ABH_brochure_services

Page 1

PLASTIC SURGERY DERMATOLOGY

πρόσωπο


PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Facelift & Necklift

40+

Μ

F

H µέθοδος Το λίφτινγκ προσώπου είναι μια από τις πλαστικές επεμβάσεις με τη μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως και όταν ο πλαστικός χειρουργός είναι καταρτισμένος και έχει εμπειρία, επιτυγχάνεται ένα φυσικό αποτέλεσμα, άρτιο και πλήρως διαμορφωμένο με τη γενική εικόνα των ασθενών και το lifestyle τους. Ενα ακομα σημειο το οποιο πλήττεται πολύ από τον χρόνο και που δείχνει έντονα σημάδια γήρανσης, είναι ο λαιμός. Όσον αφορά το λίφτινγκ λαιμού, εάν πρόκειται για γενικευμένη χαλάρωση προσώπου, μπορεί να αντιμετωπιστεί στα πλαίσια ενός ολικού λίφτινγκ προσώπου. Ενώ, εάν πρόκειται για συσσώρευση λίπους πάνω ή κάτω από το πλάτυσμα, μπορεί να αντιμετωπιστεί με λιποαναρρόφηση ή ανάρτηση του μυώδους πλατύσματος. H επέμβαση Οι μέθοδοι λιφτινγκ προσωπου, που χρησιμοποιούνται, είναι πολλές και εξαρτώνται από τις ανάγκες και από τις απαιτήσεις του κάθε προσώπου. Προτιμώνται, όμως, οι τεχνικές, που έχουν να κάνουν με την ανόρθωση και με την επαναφορά των βαθύτερων στρωμάτων του προσώπου (high smas techinique), παρά οι αναρτήσεις με ράμματα (μέσα στα μαλλιά, για παράδειγμα), που δίνουν πολύ βραχύτερο αποτέλεσμα. Tα αποτελέσµατα Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία καθως και τα αποτελέσματα διαρκουν για 10-15 χρόνια.

!

3

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία καθως και τα αποτελέσματα διαρκουν για 10-15 χρόνια.

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

4


PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Βλεφαροπλαστική

PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

30+

40+

M

F

H µέθοδος Η ευαίσθητη και λεπτή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι το πρώτο σημείο που δέχεται την επίθεση του χρόνου και τα σημάδια, που αφήνει στο πρόσωπό μας. H γήρανση στα άνω βλέφαρα και στα κάτω βλέφαρα οφείλεται κανονικά σε έναν συνδυασμό του χαλαρού δέρματος και στην προεξοχή του λίπους, καθώς αυτό προκαλεί την εμφάνιση της κόπωσης των ματιών και σακούλες. Στα άνω βλέφαρα η γήρανση δημιουργεί μια «κουκούλα» και είναι σαν να «σκεπάζει» το μάτι. Στα κάτω βλέφαρα το πιο συχνό παράπονο είναι το πρήξιμο των ματιών ή οι «σακούλες». H επέμβαση Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30 λεπτά, ο πλαστικός χειρουργός απομακρύνει την «περίσσεια» δερματικού και λιπώδους ιστού, τόσο από το πάνω, όσο και από το κάτω μέρος του ματιού, εφόσον χρειάζεται. Tα αποτελέσµατα Με το πέρας της επέμβασης τοποθετούνται μικρά ράμματα, τα οποία αφαιρούνται μετά από μια εβδομάδα. Ο ασθενής μπορεί να έχει ένα αίσθημα βάρους, το οποίο και υποχωρεί μετά τις πρώτες ημέρες. Η βλεφαροπλαστική δεν θεωρείται επώδυνη επέμβαση καθως τα αποτελέσματα της είναι ορατά για 10-12 χρόνια μετά την επέμβαση.

5

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

Ρινοπλαστική

20+

30+

40+

Μ

v

H µέθοδος Η ρινοπλαστική είναι μία από τις πλέον συχνές επεμβάσεις στην οποία καταφεύγουν άντρες και γυναίκες για να διορθώσουν το σχήμα αλλά και λειτουργικά προβλήματα της μύτης καθως έχει περιγραφεί ως «η πιο ενδιαφέρουσα από όλες τις αισθητικές επεμβάσεις» διότι πρόκειται για μία εξαιρετικά μεταβλητή επέμβαση που διαφοροποιείται από ασθενή σε ασθενή. H επέμβαση Η ρινοπλαστική συνιστάται για την αντιμετώπιση της υπερτροφίας των κάτω ρινικών κογχών οπως επισης και για τις περιπτώσεις που προκαλείται δυσφορίας, άγχος και στενοχώρια απο μια μεγάλη γαμψή μύτη. Tα αποτελέσµατα Κατα την αφαίρεση του ειδικού μικρού νάρθηκα ο ασθενής μπορεί να δει κατευθείαν τη διαφορά στο σχήμα και τη μορφολογία της μύτης του καθως Στον έναν μήνα ολοκληρώνεται το 60-70% του αποτελέσματος ενώ το υπόλοιπο υφίεται σταδιακά σε 6 μήνες με ένα χρόνο μετά την επέμβαση.

ΠΡΙΝ

META

6


DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

D-Lift

DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

20+

30+

40+

Μ

F

Beautification

20+

30+

ABH Το D-Lift είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που στοχεύει στην ανόρθωση του προσώπου, την πλήρωση του χαμένου όγκου και την εν γένει αποκατάσταση των εμφανών σημείων της γήρανσης. Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery). Οι αρχές του D-Lift είναι: 1. 2. 3. 4. 5.

Η επαναδιαμόρφωση του σχήματος και του περιγράμματος του προσώπου (Definition) Η αποκατάσταση των δυναμικών γραμμών έκφρασης (Dynamic Lines) O σεβασμός στη φυσική κατεύθυνση και χαρακτηριστικά του προσώπου (Direction) Η αποκατάσταση της πυκνότητας του κολλαγόνου (Density) Και φυσικά η εφεύρεσή του από τη Δρ. Ντόλυ (Dolly)

H θεραπεία D-Lift δεν είναι επώδυνη θεραπεία καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή και τοπική αναισθησία. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες

7

ΠΡΙΝ

META

40+

M

F

ABH Το Beautification ή αλλιώς η διαδικασία καλλωπισμού, έχει γίνει ιδιαιτερως δημοφιλής όρος τελευταία στον κλάδο της αισθητικής δερματολογίας. To Beautification πρακτικά, αναφέρεται στο σύνολο των θεραπειών του προσώπου που σκοπό έχουν όχι την αναστροφή της γήρανσης αλλά τη βελτίωση των χαρακτηριστικών ακόμα και σε νεαρά άτομα. Μια θεραπεία Beautification περιεχει: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Εφαρμογή θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη ® όταν έχουμε έντονες ρυτίδες έκφρασης Γέμισμα του tear trough της περιοχής κάτω από τα μάτια Αποκατάσταση όγκου στην περιοχή των κροτάφων και των ζυγωματικών Σχηματοποίηση του οβάλ του προσώπου και διαμόρφωση του περιγράμματος Διόρθωση του σχήματος της μύτης Βελτίωση του σχήματος των χειλιών με υαλουρονικό και ανόρθωση του άνω χείλους με νήματα Τέλος μπορεί να γίνει και brow lift αν έχουμε απώλεια όγκου ή πτώση βλεφάρων

ΠΡΙΝ

META

8


PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Ανόρθωση Άνω Χείλους

PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

20+

30+

40+

Μ

F

+TEENS

20+

30+

40+

Μ

F

Τα χείλη είναι σύμβολο θηλυκότητας, ελκυστικότητας και σεξουαλικότητας. Χείλη γεμάτα και πιο σαρκώδη είναι στοιχείο υγείας, νεότητας και αυξημένης θηλυκότητας.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι αυξομοιώσεις του βάρους παίζουν και αυτές το ρόλο τους, όπως και η κληρονομικότητα. Κάπως έτσι, δημιουργείται το ενοχλητικό διπλοσάγονο.

Το άνω χείλος διακρίνεται σε δύο μέρη: το λευκό άνω χείλος το οποίο ξεκινάει από τη βάση της μύτης έως και το περίγραμμα και το κόκκινο άνω χείλος. Με την πάροδο όμως του χρόνου, το λευκό άνω χείλος μακραίνει ενώ το κόκκινο μέρος χάνει τον όγκο του.

Ο Δρ. Αθανασίου και η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του ABH Medical Group μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε οριστικά από το διπλοσάγονο με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser.

