Page 1

Online bestellen en betalen voor uw gasten met uw eigen op maat gemaakte bestel site en App. voor alle online en mobiele besturingssystemen.

Amsterdam november 2012


Ordermonkey is een initiatief van Paul Coxall en Jasper Willems, met ruim 25 jaar ervaring als ondernemers in de Horeca en de Logistiek is Ordermonkey met recht een product gemaakt “door horeca ondernemers voor horeca ondernemers”. Een betaalbare oplossing voor horecabedrijven om te groeien en dure internet oplossingen zoals App. ’s en web shops voor alle ondernemers bereikbaar te maken. Ordermonkey is een zeer krachtig online bestel- en betaal systeem voor horeca producten. Ondersteund door een gebruiksvriendelijke CMS kan de horecaondernemer zijn eigen huisstijl, menu, prijzen, voorwaarden, bezorggebied, product foto's en zelfs film clips toevoegen. Innovatief ? Zeker ! De vraag naar online horeca gaat hand in hand met de groei van steeds betere en snellere smartphones en tablets. Specialistische software om een brug te slaan tussen de horecaondernemer en zijn gasten ontbreekt volgens ons. Eenmaal aan het werk met Ordermonkey gaat er een nieuwe wereld van mogelijkheden open voor de horecaondernemer. Voor veel ondernemers nog steeds een nieuwe en snel innoverende wereld, namelijk die van Customer Relationship Management. Samen met Ordermonkey bouwen de horecaondernemers hun eigen gasten bestanden op, ze communiceren nieuws en promoties, en ze verspreiden hun bestel mogelijkheden via de Social Media.

Amsterdam november 2012


Om deze investering voor iedereen haalbaar te maken, hebben wij gekozen voor een SAAS (Software as a Service) model. Wij rekenen slechts een klein maandelijks bedrag voor onze diensten (vanaf € 9.95 per maand tot maximaal € 50,- per maand), dit maakt ons product betaalbaar voor iedere horecaondernemer. Wij rekenen dan ook geen provisie over de omzet. Wij hebben de rompslomp van online verkopen voor onze klanten op onze schouders genomen. Bij Ordermonkey is alles inclusief, de horecaondernemer hoeft geen domeinnamen te registeren, geen internethosting bedrijf te vinden, geen PSP (Payment Solution Provider) te vinden en geen software te organiseren. Ordermonkey is volledig turn-key, indien nodig kan de Horecaondernemer binnen één werkdag “up and running” zijn. Ordermonkey biedt ook gespecialiseerde oplossingen voor onder andere; jachthavens, bungalowparken en hotel roomservice (menu).

Amsterdam november 2012


De voordelen Betere interne efficiĂŤntie. Hoger herhalingsbezoek Hogere gemiddelde besteding per bestelling Automatisch opbouw van een klantenbestand Koppeling met Social Media Geen hoge investeringen Geen langdurige contracten, maar per maand opzegbaar. Lage maandelijkse abonnementsprijs afgestemd op uw wensen. Geen commissies over uw omzet. Zeer klant- en gebruikersvriendelijke CMS interface. Zelf volledig beheer over uw App. en bestelsite. Onbeperkt aantal menu artikelen. Onbeperkt aantal categorieĂŤn. Videoclip op de App. en bestelsite mogelijk Alle voor de klant interessante bedrijfsgegevens beschikbaar. Linken aan uw bestaande website. GeĂŻntegreerde online betaalmogelijkheden. Marketing assistentie. Technische ondersteuning en training. Meertalige App. en bestelsite, Nederlands, Engels, Frans.

Amsterdam november 2012


Voor een online demonstratie verwijzen we u graag naar:

www.restaurant.ordermonkey.nl

Inloggen kan door linksonder op de website op “login” te drukken en onderstaande gegevens te gebruiken. (neem contact met ons op voor de inlog gegevens)

Door in te loggen heeft u toegang tot de achterkant van de applicatie, hier kunt u als restauranteigenaar / ondernemer de verschillende functionaliteiten en instellingen aanpassen naar uw smaak, producten en categorieën toevoegen, management informatie bekijken of uw klantenbestand gebruiken.

Andere voorbeelden van reeds aangesloten horeca bedrijven zijn: www.alexandraszoet.ordermonkey.nl www.delicieux.ordermonkey.nl www.daycareamsterdam.ordermonkey.nl www.labellaviatcasto.ordermonkey.nl

Amsterdam november 2012


Screenshot Laptop

Amsterdam november 2012


Screenshots Tablet

Amsterdam november 2012


Screenshots Mobile Phone

Amsterdam november 2012


Management informatie Shopkeeper

Dashboard

Amsterdam november 2012


Categorie overzicht en toevoegen

Product overzicht en toevoegen

Amsterdam november 2012


Order overzicht en bestel geschiedenis

Automatische opbouw van een gastenbestand

Amsterdam november 2012


Management informatie

Amsterdam november 2012


Voorbeeld factuur / orderbevestiging Het Demo Restaurant Restaurantstraat 4 1070 AB Amsterdam 020 894 3663 E-mail: info@ordermonkey.nl

Contact informatie Jasper Willems Rheastraat 35 1076DS Amsterdam Telefoon nummer: 0622906971 Hartelijk dank voor uw bestelling ! Uw bestelling heeft ordernummer162 Een bevestiging van uw bestelling is naar uw emailadres gestuurd. Als dit de eerste keer is dat u bij ons bestelt dan hebben wij u een email gestuurd met uw loginnaam en wachtwoord. Met uw login gegevens kunt u uw bestellingen bekijken en een volgende keer sneller bestellen. Bezorg/afhaal datum U heeft om een bezorgen gevraagd rond 2012-11-14 13:39:00 Bezorginformatie LET OP DIT IS EEN DEMO RESTAURANT. BESTELLINGEN WORDEN NIET UITGELEVERD. Wij bezorgen alleen binnen de ring van Amsterdam. LEVERTIJDEN: Bezorgingen duren tussen 45 - 60 minuten

Maandag

12:00 - 20:00

Dinsdag

12.00 - 22.00

Woensdag

12.00 - 22.00

Donderdag

12.00 - 22.00

Vrijdag

12.00 - 22.00

Zaterdag

12.00 - 22.30

Amsterdam november 2012


Ordermonkey BV Postbus 75063 1070 AB, Amsterdam Tel:020 – 894 3663 Mobiel: +31(0)6 22906971

E-mail: info@ordermonkey.nl Web: www.ordermonkey.nl

Amsterdam november 2012

Ordermonkey  

De betaalbare online oplossing voor bestellen en betalen.

Ordermonkey  

De betaalbare online oplossing voor bestellen en betalen.

Advertisement