Page 1

< & ; * INTERNATIONAL FAIRS

February News Wave-Up is 1 jaar! Het begon allemaal een jaar geleden. We besloten met ons eigen bureau Franse modebeurzen in Nederland te vertegenwoordigen. We zijn door de wol geverfd

BEURS AGENDA:

19 t/m 21 februari: The Train, New York

en kennen de beurzen door en door, maar staan voor een eigenzinnige aanpak. 19 t/m 21 februari: The Box, New York Ons feestje wordt dus op een bijzonder manier gevierd; we vroegen mensen om samen met ons de ‘Wave’ te doen. We hadden zelfs de metro-artiesten op onze hand. Kijk zelf !

Green Orange: eco-fashion designers opgelet!

4 t/m 7 maart: Atmosphere’s, Parijs 4 t/m 7 maart: The Box, Parijs 22 t/m 24 maart: Livingroom Tokyo

Wave-Up gaat voor echte meerwaarde voor Nederlandse exposanten. Als ze deel- 30 en 31 maart: Made in France, Parijs nemen aan Franse beurzen willen we ze echt iets unieks bieden. We bedachten het project ‘Green Orange’: 12 Nederlandse eco-merken in een gezamenlijk pa-

5 t/m 7 april: Interselection, Parijs

viljoen in de Pret-a-Porter sector ‘So Ethic’. Het Miniserie van Economische Zaken

Mei: LeShow, Moskou (leer en bont)

heeft ons project gehonoreerd, waardoor exposanten voor slechts €500,- kunnen deelnemen. Binnenkort komt er een speciale pagina op onze blog en website waar je meer kunt lezen.

Agenda: Interselection op komst! De eerstvolgende belangrijke beurs voor Nederlandse inkopers en exposanten is Interselection Parijs. Van 5 t/m 7 april komen inkopers van grote warenhuizen en ketens naar de Porte de Versailles om up to date en snel leverbare items in te kopen: al dan niet private label. Interselection is een unieke beurs in Europa. Je ontmoet er de inkopers van Printemps, Galeries LaFayette, Le Bon Marche, El Corte Ingles, etcetera. Interesse: zowel voor bezoekers als exposanten bieden we allerlei diensten: van reis en verblijf tot promotie.

Altijd op de hoogte zijn? Weten wat WaveUp voor je kan betekenen? Volg ons op Twitter! Twitter.com/waveupfairs Of bezoek onze blog:

waveupfashionfairs. wordpress.com

Februari  

Maandelijks nieuws Wave-Up

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you