union VIES REGISTERED

PIREAUS

/company/webseo-greece

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

13, Tsimiski str, 18757 Amfiali t. +30 211 210 2001

SOFIA

16, Sreburna str, 1407 Lozenets, Khladilnika


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

λίγα λόγια για εµάς τι µπορούµε να To Web SEO Greece ξεκίνησε προσφέρουµε στην να λειτουργεί από το 2011 ως το 1ο Ελληνικό Blog για SEO & Digital επιχείρησή σας Marketing ενώ ακόµη και σήµερα διατηρεί την πρωτιά µε εκπαιδευτικά άρθρα. Σήµερα το Web SEO Greece έχει πλέον και επιχειρηµατική υπόσταση προσφέροντας στις επιχειρήσεις ρεαλιστικές λύσεις, χωρίς όµως να χάσει τον χαρακτήρα του δίνοντας µέσω των άρθρων πρόσβαση στην γνώση σε όλους τους αναγνώστες του.

Η Web SEO Greece, αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελµατίες που παράγουν άµεσα έργο, όχι µεταπωλητές, πωλητές ή ενδιάµεσοι.

Καλύπτοντας όλo το φάσµα του Digital PR & Performance οι δεξιότητες της οµάδας του Web SEO Greece, επικεντρώνονται στους εξής τοµείς:

seo strategy

on page opt

social media

adwords

web analyst

development

web design

monitoring

copywritter

Digital Public Relations & Performance Πλέον, η Web SEO Greece είναι

staff training bugdet planning

blogging

content management

research

από τις λίγες Ελληνικές επιχειρήσεις που προσφέρουν άµεσα Digital Public Relations & Performance. ∆ηλαδή βοηθάµε τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν δυνατή παρουσία στον ψηφιακό κόσµο, να κατανοήσουν το κοινό τους, να αυξήσουν την απόδοσή τους έχοντας πραγµατικό & µετρήσιµο όφελος από αυτό.

reputation management


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

the story... Το story πάνω-κάτω είναι γνωστό! Μια επιχείρηση ή ιδιώτης αποφασίζει να φτιάξει μια ιστοσελίδα. Στις μέρες μας, βέβαια, μια ιστοσελίδα χωρίς σκοπό δεν έχει και τόσο νόημα. Σχεδόν όλοι, έχουν προσδοκίες από την ιστοσελίδα τους, είτε αυτό είναι αναγνωσιμότητα, είτε είναι άμεσα ή μακροπρόθεσμα έσοδα. Όμως πως φτάνει κάποιος στον στόχο του; Σίγουρα μια καλή αρχή είναι η ίδια η ιστοσελίδα. Χρηστικότητα, λειτουργικότητα, περιεχόμενο, αισθητική είναι κάποιοι από τους παράγοντες που θα κάνουν τους χρήστες να μείνουν στην ιστοσελίδα σας. Αλήθεια, όμως, πως θα φέρετε χρήστες στην ιστοσελίδα σας; Αν είστε από τα brands, τα οποία είναι ήδη γνωστά τότε ίσως έχετε ένα προσωρινό προβάδισμα. Αν, όμως, ξεκινάτε σήμερα έχετε την μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσετε σωστά! Όποια ιστορία επιτυχίας και να κοιτάξετε, ένα πράγμα θα βρείτε από πίσω. Πλάνο! Και κάθε πλάνο έχει συγκεκριμένη σειρά πραγμάτων. Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και φυσικά τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του.

the website...

To website είναι ένα πονεμένο story. Οκτώ στις δέκα έτοιμες ιστοσελίδες, που έρχονται σε εμάς ώστε να τους βοηθήσουμε με την ψηφιακή τους τοποθέτηση, δεν είναι τεχνικά SEO Friendly και Mobile friendly. Αυτές οι δύο προϋποθέσεις είναι απόλυτα βασικές για να προχωρήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

the success story... 1 2 global keyword research

competition research

3

4 on page optimization

οff page seo


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

Τι ακριβώς µαθαίνω µε το Keyword Research;

1 global keyword research

Με το Keyword Research μαθαίνετε σε ποιες ακριβώς λέξεις-κλειδιά πρέπει να στοχεύσετε. Δηλαδή, μαθαίνετε τι ακριβώς αναζητούν οι χρήστες όταν ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες του κλάδου σας. Επιπλέον αποσαφηνίζονται λανθασμένες εκτιμήσεις ή υπερεκτιμήσεις σε λέξεις-κλειδιά που ίσως θεωρούνται σημαντικές, ενώ τελικά έχουν ελάχιστο ενδιαφέρον.

