Page 1

BUGG Y’S & AU TOSTOELEN COLLEC TIE 2012


MET PRIJZEN GELAUWERDE VEILIGHEID DE VEILIGHEID VAN UW KIND IS DE HOOGSTE PRIORITEIT BIJ CYBEX. JAARLIJKS VOEREN WIJ HONDERDEN CRASHTESTEN UIT. WIJ WENDEN OOK STEEDS DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE AAN ZODAT CYBEX DE VEILIGSTE AUTOZITJES OP DE MARKT KAN AANBIEDEN. ONS TEAM VAN INTERNATIONALE EXPERTS FOCUST STEEDS OP HET VERHOGEN VAN DE VEILIGHEID VAN HET KIND EN HANTEERT HIERBIJ HET S.D.F PRINCIPE. VEILIGHEID, KWALITEIT, EEN HEDENDAAGS DESIGN EN INTELLIGENTE FUNCTIONALITEIT WORDEN HIERDOOR VERENIGD. BIJGEVOLG BEHAALT CYBEX IN HEEL EUROPA EN CONSUMENTENTESTEN EN DIT AL VANAF HET UITBRENGEN VAN HET EERSTE AUTOZITJE. IN AMPER ZES JAAR TIJD HEBBEN DE CYBEX PRODUKTEN MEER DAN 100 PRIJZEN GEKREGEN VOOR VEILIGHEID, DESIGN EN VERNIEUWING.

ATON


CYBEX ONYX VANAF DE GEBOORTE, BUGGY MET LAADVERMOGEN VAN 22,5 KG

XXL KAP

DUBBEL PLEZIER: TWINYX, DE NIEUWE CYBEX TWEELING WANDELWAGEN

CHILLI PEPPER CANDY COLOURS PURE BLACK WATER COLOURS

De ONYX is een echte stadsbuggy die voldoet aan de eisen van moderne families: hij is leuk om te gebruiken en biedt intelligente en functionele opties. Het design maakt van deze lichtgewicht buggy een echt modieus geheel. REISSYSTEEM MET DE CYBEX ATON BABYDRAGER AWARD WINNAAR / REGELBARE EXTRA GROTE KAP MET UVP50+ BESCHERMING / CENTRAAL EN MET ÉÉN HAND REGELBAAR HARNAS


PERFEKTE MOBILITEIT VANAF DE GEBOORTE

ATON

PURE BLACK CHILLI PEPPER WATER COLOURS COBBLESTONE

Drie combinaties voor elke fase van het leven van een jong kind, van de geboorte tot de eerste stapjes! De luxueuse CYBEX Callisto buggy kan in combinatie met het CYBEX baby autozitje ATON gebruikt worden. Samen met een bijpassende draagmand vormt hij een uitstekende wandelwagen voor in de stad.

INDIVIDUEEL AANPASBARE XXL ZONNEKAP IN DE HOOGTE REGELBAAR HANDVAT


VEILIGHEID ZONDER TOEGEVINGEN GR. II/III / ONGEVEER 3

GEPATENTEERDE HOOFDSTEUN VOOR MEER VEILIGHEID EN KOMFORT

WATER COLOURS

COBBLESTONE

PURE BLACK

Het belangrijkste onderdeel van het veiligheidsconcept van de Solution reeks is de CYBEX gepatenteerde verstelbare hoofdsteun. Deze voorkomt dat het hoofd naar voren bengelt wanneer het kind in slaap valt. Het nieuwe verbeterde LSP systeem van de Pallas 2-fix vangt steeds de impakt bij een zijdelingse botsing op. Een lineaire reeks van reacties wordt door de beschermende funktie van de zijdelingse kussens en de schouder- en hoofdbeschermers opgevangen. Bovendien wordt de kinetische energie van het lichaam die ontstaat bij een impakt vroegtijdig opgevangen en wordt het hoofd binnen een veilige zone gehouden. Het ISOFIX Connect systeem verhoogt de veiligheid en stabiliteit van het autozitje. GEPATENTEERDE VERSTELBARE HOOFDSTEUN / GEOPTIMALISEERD L.S.P. SYSTEEM / VERSTELBARE HOOFDSTEUN MET 11 POSITIES / VERSTELBARE RUGSTEUN / ISOFIX CONNECT SYSTEEM

Test au tobild.de – Kindersitz e

CYBEX Solution X2-fix

sehr gut (very good)


AANPASBAAR VEILIGHEIDSKUSSEN

WATER COLOURS

COBBLESTONE

PURE BLACK

De CYBEX Pallas 2-fix kan 11 jaar lang als 2-in-1 autozitje gebruikt worden. Als Gr. I zitje, heeft de Pallas 2-fix een veiligheidskussen dat meer veiligheid en komfort biedt dan een conventioneel 5-punts harnassysteem. Het Gr. I zitje kan gemakkelijk omgevormd worden tot de geprezen Gr. II/III CYBEX Solution X2-fix. Het zitje is voorzien van een geoptimaliseerd L.S.P. systeem (zijdelingse impaktbescherming), heeft een gepatenteerde verstelbare hoofdsteun en een ISOFIX Connect in beide leeftijdsgroepen. Hierdoor wordt de veiligheid en stabiliteit verhoogd.

EEN INLEGKUSSEN VOOR EEN OPTIMALE REGELING VAN DE HOOGTE / ISOFIX CONNECT


MET ZICHT WEG VAN DE STRAAT VOOR MAXIMALE VEILIGHEID IN KE L IN DE W AF VAN AAR VOORJ 2012

ZICHT WEG VAN DE STRAAT VANAF DE GEBOORTE TOT 4 JAAR

ZICHT NAAR VOREN

360° DRAAIEND

In vergelijking tot conventionele autozitjes met zicht naar voren en met een geïntegreerd harnassysteem, verminderen autozitjes met zicht naar achteren het risico op ernstige of dodelijke letsels met meer dan 90%. De kracht bij impakt wordt namelijk gelijkmatig over een grote oppervlakte verdeeld. De CYBEX Sirona kan tot 4 jaar met zicht naar achteren gebruikt worden. Grotere kinderen van 9 kg tot 18 kg kunnen in de Sirona geplaatst worden met zicht naar voren. Dankzij een eenvoudig ISOFIX connectiesysteem en een slim rotatiemechanisme kan de Sirona zeer gemakkelijk met zicht naar voren of naar achteren geplaatst worden, zonder dat de stoel uit de wagen moet genomen worden. Dankzij dit systeem is de stoel eenvoudig bereikbaar wanneer u het kind in de auto plaats of het eruit neemt.

VOREN EN NAAR ACHTEREN / EENVOUDIG ISOFIX INSTALLATIE


WWW.PERICLES.BE INFO @ L T. +32 9 386 10 48 F. +32 9 386 94 46

Cybex catalogus 2012  

Buggy's en autostoelencollectie Cybex 2012