Page 1

Week 10: 28/11 – 2/12

22u00 Soep van de week: Kip Tandoori

Looza van de maand: Appel-kers en Pompelmoes

Belangrijke mededelingen  De Herfstfloreat ligt in de Baarr!!  Vanaf nu is er ook Double Palm in de Baarr t.e.m. het einde van dit semester

12u30 21u00

Start Gotha-week! Kom in de Baarr je slachtoffer en bijhorende opdrachten halen! Vandaag neemt de veldvoetbal het op tegen Politika. In deze eigenste Champions Faculty League hopen we dan ook op veel supporters, zodat we misschien een Valencia’ke kunnen doen ( 7-0).

DIRRRTY DISNEY Hang pinokkio uit wiens 'neus' groeit bij elk adje, ga maar doggystyle dansen met de 101 dalmatiers en kijk als een van de zeven dwergen onder sneeuwwitje haar ultra kort rokje want het dak van de G gaat er disneystyle af ! Met 2 overheerlijke cocktails, one night stand en sexy cinderella en natuurlijk een vat kan het niet anders als een geslaagde avond worden !

Bier van de week: Vlaamsche Leeuw

Maandag 28 november

1e mast/cultuur feestje

Dinsdag 29 november 12u30-13u30

20u00-01u00 22u00

Voorlaatste cudi voor iedereen in de gezellige cudi-kelder voor cursussen, labojassen, bierpotten,... Dus iedereen die nog cursussen nodig heeft, zeker snel bestellen en dan kan je ze dinsdag komen ophalen ! Voorronde IFS in de Baarr!! Kom zeker supporteren voor The Jetpack Pilots zodat LBK nog eens kan schitteren in de finale! Vraagtekenfeestje!  ???????


Woensdag 30 november 12u30-13u30 19u30 20u00 21u15 22u00-23u00 22u00

inschrijving Ongelijkheidsetentje IAAS in de Baarr Repetitie kerstkoor, in LAND 00.42 Woudloperstraining afspraak aan de Nayer Dansles Videodance Het mannenvolleybalteam speelt tegen aartsvijand EkonomiKa. Dit in de KHL sporthal. Kom en supporter de ploeg naar de overwinning! 2e bac feestje

Donderdag 1 december 12u30-13u30 18u30 20u00-01u00 22u00

inschrijving Ongelijkheidsetentje IAAS in de Baarr infosessie ‘Naar het buitenland in de master?’, afspraak in ‘t Heuts Voorronde IFS in de Baarr!! Misteryparty…. Gewoon afkomen is de boodschap!

Novemberfest Eindelijk is het zover! Het eerste 2e Bac feestje van het jaar. En wat voor één ?! Schiet die lederhosen al maar aan en de meisjes kunnen aan het vlechten gaan want woensdag 30 november onze welbekende Gnorgl om getoverd in DAS GNÜRGL voor een avond Spaß und Zweinerei met 2e Bac ! Uitzonderlijk is gewoon bier ENKEL IN HALVE LITERS te verkrijgen en dat aan een uitzonderlijk democratische prijs ! Probeer ook de legendarische Beerfest-challenge: Drink een 'DAS BOOT' ad fundum aan/op de toog en krijg een shotje Schnaps gratis !!! Wie weet komt er zelfs een gratis vat aan te pas om alle dorstigen te laven... Maar nu, geen gezever meer ! Ein, zwei, drei, ZAUFEN !!!

Vrijdag 2 december Vanaf 9u00 12u30-13u30

Hou ons Maria gezelschap in de Baarr  inschrijving Ongelijkheidsetentje IAAS in de Baarr

Om al naar uit te kijken Vanaf maandag 5 dec Maandag 5 dec Dinsdag 6 dec Woensdag 7 dec Donderdag 8 dec Dinsdag 13 dec Donderdag 15 dec

Sint Bernardusweek in de Baarr Koekjesverkoop Revue PhD information session, 18u30, Max Weber audititorium Baarr-takeover om 19u Sin(t) City-TD in de Rumba Ongelijkheidsetentje van IAAS Proef ‘n’ buis Allerlaatste cudi: 12u30-13u30 Krambamboulicantus Jarenstrijd


Een paar woorden van Sport Skireis Wat een intresse dit jaar! Op amper 5 dagen zat de skireis al bom vol, daarvoor dank! Omdat er echter nog veel geintresseerden zijn zal sport proberen nog zoveel mogelijk plaatsen te bemachtigen. Iedereen die dus nog wil meegaan maar nog niet is ingeschreven, mailen naar sportpreses@landbouwkring.be. De mensen die eerst een mail sturen krijgen de plaatsen, en niemand anders! Groetjes van Brecht2