Η ανόρθωση άνω χείλους είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία η οποία πραγματοποιείται μέσω μικρών τομών στη βάση της μύτης (σε σχήμα δίκην πελεκάνου). Η περίσσεια δέρματος αφαιρείται κι έτσι επιτυγχάνεται το ιδανικό μήκος του άνω χείλους. H επέμβαση απαιτεί τοπική αναισθησία ενώ δε διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά ενω το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, χαρίζοντας μια φρεσκάδα ανανέωσης σε όλο το πρόσωπο.

9

Λιποαναρρόφηση Τραχήλου (διπλοσάγονο)

ΠΡΙΝ

META

Η μοναδικότητα στη δράση της συσκευής έγκειται στο γεγονός ότι, μέσω της παραγόμενης, από τις ραδιοσυχνότητες, θερμότητας, επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ρευστοποίηση του λίπους, ενώ ταυτόχρονα προκαλεί αγγειοσύσπαση. Η δημιουργία οιδήματος και εκχυμώσεων μετεγχειρητικά ελαχιστοποιείται, ενώ παράλληλα προκαλείται ερεθισμός των ινοβλαστών και σύσφιξη της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενω τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης.

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

10


PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Nano Fat Grafting

DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

20+

30+

40+

Μ

F

Η λιπομεταφορά αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο συναρπαστικούς τομείς της πλαστικής χειρουργικής. Οι πλαστικοί χειρουργοί μπορούν να αφαιρέσουν την περίσσεια λίπους από μια περιοχή του σώματος όπως η κοιλιά ή οι μηροί και να το μεταφέρουν σε άλλες περιοχές του σώματος που χρειάζεται αύξηση όγκου ή και λείανση. Η διαδικασία Nano Fat Grafting δεν απαιτεί νοσηλεία. Αρχικά ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανασίου, με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης Vaser ®, αφαιρεί το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς ή και τα πλαϊνά. Στη συνέχεια ακολουθεί ειδική επεξεργασία κατά την οποία το λίπος καθαρίζεται από τα περιττά υγρά και ακαθαρσίες μέσω φυγοκέντρισης. Στη συνέχεια το λίπος αυτός εγχύεται στο πρόσωπο, προκειμένου να επιτευχθεί η λείανση των ρυτίδων, η αναπλήρωση χαμένου όγκου αλλά και η επαναφορά της στιλπνότητας και λείας υφής. Μετά την εφαρμογή του Nano Fat Grafting μπορεί να παρατηρηθεί ελαφρύ οίδημα ή και μώλωπες, συμπτώματα όμως που υποχωρούν εντελώς μέσα σε μία εβδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

11

ΠΡΙΝ

META

Διαμόρφωση Περιγράματος

20+

30+

40+

Μ

F

Η απώλεια του όγκου και της σφριγηλότητας του προσώπου εντοπίζεται κυρίως στο κάτω μέρος, στην περιοχή της γνάθου. Tο δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του προσώπου. Επίσης ακόμα και σε νεότερα άτομα παρατηρείται ο υπογναθισμός. Δηλαδή το πηγούνι να βρίσκεται αρκετά πιο πίσω από το επίπεδο της μύτης. Προκειμένου να αποκατασταθούν οι αναλογίες η Δρ. Ντόλυ Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της πραγματοποιούν συνδυασμό θεραπειών. Διαμόρφωση περιγράμματος και σύσφιξη με υδροξυαπατίτη Ο υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό filler ασβεστίου. Κατά την έγχυση του, εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Jawline Contouring με Volux Ουσιαστικά πρόκειται για ένα υαλουρονικό μεγάλου ειδικού βάρους το οποίο αποκαθιστά και ενισχύει τον όγκο στο πηγούνι και την κάτω γνάθο, επαναφέροντας την προβολή και τη συμμετρία τους.

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

12


DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Αντιγήρανση Ματιών

DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

20+

30+

40+

Μ

F

Βιομιμητικά Πεπτίδια Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες που αποτελούνται από πέντε το πολύ έξι αμινοξέα και λειτουργούν ως αποστολείς βιολογικών μηνυμάτων στα δερματικά κύτταρα (“biological messengers”). Η έκχυση Βιομιμητικών Πεπτιδίων αποκαθιστά τα επίπεδα αυξητικών παραγόντων και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση των τυπικών συμπτωμάτων της γήρανσης, την ενίσχυση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και της φωτεινότητας της επιδερμίδας. Υαλουρονικό Οξύ Το υαλουρονικό οξύ είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς, το οποίο τους προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στις περιοχες που επιθυμουμε, όπως τα ματια. Η θεραπεία με fillers υαλουρονικού οξέος είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία. Η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα του ABH Medical Group, χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο προιόντα που φέρουν πιστοποίηση από Ευρωπαϊκούς και Αμερικανικούς φορείς που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια

Αντιγήρανση Λαιμού

20+

30+

40+

Μ

F

Profhilo H θεραπεία Profhilo είναι μια νέα επαναστατική μη χειρουργική θεραπεία που αντιμετωπίζει την χαλάρωση της επιδερμίδας, λειαίνει και εξομαλύνει τις ρυτίδες του προσώπου αλλά και την χαλάρωση λαιμού, βελτιώνοντας τον τόνο, την υφή και την ενυδάτωση. Η θεραπεία απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν ορατά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Η εφαρμογή του Profhilo γίνεται σε μόλις 10 λεπτά με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή των χεριών. Αντί να αναπληρώσει το χαμένο όγκο ή να δημιουργήσει ογκομετρική ανόρθωση όπως τα κοινά fillers, το Profhilo δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται. Κάποια από τα οφέλη που εχει η θεραπεία Profhilo ειναι η Βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας καθως και η Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας του λαιμού. Βοtοχ Αμείλικτος ο χρόνος που περνά και αφήνει τα σημάδια του στο δέρμα, που σταδιακά αρχίζει να εμφανίζει λεπτές γραμμές, τις γνωστές ρυτίδες. Οι ρυτίδες αρχικά αποτυπώνουν, κυρίως, τις έντονες εκφράσεις μας και, όσο μεγαλώνουμε, βαθαίνουν και γίνονται πιο έντονες. Η βοτουλινική τοξίνη είναι σύμμαχος των επιστημόνων στη λείανση των ρυτίδων. Ανήκει στην κατηγορία των νευροτοξινών, οι οποίες έχουν δύο βασικές δράσεις. Επιδρούν στις συγκεντρώσεις των ιόντων στην κυτταρική μεμβράνη, εμποδίζοντας, έτσι, τον έλεγχο των νευρώνων, ενώ παρεμβάλλονται μεταξύ των συνάψεων, εμποδίζοντας, έτσι, την επικοινωνία των νευρώνων. Τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν από 4-6 μήνες.

13

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

14


DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

DERMATOLOGY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Αντιμετώπιση Πανάδων & Μελάσματος 20+

30+

40+

Μ

F

+TEENS

Με τον όρο πανάδες ή μέλασμα ορίζουμε τις δερματικές βλάβες, καφέ χρώματος, μεγέθους μεγαλύτερου από τις κηλίδες.Το μέλασμα μπορεί να εμφανιστεί κυρίως κατά την εγκυμοσύνη αλλά και κατά την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Η Δρ. Φατσέα και η εξειδικευμένη ομάδα της χρησιμοποιούν μια σειρά θεραπειών και θεραπειών για την αντιμετώπιση του μελάσματος και των δυσχρωμιών. Δερμοδιάγνωση Είναι το σημαντικότερο βήμα προκειμένου να εντοπιστεί το βάθος και η έκταση της βλάβης.

15

Θεραπεία Ακμής

20+

30+

40+

Μ

F

+TEENS

Η ακμή είναι μια δερματολογική πάθηση που εμφανίζεται όταν η λιπαρότητα και τα νεκρά δερματικά κύτταρα φράζουν τους πόρους. Θεραπεία Isolaz Στο ΑΒΗ Μedical Group η θεραπεία της ακμής γίνεται με τη θεραπεία isolaz anti acne. Η θεραπεία isolaz anti acne είναι πρωτοποριακή γιατί είναι η μόνη «φωτοπνευματική θεραπεία» που συνδυάζει την αναρρόφηση δέρματος με ευρέου φάσματος θεραπευτικό φως (480- 1250 nm). Ο αριθμός των συνεδριών κυμαίνεται από 4 – 6 ανάλογα με τη σοβαρότητα του κάθε περιστατικού, αφού είναι σε θέση να εφαρμοστεί από την ήπια φαγεσωρική ακμή έως και την κυστική.

