Bilaga Utekompaniet

Page 1

20-års m u e l i b u J

g n i l v ä T

Vem är vem?

” Vi ser stora fördelar med en lokal leverantör och gillar det personliga bemötandet.” – Nöjd kund


OÖVERTRÄFFAT GREPP

Nya Aric Grip-tekniken från Vibram gör den enastående på hala underlag.

VARSEL STRETCH

OPTIMAL KOMFORT FÖR ALLA UTMANINGAR

VARSEL SWEATSHIRT-JACKA 7426 SHV, KLASS 3

SOFTSHELL-JACKA MED HUVA 7461 BON

VARSEL HANTVERKARBYXA STRETCH 2706 PLU, KLASS 1

Varseljacka i slitstarkt stretchmaterial med bomull på insidan. Transporterar fukt, snabbtorkande. Godkänd för industritvätt. Storlek XS-4XL.

Funktionell softshell-jacka i vindtätt och vattenavvisande stretchmaterial med andasfunktion. Dolda dragkedjor. Detaljer som ger ökad synbarhet i mörker. Storlek XS-3XL.

Varselbyxa med elastiska partier i 4-vägs stretch. Huvudmaterialet i slitstarkt smuts-, olje- och vattenavvisande material, mjuk bomull på insidan. Kan tvättas i 60°. Storlek C44-C66, C146-C156, D84-D120.

Best. nr 126534-196

fristads.com

Best. nr 129475-996

Best. nr 127732-196


20 år av ren glädje

P-O Lundgren

20 år har passerat sedan vi startade Utekompaniet. Vårt fokus då var friluftsliv och fiske men genom åren har vi utvecklats till ett fullsortimentsföretag med en bred palett av friluftsartiklar, arbetskläder, profilprodukter och tvättservice.

Thomas Vallin

Allt började i en källarlokal vid Hemköp i Sund utanför Örnsköldsvik. 2002 gick flytten till våra nuvarande lokaler och 2009 öppnade vi butiken i Husum. Vår styrka är vår personal där var och en har lång erfarenhet och stort intresse med massor av kunskap inom sin nisch. Mycket går att lära sig men inte relationsbyggande och passion, det finns i det personliga. Vi bygger långsiktiga kundrelationer och det är rätt produkt vid första försöket som gäller, alltid utifrån kundens behov och önskemål. Det är med stolthet vi ser tillbaka på allt vi åstadkommit våra 20 första år, men framför allt ser vi framåt, tillsammans med våra kunder. Vi kommer att utveckla vår webbförsäljning och fortsätta att spetsa vår kompetens för att alltid kunna ge råd och service som leder fram till bästa lösning för kunden.

20-års Jubileum

Muurikka 58 SET JUBILEUMSPRIS

2650kr (3395kr)

• • • •

Muurrika 58 Gasolbrännare D400 med stativ Förvaringspåse till stekhäll Silava stekfett på tub

Muurikka 48 SET JUBILEUMSPRIS

1750kr (2195kr)

• • • •

Muurrika 48 Gasolbrännare D300 med stativ Förvaringspåse till stekhäll Silava stekfett på tub

Öppettider: Själevad Mån-fre 8-18 Lördag 10-15 (juni-dec) Söndag 11-15 (Endast juli månad)

Husum Mån-fre 8-19 Lördag 9-17 Söndag 9-16

0660-505 00 info@utekompaniet.se www.utekompaniet.se Handelsvägen 2, 894 35 Själevad


Allt inom profil & present Hos oss hittar du alltid rätt profilprodukter till ditt företag och de perfekta gåvorna till personal och kunder. Vi besöker dig gärna för att visa vårt utbud och du är alltid välkommen till oss i butiken, när det passar dig eller på någon av våra kundkvällar då vi bjuder på inspiration. Inför julen erbjuder vi gåvokort från många olika leverantörer. Med ett gåvokort kan mottagaren i lugn och ro själv välja sin produkt i efterhand. Vi har även ett stort utbud av andra julklappar.

Britt-Marie Höglund brinner för present- och profilprodukter och har många års erfarenhet både som egen företagare och här hos oss där hon började 2016. ­­– Jag älskar inredning och kläder och allra mest att få hjälpa kunden. Det bästa jag vet är att se en kund nöjd, det gör mig så glad. Vi förnyar och utvecklar vårt utbud hela tiden vilket bland annat märks på damsidan där vi numera har ett utökat sortiment av profilplagg att välja bland.

