Page 1

Iris Boter & Sanne Miltenburg

Jip vindt een poesje. Zomaar op weg naar school. Jip stopt het poesje in zijn rugzak. Hij kan het beestje toch niet laten zitten? De juf weet van niets… tot het poesje ontsnapt. Het wordt een enorme rommel in de klas! En het poesje is verdwenen. O, wat is Jip verdrietig! Zal hij het poesje

Iris Boter & Sanne Miltenburg

De r p o k a ug z es

terugvinden? En zou hij ’m dan wel mogen houden van mama?

D e r u g z ak p o e s

Een vertederend en vermakelijk prentenboek voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar, met originele en verrassende illustraties.

www.uitgeverijmozaiek.nl

nur 273

Mozaïek Junior


Illustraties Sanne Miltenburg Vormgeving Marleen Verhulst isbn 978 90 239 9327 8 nur 273 Moza誰ek Junior is een imprint van Uitgeverij Moza誰ek www.uitgeverijmozaiek.nl 息 2010 Uitgeverij Moza誰ek, Zoetermeer Alle rechten voorbehouden


Iris Boter & Sanne Miltenburg

De r p o k a ug z es

Moza誰ek Junior


Vandaag mag Jip voor ’t eerst alleen naar school. ‘Weet je ’t zeker?’ had mama gevraagd. Tuurlijk. Jip is al groot. Dat kan hij best. Op de boom zit een groene rups. Wat is dat een mooie steen! En kijk, een motor. Net zo een als papa heeft. Alleen deze kan nog harder. Wat hoort Jip daar?


Tussen de rommel zit een poesje. ‘Ach, waar is je moeder?’ Jip aait de poes. Hij is warm en zacht. Nergens ziet Jip een moederpoes. Wat nu?


De rugzakpoes  

Een fragment

Advertisement