Βιομιμητικά πεπτίδια Τα Βιομιμητικά Πεπτίδια εξειδικεύονται στην αναστολή της δράσης της τυροσινάσης, του ενζύμου που ευθύνεται για την υπερπαραγωγή μελανίνης και την εμφάνιση δυσχρωμιών στην επιφάνεια του δέρματος. Χρειάζονται 2-3 συνεδρίες και τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά.

Πίλινγκ Νανοτεχνολογίας Τα πίλινγκ νανοτεχνολογίας χρησιμοποιούνται στη δερματολογία για να προκαλέσουν μια επιτάχυνση του κυτταρικού κύκλου ζωής με σκοπό τον καθαρισμό, τη θρέψη και την ενυδάτωση και τη σμηγματορροϊκή εμφάνιση.

U-th laser Η συνδυαστική τεχνολογία CO 2 Fractional με GAaS λέιζερ μας επιτρέπει την επιτυχή αντιμετώπιση των πανάδων ή των κηλίδων που δημιουργούνται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Uth Laser Το Uth Laser χάρη στη διπλή τεχνολογία Co 2 & GAas αντιμετωπίζει τις ουλές, που έχουν προκληθεί είτε από ακμή, είτε από τραυματισμούς. Μετά την εφαρμογή η δράση σταδιακά συνεχίζεται για 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή όπου και παρατηρείται σημαντική βελτίωση των ουλών έως και 70%.

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

16


PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

Γενειοπλαστική

PLASTIC SURGERY > ΠΡΟΣΩΠΟ

20+

30+

40+

Μ

F

Ωτοπλαστική

20+

30+

40+

Μ

F

+TEENS

Γενειοπλαστική ονομάζεται η επέμβαση στην περιοχή του σαγονιού που αποσκοπεί να βελτιώσει το σχήμα του προσώπου, δίνοντας μία πιο συμμετρική εικόνα. Πολλές φορές το προτεταμένο πηγούνι ή άλλο πρόβλημα στο σαγόνι τραβάει τα βλέμματα και αλλοιώνει τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η γενειοπλαστική πραγματοποιείται με ολική αναισθησία και ο ιατρός για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα χρησιμοποιεί ενθέματα στην περιοχή. Τα ενθέματα έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη και είναι φτιαγμένα από στερεά και ημι-στερεά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια με επιτυχία. Παρά τη μεγάλη διαφορά μετά την επέμβαση, το αποτέλεσμα δείχνει απόλυτα φυσιολογικό και δικαιώνει την επιλογή του ασθενούς να προβεί σε αυτή. Μετά το πέρας της επέμβασης γενειοπλαστικής τοποθετείται πιεστική επίδεση την οποία ο ασθενής πρέπει να κρατήσει για 2 ημέρες.

17

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

Τα «αφεστώτα ώτα» ή πεταχτά αυτιά, είναι μια πολύ συχνή διαταραχή που παρουσιάζεται από μικρή ηλικία, κυρίως λόγω υπερπλασίας ή απλασίας κάποιων στοιχείων των αυτιών. H εγχείρηση ωτοπλαστικής αποσκοπεί στο να διορθώσει τα πεταχτά αυτιά, δηλαδή τα αυτιά που προεξέχουν από το κεφάλι περισσότερο από το φυσιολογικό. Μια ωτοπλαστικη επέμβαση συνήθως πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία ή μέθη, ενώ δεν απαιτεί νοσηλεία πέρα κάποιων ωρών. Στην ωτοπλαστική συγκαταλέγεται και η μείωση του λοβίου, που μπορεί να προέλθει είτε από τη χρήση κοσμημάτων στο αυτί, είτε συντελείται με την πάροδο του χρόνου. Μόλις αφαιρεθεί ο χειρουργικός επίδεσμος που καλύπτει το πρόσωπο του ασθενούς, την επόμενη ημέρα μετά την επέμβαση, η αισθητική διόρθωση είναι άμεσα ορατή ενω τα αποτελέσματα παραμένουν αναλλοίωτα εφ΄ όρου ζωής.

ΠΡΙΝ

META

18


PLASTIC SURGERY DERMATOLOGY BODY CONTOURING CLINIC

σώμα


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

4D High Definition

20+

30+

40+

Μ

F

ABH

Ο Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου, εφαρμόζει αποκλειστικά τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition, την πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο που ξεκίνησαν οι αστέρες του Hollywood μεταμορφώνοντας το σώμα τους.

H µέθοδος Με τη μέθοδο λιποαναρρόφησης 4D High Definition, απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και δυναμικά γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμένους γλουτούς (χωρίς τοπικό πάχος) ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυική αρχιτεκτονική του σώματος. Οι κοιλιακοί μύες, τα 6-packs και 4-packs, οι δελτοειδείς και ραχιαίοι μύες τονίζονται και το σώμα έχει τη γράμμωση για την οποία σε άλλη περίπτωση θα απαιτούνταν χρόνια και εντατική άσκηση. H επέμβαση— Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Ο ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση (σαν μυϊκό πιάσιμο). Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές του μετά από μια εβδομάδα. Tα αποτελέσµατα— Το αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση.

21

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

22


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Λιποαναρρόφηση Vaser®

20+

30+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

40+

Μ

F

20+

30+

40+

Μ

F

ABH

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για αρκετές γυναίκες αλλά και άντρες. Σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και αδύνατα άτομα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του τοπικού πάχους, τα γνωστά «ψωμάκια» στις γυναίκες αλλά και η «κοιλίτσα» στους άντρες.

Για χρόνια, η πραγματική σύσφιξη και συρρίκνωση του δέρματος αποτελούσε το υπέροχο αλλά αόριστο στοιχείο που θα έκανε πραγματικά μια τεράστια διαφορά στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής. Τώρα είναι εδώ και διατίθεται στο Athens Beverly Hills Medical Group και ονομάζεται Argon Plasma.

Είναι η πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία λιποαναρρόφησης, όπου μέσω ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργεί πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί -ρευστοποιεί το λίπος.

Κατά την εφαρμογή, δημιουργείται μια υποδοχή εισόδου της κάνουλας μικρότερη των 3ων χιλιοστών. Μόλις η κάνουλα τοποθετηθεί στην υπο θεραπεία περιοχή, απελευθερώνεται Αργό (ευγενές αέριο) μαζί με ραδιοσυχνότητες και δημιουργούν μία στοχευμένη ροή ενέργειας, το πλάσμα.

Για την επίτευξη της μεθόδου, χρησιμοποιείται η Vaser ® συσκευή.Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι τόσο εξαιρετικά που την εφαρμόζουμε πια με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, έσω & έξω μηρούς, γόνατα, βραχίονες, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή του στην περιοχή του πηγουνιού (διπλοσάγονο), αλλά και των βλεφάρων. Η επέμβαση αυτή γίνεται με τοπική αναισθησία και ο ασθενής επιστρέφει σπίτι του την ίδια ημέρα.

23

Σύσφιξη Argon Plasma

ΠΡΙΝ

META

Αυτή η ενέργεια παράγει θερμοκρασία 85 βαθμών Κελσίου για 0,4 millisecond η οποία συστέλλει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα η παροχή αργού ψύχει την περιοχή θεραπείας. Η θεραπεία Argon Plasma μπορει να εφαρμοστει στον λαιμο και στο σωμα, καθως κατά την εφαρμογή της θεραπείας είναι ορατή η διαφορά μεταξύ του δέρματος που έχει υποστεί θεραπεία και του δέρματος που δεν έχει. Το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ!

ΠΡΙΝ

META

24


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Lipofilling

20+

30+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

40+

Μ

F

To lipofilling ή αλλιώς λιπομεταφορά, είναι μια ημι-επεμβατική διαδικασία η οποία έχει θεαματικά και μόνιμα αποτελέσματα όσον αφορά στην αποκατάσταση των φθορών του δέρματος ή την απώλεια όγκου που έχει προκύψει με την πάροδο των χρόνων. Βλαστοκύτταρα εμπλουτισμένα με λίπος απομονώνονται εύκολα και ανώδυνα με τη συλλογή λίπους από την περιοχή του σώματος που θα επιλεχθεί από το γιατρό (π.χ. κοιλιά, πλαϊνά ή γλουτούς) . Στη συνέχεια το επεξεργασμένο αυτόλογο λίπος, τοποθετείται στην επιθυμητή περιοχή! Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται για: 1. 2. 3. 4.

