Page 1

Den siste teknologi kombinert med Italiensk kosmetikk tradisjon forenes i en produkt serie med spesialtilpassede produkter for hår og hodebunn. Inspirert av naturen i middelhavsområdet. Både land og sjø florerer i edle ingredienser for hår og hudpleie,utnyttet av Framesi i usedvanlig effektive formler som gir gleden av velvære.

Bestill dine varer på www.WAREHOUSE.as


INTENSIVE CARE En behandlingsserie som er basert på ingredinser fra Granateple som har 2 hovedformål: - Å dempe utslett og følelesen av ubehag som er forårsaket av sensitiv hodebunn. - Å rense og regenerere hodebunn ved å fjerne produktrester, sebum, flass og døde hudceller.

REFINE

150 ml De-sensibiliserende, beskyttende maske. Beroligende, fuktighetsgivende og forfriskende, stimulerer cellefornyelse, beroligende på irritert, kløende eller sviende hodebunn. Ideell for å lindre sensitiv hud før behandling.

DE-STRESS SHAMPOO

DE-STRESS SERUM

EXFOLIATE

250 / 1000 ml For sensitiv, flassende og dehydrert hud. Skånsom og rensende. Med ekstrakt av anti-frie radikaler.

100 ml Leave-in serum for behandling av følsom hud.Den hjelper til å lege små sår og bekjemper oksidativtskade med vitamin C og flavonoider av granateple ekstrakt. Den tynger ikke håret og kan også brukes til tørt hår.

DENSITY

RENEW

KIT ENERGY SE

150 ml En mild skrubb som renser hodebunnen grundig. Massasje med microgranulenet i peelingen fjerner alle spor av produktrester, sebum, flass og døde hudceller, slik at huden føles frisk og klar til å absorbere de aktive ingrediensene i etterfølgende behandlinger.

ENERGY En anti hår-tap behandlingsserie laget med blåbær ekstrakt, rik på anthosianosider som regulerer og hjelper blodtilførselen i hårsekken. Sikrer næring og oksygentilførsel som stimulerer hårveksten.

HIGH POTENCY

250 / 1000 ml Næringsgivende og stimulerende sjampo som forbereder hodebunnen på anti hårtap behandlingen. Den renser skånsomt håret med en mykgjørende og glans-styrkeeffekt takket være palmesmør og olivenolje-derivater.

BALANCE Anti-fett behandling med Sorrentositroner. Den gjenoppretter hudens naturlige balanse,bidrar til å regulere produksjonen av sebum.

12 x 10 ml Intensiv anti hårtap behandling beriket med propolis, vitaminer, royal jelly, og hvete proteiner, som re-aktiverer micro blodsirkulasjonen. Konsentreres nært hårsekken for å stimulere hårveksten.

150 ml Vedlikeholdsbehandling designet for å forlenge fordelene av anti håravfall behandlingen, takket være hveteproteiner og vitaminer som H og B5. Den gir næring og stimulerer metabolismen av hårsekken, og styrker håret fra hårrøttene.

High Potency – 250 ml Density Extreme – 7 x 10 ml Renew – 150 ml Special edition med intensiv Density Extreme behandling, mer konsentrert enn noen gang før!

HAIR MUD

TOTAL CONTROL

250 / 1000 ml Spesifikk shampoo for fet hud, renser hodebunn uten dehydratisering, selv i tilfelle av hyppige vask. Takket være effekten av sitron ekstrakt, gir det en lett, frisk følelse.Håret tilføres volum og glans. Beriket med deodorizing menthols.

BALANCER

150 ml Mineralrik sebum regulerende mud som motvirker sensitiv hud. Laget med grønn leire, absorberer Hair mud overproduksjon av sebum og forbedrer oksygenopptaket i hodebunnen. Med Sorrento sitron ekstrakt, svovel og allantoin, har den en antibakteriell og forfriskende effekt. Kokos olje gjør den egnet selv for den mest sensitive hud.

