Page 10

PAGINA 10 - SIR JOURNAAL 22

ADVERTORIAL

HET EIGEN MERK VOOR DERC:

DERC groeide in ruim 30 jaar uit tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van hogedrukreiniging. Innovatie is de kern van het bedrijf. In die 30 jaar is er veel veranderd binnen de branche. Alleen door mee te innoveren, open te staan voor verandering en goed te luisteren naar de behoeftes van de klant, blijf je als bedrijf flexibel en actief. Onlangs introduceerde DERC de volgende vernieuwing: het eigen merk, Made by DERC. SIR sprak met Arco den Hollander, International Sales Manager bij DERC Salotech.

"Inderdaad", knikt Arco, "onlangs introduceerden we een volledige productrange op het gebied van automatiseren en semi-automatiseren van hogedrukreiniging en componenten die daarbij horen. Denk aan draaidoorvoeren, nozzles, lansmachines voor bundelreiniging en nog vele zaken meer.

In 2017 zijn we volop bezig geweest met de ontwikkeling van onze nieuwe range van Made by DERC-producten

Deze range aan producten is een mooie aanvulling op het bestaande productportfolio van DERC en een goede basis waar we in de toekomst op kunnen voortborduren."

Door ontwikkelingen binnen onze markt hebben we deze keuze gemaakt. Natuurlijk produceert DERC al jaren klantspecifieke oplossingen, bedacht en ontworpen door onze eigen engineers. Voor de uitvoering kochten wij halfproducten op de markt. Voortaan produceren we dus onze eigen DERC-producten in huis. Dat biedt naast een grote onafhankelijkheid ook veel voordelen qua standaardisatie, flexibiliteit en duurzaamheid. Als ervaren producent van deze halfproducten en complete geautomatiseerde systemen zien we grote kansen om de industriële reinigingsmarkt in West-Europa verder te bedienen," licht Arco toe.

Alleen door mee te innoveren blijf je als bedrijf flexibel en actief

Waarom een eigen merk? "We hebben de afgelopen decennia zoveel ervaring opgedaan in het werken met materialen en het ontwerpen van oplossingen. Vanuit die ervaring leek het ons logisch en waardevol om onze kennis van producten en innovaties uit te werken in een eigen productlijn.

Hoe pak je dat aan, een volledig productportfolio ontwerpen? "Je begint met één onderdeel, zoals een draaidoorvoer, en al pratend en tekenend inventariseer je welke onderdelen nodig zijn voor een totaaloplossing, zoals een lansmachine of automatische bundel-

Voor alle automatiseringsvraagstukken kunt u bij DERC terecht. We leveren standaardoplossingen maar ook maatwerk in innovaties specifiek voor uw vraagstukken. Veiliger, want geautomatiseerd.

reiniger. Alle producten en componenten die daarvoor nodig zijn, hebben we geproduceerd. Alle onderdelen passen in elkaar, horen bij elkaar en zijn zowel als onderdeel, zoals een nozzle, of als totaaloplossing verkrijgbaar." Wat heeft dat voor effect op de totaaloplossingen waar we jullie van kennen? “We kunnen nu een oplossing vanaf de tekentafel met eigen producten bouwen. Klantspecifiek. We produceren en beheren alles in eigen hand en zijn dus niet afhankelijk van toeleveranciers. Dat betekent ook een kostenvoordeel voor de klant!". "We hebben alles gemaakt volgens de standaarden voor de Europese markt, met de hier gangbare metrische aansluitingen. Maar ook voor markten buiten Europa kunnen we de juiste schroefdaden leveren. Deze eigen productrange biedt ons daarbij de mogelijkheid om producten te re-designen, te verbeteren en duurzamer te maken. De eigen DERC-producten geeft ons een enorme onafhankelijkheid. Dat is een mooie ontwikkeling waar we trots op zijn."

fabriceren alles intern op maat, zorgen voor de juiste CE-certificering en organiseren het transport. In aanvulling kunnen we ook zorgen voor training en opleiding van het personeel. Die hele keten stond al. De aanvulling met onze eigen producten is wat dat betreft een logisch vervolg", besluit Arco.

Een logische aanvulling op onze portfolio Hoe ontwikkelt de markt zich, waar liggen de behoeftes? "Wij merken dat de vraag naar geautomatiseerde systemen ongelofelijk hoog is. En dat is een goede stap als het gaat om veiligheid. Water is een nuttig gereedschap met veel praktische toepassingen maar ook een gevaarlijk gereedschap en de trend van automatisering zet zich wat dat betreft gelukkig door. Wij ontzorgen onze klanten met maatwerksystemen. We ontwerpen op basis van de vraag van de klant,

SIR-JOURNAAL-22-HERB2.indd 10

DERC Salotech Jan van der Heijdenstraat 44 3261 LE OUD-BEIJERLAND +31(0)18661737336 www.salotech.nl

28-02-18 11:59

Profile for Webfix

SIR Journaal 22  

SIR Journaal 22

SIR Journaal 22  

SIR Journaal 22

Profile for webfix