__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BELGIE/BELGIQUE P.B. 9140 TEMSE BC 30202 P 708081

.

Zondag 08 maart 2020. “Omloop van Temse”. Starten kan vanaf 07.00u tot 15.00u. Vertrek: “Zaal Mosterdpot” Gelaagstraat 84, 9140 Steendorp.

V.U. Nicque Wilfried, K. Cardijnlaan 21, 9140 Temse.


Wandelklub Temse. Lid van “Wandelsport Vlaanderen vzw� nr.3182. P.a. Peerens Roland. Hoogkamerstraat 52. 9140 Temse.

Het bestuur van Wandelklub Temse.

Stichter:

Kegels Roger.

Voorzitter:

Nicque Wilfried, K. Cardijnlaan 21, 9140 Temse. GSM: 0478 / 39 67 72. E-mail: wilfried.nicque@skynet.be

Secretaris: Penningmeester:

Peerens Roland, Hoogkamerstraat 52, 9140 Temse. Tel.: 03 / 771 49 16. GSM: 0485 / 57 83 50 E-mail: rpeerens@skynet.be

Parcoursmeester:

Colman Patrick, Nieuwe baan 72, 9150 Bazel. GSM: 0473 / 33 46 90. E-mail: patencris@hotmail.com Sportafgevaardigde: Meersman Jan, Landmolenstraat 49, 9140 Temse. Tel.: 03 / 771 25 86 Bestuursleden:

Pepermans Patrick, Nieuwstraat 13, 9150 Rupelmonde. GSM: 0473 / 33 26 19. E-mail: patrick.pepermans2@telenet.be Vijt Peter, Kruibekestraat 139, 9150 Kruibeke. GSM: 0496 / 96 69 03. E-mail: vijt.peter27@gmail.com Kenis Lucas, Krokuslaan 4, 2870 Puurs. GSM: 0476 / 92 52 16. E-mail: lucas.kenis@hotmail.com

Ons rekeningnummer: BE63 7350 4586 3608


En dit vanwege de voltallige bestuurdersploeg.


Nog een tweetal evenementen en het wandeljaar 2019 zit er voor ons weeral op. Wat zijn dan de twee grote dingen die nog op stapel staan, vooreerst onze wandeling van 24 november “De Kaailoperstocht” dat in teken staat van “De Warmste Week” en op 14 december onze laatste busreis van 2019 naar Leuven. Tot hier, het voorwoord dat bij de aanvang van een verslag enigszins een gewoonte blijkt te zijn, maar om verder te gaan, hoe is de avond van 26 oktober 2019 verlopen? Wij hadden in de voormiddag met het bestuur de stoelen en tafels uit het magazijn gehaald om ze netjes op een rij te zetten, om onze 54 leden te kunnen laten plaatsnemen. Patrick, onze vaste traiteur, daar hadden wij mee afgesproken om, om elf uur te tafels te komen versieren. We hadden dus nog veel tijd om nog een douche te nemen en ons wit hemd en bijbehorende das aan te trekken, in mijn geval zou het een blauw en een blauwe das zijn. Nog naar de cross gekeken op tv, en daarna onder de douche, proper gewassen en geschoren konden wij tegen 17.00u vertrekken richting de Emiel Naudtszaal te Elversele. Alle deelnemers werden, zoals het hoort, ontvangen door onze kersverse voorzitter en zijn dame, door een stevige handdruk en een welgemeende zoen op de wang, dit laatste geldt alleen voor de dames natuurlijk hé.

Het afgesproken uur van aanvang was 18.00u, iedereen, zoals we gewoon zijn van onze leden, waren op tijd om aan de receptie te beginnen. Het sein om aan tafel te gaan werd gegeven, en iedereen had zelf al een plaatske voorbehouden, want deze keer hadden, we met opzet, geen


naamplaatjes geplaatst, dus iedereen kon plaats nemen waar hij of zij wou, een geslaagde zet zou later blijken. Zoals opgegeven in ons laatste clubblaadje was als opener een witloofsoepje met snippers van Gandaham, een lekker en smakelijk bordje soep. Daarna hadden we een tijdje tijd om even bij te praten en lekker te keuvelen met onze tafelburen. Ondertussen was de dj al binnengeglipt om zijn installatie op punt te zetten. Dan was het tijd om aan de hoofdschotel te beginnen, Mechelse koekoek met kroketten en een exotisch sausje, als je na deze schotel nog honger had, dan was het je eigen fout, er was voldoende eten. Iedereen zat al een beetje te blazen, dat ze nu maar even wachten met het dessert hé, het moet allemaal wat zakken, en zo geschiede. Tijdens deze rustperiode was het tijd om de mensen te eren die 10 en 25 jaar lid waren van onze club, ik noem ze even op: 10 jaar: D’Eer Christine, Bolle Leander, De Moor Monique, Jansegers Benny, De Keersmaeker George, Maris Rosette, Seps Emiel en Decante Veerle. 25 jaar: Van Acker Maria, Bulteel Werner en Groenwals Eddy. Van harte proficiat aan alle gelauwerde. Hierop aansluitend werd kampioenenviering aangevat.

de

Als ik op de wandeling van 06 oktober het resultaat van één van onze leden zag, was het al vlug duidelijk wie de nieuwe kampioen zou worden van 2019, en inderdaad er was niemand die zijn aantal zou evenaren.