Se hele vårt utvalg på www.WAREHOUSE.as

ENFORCER

150 ml Restrukturerende mud for svakt hår. Laget med en blanding av grønn og hvit leire, revitaliserer den hårets fiber med en blanding av mineraler, solsikke- og linfrøoljer, shea smør og hydrolysert silke. Det mykgjør og forsterker hårskaftet. Håret blir blankt og medgjørlig.


PURITY Anti-flass behandlingsserie med ekstrakt av sicilianske appelsiner. Rensende, antiseptisk behandling som virker effektivt, selv for de som har mye flass.

IN FORCE

DEFENSE

ESSENCE

HARMONY

MULTIACTION

REFILL

250 / 1000 ml Anti-flass shampoo formulert spesielt for å fjerne alle spor av flass og for å utsette tilbakefall. Deodorant og bakteriostatisk, etterlater håret mykt og skinnende blankt.

12 x 10 ml Intensiv behandling beriket med propolis, biotinog Farnesol, alle naturlige næringsgivende og bakteriostatiske elementer. Disse, kombinert med antioksidanter, renser og frisker opp hodebunnen og forhindrer tilbakefall av flass.

150 ml Vedlikeholdsbehandling for hud som er allerede fri for flass og for hår som etterlater håret glansfullt dagetter dag. Den har en sammentrekkende effekt takket være vitisvinifera ekstrakt. Det forsterker og forlenger resultatene av intensiv behandling.

POWER Behandlingsserie formulert for å gjenoppbygge svakt og skadet hår. Basert på solsikkeolje reintegrerer det intracellulær sement, restituerer hårbarken, og dermed gjenoppbygges håret.

250 / 1000 ml Styrkende sjampo spesielt utviklet for svakt hår. Beriket med guargummi som restrukturerer, beskytter og mykner inn til kjernen av hårfibrene.

250 / 1000 ml Fuktighetsgivende og restrukturerende maske rik på Omega6, bivoks, tangekstrakt og riskliolje. Styrker og gjør håret med håndterlig, med umiddelbart forbedret tekstur.

150 ml Svært næringsrik olje for sterkt skadet hår, den er særlig aktiv i den innerste delen av hårfiberet. Med vitamin E, lykopen og olivenoljederivater, er den blandet med multi-actionmaske for å forsterke sin styrke i oppbyggingen av hårfibrene.

POWER

ANTI-FRIZZ INTENSIVE SERUM

6x15 ml Fuktighetsgivende væske som er næringsgivende og pleiende for tørt og krusete hår. Den arbeider på overflaten og beskytter, samtidig som den dekker håret i en restuerende kappe. Rik på Omega6 fettsyrer, silikon balsam og kokos oljederivater, garanterer den en langvarig pleiende effekt.

KIT MORPHOSIS POWER NEW-LIFE TREATMENT Harmony - 250 ml flaske Multiaction - 250 ml flaske Velvet - 100 ml flaske

Formulert for å gjenoppbygge svakt og skadet hår.

Bestill dine varer på www.WAREHOUSE.as

VELVET

100 ml En væske som fyller opp porøse områder i den ytterste delen av hårskaftet, gjør umiddelbart håret mykere, blankere og fyldigere. Produktets utmerkede restruktureringsevne fjerner frizz og etterlater håret fløyelsmykt og full av fuktighet.


DELUX Behandlingsserie for fargebehandlet hår. Inneholder corallina officinalisekstrakt som skjermer mot UV- og IR-stråler (varmestråling), gjenoppbygger overflatens hydrolipide barriere og bekjemper porøsitet i fargebehandlet hår. Gir skinnende blankt hår og sikrer at fargen har lang holdbarhet.

COLOR SHAMPOO

COLOR MASK

COLOR SERUM

VOLUME RICH SHAMPOO

VOLUME RICH MOUSSE

VOLUME RICH LEAVE-IN

GLOW

AFTERGLOW

SUNSHIELD

250 / 1000 ml Med sukkerderivater og pH 4,5 renser sjampoen uten å angripe fargen. Den etterlater håret mykt og medgjørlig.

