Page 1

Oprette en side Efter login: kan du se ”Dashboard” – det her er instrumentbrættet, hvor du kan gøre alt hvad din hjemmeside.

Først – der er forskel på at lave et indlæg/post og så på en side/page. Indlæg bliver typisk brugt til nyheds-sektioner eller blogs, hvorimod sider bliver brugt til det mere statiske indhold såsom sider til at skrive om virksomhedsprofilen, produkter etc. Du skal nu klikke på ”Page” – i venstre side. Derefter skal du klikke på ”Add new”.


Her kan du så skrive og opsætte dit indlæg. Først, starter du med overskriften – husk den skal være god, og hvis muligt, skal den indeholde nogle af de ord, som du gerne vil op på Google i.

Denne editor kaldes ”WYSIWYG” eller lidt mere sprogligt: What you see is what you get”/Hvad du ser, er hvad du får. WYSIWYGhar mange funktioner, der lader dig opsætte et indlæg helt uden brug af XHTML/CSS. Først hvis du vil lave teksten fed/kursiv er det præcist ligesom word, du markere teksten, og trykker på ikonerne

Det samme gør sig gældende hvis du vil lave noget i punktform – tryk først på ikonet om det skal være punkter, eller tal – og derefter skriv en sætning, og slut med at trykke på ”Enter”


Når kokken går amok! Det hemmelige køkken, som det kaldes blandt bloggere – så er der altid flere muligheder end hvad man lige ser :-) Det lille ikon til højre gemmer sig en del ekstra ting. Der har du blandt andet mulighed for at farveteksten, sætte streg under teksten og så det hemmelige køkken!

Det hemmelige køkken indeholder, næsten alle type specieltegn, og specielle karakter – prøv at se. Du klikker blot på et af dem, hvis du får brug for dem.


Når du så er færdig – så klikker du blot på ”Publish”/”Udgiv”

Wordpress - Opret en side  
Wordpress - Opret en side  

Her kan du på dansk læse om hvordan du opretter en side i wordpress