Page 1

VI SÖKER MEDARBETARE! Hörle Wire AB tillverkar och förädlar ståltråd för tillverkningsindustrin. Produkterna används bland annat i butiksinredning, inom kraftöverföring, i fordon och inom byggnation samt möbler. Maskinparken är modern och verksamheten bedrivs i ljusa och fräscha lokaler. Hörle Wire AB ingår i Hörle Wire Group som i sin tur ingår i Liljedahl Group. Hörle Wire Group omsätter ca 500 MSEK och har ca 150 anställda. Besök gärna www.horlewire.com för ytterligare information.

ORDER/KUNDSUPPORT

MASKINOPERATÖRER

En av våra medarbetare på vårt Supply Team går i pension våren 2020 och vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Teamet hanterar produktionsplanering, inköp, produktionsledning, logistik och kvalitet. Du kommer att arbeta med orderregistrering, orderhantering, beredning av nya artiklar, kundsupport och leveransbevakning Teamet består idag av 5 personer och du rapporterar i första hand till vår produktionschef. Vi söker dig som har lämplig bakgrund från tillverkningsindustri, erfarenhet av ERP-system (Monitor är meriterande), god datorvana och goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du är serviceinriktad, stresstålig, du ska kunna ta snabba beslut och trivas med att arbeta i grupp.

Vi söker maskinoperatörer till vår moderna maskinpark. Du som söker har erfarenhet från tillverkningsindustri eller relevant utbildning, du behärskar svenska i tal och skrift, truckkort är meriterande, du har datorvana och har du kunskaper om Monitor är det ett plus. Vi ger dig möjligheten att få utvecklas tillsammans med ett växande företag i ett internationellt sammanhang. Tjänsterna är placerade vid vår svenska produktionsanläggning i Hörle, strax norr om Värnamo. Välkommen med din ansökan till: work@horlewire.com senast den 15 december

märk ansökan med: ”Order/kundsupport” eller ”Maskinoperatör”.

Profile for Hall Media

Hörle Wire AB  

Hörle Wire AB