25

Αυξητική γλουτών Γέμισμα Κυτταρίτιδας Γέμισμα ρυτίδων προσώπου (nano-fat grafting) Αυξητική στήθους σε συνδυασμό ή όχι με ενθέματα

ΠΡΙΝ

META

Αυξητική Γλουτών

20+

30+

40+

Μ

F

Με την πάροδο του χρόνου, τις αυξομειώσεις του βάρους, κυρίως την απώλεια, αλλά και την έλλειψη άσκησης, η χαλάρωση των γλουτών πολλές φορές απαιτεί τη χειρουργική τους αποκατάσταση. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην αύξηση των μαστών. Η αύξηση ή ανόρθωση των γλουτών δίνει τη δυνατότητα σε άντρες και γυναίκες με επίπεδα ή λιγότερο διαμορφωμένα οπίσθια να αυξήσουν ή να σχηματίσουν καλύτερα αυτή την περιοχή και να επιτύχουν αρμονία μεταξύ του πρόσθιου και οπίσθιου προφίλ τους. Η αύξηση μπορεί να επιτευχθεί με τοποθέτηση ενθεμάτων από προθέσεις σιλικόνης αντίστοιχου σχήματος καθως επισης και με την προσθήκη λίπους από άλλη περιοχή. Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία στις πλέον ασφαλείς συνθήκες.

ΠΡΙΝ

META

26


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Αυξητική Στήθους

20+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

30+

40+

F

20+

30+

40+

F

Η αυξητική στήθους παραμένει μια από τις κορυφαίες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Η κάθε γυναίκα θέλει το δικό της μέγεθος μαστού και αυτό εξαρτάται από τον τρόπο ζωής της και την ιδιοσυγκρασία της.

Το γυναικείο στήθος αποτελεί το σύμβολο της θηλυκότητας αλλά και της γονιμότητας για κάθε γυναίκα. Ωστόσο, με το πέρας του χρόνου, την αλλοίωση από τις εγκυμοσύνες και το θηλασμό, την αυξομείωση του βάρους και φυσικά το νόμο της βαρύτητας, χάνει τη σφριγηλότητα του.

Το πιο σημαντικό βήμα πριν από την επέμβαση αυξητικής στήθους είναι η επιλογή του μεγέθους του ενθέματος. ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου θα σας προτείνει, ανάλογα με τη μορφολογία του στήθους σας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας, την κατάλληλη τεχνική αυξητικής στήθους και τον ιδανικό τύπο ενθεμάτων, που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Η επέμβαση της ανόρθωσης του στήθους, ή αλλιώς μαστοπηξία, έχει ως σκοπό τη βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της σύστασης του γυναικείου στήθους.

Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί δύο είδη ενθεμάτων, τα στρογγυλά ενθέματα και τα ανατομικά (σχήμα σταγόνας, δάκρυ). Τα ενθέματα μπορούν να τοποθετηθούν είτε κάτω από το μαζικό αδένα, είτε κάτω από την απονεύρωση του μείζονος θωρακικού μυός, είτε κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Η συνολική διάρκεια της επέμβασης συνήθως είναι μία ώρα και δεν είναι απαραίτητη η μετεπεμβατική νοσηλεία.

27

Ανόρθωση Στήθους

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

Πολλές φορές μπορεί να γίνει μεμονωμένα, ενώ άλλες φορές συνδυάζεται με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, δίνοντας μεγαλύτερο όγκο και συντελώντας στην καλύτερη διατήρηση του αποτελέσματος. Πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Συζητώντας με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανασίου κατά την επίσκεψή σας στο ABH Medical Group θα καταλήξετε μαζί εάν μπορείτε να προχωρήσετε σε ανόρθωση μαστών, τι περιμένετε από την επέμβαση και ποιο σχήμα ή μέγεθος είναι το ιδανικό για το δικό σας σωματότυπο.

ΠΡΙΝ

META

28


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Αποκατάσταση Σωληνωτών Μαστών

20+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

30+

40+

Μ

20+

30+

40+

Μ

O σωληνωτός μαστός είναι αποτέλεσμα της ανώμαλης ανάπτυξης του όγκου και του σχήματος του στήθους στην εφηβική ηλικία, λόγω μη ελαστικότητας του δέρματος γύρω από την περιθηλαία άλω.

Ο όρος «γυναικομαστία» έχει επικρατήσει διεθνώς για να περιγράψει το φαινόμενο της αύξησης του μαζικού αδένα η οποία μπορεί να οφείλεται στην αύξηση του λίπους. Με πιο απλά λόγια την εικόνα του μεγάλου ανδρικού στήθους.

Η χειρουργική τεχνική UNFURLING διορθώνει το πρόβλημα με την προσθήκη ενθέματος σιλικόνης με τομή λίγων εκατοστών στα όρια της άλως. Μικρές ακτινωτές τομές γύρω από την άλω βοηθούν στη διάταξη του δέρματος γύρω από αυτή. Έτσι συνήθως διορθώνεται το σχήμα, το μέγεθος και η αναλογία μεγέθους μαστού και περιθηλαίας άλως.

Το φαινόμενο της γυναικομαστίας, συνήθως εμφανίζεται στην εφηβική ή ενήλικη ζωή του άνδρα και μπορεί να οφείλεται σε μια σειρά παραγόντων οπως η ορμονική διαταραχή ή ακομα και η χρήση ουσιών.

Μια επέμβαση με ακτινοειδείς τομές γύρω από την άλω, στην έναρξη της εφηβείας θα επιτρέψει τη φυσιολογική ανάπτυξη των μαστών τόσο σε όγκο, όσο και σε σχήμα και θα αποφευχθεί η ανωμαλία σωληνωτού μαστού. Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες και τα αποτελέσματα ειναι αμεσα ορατά.

29

Αποκατάσταση Γυναικομαστίας

ΠΡΙΝ

META

Η αποκατάσταση της γυναικομαστίας είναι μια «εύκολη» επέμβαση! Μπορεί να γίνει με αφαίρεση του μαζικού αδένα, με λιποαναρρόφηση Vaser ή με συνδυασμό των 2 αυτών τεχνικών. Η αφαίρεση μαζικού αδένα γίνεται με μια περιθηλαία τομή. Απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός και αφαίρεση της κατάλληλης ποσότητας αδένα, έτσι ώστε να επιτευχθεί φυσικό αποτέλεσμα. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα ενώ δεν απαιτείται νοσηλεία. Τα αποτελέσματα είναι αμέσως εμφανή και μόνιμα!

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

30


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Κοιλιοπλαστική

20+

30+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

40+

Μ

F

D-Shape

20+

30+

40+

F

ABH Η κοιλιοπλαστική είναι μία χειρουργική επέμβαση που αποσκοπεί στη βελτίωση της εικόνας του σώματος, στην περιοχή της κοιλιάς. Αντρες και γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην περιοχή της κοιλιάς είτε γιατί εμφανίζουν χαλάρωση, είτε γιατί υπάρχει περίσσια λίπους. Με την επέμβαση αυτή ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί λίπος και δέρμα που περισσεύει στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει τους μυς του κοιλιακού τοιχώματος. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές τεχνικές στην επέμβαση κοιλιοπλαστικής οι οποιες ειναι Η κλασική κοιλιοπλαστική, η κυκλοτερής κοιλιοπλαστική (circumferential abdominoplasty) καθως και η mini κοιλιοπλαστική (mini abdominoplasty) ή όπως αποκαλείται “Californian Tummy-Tuck”: Μετά την επέμβαση οι ασθενείς βλέπουν μεγάλη βελτίωση στην εξωτερική τους εμφάνιση, ανακτώντας έτσι την αυτοπεποίθησή ενω τα αποτέλεσματα της κοιλιοπλαστικής είναι άμεσα ορατά μετά το πέρας της επέμβασης.

Το D-Shape είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο μη επεμβατικών θεραπειών που στοχεύει στη συνολική βελτίωση και σμίλευση του σώματος, καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα, ανορθώνοντας το χαλαρωμένο δέρμα και αναπληρώνοντας το χαμένο όγκο. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και δεν αφήνει σημάδια. Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επικεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery) Οι αρχές του D-Shape είναι: 1. 2. 3. 4.

