Page 1

Segona època Número 79 08 juny 2011

Pactes postelectorals als ajuntaments


Pactes i Impactes

ewn


Pactes i Impactes

ewn


nats? ig d n I o s t a p m a ts, Ac ewnHostia


s o Indignats? t pa m a c A , s t ia ewnHost


Hostiats, Acampats o

ewn

Indignats?


ojos B ) s l e i ( s e r b m o i dels Cog ewnLa Cris


es i dels Cogombr ewnLa Cris

(i els) Bojos


ant S n u e u q ó a R s é ewnTé M

per MANEL, EL PUYAL

L’òmnibus

A

ra resulta que ja ha abandonat el timó. Ara ja no anem amb vaixell solcant els borrascosos i tempestuosos mars del nostre país. Ara anem amb òmnibus! S’ha inventat un òmnibus. Un autobús, per dir-ho en llenguatge planer. Això de l’òmnibus es veu que vol dir que es carregarà totes les lleis que va fer els tripartits. Els tripartits, els dos, el d’en Maragall i el d’en Montilla i, pel que m’han dit, també algunes lleis del govern Pujol i tot. Està com boig per estalviar com sigui. Ja em direu si no n’hi ha per tirar el barret al foc i llogar-hi cadires! Votes a uns perquè et prometen unes coses en campanya electoral i si guanyen, fan les lleis i prenen les mesures que t’han promès, que ja costa que compleixin el que prometen, però suposem que ho compleixen i dius: és això, ells prometen, jo els voto i ells compleixen i tots contents. Però ara resulta que un parell o tres de legislatures posteriors han guanyat uns altres i aquests altres diuen: aquestes lleis que van fer aquells, nosaltres no les haguéssim fet mai, per tant les deroguem o anul·lem o directament ens les passem del cul.

És a dir que ara anirem com els crancs. Cap enrere. I allò que veus algun polític retirat que recorda que gràcies a ell es va fer tal cosa o tal altra i gràcies a ell en gaudim, ara no està gens segur. Ves que no vingui un altre i s’ho carregui, penses. Ves que no en vingui un d’aquí poc, posem per cas, que ens tregui de la UE i de la zona euro, per dir alguna cosa. O ves que no t’anul·li les comunitats autònomes.... i posats a suposar ves que no ens derogui la democràcia, dic jo. I així pots imaginar el que vulguis, que tot és possible i tot està per fer, que diu aquell. Res, que cada vegada ens ho posen més difícil, aquests polítics. Jo cada cop estic més indignat i em penso que m’instal·laré a la Plaça de Catalunya, amb tenda de campanya i fogonet, però esperaré que els que hi ha ara se’n vagin tots, no fos cas que als mossos els torni agafar la dèria de fer dissabte i netejar la plaça, que ara els fan fer de tot. Com que s’ha d‘estalviar....


l·lecte e t n ’I l a r e p a c ewn+Te


+Teca per a l’Intel·lec

ewn

te


+Teca per a l’Intel·lec

ewn

te


ible s s o p m I ia m o n o ewnGastr

per SERGI FIDALGO

Bunyols de bacallà

Q

ualsevol català que tingui més de quaranta anys, i que hagi gaudit durant la seva joventut de ‘Porky’s’, ‘Los albóndigas en remojo’ i altres comèdies d’alta volada on les mamelles de belles animadores eren el principal atractiu del film, tindrà una elevada estima pels flams industrials, que es cruspien en companyia de diversos amics, a sorbos, i somiant que allò fos lo que tira más que dos carretas. Així que avui actualitzarem el nostre llistat d’aquestes postres tan populars... El millor, amb molta diferència, continua essent el “Bo de debò”, es troba fàcilment a qualsevol Condis, el seu petit problema és que el seu preu no baixa de tres euros per quatre unitats. Parlem de flam d’ou, el vainilla style ho toquem després... El Bon Àrea no està malament, costa la meitat –uns

