Page 1

InFloor VOLT


WAF/WAK - Watt Advance

VOLT

SPECIFIKATION t-ĂŒEBJSPTUGSJUUTUĂŒM t&OFSHJCFTQBSBOEF t,POUJOVFSMJHWBSWUBMTSFHMFSJOH t-ĂŠUUTUĂŠEBE NBYJNBMIZHJFO tWo4ĂŠLFSTQĂŠOOJOH t7ĂŠSNFWĂŠYMBSFJ$VTQJSBM t-ĂŠNQMJHGĂšS#.4TZTUFN t,BONĂŒUUCFTUĂŠMMBT

Watt Advance är vür kompromisslÜsa modell som passar i modern byggnation, lügenergi och passivhus samt �Green Building� projekt. Ett brett sortiment, exklusivt konstruerat, fÜr en säker och ekonomisk 24 volts drift. En InFloor konvektor med intelligent styrning är en garanti fÜr komfortabel värme. Rumstermostater som kommunicerar med steglÜst styrda tangentialfläktar och styrdon pü värmecirkulationen ger en automatisk kontroll. Advance finns även utan fläktar med endast naturlig konvektion. Watt Advance är tillverkad i rostfri lüda och värmeväxlare i Cu-spiral som ger Üverlägsen hygien och är betydligt slagtüligare än värmeväxlare med lameller. Denna konvektor kan müttbeställas och har ett brett sortiment pü tillval som t.ex. galler i olika färger och träslag. Dessutom kan den tillverkas i vinkel eller bÜjda former fÜr att matcha fasad linjer.

2

$VTQJSBM


WEF24/WEF230/WEK - Watt Extra

VOLT

SPECIFIKATION t-ĂŒEBJSPTUGSJUUTUĂŒM tFMMFSWPMU t5ZTUHĂŒFOEFUBOHFOUJBMnĂŠLUBS t)ĂšHWĂŠSNFBWHJWOJOH

Watt Extra är speciellt utvecklad modell fÜr lägenheter och villor. Lüdan är helt i rostfritt o konvektorn finns büde med eller utan fläktar i 230 eller 24 volts version. Fläktarna är alltid av tystgüende tangentialtyp som ger nästan ljudlÜs extra cirkulation Üver värmeväxlaren. Värmeväxlaren pü Watt Extra är av traditionell typ med aluminium fenor pü kopparslinga. Detta ger en hÜg effekt. Watt Extra kan tillverkas i specialmütt och tillbehÜren är münga.

"M$VWĂŠSNFWĂŠYMBSF

3


WBF/WBK - Watt Basic

SPECIFIKATION t(BMWBOJTFSBEPDI-BDLFSBEMÌEB t5ZTUHÌFOEFUBOHFOUJBMnÊLUBS t1SJTWÊSE

Watt Basic är en mycket prisvärd golvkonvektor som klarar kraven i många miljöer. Finns med eller utan tystgående tangentialfläktar och är utrustad med Alu/Cu värmeväxlare för hög effekt. Lådan är tillverkad i galvaniserad stål som lackeras svart som standard. Begränsat sortiment ger oss möjligheten till mycket snabba leveranstider.

5ZTUHÌFOEFUBHOHFUJBMnÊLU

4


Watt - InFloor Modeller Basic DRIFTSPÄNNING

VOLT

AL-CU

VÄRMEVÄXLARE

Extra

VOLT

AL-CU

VÄRMEVÄXLARE

Advance

VOLT

AL-CU

VÄRMEVÄXLARE

VOLT

CU

VÄRMEVÄXLARE

VÄRMEVÄXLARE

KONVEKTOR LÅDA

STÅL LACKERAD LÅDA

ROSTFRI

ROSTFRI

ROSTFRI

LÅDA

LÅDA

LÅDA

REGLERING

REGLERING

REGLERING

UNDERHÅLL/ RENGÖRING

LÄTT STÄDAD

Driftspänning: 230 volt jordat, med miljövänlig och säker 24v drift. Värmeväxlare: AL-CU batteri med koppartub försedd med aluminium lameller. CU-CU batteri är koppartub med koppar spiral Konvektor låda: Rostfritt (DIN 1,4301) alternativt galvaniserad och lackerad låda.

Reglering: Standard reglering med driftsspänning på 230v och fläktar i 3 hastigheter. IQreglering - Den omgivande temperaturen styr regleringsförhållanden på konvektorn; Hastighet, frostskydd, öppna fönster eller plötsligt värmetillskott. Automat läge för komfortabel året runt drift. Underhåll: Standard värmeväxlaren ska städas med extra försiktighet för att undvika skador på lameller. För lättstädad och extra tålighet välj Advance med värmeväxlare av koppar spiral.

Galler

Aluminium galler

Brons galler

Ädelträ galler

Linjär galler 5


Watt Heating AB ‡ Grävmaskinsvägen 23 ‡ 241 38 Eslöv, Sweden ‡ Tel 0413-664 60 ‡ Fax 0413-604 60 ‡ www.wattheating.se

InFloor - Katalog  

Dagens byggnation har gett upphov till en konvektor som ska ligga i golvet. När fönsterpartier går ner till golv har man här en utmärkt prod...

Advertisement