250 / 1000 ml Den gir næring og mykgjør det mest dehydrerte hår, og holder skjellaget lukket (pH 4). Etterlater hårskaftet glatt og kompakt. Takket være glansfremmende lipider, guargummi og restruktuerende silikoner, bevares glansen og intensiteten i hårfargen lenger.

50 ml Reparerende og fargebeskyttende serum som gjør håret med håndterbart ved å bekjempe frizz og flisete tupper. UV-beskyttelsen motvirker at fargen blekner. Inneholder ikke vann som endrer hårets naturlige pH.

VOLUME RICH Behandlingsserie for fint, tynt hår, basert på silkeproteiner. Gir volum. Fine, fly-away hår som ofte er vansklige å håndtere, får en myk, glatt tekstur og konsistens som gjør at stylingen varer lenger.

250 / 1000 ml Med sericin (en naturlig protein utvunnet fra silke fiber,omkranser håret i en beskyttende film), renser skånsomt og gir volum til håret.

150 ml aerosol Restrukturerings maske for fint hår. Den skummende lette teksturen er perfekt for fint hår, som ville bli tynget av en krem ​​conditioner.Med sericin og lipider som gir næring og volum til håret, mens kitosaner beskytter og styrker.

100 ml Volumgivende serum med silkeproteiner som forbedrer glans og volum i håret. Inneholder balsamerende silikon som beskytter håret under føning og reduserer fuktighetstap i hårskaftet. Ultralett, betyr at den ikke tynger. Den gjør stylingen fastere og mer langvarig.

SUNRISE Solbehandling formulert for å beskytte hår og farge under eksponering av sol og vind. Laget med fikenkaktus som bekjemper degenerering av hårets struktur og falming.

250 ml After-sun shampoo egnet for hyppig vask. Rik på vitaminer regulerer det omdanningen av fett som oppstår ved soleksponering. Denne har antialdringseffekt, antioksidanter og UV effekt. Sjampoen renser håret uten å påvirke fargen.

250 ml After-Sun anti-drying maske. Uunnværlig for å unngå den dehydrerende effekten av sol, vind og saltvann fra havet og klor i svømmebasseng. Med hveteproteiner og fruktsyrer omstrukturerer den og bevarer hårets naturlige balanse. Den etterlater håret mykt, felksibelt og beskytter glans og farge.

100 ml Beskyttende anti UV og anti-dehydrering skjold.Lettolje med bredspektret solbeskyttelse.Integrert med vitamin C og E, lykopen ogflyktige silikoner, beskytter den mot aldring av hårets struktur og mot farge falming. Ikke fet i konsistens.

SUN WASH

250 ml Fuktighetsgivende og styrekende bahndling for hår og kropp. Ideelt for vasking av både natrulig og behandlet hår, samtidig som den pleier huden og hindrer den fra å flasse. Med olivenolje derivater og natrulige fuktighetsmidler fra planter.

Besøk oss på facebook: «WAREHOUSE Scandinavia»


CHRONOPROGRAM Anti-aging behandling basert på strukturelle polyfenoler hentet fra grønne valnøtter. Rik på omega3, omerga6, vitaminer, sporstoffer og proteiner, som med revolusjonerende teknologi beskytter håret mot aldringsfaktorer.

ANTI-AGEING SHAMPOO

250 / 1000 ml Fuktighetsgivende og antialdrende sjampo. Hjelper til å fylle hårets fiber, gjør huden mottakelig og sikrer umiddelbar anti-aldrings beskyttelse. Med vitamin B5, C, E og H.

ANTI-AGEING MASK

250 ml Formulert for å gjenopprette balanse og reparasjon,den styrker og restrukturerer keratin.Pakker inn håret i en anti-radikal nettmaske.Med ekstra Argan olje, skinner det og regenererer hårets fiber dypt ned.