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας (Spherofill) – D-estruction of Cellulite Η σύσφιξη και ανόρθωση του χαλαρωμένου δέρματος (Νήματα) Direction Up Η αποκατάσταση του όγκου (Volume) – D-efinition of Body Contouring Και φυσικά η εφεύρεσή του από τη Δρ. Ντόλυ (Dolly) – by Dolly Fatsea

H θεραπεία D-Shape δεν είναι επώδυνη θεραπεία καθώς εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα ή και τοπική αναισθησία. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 24 μήνες. To D-Shape πρακτικά, αναφέρεται στο σύνολο των θεραπειών του σώματος που σκοπό έχουν τη βελτίωση της εικόνας του και της ποιότητας του δέρματος ακόμα και σε νεαρά άτομα. Μια θεραπεία D-Shape περιέχει: 1. 2. 3.

31

ΠΡΙΝ

META

Εφαρμογή της επαναστατικής θεραπείας κατά της κυτταρίτιδας Spherofill, η οποία καταστρέφει ολοκληρωτικά τα ινωτικά διαφραγμάτεια και πρακτικά εξαφανίζει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», χαρίζοντας λεία και σφριγηλή όψη. Ανόρθωση του δέρματος με Νήματα, μία ελάχιστα επεμβατική και σχεδόν αναίμακτη μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος και της επαναφοράς του κολλαγόνου. Αποκατάσταση όγκου στην περιοχή των κροτάφων και των γλουτών, με χρήση είτε Υδροξυαπατίτη, είτε με αυτόλογο λίπος (λιπομεταφορά-lipofilling) , είτε με πολυγαλακτικό οξύ.

32


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Mommy Makeover

20+

30+

40+

F

ABH

To Mommy Makeover είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συνδυαστικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, σχεδιασμένες ειδικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, που έχουν περάσει από τα στάδια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Η επεμβαση προσφέρει συνολική βελτίωση στην εικόνα του σώματος, που συνήθως αλλάζει μετά από μια εγκυμοσύνη, με έναν εξειδικευμένο συνδυασμό τεχνικών Body Contouring ουσιαστικά, κατάλληλο για την κάθε γυναίκα ξεχωριστά, με βάση τις προσωπικές της ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Η χειρουργική προσέγγιση γενικότερα ξεκινά με την επέμβαση αποκατάστασης μαστών. Είτε με ανόρθωση στήθους, είτε με αυξητική στήθους με ενθέματα, επειτα αποκαθίσταται η κοιλιά, με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης ή και τον συνδυασμό της κοιλιοπλαστικής. Έπειτα προστίθενται όλα τα απαραίτητα βήματα, τα οποία θα εξασφαλίσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου και η εξειδικευμένη ομάδα του ABH Medical Group έχουν στη φαρέτρα τους μια σειρά υπηρεσιών και τεχνολογία αιχμής για να επιτύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

33

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

34


PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Βραχιονοπλαστική

20+

30+

PLASTIC SURGERY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

40+

Μ

F

Η βραχιονοπλαστική είναι μια αρκετά δημοφιλής χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει ως στόχο την εξαφάνιση της χαλάρωσης στην περιοχή του βραχίονα, αφαιρώντας την περίσσεια του δέρματος, αλλά και το περιττό λίπος. Η μέθοδος της βραχιονοπλαστικής περιλαμβάνει κυρίως δύο τεχνικές, που εξαρτώνται από τον βαθμό της χαλάρωσης του δέρματος. Η πρώτη, πιο συντηρητική χειρουργική τεχνική, περιλαμβάνει την αφαίρεση μικρής ποσότητας περίσσειας δέρματος και τοποθέτηση της τομής στην περιοχή της μασχάλης, όπου μπορεί να αποκρύπτεται (τεχνική fish-mouth). Η δεύτερη τεχνική περιλαμβάνει μια οριζόντια τομή στην εσωτερική πλευρά του βραχίονα, με την οποία μπορεί να αφαιρεθεί μεγαλύτερος όγκος χαλαρωμένου ιστού.

Ανόρθωση Μηρών

20+

30+

40+

Μ

F

Η χαλάρωση των μηρών είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες αλλά και άντρες. Με την πάροδο του χρόνου αλλά κυρίως με τις αλλαγές στο βάρος – κυρίως η απότομη απώλεια βάρους – μπορεί να δημιουργηθεί έντονο πρόβλημα στην περιοχή. Η πτώση των μηρών αντιμετωπίζεται με αφαίρεση δέρματος και ανάρτηση του υπολοίπου από το έσω τμήμα των μηρών, ώστε η τομή να κρύβεται μέσα στη μηροβουβωνική πτυχή και να καλύπτεται από το εσώρουχο. Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία ή μέθη ενω τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια σε βάθος χρόνου όσο δεν υπάρχει μεγάλη αυξομείωση βάρους.

Η βραχιονοπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη ή με γενική αναισθησία, ανάλογα με το πρόβλημα του εκάστοτε ασθενούς ενω τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

35

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

36


DERMATOLOGY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

Αντιγήρανση Χεριών

DERMATOLOGY > ΣΏΜΑ | BODY CONTOURING CLINIC

40+

Μ

F

ABH Η επιδερμίδα των χεριών μας, όπως και αυτή του προσώπου, μαρτυράει τα πρώτα αλλά και τα πιο εμφανή σημάδια της γήρανσης και της πραγματικής μας ηλικίας. Ωστόσο, οι θεραπείες αντιγήρανσης κι επανόρθωσης των χεριών μπορούν να προσφέρουν μια νεανική και σφριγηλή εμφάνιση. Θεραπεία Υδροξυαπατίτη Αυτό είναι ένα ειδικό filler γαλακτικού ασβεστίου το οποίο πληρώνει τους ιστούς αλλά παράλληλα προκαλεί και τη σύσφιξή τους. Η διάρκειά του είναι 18 μήνες ενώ είναι το καταλληλότερο υλικό για την πλήρωση του χαμένου όγκου και τη σύσφιξη. Θεραπεία Profhilo ® Το Profhilo ® ως σύμπλεγμα υαλουρονικών διαφορετικού μοριακού βάρους είναι κατάλληλο για τη λείανση των ρυτίδων αλλά και για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Απαιτούνται 2-3 θεραπείες ανά διάστημα 30 ημέρών και τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια πάνω από 12 μήνες.

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

20+

30+

40+

Μ

F

Η συσσώρευση λίπους στο πρόσωπο και το σώμα είναι ένα φαινόμενο που προβληματίζει άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Το τοπικό λίπος δύσκολα υποχωρεί παρά τη σωστή διατροφή και άσκηση. Η θεραπεία λιποδιάλυσης είναι ενέσιμη, μη χειρουργική, και απαλλάσσει απλά και με ασφάλεια από τα τοπικά «μαξιλαράκια λίπους». Έχει θεαματικά αποτελέσματα καθώς χρησιμοποιεί ως όπλο της το δεσοξυχολανικό οξύ, ένα οξύ που παράγει ο ανθρώπινος οργανισμός για τον ίδιο σκοπό, την καύση δηλαδή του λίπους. Συνήθως απαιτούνται 2-3 συνεδρίες ανά 20 ημέρες για τα βέλτιστα αποτελέσματα. Μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά, τους μηρούς, τα πλαϊνά, τους βραχίονες και το διπλοσάγονο.

Λιπομεταφορά-Lipofilling Η μεταφορά αυτόλογου λίπους μπορεί να αποτελεί μια πιο μόνιμη θεραπεία αναζωογόνησης των χεριών όταν το λίπος από άλλα μέρη του σώματος μεταφέρεται στα χέρια για να βελτιώσει τη δομή και το περίγραμμά τους. Ακόμα και τα δάχτυλα μπορούν να αναζωογονηθούν με την εφαρμογή αυτόλογου λίπους. U-th Laser Η συνδυαστική τεχνολογία CO 2 Fractional με GAaS λέιζερ μας επιτρέπει την επιτυχή αντιμετώπιση των πανάδων ή των κηλίδων που δημιουργούνται στα χέρια.

