Page 1

Toen jij nog niet geboren was

Toen jij nog niet geboren was, had God jouw naam al in Zijn boek geschreven. En toen je eindelijk bij ons kwam, liet de gouden maan zacht schijnsel over de heuvels gaan. Wij trokken je witte kleertjes aan en lieten je zien aan de morgenzon.

Illustrator Linda Saport gebruikt heldere kleuren voor haar vrolijke, kunstzinnige tekeningen. Ze verbeelden de verwachtingsvolle liefde waarmee ouders hun kinderen in het leven verwelkomen.

www.uitgeverijmoza誰ek.nl

ISBN 90 239 9197 4 NUR 224/273

Jeannette Donkersteeg & Nancy White Carlstrom

Elk kind is nieuwsgierig naar het begin van zijn leven. In Toen jij nog niet geboren was zoeken Jeannette Donkersteeg en Nancy White Carlstrom naar woorden voor het mysterie dat elk mensenkind deel uitmaakt van Gods plan. Ze vertellen hoe de komst van een kind een gezin verandert en van de vreugde die er is om dit wonder.

Toen jij nog niet geboren was

Jeannette Donkersteeg & Nancy White Carlstrom illustraties van Linda Saport


Dit boek verscheen oorspronkelijk onder de titel Before you were born bij Eerdmans Books for Young Readers, Grand Rapids, Michigan Tekst: Jeannette Donkersteeg & Nancy White Carlstrom Illustraties: Linda Saport Vormgeving omslag en binnenwerk: Bas Mazur © Oorspronkelijke uitgave: 2002 Eerdmans Publishing Company © Nederlandse uitgave: 2006 Uitgeverij Mozaïek, Zoetermeer Mozaïek Junior is een imprint van Uitgeverij Mozaïek. Meer informatie over dit boek en andere uitgaven van Mozaïek: www.uitgeverijmozaiek.nl ISBN-10: 90 239 9197 4 ISBN-13: 978 90 239 9197 7 NUR 224/273

Toen jij nog niet geboren was,

had God jouw naam al in Zijn boek geschreven.


En toen je eindelijk bij ons kwam, liet de gouden maan zacht schijnsel over de heuvels gaan. Wij trokken je witte kleertjes aan en lieten je zien aan de morgenzon.


Toen jij nog niet geboren was, staarden wij naar de staarten van eenden die op hun kop in onze vijver spartelden. We zagen hoe het zonlicht op de heuvels in de verte viel. De hemel kleurde rood als de appels in de bomen.

Toen jij nog niet geboren was  

Een fragment

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you