Page 1

Ga hier naar de

Happinez Webshop

webshop Over de Happinez Webshop

mooie en sympathieke producten: sieraden & accessoires, woonaccessoires, ontspanningsproducten, boeken, cd’s, dvd’s... en leuke spullen voor kinderen speciaal voor Happinez ontworpen en/of duurzaam en fairtrade geproduceert over Happinez geef je door! - zo

winkel je in de Happinez Webshop


Happinez geef je door!

Wie zelf geholpen is, helpt een ander verder. Daarom besteden wij tien procent van de opbrengst van de Happinez Webshop aan goede doelen. Abonnees van Happinez profiteren van een aantrekkelijke korting op een groot deel van onze producten in de webshop. Nog geen abonnee? Neem nu een abonnement en winkel direct met abonneekorting. U leest Happinez dan gelijk ook gratis op de iPad!


Producten uit de Happinez Webshop

Sieraden/accesoires

Wonen

Ontspanning

Buiten

Boeken

Kind

Voordelen voor abonnees Abonnees van Happinez profiteren van een aantrekkelijke korting op een groot deel van onze

Happinez producten

producten in de webshop.


Bekijk de Happinez Webshop!

Zo bestelt u producten uit de Happinez Webshop: • Als tijdschrift abonnee krijgt u korting op een groot aantal producten. Dit geldt als u zich met uw abonneenummer heeft geregistreerd in de webshop. Uw abonneenummer is terug te vinden in uw welkomstbrief en op het adreslabel waarmee u het tijdschrift ontvangt. Als u het niet weet kunt u ook altijd even bellen met ons KlantenServiceCentrum op telefoonnummer 020 5518707. • Betaling is mogelijk via iDeal. Voor bestellingen tot € 100,- is betaling ook mogelijk via een eenmalige machtiging (of via een acceptgiro; u betaalt dan € 2,- extra) • Per bestelling wordt binnen Nederland een eenmalige bijdrage aan administratie- en verzendkosten in rekening gebracht (afhankelijk van de bestelling € 2,95 of € 5,95) • Vanuit het buitenland kunt u uitsluitend via e-mail of telefonisch bestellen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van uw bestelling. • Levering in Nederland geschiedt binnen enkele werkdagen na ontvangst van de bestelling (indien op voorraad), tenzij anders aangegeven. • De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt en prijswijzigingen zijn voorbehouden. • Meer informatie over de bestelwijze en de Happinez Webshop vindt u op de site www.happinez.nl/webshop onder klantenservice.

iPad Flyer  
iPad Flyer  

Flyer webshop voor op de iPad

Advertisement