”a Pacific Northwest Love Story” The irresistible allure of Seattle

BEKVÄMT Vi gör arbetskläder för hantverkare som vill ha bekväma kläder med funktioner anpassade för det dagliga arbetet. Som till exempel vår sköna och följsamma Stretchbyxa 2240 och vår nya Windblocker 1190 i 3-lagersmaterial med vind- och vattenavvisande membran och mjuk fleece på insidan.

CUTTERBUCK.SE

Durability at work since 1975


Upptäck vår tvättservice Låt oss ta hand om din företagstvätt. Vår tvättservice omfattar såväl arbetskläder som entrémattor, vittvätt och kemtvätt, med leveranser anpassade efter kundens behov.

Säkert & snyggt på jobbet När det kommer till arbetskläder och skor har vi ett sortiment som täcker de flesta behov, för såväl kontor som industri. En beställning hos oss ska alltid vara så smidig som möjligt för kunden. Vi besöker arbetsplatsen för visning och utprovning och levererar direkt till arbetsplatser som finns i vårt närområde. I vår butik står vi alltid redo för personlig service och provning och med eget tryckeri i huset förstärker vi din företagsprofil med tryck eller brodyr.

Ända sedan Utekompaniet grundades har Thomas Vallin brunnit för kundrelationen. ­­– Vi har många trogna kunder som funnits med sedan starten och vi har alltid värnat om att bygga långsiktiga relationer. Få saker slår känslan av att veta att kunden alltid hittar rätt produkt för just sitt ändamål.

lagoon® Advanced Care Wetcleaning utan begräsning

REVOLUTION INFINITY Revolution Infinity från SOLID GEAR är precis det vi skriver: en REVOLUTION för skyddsskor. Ändlös dämpning och komfort har fram tills nu varit en omöjlighet i skyddsskor, med SOLID GEAR ETPU som är vår mest responsiva stötdämpning någonsin blir det möjligt. Ju mer energi du ger, desto mer får du tillbaka. SOLID GEAR REVOLUTION INFINITY har den nyutvecklade NANO-tåhättan. Med NANO-teknik blir tåhättan 40% starkare än glasfiber, lättare än andra material och tunnare än andra icke-metalliska tåhättor.

DELTA DELTA GTX är en toppmodern skyddssko tillverkad med alla de nya teknikerna i en klassisk design. Fullnarvigt impregnerat TECH-läder för bästa tänkbara slitstyrka och hållbarhet. Vibram-gummiyttersula med det nyutvecklade FLEX-SYSTEM ser till att skon stödjer ditt steg från hälisättning till avstamp. FLEX-SYSTEM är utvecklat med fotens anatomi i fokus utan kompromisser. Direktinsprutad mellansula i PU för maximal komfort och stötupptagning. GORE-TEX®-membranet säkerställer vattentätheten med maximal luftgenomströmning.

VI TILLHANDAHÅLLER MILJÖVÄNLIG KEMTVÄTT


inte för dig som köper nytt hela tiden "Hållbarhet" är vår tids ord. Men tvärtemot vad många säger så är det inte hållbart att köpa nya saker och återvinna de gamla. Vårt sätt att hålla jämna steg med Moder Jord är att göra produkter som håller över tid och står över trender - utrustning som ska användas länge, underhållas och som kan repareras, om och om igen. Det är naturligt för oss och har alltid varit.

Hållbart på riktigt. www.lundhags.com


För ditt friluftsliv Vi har ett brett sortiment av produkter för friluftsliv, både vad gäller kläder och utrustning. För oss är kvalitet en garanti för hållbarhet och funktion. Därför satsar vi på premiummärken som till exempel Lundhags, Härkila och Haglöfs. Vi är specialiserade på havskajak, turskidor och utomhusmatlagning och erbjuder uthyrning av bland annat snöskor, långfärdsskridskor och havskajak. När du besöker oss står vi alltid redo för att hjälpa dig till rätt produkt utifrån just dina behov och förutsättningar.

V i firar

Anders Hägglund har jobbat hos oss sedan 2005 och har en gedigen kunskap om friluftsliv. ­­– Jag är utbildad naturguide och guidade i Norge under ett par år. För mig är det upplevelsen som är mest intressant. Vilken aktivitet det blir är inte det viktigaste. Det kan vara enklare vardagsutflykter eller längre fjällturer, sommar som vinter.