Τι ακριβώς µαθαίνω µε το Competition Research;

2 competition research

Αναπτύξτε ανταγωνιστική νοηµοσύνη.

Η έρευνα του ανταγωνισμού θα σας δώσει την πλήρη εικόνα της κατάστασης των ανταγωνιστών σας στο internet και ειδικά αυτών που βρίσκονται στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Με αλλά λόγια θα είστε σε θέση να γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε ώστε να τους ανταγωνιστείτε αποτελεσματικά, αφού πλέον γνωρίζετε τις στρατηγικές που ακολουθούν ακόμη και τα λάθη που έχουν στην ιστοσελίδα τους. Έτσι εκτιμάται η κατάσταση για την δική σας SEO στρατηγική, επιπλέον γνωρίζετε κατά προσέγγιση σε πόσο χρονικό διάστημα θα έχετε αποτελέσματα. Και φυσικά για κάθε σημαντική λέξη-κλειδί που πρέπει να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό, γνωρίζετε με ακρίβεια χιλιοστού το ποσοστό δυσκολίας.


web-seo-greece.com DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/company/webseo-greece

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

Τι είναι On Page Optimization;

3 on page optimization

On Page Optimization είναι η βελτιστοποίηση όλων εκείνων των παραγόντων που αφορούν την ίδια την ιστοσελίδα, προκειμένου να γίνει απόλυτα φιλική προς την Google.

Γιατί είναι σηµαντικό; Κάθε μια σελίδα του website σας θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένη, ώστε να κερδίσει συνολικά η ιστοσελίδα κατατάξεις. Διαφορετικά οι μηχανές αναζήτησεις δεν “αντιλαμβάνονται” το περιεχόμενο σας με αποτέλεσμα να μην σας κατατάσσουν ψηλά στα αποτελέσματα.

Πως διορθώνεται αυτό;

Θα πρέπει να είστε σε θέση να γνωρίζετε για κάθε κομμάτι της ιστοσελίδας, τι πρέπει να βελτιώσετε ώστε να συμβαδίζει με τις προδιαγραφές της Google. Εμείς το παρέχουμε αυτό μέσω ειδικού λογισμικού και σας παραδίδουμε υπερ αναλυτικές αναφορές.

Τι ακριβώς λαµβάνω µε τις αναφορές για το On Page Optimization;

Για κάθε μια σελίδα του website λαμβάνετε όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξή σας στη Google. Συγκεκριμένα, για κάθε ένα μοναδικό λάθος που εντοπίζεται λαμβάνετε: 1. Που ακριβώς βρίσκεται το λάθος μέσα στη σελίδα. 2. Και τι ακριβώς πρέπει να κάνετε για να το διορθώσετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Google. 3. Ξανά ελέγχουμε κάθε μια σελίδα ξεχωριστά, ώστε να δούμε ότι διορθώθηκε σωστά.

Ποιος πρέπει να κάνει αυτές τις διορθώσεις; Υπάρχουν δύο ειδών διορθώσεις. Οι “λογικές” και οι τεχνικές διορθώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ / HTML & CSS VALIDATION: Οι οδηγίες που λαμβάνετε είναι τόσο αναλυτικές, ώστε ο webmaster ή ο adminisrator ή ο developer μπορούν πολυ εύκολα να εργαστούν αποτελεσματικά, αφού γνωρίζουν που ακριβώς είναι το λάθος και τι ακριβώς πρέπει να διορθώσουν. ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ / ON PAGE ELEMENTS Και πάλι έχετε πλήρη αναφορά των προβλημάτων καθώς και προτεινόμενη λύση. Όμως η συγγραφή meta-title, meta-description, h1-h6, alt text και πολλά ακόμη είναι ζωτικής σημασίας τα οποία απαιτούν διόρθωση από SEO expert, διότι εκεί σημασία έχει το περιεχόμενο. Εμείς αναλαμβάνουμε την πλήρη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σε on page elements.