Woordje van cultuur Gotcha!-week Deze ben je nergens meer echt veilig. Cultuur organiseert een gotchaspel. Bij dit spel is elke deelnemer zowel potentieel moordenaar als slachtoffer. Je krijgt van cultuur de naam van je slachtoffer, dat je met je gekregen moordwapen moet uitschakelen. Slaag je hierin, dan is je volgende doel het slachtoffer van je zonet vermoorde slachtoffer. Wees op je hoede, want jij bent immers ook op jouw beurt een slachtoffer! Degene die het uiteindelijke duel wint, krijgt ook een kleine beloning! De naam van je slachtoffer en het moordwapen kan je nu maandag (28 november) 's middags in de baarr komen ophalen. Het spel zelf gaat dan nadien van start om 14u. (voordien telt de moord nog niet!), totdat elke deelnemer is uitgeschakeld. Laat je killerinstinct eens tot uiting komen! Veel succes!

IAAS Ongelijkheidsetentje Op woensdag 7 december laat IAAS je in de Baarr letterlijk proeven van de ongelijkheid in deze wereld. Sit down and relax en laat IAAS eens voor jou koken, maar wat je op je bord krijgt zal het lot bepalen! Iedereen wordt op een originele manier onderverdeeld in 3 klassen: de armen, middenklasse en elite van de wereld. Als überrijke wordt je enorm in de watten gelegd: een heus 3 gangendiner om je vingers van af te likken, alles tot in de kleinste details verzorgd en dat met een uitstekende service. Ben je middenklasse of arm, dan zal je het met iets minder luxe moeten stellen, maar je zal nog steeds iets lekkers op je bord krijgen en met een goed gevulde maag de baarr uitwandelen! Voor het eigenlijke etentje spelen we een kort themaspel waarbij je de ingrediënten van je eigen klasse kan verdienen of verliezen. Zoals in real life zal de high society het net iets gemakkelijker hebben dan de straatarmen die in deze wereld meestal iets meer moeite moeten doen. We schotelen je een variatie van Aziatische maaltijden voor en dit aan een spotprijsje van 4.5 euro. Rijk of arm, iedereen betaalt evenveel en pas op de avond zelf weet je in welke klasse je bent terechtgekomen. Start van de avond is om 19.00. Vooraf inschrijven is verplicht, dus iedereen woensdag, donderdag of vrijdagmiddag naar de baarr want de plaatsen zijn beperkt!

Kerstkoor De jaarlijkse kerstviering van LBK voor studenten en buurtbewoners gaat door op 21 december, dit is een gezellige boel, met achteraf glühwein en chocolademelk in de Gnorgl. Een niet te missen LBK-festijn dus. Het kerstkoor zoekt nog enthousiastelingen met (of zonder) zangtalent. Iedereen is welkom op onze repetitie, op woensdag 30 november om19u30 in LAND 00.42.


Klimaattop Op zaterdag 3 december laat de Klimaatcoalitie opnieuw van zich horen met een kleurrijke klimaatmanifestatie door de straten van Brussel. De Klimaatcoalitie roept iedereen, dus zeker wij bio-ingenieurs, op om symbolisch enkele kilometers mee te stappen naar de VN-klimaatconferentie in Durban, waar diezelfde week onderhandeld wordt over de toekomst van het klimaat. Want het is dringend tijd voor een rechtvaardig en ambitieus internationaal klimaatakkoord. Stap dus op 3 december mee samen met 11.11.11. Afspraak om 14u aan het Noordstation in Brussel!!!!

Erasmus infosessie Beste studenten Wegens de grote interesse om in de masteropleiding naar het buitenland te gaan, willen we even alle mogelijkheden op een rijtje zetten en verder toelichten. De infosessie ‘Naar het buitenland in de master?’ zal doorgaan op donderdagavond 1 december om 18.30u in het Heuts Auditorium (Landbouwinstituut).

