Page 1

Fasadeprodukter AS

Din totalleverandør innen solskjerming

Forandring fryder! Vi i Fasadeprodukter: 4

Kommer på uforpliktende

befaring 4 Kan levere ferdig montert til konkurransedyktige priser 4 Er best på pris og kvalitet

Kvalitetsprodukter – Inne og ute Garasjeporter fra Hôrmann representerer design, kvalitet og komfort. En sikker vinner.

Utvendige persienner er en effektiv og robust form for solskjerming. På bildet ser vi også en terrassemarkise over uteplassen.


Slipp sola inn når du selv vil Med solskjerming fra Fasadeprodukter AS kan du skape et trivelig og komfortabelt miljø med enkel mulighet for regulering av innsyn, lys og varme.

Lamellgardiner kan leveres i et stort antall av farger og mønster

Plissé på soverommet gir et behagelig uttrykk

Rullegardin forvandlrer dag til natt

Persienner gir god kontroll på lysinnslipp, solvarme og innsyn


Mer komfort En terrassemarkise kan gi deg følelsen av å ha et ekstrarom i huset hvor du kan tilbringe kvalitetstida alene eller sammen med dine venner og familie. Den kan være tak over spiseplassen eller terrassen, gi skygge til vindu og inngangsparti. Den er knapt synlig inntrekt, ved enkle håndgrep og i løpet av sekunder har du ly for sol og regn. • Den kan tilpasses etter mål. • Leveres med kvalitetsduk i et stort antall farger og mønster. • Metalldelene leveres som standard i RAL 9010 (hvit) eller RAL 9006 (lysgrå), men alle RAL farger kan bestilles. • Fasadeprodukter AS kan komme på befaring, ta mål og levere ferdig montert til avtalte priser.

Kvalitetstid ute Varme med et tastetrykk Den revolusjonerende, infrarøde kortbølgeteknologien til våre strålevarmere sørger for velgjørende varme fra det sekundet de slås på. De høyfrekvente varmebølgene trenger gjennom luften uten å varme den opp, og sørger dermed for energisparende, effektiv og målrettet varme der den trengs – over personer, møbler og gjenstander som bestråles.

Ideell strålevarming over uteplassen

Markiser tilpasses de fleste vindusløsninger og terrasser.

Vindskjerm er den ideelle beskyttelsen mot vind, innsyn eller for å lage skygge


Utvendig Screen, gjør at du beholder utsikten, mens sola og varmen forblir på utsiden

Screen, fremtidens solskjerming Screen leveres med en perforert duk med mikrostruktur som gir god sikt ut samtidig som den slipper inn et behagelig lys og stopper det meste av solvarmen. I tillegg til egenutviklede modeller kan Fasadeprodukter AS tilby en rekke modeller fra den verdensledende Sveitsiske produsenten Stobag. Her finnes modeller fra de helt enkle og rimelige, til patenterte gasstrykk system som er testet i vindtunnel med vindstyrker opp til 120 km/t.

Forny hjemmet ditt på en enkel måte Utvendige persienner reduserer innslipp av solvarmen med over 90%

Hever byggets arkitektoniske uttrykk Tilføring av utvendige persienner til eksisterende bygg krever ettermontering av solskjermingen utført av profesjonelle fagfolk. Disse rådfører seg aller helst med utøvende arkitekt før solskjerming monteres. På den måten oppnås maksimal tilrettelegging og utnyttelse av solskjermingen. Solskjerming i form av utvendige persienner, som er planlagt på tegnestadiet og er integrert i byggets fasade, kan heve byggets arkitektoniske uttrykk – snarere enn å forringe det. Kjell Kosberg, Sivilarkitekt MNAL

80 mm lameller er ekstra sterke og har en innfestning som tåler ekstremt vær. Styrepinner og loddrette styreskinner gir stor stabilitet og lang levetid. 80 mm er mest brukt på bygg med store vindusflater og generelt på næringsbygg.


Fasadeprodukter AS er forhandler av

Hörmann garasjeporter

Spar inntil

30% **Sammenlignet med LPU-port med samme ** størrelse og overflate.

*Utsalgspris for oppgitte kampanjestørrelser (RenoMatic: 2375 × 2125 mm og 2500 × 2125 mm, RenoDoor: 1000 × 2100 mm) inkl. mva. Gjelder fram til 31.12.2011.

På tide med ny garasjeport Mange bygninger oser av tidligere tiders sjarm. Moderne garasjeporter kan by på komfort, sikkerhet og et pent utseende, og før eller senere er det på tide meden ny og moderne garasjeport. Den beste partneren når du skal modernisere garasjeporten: Hörmann – med rimelige standardstørrelser, passer godt til modernisering.

Tre attraktive overflater med mange fargemuligheter Du kan velge mellom tre attraktive og værbestandige overflater for stålporter

Woodgrain

Silkgrain®

Micrograin®

Seks dekor-overflater som gir harmonisk portutforming Decograin®-overflaten fås i fem tredekor-varianter i tillegg den eksklusive Titan Metallic

Komfort og sikkerhet hver dag Light Oak

Golden Oak

Dark Oak

Night Oak

Rosewood

Titan Metallic

4

Tysk kvalitet

4

Rask, vedlikeholdsfri og

automatisk sikker 4 Værbestandig langtids beskyttelse 4 Beskyttelse mot riper


Pålitelig, sikker og vedlikeholdsfri

Sertifisert merkekvalitet Merkekvalitet til minste detalj utgjør forskjellen og gir deg sikkerhet. Du ønsker jo å ha glede av den nye porten i lang tid. Derfor oppfyller leddportene fra Hörmann de strengeste normene, med god margin!