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

Τι είναι Off Page Optimization και πως θα µε βοηθήσει;

4 οff page seo

Off Page Optimization είναι όλες εκείνες οι διαδικασίες που εφαρμόζονται έξω από την ιστοσελίδα σας, με απόλυτο στόχο το χτίσιμο ενός ισχυρού Digital Public Relations, που οδηγεί στην αύξηση της εμπιστοσύνης που πρέπει να έχει η Google προς την ιστοσελίδα σας.

Ποια στρατηγική θα ακολουθήσουµε; Εφόσον έχουν προηγηθεί όλα τα προηγούμενα βήματα, τόσο εμείς όσο και εσείς είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε σωστά την στρατηγική Off PAGE SEO που θα πρέπει να εφαρμόσουμε ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η σελίδα σας θα εμφανιστεί παγκόσμια στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Εμείς έχουμε αναπτύξει 4 διαφορετικές προσεγγίσεις οι οποίες εξαρτώνται άμεσα από τον ανταγωνισμό που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και που φυσικά έχει εκτιμηθεί με ακρίβεια από τα προηγούμενα βήματα. Αυτό σημαίνει ότι όποια προσέγγιση και να καταλήξουμε ότι πρέπει να εφαρμοστεί, εσείς θα είστε σίγουροι για την μέγιστη απόδοση των αποτελεσμάτων.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ

ΚΡΥΨΤΟ ΣΤΗ

2Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ

GOOGLE


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

Το επόµενο βήµα ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

global keyword research

250 €

/εφάπαξ Η παγκόσµια έρευνα λέξεων-κλειδιών στον κλάδο σας, περιλαµβάνει έως και 30 µοναδικούς όρους αναζήτησης στα Αγγλικά. Για επιπλέον γλώσσες κατόπιν συννενόησης.

competition research

500 €

/εφάπαξ έως και 10 ανταγωνιστές Η έρευνα του ανταγωνισµού αφορά τους 10 κορυφαίους ανταγωνιστές σας που βρίσκονται στην 1η σελίδα της Google. Η αναφορά περιλαµβάνει όλες τις στρατηγικές του ανταγωνισµού. Για εκτενείς αναφορές κατόπιν συννενόησης.

αναφορές on page optimization

300 €

/εφάπαξ οι διορθώσεις γίνονται από εσάς Αναλυτικές αναφορές για κάθε µια σελίδα ξεχωριστά του website για τεχνικά λάθη & on page elements. Εάν θέλετε εµείς να διορθώσουµε όλα τα on page elements το κόστος ανέρχεται σε 10€ /σελίδα. Για website µε 100+ σελίδες, γίνεται έκπτωση.

ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ

οff page seo bronze

οff page seo silver

οff page seo gold

350€

600€

1.450 €

/το µήνα ελάχιστη διάρκεια 12 µήνες 90 Web 2.0 Backlinks 1200 Social Bookmarkings 270 High PageRank Backlinks 30 Authority Websites Backlinks Έως 9 url’s Έως 27 λέξεις - κλειδιά

/το µήνα ελάχιστη διάρκεια 12 µήνες 180 Web 2.0 Backlinks 2400 Social Bookmarkings 450 High PageRank Backlinks 60 Authority Websites Backlinks Έως 18 url’s Έως 54 λέξεις - κλειδιά

/το µήνα ελάχιστη διάρκεια 12 µήνες

300 Web 2.0 Backlinks 4800 Social Bookmarkings 1080 High PageRank Backlinks 100 Authority Websites Backlinks Έως 30 url’s Έως 90 λέξεις-κλειδιά

safe budget

H τυχαία επιλογή ενός πακέτου Off Page Seo (δηλαδή χωρίς εκτίμηση δυσκολίας λέξεων, έρευνα ανταγωνισμού, βελτιστοποίηση ιστοσελίδας) θα έχει κατά πάσα πιθανότητα χαμηλές αποδόσεις. Οι παραπάνω τιμές απαλλάσσονται του Φ.Π.Α. λόγω συναλλαγών μεταξύ χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