37

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

38


AESTHETIC DERMATOLOGY

σύγχρονος εξοπλισμός


AESTHETIC > ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Magellan Vampire Lift Το Magellan ® ή αλλιώς Vampire Lift αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μέθοδο αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας για ολική ανάπλαση σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ η οποία χαρίζει μία εντυπωσιακή και νεανική εμφάνιση. Πρόκειται για μία θεραπεία αναζωογόνησης προσώπου, στην οποία χρησιμοποιούνται αυξητικοί παράγοντες, που προέρχονται από το αίμα και συγκεκριμένα από το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια.Η έγχυση αυτών των αυξητικών παραγόντων στο πρόσωπο η οποία πραγματοποιείται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, οδηγεί στην ενεργοποίηση πολυδύναμων βλαστοκυττάρων ώστε να δημιουργήσουν νέους ιστούς που συμπεριλαμβάνουν κολλαγόνο, λιπώδη ιστό (για στιλπνότητα) και νέα αιμοφόρα αγγεία (για λάμψη και νεανική εμφάνιση). Αρκεί μόνο μια εφαρμογή για θεαματικά αποτελέσματα σε αντίθεση με άλλες μεθόδους οι οποίες πρέπει να επαναληφθούν 3 ή 4 φορές σε διαστημα ενός έτους. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έως και 2 χρόνια ενω η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε ηλικία

41

ΠΡΙΝ

META

ΠΡΙΝ

META

42


DERMATOLOGY > ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

DERMATOLOGY > ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δερμοδιάγνωση Η δερμοδιάγνωση επιτρέπει την εισ βάθος μελέτη του προσώπου για το βέλτιστο πλάνο θεραπείας. Ανιχνεύονται τα ποσοστά φωτογήρανσης, παρουσίας ακμής και μελάσματος. HiFu Θεραπεία Σύσφιξης Το HIFU FINESSE, είναι η τελευταία λέξη της ρομποτικής τεχνολογίας.Η θεραπεία HiFu παρέχει κλασματική ενέργεια υπερήχων, διαδοχικά στην επιδερμίδα, στο χόριο, στο επιφανειακό στρώμα του λίπους, στο επίπεδο SMAS επιτρέποντας την σταδιακή ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα διαρκείας. Η συγκερκιμένη θεραπεία δεν απαιτεί επανάληψη καθώς τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα. Coaxmed To COAXMED CRF είναι η πλέον σύγχρονη συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που έχει τη δυνατότητα εκπομπής στον ίδιο χρόνο ισχυρής ραδιοσυχνότητας (RF) και υπερήχων χαμηλής συχνότητας (CAVITATION). Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας ενώ λειαίνει και χαρίζει σφριγηλή επιδερμίδα.

Laser Αλεξανδρίτη Τα πλεονεκτήματα της λέιζερ αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη αναφέρονται κυρίως στη διαδικασία αλλά και στα αποτελέσματα της εφαρμογής. Το Arion II, στοχεύει στα μελανοφόρα κύτταρα των τριχών, με μήκος κύματος 755nm. Η αύξηση της θερμοκρασίας στους θύλακες των τριχών έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανεμφάνιση τους. Spherofill To Spherofill Cell είναι η νέα ιατρική συσκευή για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της ινώδους κυτταρίτιδας. Ενώ οι περισσότερες θεραπείες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας στοχεύουν στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την καταπολέμηση του τοπικού λίπους, δεν έχουν δραστικότητα σε ότι αφορά την εξάλειψη των «βαθουλωμάτων» που εμφανίζονται στο δέρμα λόγω της ίνωσης που έχει δημιουργηθεί ενδοεδερμικά. Με το πρωτόκολλο Spherofill, εντοπιζονται με ακρίβεια οι ινώσεις και καταστρέφονται, εξαλείφοντας έτσι το ενοχλητικό φαινόμενο του «φλοιού πορτοκαλιού»! 43

44


GYNAECOLOGY

τμήμα αισθητικής γυναικολογίας


GYNAECOLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

GYNAECOLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Αιδοιοπλαστική

20+

30+

40+

F

Η

αισθητική γυναικολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της γεννητικής της περιοχής.

Η αισθητική γυναικολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια, καθώς δίνει στη γυναίκα τη δυνατότητα να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της γεννητικής της περιοχής.

Περιλαμβάνει επεμβατικές και μη επεμβατικές διαδικασίες οι οποίες στοχεύουν να αλλάξουν αισθητικές ή/και λειτουργικές πτυχές που σχετίζονται με συγγενείς ανωμαλίες ή αλλαγές των γεννητικών οργάνων των γυναικών.

Το πιο σύνηθες λειτουργικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η κολπική χαλάρωση. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους των γυναικών. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει την θεραπεία 4-6 εβδομάδες μετά τον τοκετό.

Με τις θεραπείες που προσφέρει η αισθητική γυναικολογία αναζωογονούνται τα γεννητικά όργανα, ενώ αυξάνεται και η απόλαυση της σεξουαλικής δραστηριότητας.

Πολλές γυναίκες επίσης, χωρίς να αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα, επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη των γεννητικών τους οργάνων.

Το πιο σύνηθες λειτουργικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η κολπική χαλάρωση. Αυτό συμβαίνει συνήθως μετά τον τοκετό. Πρακτικά παρατηρείται χαλάρωση των μυών του κόλπου φαινόμενο που οδηγεί σε ακράτεια ούρων, σε δυσπαρεύνια (πόνο κατά τη σεξουαλική επαφή) αλλά και μείωση της ευχαρίστησης που εισπράττει η γυναίκα κατά τη σεξουαλική πράξη.

Η θεραπεία διαρκεί 10 λεπτά καθως χρειάζονται 2-4 συνεδρίες για το επιθυμιτό αποτέλεσμα.

Επίσης πολλές γυναίκες χωρίς να αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα, επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη των γεννητικών τους οργάνων.

47

48


GYNAECOLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Magellan Ο-shot

GYNAECOLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

F

Η Θεραπεία Magellan Ο-shot εφαρμόζεται στην περιοχή της κλειτορίδας για να βελτιώσει και να ενισχύσει τη λειτουργία της κατά τη σεξουαλική επαφή (Ο shot) και στον κόλπο για να ενισχύσει τον βλεννογόνο του. Σε περιπτώσεις ήπιας μορφής ακράτειας η Αυτόλογη ενδοδερμική θεραπεία βοηθά για την καταπολέμησή της. Η θεραπεία διαρκει 20-30 λεπτα καθως χρειάζεται μονο μια συνεδρία για το επιθυμητό αποτελεσμα.

Θεραπεία με Υαλουρονικό

F

Η μείωση των οιστρογόνων κυρίως κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης είναι η συνηθέστερη αιτία για την κολπική ξηρότητα. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος χρησιμοποιούνται και σε περιπτώσεις δυσπαρευνίας και για την αποκατάσταση της ατροφίας του κολπικού βλεννογόνου. Το υαλουρονικό οξύ δίνει μηχανική υποστήριξη στις ίνες κολλαγόνου, ενισχύει τον ιστό, κρατά νερό μέσα στα επιθήλια ενω με αυτόν τον μηχανισμό συμβάλλει στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα των ιστών. Η θεραπεία διαρκεί 10 – 15 λεπτά ενώ χρειάζονται 1-2 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτελεσμα.

Θεραπεία Λεύκανσης με Nanopeels

F

H λεύκανση αιδοίου – πρωκτού αποσκοπεί στη μόνιμη απαλλαγή από το σκούρο χρώμα στην περιοχή των χειλέων του αιδοίου, του περινέου και της περιπρωκτικής περιοχής, το οποίο πολλές φορές εάν δεν είναι εκ γενετής μπορεί να είναι αποτέλεσμα των ορμονικών αλλαγών, της ηλικίας ή των τοκετών. Η λεύκανση του αιδοίου, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, η οποία πραγματοποιείται με τα ειδικά πίλινγκ νανοτεχνολογιας. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί κάποια αποθεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, ενώ σε περίπου 8-10 θεραπείες επιτυγχάνουμε το τελικό αποτέλεσμα. Η θεραπεία μπορεί επίσης να συνδυαστεί με επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αλλά και Αυτόλογης ενδοδερμικής θεραπείας O-shot.