SUBLÌMIS ARGAN Sjeldent og verdifullt, Argan (Argania spinosa) er et tre med eldgammel opprinnelse som vokser i den marokkanske ørkenen. Oljen- hentet fra kjernen av fruktenhar vitale egenskaper, kjent for mennesket siden tidenes morgen. Produsert utelukkende med artisanalmetoder, har Argan olje en eksepsjonell fuktighetsgivende effekt på håret.

SUBLÌMIS ARGAN OIL

SUBLÌMIS ARGAN SHAMPOO

SUBLÌMIS ARGAN MASK

SUBLÌMIS ARGAN OIL

DAILY SHAMPOO

HAIR&BODY FRESH WASH

DENSIFYING SPRAY

250 / 1000 ml Med en naturlig pH på 5,5 vasker Sublimis Argan sjampo forsiktig håret mens den tilfører vitamin C og fruktsyrer. Tilføring av Argan olje og vannmykner gir sjampoen rikt sensorisk skum, både i form av tekstur og duft.

250 / 1000 ml En kremet dyptvirkende maske som innheolder Argan olje, vitamin C, en aminosyrespesifikk næring for hår, og probiotiske tilskudd av natrulig opprinnelse. Myktgjørende og varmebeskyttende effekt er betrodd til en blanding av fem state-of-the-art conditioners.

100 ml Edel, rik og dypt gjenoppbyggende. Egnet for alle hårtyper, og spesielt efektiv på tørt og modent hår. Denne allsidige effekten gjør den egnet for både profesjonell bruk og for å opprettholde resultatet av in-salong behandlinger hjemme. Den bør brukes i henhold til de spesielle behov håret har, og kan inkluderes i alle Morphosis Wellness Therapy produkter. Den inneholder vitamin E og B5 som bekjemper sol-aldring.

SPORT Serien er utviklet for aktive gutter som liker å state og slutte dagen med en psykofysisk energiboost. Dette er grunnen til at alle produktene inneholder energigivende og revitaliserende stoffer som virker på håret, hodebunnen og kroppen som en helhet.

250 / 1000 ml Thickning shampoo med maritim furubark ekstrakt.Det milde skummet vasker bort urenheter fra hår, hud og fjerner alle spor av produktrester i hår og hodebunn.

250 ml Stimulerende og energigivende dusjsjampo som gir en frisk følelse og etterlater huden og håret silkemykt. Den motvirker tretthet og tegn på aldring. Med maritime furubarkekstrakter og naturlige fuktighetsbeskyttende ingredienser.

100 ml Volumgivende- og - rebalanserende væske. Rik på farnesol, mineraler og biotin, hjelper den til å regulere overflødig talgproduksjon og flass. Inneholder hveteproteiner som gjenoppbygger og reparerer skjellaget i håret. Håret blir glatt og medgjørlig.

Bestill dine varer på www.WAREHOUSE.as


STYLING & FINISHING Styling- og finishing-produkter som gjør daglig rutine om til velvære! Raffinerte produkter, både i formulering og presentasjon. Disse produktene er resultatet av en lang jakt på den perfekte kombinasjonen av ytelse og beskyttelse/ pleie i samme produkt. • I.DENTITY – Innovativ styling- og finishing-serie laget for ungdom i alle aldre, en kundegruppe i konstant forandring og med personlige krav • EXTREME LAVA, med vulkaniske mineraler, for fast og energisk hold • WHITE PEARL, med hydrolisert perle, for mykt hår og ekstra glans

I.Dentity

HOLD.UP

250 ml aerosol spray En hårspray med ekstra sterkt hold. Det tørker raskt, etterlater håret skinnende og strålende. Drivmiddel-fri.

STAY.STUCK

150 ml Mousse voks med medium hold for det siste verk på frisyren. Sammenlignet med tradisjonelle voks, gir den en mykere definisjon. Etterlater ingen produkt rester.