/WebSeoGreece.official /webseogr

@WebSEOGreece

Επιχειρηµατικοί κλάδοι που είχαµε την τιµή να συνεργαστούµε & σε ποιους τοµείς συµβάλλαµε µε τις υπηρεσίες µας. Τουριστικές Επιχειρήσεις

Yacht Charter

Ξενοδοχειακές Μονάδες

Αεροπορικές Επιχειρήσεις

Βιομηχανίες Αναψυκτικών

Εταιρίες Δημοσίου Δικαίου

Εταιρίες Εναλλακτικής Ενέργειας

Ελληνικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Αθλητικά & Ειδησεογραφικά Website Art Design, Game Applications, Video Productions, Video Marketing, Facebook Application.

Art Design, Web TV Productions, Reputation Managment, Content Managment, Off Page SEO, Video Marketing.

Ελληνικές Βιομηχανίες Ζυθοποιίας

Εταιρίες Διανομής Ποτών

Ελληνικές Γαλακτοβιομηχανίες

Διαφημιστικές Εταιρίες

Εταιρίες Κινητής Τηλεφωνίας

Είδη Συσκευασίας

Οπτικά Είδη

Αθλητικά Σωματεία

Εταιρίες Εξαγωγών

Booking System, Social Media Marketing, On Page Optimization, Off Page Optimization, Blogging, Re-branding.

Inbound Marketing, Global Social Media Marketing, On Page Optimization, Off Page Optimization, Blogging, Global SEO, Android Application

Reputation Managment, Content Reputation Managment, Content Managment, Art Design Managment.

On Page Optimizatiom, Off Page Optimization.

Website, Reputation Managment, Video Productions στα πλαίσια Content Managment, Art Design διαγωνισμού μέσω internet, με την συμμετοχή των χρηστών.

On Page Optimization, Off Page On Page SEO, Off Page SEO, Reputetion Managment, Content Optimization, Web TV Productions, Video Marketing. Managment, Social Media Marketing, Video Marketing.

Logotype Creation, Art Design, eShop, Social Media Marketing, On Page Optimization, Off Page Company Profile, Social Media Optimization, Content Marketing, Marketing, Website & Community Digital Reputation, Blogging, Android Application.

Website, Social Media Marketing, Εκπαίδευση προσωπικού, Content Managment.

Reputation Managment, Content Managment, Off Page Optimization.

Social Media Marketing, Art Design, Consulting Services.

eShop, Social Media Marketing, On Page Optimization, Off Page Optimization, Content Marketing, Digital Reputation.

Global Search Engine Optimization, Social Media Marketing, Reputation Managment, Lead Generation, Digital Public Relations.


web-seo-greece.com

/company/webseo-greece

/WebSeoGreece.official /webseogr

DIGITAL PUBLIC REL ATION & PERFORMANCE

@WebSEOGreece

Στοιχεία επικοινωνίας today is a great day to contact us Alexandra Maxoura

Elias Livadaras

DIGITAL PROJECT PLANNER

CERTIFIED SEO EXPERT

European Union VIES REGISTERED

PIREAUS

13, Tsimiski str, 18757 Amfiali t. +30 211 210 2001

European Union VIES REGISTERED

+30 697 837 6967 (GR) maxoura@web-seo-greece.com

SOFIA

16, Sreburna str, 1407 Lozenets

PIREAUS

+30 697 837 6939 (GR)

13, Tsimiski str, 18757 Amfiali t. +30 211 210 2001

elivadaras@web-seo-greece.com

SOFIA

http://web-seo-greece.com

16, Sreburna str, 1407 Lozenets

http://web-seo-greece.com

please visit our website Το ανθρώπινο δυναµικό της Web SEO Greece περιλαµβάνει: Digital Project Planner

Web Analyst

On page seo specialist Content Manager

Certified seo expert Copywriters Webmasters

Social Media Agencies Web Developers App Developers

Web Designers Adminisrators

Ευχαριστούµε για τον χρόνο σας! have a great day

Global SEO... success story  

Πως είναι άραγε η ιστορία επιτυχίας μιας παγκόσμιας SEO στρατηγικής;