49

50


ANDROLOGY

τμήμα αισθητικής ανδρολογίας


ANDROLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αντιμετώπιση Στυτικής Δυσλειτουργίας

ANDROLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ

Μ

Λίφτινγκ Όρχεων

Μ

+TEENS

Η στυτική δυσλειτουργία έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των ανδρών που την αντιμετωπίζουν καθώς οι ίδιοι δηλώνουν πως νιώθουν συχνά λιγότερο άνδρες, είναι ανασφαλείς, έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, νιώθουν φόβο, θυμό, επιθετικότητα, ντροπή, ανησυχία και ενοχή. Kρουστικά Η εφαρμογή της θεραπείας με κρουστικά κύματα είναι πολύ απλή με μοναδικά αποτελέσματα, περίπου σαν να κάνει κάποιος υπερηχογράφημα. Η κεφαλή της συσκευής των κρουστικών κυμάτων τοποθετείται πάνω στο πέος και η εκπομπή των κρουστικών κυμάτων συνοδεύεται από έναν χαμηλό ήχο. Η θεραπεία ειναι ανώδυνη.

Το λίφτινγκ όρχεων είναι μια θεραπεία που αποσκοπεί στην αποκατάσταση της κρεμασμένης επιδερμίδας των όρχεων, δηλαδή του ξεχειλωμένου όσχεου. Το φαινόμενο των πιο «κρεμαστών» όρχεων είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας λόγω απώλειας όγκου και επίδρασης της βαρύτητας αλλά συχνά το συναντάμε και σε άντρες νεότερης ηλικίας λόγω ανατομίας ή αυξημένου βάρους. Το λίφτινγκ όρχεων μπορεί να γίνει είτε επεμβατικά με τοπική αναισθησία χωρίς να απαιτείται νοσηλεία, είτε με τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη. Το λεγόμενο “Scrotox”. Το Scrotox είναι μια μη επεμβατική θεραπεία η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Είναι πρακτικά θεραπεία με “Botox®” η οποία εφαρμόζεται στην περιοχή του όσχεου. Η δράση της τοξίνης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, βοηθάει στη λείανση των ρυτίδων, στη μείωση σύσπασης των μυών και άρα στη σύσφιξη και την ανόρθωση του όσχεου καθώς και στη μείωση της εφίδρωσης της συγκεκριμένης περιοχής. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη ενώ τα αποτελέσματά της διαρκούν 6-8 μήνες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να εφαρμόζεται η θεραπεία από εξειδικευμένο ιατρό έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος παρενεργειών.

53

54


ANDROLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ

Πεϊκή Πρόθεση

ANDROLOGY > ΤΜΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΙΑΣ

Μ

+TEENS

Πάχυνση Επιμήκυνση Πέους

Μ

+TEENS

Η πεϊκή πρόθεση είναι η χειρουργική και οριστική λύση για τους ασθενείς που έχουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και η οποία δεν αντιμετωπίζεται ικανοποιητικά με κάποια από τις άλλες θεραπείες.

Πολλές φορές, η εκτίμηση ενός άνδρα για το μέγεθος του πέους του, ακόμη και εάν είναι φυσιολογικό, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις του με τις/τους σεξουαλικές/ούς του συντρόφους.

Η συγκεκριμένη θεραπεια αποκαθιστά τα κατεστραμμένα σηραγγώδη σώματα του πέους κι έτσι η λειτουργία τους γίνεται αυτόματα με κλειστό υδραυλικό κύκλωμα. Η τοποθέτηση όλων των τύπων πρόθεσης γίνεται με μικρή τομή κάτω από το πέος η οποία επουλώνεται και συνήθως δε διακρίνεται μετά από λίγο καιρό.

Επιμήκυνση Η επέμβαση επιμήκυνσης έχει σκοπό να προωθήσει το τμήμα του πέους που βρίσκεται στο εσωτερικό του σώματος προς τα έξω. Το 1/3 του συνολικού μήκους του πέους βρίσκεται μέσα στην πύελο.

Η επέμβαση αν και ειδική απαιτεί παραμονή μιας μέρας μόνο στο νοσοκομείο.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι 60 με 90 λεπτά και γίνεται με τοπική ή γενική αναισθησία. Πάχυνση Πέους Η αύξηση του πάχους του πέους μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι η λιπομεταφορά (lipofilling) με αυτόλογο λίπος από τον ίδιο τον ασθενή. Επίσης πάχυνση του πέους μπορεί να επιτευχθεί και με την εφαρμογή νέων ασφαλών και πολλά υποσχόμενων υλικών (Υαλουρονικό, PLLA, PLGA, Υδροξυαπατίτης) με κύριο εκφραστή το Υαλουρονικό. Και σε αυτή την περίπτωση η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία ενώ τα αποτελέσματά της διαρκούν πάνω από 12-18 μήνες.

!

55

Η επέμβαση είναι απόλυτα ασφαλής, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη στύση ή τη λειτουργικότητα του πέους και ο ασθενής μπορεί εντός ολίγων ημερών να επιστρέψει κανονικά στη σεξουαλική του δραστηριότητα.

56


DERMATOLOGY

τμήμα φροντίδας & αποκατάστασης μαλλιών


DERMATOLOGY > ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

DERMATOLOGY > ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Η

τριχόπτωση και η απώλεια μαλλιών αποτελεί ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες. Ένας στους δύο άνδρες υφίσταται, σε κάποιο βαθμό, τριχόπτωση έως την ηλικία των 50 ετών. Κατά την ηλικία των 70, περίπου τέσσερις στους πέντε άνδρες έχουν μερικώς φαλάκρα και δύο στις πέντε γυναίκες έχουν εμφανώς αραιότερα μαλλιά.

20+

30+

40+

Μ

F

Η μέθοδος FUE αποτελεί μία από τις πλέον καινοτόμες μεθόδους. Τα τριχοθυλάκια συλλέγονται από το πίσω μέρος της κεφαλής (δότρια περιοχή) ένα- ένα και μεταφυτεύονται στη λήπτρια-πάσχουσα περιοχή με ειδικές συσκευές (implanter) που επιτρέπουν το έλεγχο της φοράς και της κατεύθυνσης των θυλακίων έτσι ώστε να επιτύχουμε φυσικά αποτελέσματα. Πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, ενώ δεν απαιτείται νοσηλεία. Το άτομο μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Η ανδρογενής αλωπεκία, όπως είναι ο ιατρικός όρος της τριχόπτωσης, οφείλεται συνήθως σε κληρονομική προδιάθεση και πρόκειται για τη σταδιακή μεταβολή των μαλλιών, από μια υγιή κατάσταση σε μια λέπτυνση και ατονία των τριχών. Το αίτιο είναι αμιγώς γενετικό και το γονίδιο που ελέγχει την κληρονομική τριχόπτωση «ενεργεί» όταν το επίπεδο των ανδρογόνων του οργανισμού ανεβαίνει. Οι παράγοντες που μπορούν να συμβάλλουν στην τριχόπτωση είναι πολλοί: βακτήρια στο τριχωτό της κεφαλής, άγχος, κακή διατροφή, γενετικού τύπου αλωπεκία (η οποία επηρεάζει και τους άντρες και τις γυναίκες) και ορμονικές διαταραχές. Στο Athens Beverly Hills εφαρμόζουμε μια σειρά από θεραπείες για την αποκατάσταση και τη φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής.

59

60


DERMATOLOGY > ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Θεραπεία με Βιομιμητικά Πεπτίδια

20+

DERMATOLOGY > ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

30+

40+

Μ

F

Τα βιομιμητικά πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες που αποτελούνται από πέντε το πολύ έξι αμινοξέα και λειτουργούν ως αποστολείς βιολογικών μηνυμάτων στα δερματικά κύτταρα (“biological messengers”). Πρόκειται μόνο για το δραστικό τμήμα μίας ουσίας (π.χ. ορμόνης, ενζύμου ή μεταβιβαστού) που «κλειδώνει» στον υποδοχέα του κυττάρου και μεταφέρει το μήνυμα. Με άλλα λόγια, αυτά τα πεπτίδια «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει. Η εκλεκτική τους δράση διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των βλαστικών κυττάρων στο θύλακα της τρίχας, προκαλώντας την εκφύηση νέας καθώς ενισχύει την αιματική κυκλοφορία μέσω της αγγειογένεσης. Αναστέλλει την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τρίχας, στην αύξηση του πάχους της και στην αποκαταστάση της λάμψης της. Το αποτέλεσμα είναι πιο πυκνά, νεανικά, υγιή μαλλιά.