Je zal er alle nodige informatie krijgen over de masterproef in het buitenland, internationale studiestages, internationale majors, summerschools, Erasmus Mundus,…. Hopelijk tot dan! Vriendelijke groeten Prof. Dirk Raes (Erasmuscoördinator FBIW), Ir. Matt Tips (Diensthoofd Externe Relaties), Kristel Rock (Erasmus administratie)

Sinterklaas HOHOHOHO! Blijkbaar zijn de chickies en de beachboys in Spanje toch niet zo lekker als die van bij LBK, want de sint heeft ons laten weten dat hij binnenkort persoonlijk langs zal komen! Hij heeft trouwens ook duidelijk gemaakt dat hij maar al te graag nog eens met zijn roe op die lekkere mannen en vrouwenpoepjes wil kletsen. Weet jij dus een stevige roddel en wil je je vriend/vriendin op de schoot van Sinterklaas zien zitten? Zet ze op papier en deponeer ze in de roddelbox in de baarr! En denk eraan, hoe sappiger hoe grappiger ;) Zwarte Piet


Galabal We zijn er misschien wat vroeg mee, maar blader in je agenda of kalender al maar door naar de lente van 2012. En schrijf bij 23 maart 2012: GALABAL LBK!!! (Jawel, met drie uitroeptekens!) Want je kan het al raden, het enige echte galabal van LBK vindt volgend semester plaats op 23 maart! Kijk al eens naar onze prachtige flyer achteraan de humus en op de LBKsite, en geef toe dat jij ook die trappen wil opwandelen in stralende galajurk of met een knappe griet aan je arm! Want jawel, het galabal gaat dit jaar door op deze schitterende locatie: het Koloniënpaleis in Tervuren! En geloof ons, dat ziet er even chique uit als het klinkt! Want 125 jaar LBK, dat mag in stijl gevierd worden! Natuurlijk blijft het concept van het galabal onveranderd: een heerlijk diner voor de liefhebbers, gevolgd door een superleuk dansfeest met live bandje en sfeerbrengende DJ’s. Over vervoer en bobs moet ook al niet gediscussieerd worden, want wij leggen een buslijn in tussen Heverlee en het Koloniënpaleis! Maar we lopen al vooruit op de feiten, het duurt nog wel enkele maanden tot maart. In het tweede semester hoor je nog meer dan genoeg van ons, met alle details over het galabal! Omcirkel dus voorlopig ’23 maart 2012’ al maar in het vet in je agenda! En een date zoeken, dat mag ook al. ;-) Het galabalteam!

Bier van de week Vlaamsche Leeuw donker & Vlaamsche Leeuw Tripel Na een geslaagde Rochefort week staat er deze week weer een minder bekend biertje op de kaart, namelijk Vlaamsche Leeuw. We zullen 2 variëteiten aanbieden, een tripel en een donkere. Tripel Een blond, helder bier van hoge gisting met een aroma van Saaz-hop. Het zachte moutkarakter en de geparfumeerde fruitigheid van peren en appeltjes komen sterk tot hun recht tijdens de afdronk. Tijdens het brouwen worden op verschillende tijdstippen fijne aromahoppen toegevoegd. De Saaz-hop gaan we toevoegen helemaal op het einde van het brouwproces. Zo bekomen we het mooie hoparoma. Donker Het donkere bier, met een diepe, herfstbruine kleur, is een bier van hoge gisting. De verschillende donkere moutsoorten geven aan dit bier een volmondige lichtzoete smaak en in de afdronk een lichte fruitigheid die in evenwicht is met de zachte bitterheid.


!! IFS voorrondes !! Het muziekevenement van het jaar komt er weer aan! Maar voor de uitverkoren bands het podium van de grote finale van deze rockrally der Leuvense studentenkringen mogen betreden moeten zij eerst door de voorrondes geraken. Zowel dinsdag als donderdag zullen er 7 bands strijden voor een felbegeerde plaats in de finale! In totaal zullen er 7 van de 14 bands doorgaan naar de finale. Deze voorrondes gaan door in de Baarr van LBK en beide voorrondes gaan van start om 20u. Wees zeker op post, want het publiek bepaalt voor 50% wie naar de finale gaat! Dus kom zeker stemmen op de band van LBK en beleef een geweldige avond vol muziek en entertainment! Line-up en info te vinden op de facebook pagina!

LBK dankt

Gratis infoblad v.u. Marie Loveniers voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

www.landbouwkring.be


Ma

December 2011

28

Di 29

1e mast/cultuur IFS voorronde feestje!! Start Gotcha-week

Woe

Do

30

1

2e bac feestje

IFS voorronde

8

5

6

7

Start Sint Bernardusweek PhD information session IAAS tapt

Sin(t) City-TD in de Rumba!

Ongelijkheidsetentje Proef’n’buis van IAAS

12

13

Cudi tapt

19

Fakhuis tapt

Vrij

Zat

Zon

2

3

4

9

10

11

16

17

18

23

24

25

Baarr-takeover

14

Krambamboulicantus

20

15

Jarenstrijd

21

22

Kerstviering

Aftap

humus 10  
humus 10  
Advertisement