Page 1

El pont de la Immaculada

Segona època Número 55

07 desembre 2010


ewn

Error de càlcul per Pere Gil

La vaga dels controladors va començar el divendres a les cinc de la tarda. Malament. En un parell d’hores es va convocar un consell de ministres extraordinari i va decretar-se l’estat d’emergència, els van militaritzar i es va muntar el cristo. El dissabte a la tarda tothom podia volar (menys el Barça, que ja no saben com fer-li perdre les partits). Els controladors van calcular malament. Si s’haguessin esperat un parell o tres d’hores a declarar la vaga, hauria estat un èxit i el país hauría estat paralitzat fins ben bé dijous. I és que si s’haguessin esperat una mica més, tots els ministres i autoritats d’aquest país ja haurien fotut el camp, de pont, i aquí no quedava ni Déu per militaritzar-los i posar-los a rotllo!

PONTING


DORS A L O R T N O C S L E ONTROL D ewnEL DESC


ROLADORS T N O C S L E D L O R ONT ewnEL DESC

Els dolents de la pel·lícula per Pere Gil

Des del passat divendres, els controladors aéris són els personatges més odiats en l’imaginari col.lectiu del poble espanyol. Per davant dels violadors, dels narcotraficants, dels terroristes, dels assassins i dels pederastes, tots els espanyols tenen un odi foll vers els controladors d’AENA.Són molt més odiats que els estafadors, els lladres, els corruptes o els atracadors. No cal dir que, la gent els té més tirria que als polítics, als banquers, o als empresaris... És clar que a Espanya els més odiats encara són els catalans. Què us penseu? Encara hi ha classes!


ROLADORS T N O C S L E D L O R ONT ewnEL DESC


OPORT R E A ’ L A IM U G E S ewn


ORAL T C E L E T S O P I IS L ewn ANÀ


RAL ANÀLISI POST-ELECTO

ewn


ANÀLISI POST-ELECTO

ewn

RAL


ANÀLISI POST-ELECTO

ewn

RAL


ANÀLISI POST-ELECTO

ewn

RAL

Tebeosfera

Un dels millors webs que hi ha al món dels que es dediquen a la històrieta, Tebeosfera, publica en el seu darrer número una extensa -i interessant!- entrevista al nostre col.laborador Tres. Podeu llegir-ho a: http://www.tebeosfera.com/documentos/documentos /entrevista_a_tres.html i la seva fitxa a: http://www.tebeosfera.com/autores/tres.html


ANÀLISI POST-ELECTO

ewn

RAL


WIKILEAKS

FILTRA QUE FILTRARÀ

ewn

S

ONE ASS TO RISK : ASSANGE REPORT


CARGOLS

ECTE L · L E T N ’I L A R E P ewn+TECA

POLÍTICA FRANCESA

PILOTES


TOTES! A T R E C N E S E L O ewnZAPATER


ERTA TOTES! C N E S E L O R E T ewnZAPA


ALGÚ HO HAVÍA DE DIR!

TRACA FINAL

ewn

Tots els col.laboradors d’El Web Negre han treballat durant el pont per garantir els serveis mínims de rialles durant aquestes dates: Néstor Macià Kap Manel Puyal Josep Ignasi Gras L’Avi Soler Quel Dani Saus Elchicotriste Bié Ermengol Josep Braut Jordi Artigas Brito Giulio Laurenzi Pedro Molina Brito Quim Paneque Eugeni Brandat La Magina dels Ous Roger Fillol Pep Roig Devil Xavier Salvador Willy Tres Franchu

i per tal d’evitar que el govern els hagi de militaritzar i fer acudits cantant l’himne de la Legión...

El Web Negre no coincideix necessàriament amb les opinions dels seus autors. De fet, la majoria de vegades no en tenim, d’això. Quina angúnia, oi?

El Web Negre 055  
El Web Negre 055  

revista d'humor i satira

Advertisement