Trekkfjærteknikk med fjær-i-fjær-system Hörmann leddporter med doble trekkfjærer og doble wirer på hver side sikrer portbladet mot å falle ned. Det patenterte fjær-i-fjærsystemet sørger for at en brukket fjær ikke springer ut og skader noen. Leddporter med bredde på inntil 3000 mm og høyde på inntil 2625 mm er i standardutførelse utstyrt med veltestet trekkfjærteknikk.

Torsjonsfjærteknikk med integrert fjærbruddsikring

Betjeningskomfort med sikkerhet i høysetet

Hörmann leddporter med torsjonsfjærer på begge sider utmerker seg med den patenterte fjærbruddsikringen. Ved et eventuelt fjærbrudd stoppes porten automatisk, og portbladet faller ikke ned. Større porter og porter med integrert gangdør eller fylling i massivt tre leveres med torsjonsfjærteknikk.

Sikker føring av porten i sikkerhetsskinner Innstillbare, patenterte løpehjul, stabile løpehjulholdere og sikkerhetsføringsskinner forhindrer avsporing. Portbladet blir sikkert parkert under taket.

Ingen rust selv ved:

Aggresive flise- eller murgulv 4 Avsyring av fliser 4 Saltinnholdig vann 4

Fingerklemsikring utvendig og innvendig, – også på hengslene. Portseksjonene har en spesiell form uten klempunkter, verken mellom seksjonene eller på hengslene. Denne spesielle fingerklemsikringen finner du bare hos Hörmann.

Pakninger på fire sider, mellompakninger Hörmann benytter bare varig elastiske og værbestandige pakninger. Isolerte porter har mellompakninger mellom hver seksjon.

Fingerklemsikring på sidekarmene Hos Hörmann er karmene helt innelukket hele veien. Det er ikke mulig å bli sittende fast mellom portbladet og karmen!

Bunnpakning Bunnpakningen utlikner små ujevnheter med den kraftig dimensjonerte profilslangetetningen.


Designporter i stål Designelementer i rustfritt stål og glass er svært aktuelt i moderne arkitektur. Hörmann tilbyr designporter i høy kvalitet med et utseende som overbeviser. Du får også Hörmann ytterdører i samme stil. Disse portene representerer design og komfort. Derfor leveres de alltid med portåpner

Horisontal profil S

Horisontal profil M

Plan profil L

Motiv 456

Motiv 451

Motiv 454, midtstilt

Motiv 457

Motiv 459

Motiv 458

Patentbeskyttet, stillegående portåpner

Garasjeportåpnere av høy kvalitet Din personlige følgesvenn

Hörmann kan by på en mengde intelligent tilbehør for åpning og lukking av porten. Til nøkkelknippet, til bilen og først og fremst for å sikre deg mobil komfort.

Automatisk portlås Patentbeskyttet stillegående portåpner fra Hörmann, med mange fordeler: Garasjeporten åpnes og lukkes sikkert og stille, og portåpneren er vedlikeholdsfri. Når porten er lukket, er den samtidig automatisk låst og dermed effektivt beskyttet mot innbrudd. Denne unike portlås-automatikken virker mekanisk og fungerer derfor også ved strømbrudd.

Håndsender som skyves inn i sigarettenneren og er alltid lett tilgjengelig i bilen.

Håndsendere i ulike størreler

Kodetaster

Trådløs fingerskanner


Før

Vedlikeholdsfrie vindussprosser • 30 års garanti på vedlikeholdsfrie sprosser fra VINDEX • Solid konstruksjon • Fargeekte VINYL-pvc • Enkle å ta av og på og kan tilpasses alle vinduer • Ansiktsløfting av huset • Verdiøkning ved taksering • Lokal produsent • Produsert siden 1986 Tre eksempel på vindussprosser

Kvalitet siden 1990 Fasadeprodukter har hatt en jevn vekst siden starten i 1990, og har nå avdelinger over hele landet. Solux, deler av Pema og Oslo & Akershus Solskjerming, er alle firma som nå er en del av Fasadeprodukter. Direktesalget til

Gjerdene fra Vindex, er også vedlikeholdsfrie! Gratis grønt nr:

800 81 800

w w w. s o l u x . n o

Fasadeprodukter AS har AAA i økonomisk kredittrating

Fasadeprodukter AS er en av landets ledende leverandører av solskjerming. Vi har egen produksjonsavdeling der vi driver kontinuerlig produktutvikling. Et nøye valg av underleverandører gjør at vi kan levere kvalitet og funksjonalitet til konkurransedyktige priser.

Vi har lokale representanter over hele landet. Sats på en lokal aktør med egen produksjon og service avdeling.

RING GRATIS 800 80 488 For mer info eller en uforpliktende befaring.

www.fasadeprodukter.no

Fasadeprodukter  

Fasadeprodukter

Fasadeprodukter  

Fasadeprodukter

Advertisement