Page 17

PROGRAM 2018 80-TALS KVÄLL 8.9

I augusti, närmare bestämt den 11.8 ordnas Rockabilly-dansen, som växt till en av de populäraste danskvällarna. Då kan man se både amerikanska dollargrin och 50-talsklänningar på folkparken! Det omåttligt populär rockabilly-bandet Top Cats från Sverige är tillbaka på Fageröscenen och kommer garanterat att väcka liv i alla danssugna. Österbottninska Danny T & the Sirens delar scenen med Top Cats denna kväll. Top Cats har lirat musik i 15 år redan, och har flera gånger tidigare besökt Fagerö. Danny T & the Sirens, hemmahörande i Vörå, spelar äkta rockabilly-musik. I Seasides pub spelar Retro Gentlemen.

Fagerödansen den 8.9 kommer i år att byta skepnad och bli en 80-tals inspirerad danskväll, med tidsenliga artister och band. 80-tals ikonerna SnowStorm, Sha-Boom, Tone Norum och Suzzie Tapper kommer att få dig att slungas tillbaka till 80talet med sina kända hits. Artisterna kommer alla från vårt västra grannland och var omåttligt populära på 1980-talet. I puben kör Two Zides sina populära covers.

240 KM LOPPIS 17.6

SKÄRGÅDSLOPPIS 28.7-1.8 Foto: Christina Enholm

ROCKABILLY 11.8

FAGERÖ ÄR MED när SÖU ordnar 240 kilometers loppis den 17.6. Deltagarna får fynda och samtidigt uppleva och se nya platser runt om i Österbotten, det är nämligen loppis på 37 olika platser denna dag. På Fagerö är det bakluckeloppis som gäller, försäljarna säljer alltså själva sina saker. Kom ihåg att det är kontanter som gäller detta loppis!

DEN OMÅTTLIGT POPULÄRA Skärgårdsloppisen, som växer sig större från år till år, återkommer såklart sommaren 2018. Årets loppis blir 28.7-1.8. Skriv upp datumen i din kalender! Då fylls paviljongen med loppisbord, och man kan lätt få en hel dag att gå när man spanar efter fynd och hittar spännande överraskningar. En del av paviljongen är vikt för kläder, och det finns också ett område med mer fokus på maskiner, teknik och apparater. Även möbler och andra större saker hittar nya ägare på loppisen. Missa inte detta roliga och spännande evenemang! På Skärgårdsloppisen går det bra att betala med bankkort. I samband med loppisens första dagar, 28-29.7, ordnas också en marknadshelg utomhus.

Busstidtabell på hemsidan www.fagero.fi

Profile for Österbottniska Posten

Österbottniska Posten (ÖP) nr. 2 2018  

Österbottniska Posten (ÖP) nr. 2 2018  

Profile for webbop
Advertisement