Page 8

D E SIGN D IST R I C T H E LSINKI Designkortteli, Design District Helsinki, on kaupunginosayhdistys, joka tarjoaa paikallisille ja vierailijoille ostoksia, ruokaa, majoitusta ja elämyksiä. Designkortteliin kuuluu lähes 200 jäsentä designliikkeistä gallerioihin, työpajoista museoihin, ravintoloista hotelleihin ja suunnittelutoimistoihin. Designkortteli-alueella on mm. Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo ja Design Forum Finland. Alueen keskus on kaupunginosien risteyskohdassa oleva Dianapuisto, jonka ympäriltä Designkortteli ulottuu Kaartinkaupungin, Kampin, Punavuoren ja Ullanlinnan suuntaan.

Lat e N i g h t S h o pp i n g

Design District Helsingin alueen liikkeet aktivoituvat Helsinki Design Weekin aikana! Tarkat tapahtumatiedot löydät osoitteesta www.designdistrict.fi.

Va pa a s i s ä ä n pä ä s y

Late Night Shopping -iltana helsinkiläiset designkorttelien kivijalkaliikkeet ovat avoinna vähintään klo 21 asti. Liikkeissä on erityisohjelmaa, kuten näytöksiä, konsertteja suunnittelijatapaamisia, tarjouksia ja tarjoilua. Lisätiedot: www.designdistrict.fi To r s ta i 13 . 9 k l o 1 8 – 2 1

Design district helsinki

Muotoilun syyskuu 2012  

Poimintoja ohjelmasta

Muotoilun syyskuu 2012  

Poimintoja ohjelmasta

Advertisement