SHINE.ON dual purpose wax

60 ml En voks med fløyelskonsistens som gir fuktighet til håret. Inneholder ikke oljer eller silikoner. For naturlig wet look. Passer til tynt og fint hår siden den er lett i håret og vaskes lett ut.

STAY.MATTE opaque & hold wax 60 ml En voks for matt look. Perfekt for lett styling og definisjon.

Se hele vårt utvalg på www.WAREHOUSE.as

TUFF.HOLD extreme hold wax

60 ml En voks med ekstra sterkt hold som holder lenge. Gir glans og ekstrem tekstur.


EXTREME LAVA

HYDRO-GEL strong

150 ml Sterk hårgele med vulkanske lavaderivater. Den former og styler med spesielle iriserende effekter som forbedrer glans. Fuktighetsgivende og pleiende, overlater ingen stylingrester i håret.

SPARKLING MOUSSE strong

200 ml aerosol Strong mousse med jern, silisium og magnesiumsalter. Antistatisk og pleiende,den er ideell for et langvarig hold uten stivhet.

VOLCANIC WAX

75 ml Styling og glans-forsterkende voks som forhindrer dehydrering, gir håret en fast og kompakt look. Skiller og definerer krøller og etterlater ingen stylingrester.

BLACK LAVA HAIR SPRAY

400 ml aerosol Sterkt hold, anti-UV lakk.Det gir håret fylde , reduserer fly-awayeffekt og tørker umiddelbart.Med ozon-vennlig drivstoff.

EXTREME LAVA

WHITE PEARL

VOLUMIZING SPRAY

HYDRO-GEL light

150 ml Gele med medium hold..Med fuktighetsgivende effekt fra aminosyrer og perle proteiner. Med iriserende pigmenter, styler håret uten stivhet.

100 ml Volumizing fuktighetskrem. Gir håret større volum,hjelper styling til å vare lenger og bekjemper for tidlig aldring.

MIST HAIR SPRAY strong

300 ml aerosol Sterkt hold uten gasstilsetting. Ideell med glatte- eller krølltang. Inneholder anti-frie radikaler, vitaminer og mineralsalter som beskytter og forsterker håret.

SPARKLING MOUSSE light

FROZEN GLAZE

TECHNO FILLER

SILVER GEL

200 ml aerosol En mousse med lett hold med bioaktive molekyler utvunnet fra perler. Gir håret natrulig utseende. Ideell for børsting.

250 ml Flytende, fuktighetsgivende og glans-forsterkende stylingvæske. Ideell for naturlig bølget hår, inneholder næringsrike sporstoffer og forsterkende kitosaner.

WHITE PEARL

PEARL SHINER

200 ml aerosol Glansforsterker med hydrolysert pearl, anti-aldring vitamin E, proteiner og jojoba olje. Den gjenoppretter glans og vitalitet selv for det mest livløse hår. Den har ingen holdfaktor.

MIST HAIR SPRAY light 300 ml Hair mist uten gass for medium hold. Med aminosyrer utvunnet fra perler, jojobaolje,vitamin E og sol filter.Den støtter forsiktig,gir glans og beskytter håret. Etterlater ingen produktrester.

SLUSH GLOSS

50 ml Oppbyggende og revitaliserende serum for tørt og sprøtt hår. Fukter og gir næring. Inneholder enkeratin-lignende perleekstrakt, vitamin E og limnanthes albaog jojoba oljer. Bekjemper flisete tupper og beskytter mot UV-stråler.

100 ml Kremet væske som reparerer porøsitet og uregelmessigheter i skjellaget på overflaten av håret. Etterlater håret glatt og silkemykt. Øker fuktigheten og smører håret, styrker glans og etterlater håret mer håndterbart.

Bestill dine varer på www.WAREHOUSE.as

150 ml Glans-forsterkende gel pakket med balsam som beskytter håret fra dehydrering. Etterlater ikke produktrester, og kan lett vaskes ut med shampoo. Passer til alle hårtyper.

Framesi produktinfo Norway  
Framesi produktinfo Norway  

Framesi produktinfo Norway

Advertisement