1,5 euros quatre unitats– i encara que trobo que ha baixat el seu nivell en els últims anys, encara es una bona opció. El Dhul és als flams d’ou el que Ruiz Mateos als negocis. Un passat teòricament gloriós i un present penós. Cualquier tiempo pasado fue mejor, tant pel “¡Qué te pego leche!” com per aquests ex gloriós producte. No ha paït bé la seva adquisició per Nueva Rumasa... Vainilla: el Flanby de Nestlé (1,3 euros quatre unitats), és el triomfador. Les marques blanques tipus DIA o Hacendado poden oferir-te sis unitats per menys de 80 cèntims, però no hi ha color. Ja coneixeu la meva estima pels productes d’aquests imperis del Hard Discount, però al final sempre retorno al Flanby. El Danone, amb tots els meus respectes, sucks!


Notícies De Cine

ewn

LOS LOCOS DEL CINE

INCENDI ALS MELIES

El passat dijous un curtcircuit va provo· car un incendi als Cinemes Mélies del carrer Villarroel. En 45 minuts els bom· bers van apagar l’incendi i els especta· dors i els empleats del local no van patir danys. Una cabina va quedar inútil i les obres de reparació sembla que trigaran tres mesos. Aquests cinemes, amb una clara vocació cultural, projectaven pel.lícules en versió original i donaven molt petits rendiments però el propietari, el guionista, director i productor, Carles Balagué, els manté pel seu amor al cinema. En varies ocasions va declarar que el tancament era immi· nent, però el local ha seguit viu fins ara. Esperem que l’incendi no provoqui la mort d’aquest racó del bon cinema. Endavant Carles i Marta Rañé! Vosaltres sou forts i superareu la desgràcia. Us desitjo de tot cor una nova apertura del vostre local.

CONFERENCIA SOBRE LA LLEI SINDE A BARCELONA Per invitació de L’Academia del Cinema Català els senyors Carlos Cuadros , director de l’ICAA i Carlos Guervós , subdirector general de la propietat intel· lectual ambdós del Ministeri de Cultura, van impartir a Barcelona una conferència sobre la Llei Sinde i el corresponent reglament, de propera aparició que in· tentarà disminuir la pirateria a traves d’Internet. Abans de la conferencia els delegats del Ministeri de Cultura van repartir un imprès, que adjuntem, per aclarir les passes a seguir per l’empresa perjudicada davant l’Administració i la Justícia amb la finalitat de demanar el tancament de la web pirata.

“A SERBIAN FILM”

Contra tot pronòstic la Jutge de Vilanova i la Geltrú ha admès “a tràmit”, el judici contra Angel Sala, director del Festival de Sitges, per la programació de la pel· lícula ”A SERBIAN FILM”. Aquest film s’havia exhibit sense cap problema a diversos festivals entre ells Cannes i Oporto (on va ser guardonada amb el primer premi).

VISITEU www.loslocosdelcine.com


Negre de ewnEl Web

Babel

“ PERROFLAUTAS: ...POR UNA DEMOCRACIA HASTA EL TUÉTANO... HINCADLES EL DIENTE...!!! “


El Web Negre de Babel

ewn


e Tires d … ll e r a P n u ewnAmb CONDONITIS

CARGOLS


La Traca Final

ewn

Els d’aquesta llista hem perpetrat aquest pamflet anomenat El Web Negre, però no ens ho tingueu en compte, som bona gent encara que no ho semblem: Néstor Macià Kap Manel Puyal Josep Ignasi Gras L’Avi Soler Bié Dani Saus Devil Dr. Coragre Elchicotriste Giulio Laurenzi Jordi Artigas Jordi Canyissà Josep Braut La Magina dels Ous Napi Pau Bosch Pedro Molina Plaga Quel Quim Paneque Roger Fillol Sergi Fidalgo Señor Plástiko Tres Xavier Salvador

El Web Negre no coincideix necessàriament amb les opinions dels seus autors. De fet, la majoria de vegades no en tenim, d’això. Quina angúnia, oi?

El Web Negre 079  
El Web Negre 079  

Revista d'humor i sàtira