Page 1

NL

KEUKENS

VLOERBEKLEDING: PA R K E T

MEUBELS

R E N O VAT I E T R A P T R E D E N

DEUREN


HISTORIEK Delospan International werd opgericht in november 1978 door de heer AndrÊ Delodder, die voordien reeds zijn sporen had verdiend in de vlaswereld en de fineerindustrie. In de loop van de jaren negentig gaf hij de fakkel door aan zijn beide zonen , die zich gedurende een tiental jaar onder zijn vleugels hadden kunnen vervolmaken.

MISSIE Delospan International houdt zich in hoofdzaak bezig met het veredelen (fineren) van allerhande plaatmateriaal. Waar de platen (spaanderplaten en M.D.F.) vooral gekocht worden in eigen streek, komt het fineer uit de Verenigde Staten, Afrika en enkele West-Europese landen.

MILIEU De filosofie binnen Delospan is het voortdurend streven naar toepassingen ter ondersteuning en verbetering van het milieu ; o.a. door optimalisatie van het productieproces (vb.: grondstoffenverbruik), energiebesparende maatregelen, hergebruik van houtafval, enz.

KNOWHOW 2

Een jong en dynamisch team staat klaar om u op uw wenken te bedienen! Delospan verwierf zijn knowhow op het gebied van gefineerde panelen door zijn lange ervaring in de sector en viert binnenkort zijn 35-jarige aanwezigheid in de markt.


Vezels afkomstig uit Bananenplanten Het fineer en houten panelen op basis van vezels van de bananenplant zijn na verregaande testen zeer duurzaam bevonden. De bananenplant bevat van nature een zeer kleverige hars dat alle kunstmatige lijmen overbodig maakt. Door het verwerken van de BELEAF vezelproducten, kunnen we een gevarieerd gamma aan fineer en vezelplaten voorstellen ontwikkeld op een duurzame wijze volledig in synergie met de natuurlijke rijkdommen uit de steeds schaarser wordende Australische bossen en daarbij gebruik makend van een volledig recycleerbare en ecologisch verantwoorde grondstof. Dit innovatieve productieproces roept een halt toe aan de massale ontginning van onze bossen, gezien de komende jaren of decennia de bevoorrading in sterke mate zal blijven toenemen. Het BELEAF fineer laat een grote exibiliteit in het design en uitstraling toe. Het is esthetisch aantrekkelijk en uiterst functioneel. Een ander fundamenteel aspect van het BELEAF gamma ligt is de hoge natuurlijke weerstand tegen vuur en water dat wordt bekomen door middel van een gepatenteerd proces dat de intrinsieke cellulaire structuur van plantaardige oorsprong behoudt. De bananenplanten groeien op een zeer vochtige bodem en hebben natuurlijke, waterafstotende eigenschappen. Daarnaast maakt de plant een beschermende stof aan rond de vezels die het fineer vuurvertragend en bestand tegen ultraviolette straling maakt. Kortom, dit productieproces heeft een positieve impact op het milieu en het welzijn van onze planeet, te weten: Vermindering van de CO2 uitstoot. Recyclage van plantaardig afval afkomstig van een andere industrie. Geen uitbreiding van de bananenplantages. Product is onmiddellijk beschikbaar en garandeert een de landbouwers een optimale productie. > De gebruiker draagt bij aan de bescherming van de natuur door een bewuste en weloverwogen keuze voor de BELEAF producten. > Laag energieverbruik vereist voor het productieproces.

> > > >

www.beleaf.mc

3


MEUBELS De gefineerde panelen van Delospan international worden verwerkt door de meubelindustrie. > Slaapkamer kasten, hoofdeinde bed > Eetkamer Tafels, dressoir, tv-kast... > Bureau Bureaumeubel, vergadertafel 4

> Badkamer ­ Badkamermeubel


5

MEUBELS


6


De gefineerde panelen van Delospan international worden verwerkt door de keukenindustrie. > Werkbladen

M K EE U UK B EL N ES

KEUKENS

> Keukendeuren > Kasten

7


© Martin’s Hotel

8


INTERIEUR De gefineerde panelen van Delospan international worden verwerkt door de interieurbouwers voor zowel privĂŠ als publieke projecten. Publiek > Hotel lobby, wandbekleding, meubelen hotelkamer > Auditoria akoestische panelen voor wandbekleding of plafond > Winkelinrichting etalagerekken, toonbank > Vrije beroepen apotheken, medische kabinetten > Publieke ruimtes luchthaven, bibliotheek, ziekenhuis, sportstadium Private ruimtes

> Eetkamer eettafel, salontafel, dressoir, tv-kast > Bureau bureaublad, vergaderzalen, kasten > Badkamer badkamermeubel

ER S I NMTEEUR BI EL U

> Slaapkamer ingemaakte kasten, nachttafel, hoofdeinde bed

9


Waarom Flexura houten parketvloeren? > Flexura 2p5 bestaat uit echt hout met natuurlijke tinten, en is tevens prijsgunstig > milieuvriendelijke verwerking met een beperkte houtconsumptie

PARKET

> sterke en waterwerende basisplaat > keuze tussen matte vernis of olieafwerking > met het Uniclicsysteem kunt u lijmloos en gemakkelijk zelf plaatsen > Flexura 2p5 kan steeds hersteld worden > Flexura 2p5 kan tot driemaal geschuurd worden > uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie 10

> kombineerbaar met vloerverwarming: raadpleeg uw dealer


DEUREN

TRAPTREDEN Onze traptreden in EIK bedoeld voor de renovatiemarkt kunnen wij aanbieden in 3 verschillende afmetingen:

TRAPPEN DEUREN

Deuren op basis van gefineerde panelen (eik, beuk, ...) voor gebruik binnenshuis. De gefineerde deuren kunnen gemonteerd worden in de deurstijlen, maar eveneens in de standaard deurkozijnen. Variaties in fineersoorten en/of brandwerende en waterresistente deurpanelen zijn eveneens beschikbaar op aanvraag.

100 x 30 cm - 130 x 40 cm - 130 x 50 cm. De treden hebben een massief houten toplaag en zijn voorzien van een anti-slip rubber. Ze worden standaard bruut aangeboden zodat ze zelf naar keuze kunnen behandeld worden met lak of olie.

11


Delospan International nv Schoendalestraat 306 路 B-8792 Desselgem TEL

12

+32 (0)56 73 91 30 路

info@delospan.be www.delospan.be

FAX

+32 (0)56 71 00 01

Delospan brochure NL  

Delospan brochure NL