61

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

20+

30+

40+

Μ

F

Εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα σε άνδρες & γυναίκες με ανδρογενετική, διάχυτη και γυροειδή αλωπεκία, ενώ δρα αποτελεσματικά και στην πρόληψη των αλωπεκιών, όταν εφαρμόζεται πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά. Η αυτόλογη μεσοθεραπεια ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση μαλλιών. Επιπλέον, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

62


ANTIAGING

age management clinics


ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

Τ

ο προσδόκιμο ζωής αυξάνεται. Τα χρόνια που ζούμε μετά τα 40 αποτελούν όλο και μεγαλύτερο τμήμα της ζωής μας. Η πλειοψηφία πλέον των ανθρώπων στο δυτικό κόσμο αφιερώνει το δεύτερο μισό της ζωής του στην πραγματοποίηση των ονείρων τους, σε ταξίδια, hobbies και γιατί όχι και διασκέδαση. Πολύ συχνά σε αυτήν την περίοδο εμφανίζονται σε γυναίκες και άνδρες συμπτώματα που επηρεάζουν την ποιότητα της ζωής τους. Η παραγωγή ορμονών και άλλων δεικτών αρχίζει να μειώνεται και ταυτόχρονα η καλή διάθεση εξαφανίζεται. Στο Athens Beverly Hills Medical Group εφαρμόζουμε πλέον μια σειρά θεραπευτικών πρωτοκόλλων που επιτρέπουν να διατηρήσετε την βέλτιστη υγεία, αλλά και την ποιότητα ζωής σας σε μακροχρόνια βάση.

65

66


ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

Cenegenics

20+

30+

40+

Μ

F

ABH H εταιρεία Cenegenics, με 25 χρόνια λειτουργίας στην Αμερική, 40.000 ασθενείς και πάνω από 30 κλινικές, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα προγράμματα κλινικής πρόληψης και αντιγήρανσης. Το Athens Beverly Hills Medical Group, φέρνει σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα και την Ευρώπη το πρωτοπόρο αυτό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα Cenegenics αποτελείται απο 4 συγκεκριμενα στάδια. Εξατομικευμένη Συμβουλευτική & Εισαγωγικός Έλεγχος Ο έλεγχος περιλαμβάνει μια πρώτη σειρά αιματολογικών εξετάσεων καθώς και ένα ερωτηματολόγιο άσκησης και διατροφής που επιτρέπουν την ανίχνευση των πιθανών κινδύνων υγείας αλλά και τον καθορισμό των στόχων υγείας. Ημέρα Α ξιολόγησης Elite Health Mια πλήρως εξατομικευμένη διαδικασία, διαρκεί έως 6 ώρες και γίνεται μια λεπτομερής και 360 απεικόνιση των λειτουργιών του οργανισμού. Σε αυτη τη διαδικασια πραγματοποιείται Πλήρης Εργαστηριακός Έλεγχος, Απεικονιστικές Εξετάσεις, Πλήρης Εργοφυσιολογικός Έλεγχος καθως και Διάγνωση Νευρογνωστικής Λειτουργίας.

67

Παραδοση πλανου Elite health ο γιατρός της Cenegenics και η κλινική ομάδα επαγγελματιών θα δημιουργήσουν ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει Εξατομικευμένο πλάνο διατροφής βασισμένο στον τρόπο ζωής σας, Εξατομικευμένο πλάνο άσκησης ανάλογα με τις ενδείξεις του εργοφυσιολογικού ελέγχου. Συμπληρώματα διατροφής και Συνταγογραφούμενα Συμπληρώματα ορμονών Τελος μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα Elite Health, θα έχετε συνεχείς και απεριόριστες συμβουλευτικές με τον ιατρό και την κλινική σας ομάδα Cenegenics. Συνεχής Παρακολούθηση Μόλις ξεκινήσετε το πρόγραμμα Elite Health, θα έχετε συνεχείς και απεριόριστες συμβουλευτικές με τον ιατρό και την κλινική σας ομάδα Cenegenics, για να: 1. 2. 3. 4.

Παρακολουθείτε στενά την πρόοδό σας και την πορεία προς τους στόχους σας ώστε να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις στο πρόγραμμά σας. Λαμβάνετε μηνιαίες αποστολές συμπληρωμάτων διατροφής και συνταγογραφούμενων ορμονών (όπως υποδεικνύεται κλινικά) με βάση τη σύσταση του γιατρού της Cenegenics. Πραγματοποιειτε τις αιματολογικές αναλύσεις και διασφαλίζεται η βελτιστοποίηση του προγράμματός σας ώστε να ανταποκρίνεται στους στόχους υγείας σας. Ρυθμίζετε το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής σας, ανάλογα με την πορεία προς τους στόχους, την πρόοδο που έχετε σημειώσει και τις ανάγκες σας.

68


ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

Reviv

IV Boosters Hydration

ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

20+

30+

40+

Μ

F

ABH

Οι πιστοποιημένοι οροί REVIV καλύπτουν ποικίλες ανάγκες ευεξίας, συμπληρώνοντας ενυδάτωση, βοηθώντας την αποκατάσταση από ασθένεια, jetlag ή hangover, αποκαθιστώντας τα επίπεδα βιταμινών και θρεπτικών ουσιών, προσφέροντάς σας αναζωογονημένη εμφάνιση και ενέργεια.

Megaboost Το Megaboost είναι ένας ορός με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, συνένζυμο Co Q10+, ψευδάργυρο, σελήνιο και γλουταθειόνη, το ισχυρότερο αντιοξειδωτικό που αποτοξινώνει τα ζωτικά όργανα.

Hydromax Το Hydromax επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα σας αναπληρώνοντας με υγρά εμπλουτισμένα με ηλεκτρολύτες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες μεγιστοποιώντας την αθλητική απόδοση.

Royal Flush Συνδυάζει την δυναμική έγχυση ανάκαμψης του Ultraviv με τα ευεργετικά οφέλη του Megaboost προσφέροντάς σας την ύψιστη παραγωγικότητα και αποτοξίνωση.

Ultraviv Aναζωογονεί το σώμα σας και σας βοηθά να ανακάμψετε από τις εντονότερες και κουραστικότερες ημέρες και νύχτες.

B12 Η βιταμίνη B-12 σας «επαναφορτίζει», παρέχοντάς σας την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε κάθε έκφανση της ζωής.

Vitaglow Eπαναφέρει την νεότητα στο δέρμα σας με έναν αναζωογονητικό ισχυρό αντιοξειδωτικό παράγοντα και σας βοηθά να λάμψετε και να σταματήσετε τον χρόνο.

Slimboost Το Slimboost περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες για να διατηρείστε ενεργοί και παραγωγικοί. Vitaboost Ο ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που περιέχει το Vitaboost είναι αυτός που βοηθά στην σωστή λειτουργία όλων των βιταμινών και κάνει το σώμα σας να λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.

69

70


ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

Wellness & Vitality Programs

20+

ANTIAGING > AGE MANAGEMENT CLINICS

30+

40+

Μ

F

Tα προγράμματα Wellness & Vitality είναι η απόλυτη εμπειρία ευεξίας και αναζωογόνησης. Φέρνοντας σας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ανανέωσης κυττάρων και ολιστικές φαρμακευτικές τεχνολογίες, αυτό το εξαιρετικό πρόγραμμα σας αναζωογονεί και ενισχύει την ευεξία σας. Επιλέξτε τα προγράμματα Wellness& Vitality για να: • • • • • • • • •

71

Ανακόψτε τη διαδικασία γήρανσης Επανενεργοποιήστε την ανανέωση των κυττάρων Αυξήστε τη φυσική και πνευματική σας απόδοση Μειώστε το οξειδωτικό στρες Ενεργοποιήστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα Ενισχύστε τις αντιικές σας άμυνες Ενισχύστε τη ζωντάνια και την ενέργεια σας Ενίσχυση Λίμπιντο Ενίσχυση ποιότητας ύπνου

Health & Nutrition

20+

30+

40+

Μ

F

ABH

H διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της καλής υγείας του ατόμου. Τα προγράμματα Health & Nutrition είναι σχεδιασμένα από Wellness Experts και ιατρικούς διατροφολόγους με βάση την υγεία και το προφίλ αποτοξίνωσης προκειμένου να διορθώσει τυχόν ανεπάρκειες θρεπτικών ουσιών ή βιταμινών. Μετά από μια σειρά προσωποποιημένων εξετάσεων θα επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα βάσει των αναγκών και των ευρημάτων. τα βασικά οφέλη των προγραμμάτων είναι: 1. 2. 3. 4.

Μείωση των επιπέδων λίπους Αποτοξίνωση Αύξηση Επιπέδων Ενέργειας Βελτιστοποίηση δεικτών Υγείας

72


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.