Page 1

Projektledare, Arbetsledare över serviceteam och Snickare till byggföretag Solvik Fastigheter Service AB erbjuder idag bemanning och byggentreprenad inriktad mot företag, och egna byggprojekt inom bostadssektorn. Kvalitet, ansvar och goda relationer till kunder såväl som till personal är viktiga komponenter i detta väletablerade företag. Verksamheten har en bra utveckling, vilket gör att vi behöver nyanställa inom olika områden. Vi driver olika projekt från Mälardalen till Malmö i olika omfattningar.

PROJEKTLEDARE

ARBETSLEDARE

Om tjänsten: Som Projektledare har du ett ansvar för ett antal projekt, tillsammans med vårt manskap driver du projektet framåt med uppställda mål och säkerställer att ekonomi och tidsplan mot beställare håller. Du håller kontinuerliga besök på projekten samt kundkontakter. Är med från kalkylstadium till slutbesiktning.

Om tjänsten: Vi söker en välorganiserad och positiv Arbetsledare som har förmåga att leda personal till en trivsam arbetsmiljö. I din roll kommer du att leda ett team på ca 8 - 11 personer. I ditt ansvar ingår bl.a. aktiva kontakter och avstämningar med både befintliga och nya kunder, egenkontroller, samt övriga förekommande administrativa uppgifter. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för arbetslaget. Du ska vara ute på byggplatsen och se till att arbetet går smidigt och att tjänster utförda av våra anställda uppfyller kundens krav samt värna om god arbetsmiljö.

Till din hjälp finns andra projektledare, kalkylavdelning och administrativa stöd för att du skall kunna koncentrera dig på helheten. Arbetet utgår från kontoret i Jönköping. Resor ingår i arbetet. Tjänsten ställer höga krav på ledarkompetens. Om Dig: Vi ser att du har flera års arbetserfarenhet från byggprojekt, haft rollen som arbetsledare, platschef mm och genomfört ett antal projekt från start till färdigställande. Som person ser vi dig som en driven och effektiv person som inte blundar för problem utan ser möjligheter ihop med beställare, klarar att hålla flera bollar i luften. Du har utbildning med bygginriktning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet av arbetsledning samt god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka byggritningar. Det är meriterande, men inget krav om du har kunskaper motsvarande kontrollansvarig enligt PBL och arbetsmiljö BAS-P och U. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Datorvana är en självklarhet.

SNICKARE Om tjänsten: Dina arbetsuppgifter kommer vara inom renovering, garantiarbeten på större objekt samt husbyggnation i lösvirke principen. Om Dig: Du har utbildning inom snickeri, och har arbetat ett antal år i branschen.

Om Dig: Du har utbildning med bygginriktning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet av arbetsledning samt god praktisk förståelse för byggbranschen och goda kunskaper inom byggregler. Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka byggritningar. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Datorvana är en självklarhet.

I ansökan vill vi att du beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 2019-10-17. Allmänt om samtliga tjänster: Varaktighet.......Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas Tillträde............Snarast Lön....................Fast lön, individuell lönesättning; kollektivavtal finns Arbetstid...........Heltid B-körkort är ett krav

Ansökan endast via mejl till mattias@ekonomistad.se

Kan arbeta både självständigt och i grupp, har en blick för planering av arbetsinsatsen. Är lyhörd och tillmötesgående till beställare och god återrapportering till arbetsledare på utfört arbetet. Har körkort eftersom vi håller med servicebil. Arbetet utgår från Jönköping. Arbetsområdet inom tio mils radier. Som person är du serviceinriktad, positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du talar och skriver obehindrat på svenska och talar engelska.

SOLVIK FASTIGHETER SERVICE AB

Profile for Hall Media

Solvik Fastigheter Service AB - Lediga tjänster  

Solvik Fastigheter Service AB - Lediga tjänster