5 år!

NORRLANDS STÖRSTA VÅRMÄSSA 30 MAJ-1 JUNI | FJÄLLRÄVEN CENTER

HÖSTINSPIRATION VINN PRESENTKORT NYINVIGNING Lördag 26 oktober

SM

I UTOMHUSMATLAGNING

God mat!

100 ÖVER

MASSOR AV FINA MÄSSERBJUDANDEN

utställare

Aktiviteter

FÖR BARNEN

r Ni hitta oss i monter nr 27

Vinn en weekend med hyrbil!

Ångermanlandsgatan 28, 891 38 Örnsköldsvik • 0660-194 87

STEGBO M

A

G

Vilken inredningsstil

ÄR DIN?

A

Z

I

N

nr 5 | okt-dec 2018

NAJS & NAJSIGAST

Alltid nära dig Besöket hos oss Musiken tar en självklar plats Ett farväl för alla

KAN DU LÄSA DET HÄR?

KUL FÖR DIG! DÅ HAR DU KANSKE LINSER ELLER GLASÖGON FRÅN OSS.

ÄR DET LITE SUDDIGT OCH OSKARPT?

NU DÅ? FÖR DIN SYNS SKULL ÄR DET SMART ATT LÄSA MER OM OSS PÅ ÖGRENS OPTIK.

Varsågod en

VÄRDECHECK

Tävla och vinn ett PRESENTKORT

HÅLL DIG VARM, NÄR DET ÄR KALLT!

Vill du också nå ut med ditt budskap? Inga problem. Vi fixar färg, form, bilder, texter, tryck och distribution. Ni kan också välja att gå med en egen bilaga/tidning i Tidningen 7 med en extra upplaga att dela ut själv.

Peter 0660-726 80 | Ulrika 0660-726 71 Johannes 0660-726 83 | Lotta 0660-726 68 Mikaela 0660-726 70 | info@7an.se | www.7an.se

För en skönare upplevelse. Ta med dig värmen, när du går ut. HEAT värmeprodukter med Power Bank: — VÄRMEVÄST, värme bröst/nedre rygg — SULOR, värme under framfot — STRUMPOR, värme över framfot — TUMVANTE, med fingervante inuti, värme ovansida hand HEAT värmeprodukter för AA-batterier: — FINGERVANTE, värme inuti handflatan. — TUMVANTE, värme inuti handflatan.


Krister Hållberg

Berit Jonsson

Nordemans bil

Björnavagnar

Vi har använt oss av Utekompaniet som leverantör av arbetskläder och presentartiklar under många, många år. Deras kunniga personal, med både bredd och spets, gör att vi som kund möter en flexibel organisation som uppfyller våra behov. Vi uppskattar också deras lokala förankring och att de är en komplett leverantör.

Utekompaniet har varit vår leverantör av arbetskläder och skor sedan vi köpte Björnavagnar 2004. Vi använder deras tvättservice, både för kläder och mattor. Vi ser stora fördelar med en lokal leverantör och gillar det personliga bemötandet, att de känner oss och våra behov. Dessutom är de alltid glada och trevliga, både när de kommer till oss och när vi besöker butiken.

Nordemans Bil är ett personbilsbolag i Örnsköldsvik och Lycksele med agentur för Audi, Volkswagen och Skoda.

Björnavagnar erbjuder kundanpassad tillverkning av timmersläpvagnar och lastbilspåbyggnader.

g n i l v Tä

Vem är vem?

1.

Spana in bilderna på oss i personalen som unga. Tiden har knappt satt några spår men kanske är det ändå lite klurigt att para ihop respektive bild med våra namn?

2. 3.

Fyll i talongen med rätt bildnummer vid varje namn samt ditt namn och telefonnummer, så har du chans att vinna ett presentkort. Talongen lämnar du in hos oss i butiken. Tävlingen pågår t.o.m. 30 november. En vinnare erhåller ett presentkort hos Utekompaniet (värde 2000kr). Vinnaren meddelas på telefon.

ong

tal Tävlings

4.

Anders Hägglund

P-O Lundgren

Britt-Marie Höglund

Thomas Vallin

Namn: Telefon:

GRAFISK PRODUKTION OCH TEXT: 7AN MEDIAPARTNER

| FOTO: NORDSTRÖM BILD | TRYCK: MITTMEDIA PRINT 2019