Wie zou deze mooie trofee mee naar huis nemen, ik maak de naam hier nog even onleesbaar. Zie de volledige rangschikking, verder in dit blad.


Wat kregen de mensen die 40 tot 80 punten hadden samen gestapt, softshelljas.

Hierbij enkel dames met het verworven kledingstuk, men ziet dat de jassen nog splinternieuw zijn hĂŠ, de etiketten hangen er nog aan. De mensen die tussen de 80 en de 120 punten hadden kregen nog een handdoek erbovenop. De mensen die uiteindelijk meer dan 120 punten hadden kregen er nog een speciaal vervaardigde mand bij.

De kampioen van 2019: Eliaerts Frank. Proficiat hĂŠ.


Na het dessert, Sabayon met porto, kriekjes en ijs, was het dansen geblazen, tot in de vroege uurtjes. Nadat iedereen huiswaarts was gekeerd konden wij de zaal terug in orde brengen, alles terug in het magazijn, de veger ter hand genomen en alles netjes aan de kant gezet. Een beetje moe, maar toch tevreden dat alles naar wens is verlopen, en in de gedachte dat iedereen tevreden naar huis is teruggekeerd. Op naar onze voorlaatste evenement de Kaailoperstocht. Hiervoor wil ik iedereen nog eens bedanken die aanwezig is geweest op deze wandeling die in teken stond van “De Warmste Week� met name Huize Vincent. En dan nog als laatste, een busreis naar Leuven. Ik moet hier wat schrijven in het verleden, want als U dit leest is het allemaal al voorbij, en zijn we al bijna in het jaar 2020. Prettige eindejaarsfeesten gewenst. Groeten, van het voltallige bestuur.


Wie is er kampioen van het jaar 2019? Naam

Voornaam

Punten

VIJT

GODELIEVE

4

CAMILLERI

MARITSA

14

VASSALLO

STANLEY

18

DE COCK

MARIA

28

DE WITTE

ANTOINE

28

MEERSMAN

STEFAN

NICQUE

ANNE MARIE

HOEGAERTS

ANN

MALFLIET

LEO

DE PERMENTIER

ALBERT

VIJT

ANNIE

IVENS

CHRISTINE

VAN BOSSCHE

IVAN

DE CALUWE

RITA

KENIS

LUCAS

DE CAUWER

RITA

VAN MEERVENNE

MARCEL

BRYNAERT

HUGO

DUPONT

DANIELLE

DE SCHRIJVER

ANDREA

VAN DER AA

RITA

BRYSSINCK

BEA

FALCKENBACH

MARINA

GOSSELIN

SONIA

MOONEN

ARLETTE

VAN DER AA

ERNA

WOUTERS

MARGO

NICQUE

WILFRIED

HOFMAN

PATRICK

VAN ASSCHE

LYDIA

CUYT

JEAN PIERRE

Tss 40 en 50 punten

Tss 50 en 60 punten

Tss 60 en 70 punten

Tss 70 en 80 punten

Tss 80 en 90 punten


VAN BERLO

ANNICK

VIJT

PETER

GOSSELIN

RITA

PEPERMANS

PATRICK

VERDOORENT

BRIGITTE

BOEL

PAULETTE

GORREBEECK

CHRISTINE

VAN RAEMDONK

DIRK

VERNIMMEN

ARNOLD

COLMAN

PATRICK

VAEREWIJCK

FREDDY

VAN DER BORGHT

ERNA

DE RECHTER

LUC

YSEWIJN

REBECCA

VAN DE WEGHE

ALAIN

VAN POLFLIET

HANS

Tss 120 en 130 punten

PEERENS

ROLAND

Tss 130 en 140 punten

LEEMANS

MONIQUE

STALS

HUBERT

VAN DE VIJVER

MARIETTE

MEERSMAN

JAN

MEERSMAN

ANNIE

DECANTE

VEERLE

VAN WAUWE

CHRISTIANE

BOODTS

RUDY

Tss 170 en 180 punten

DE CLERCK

AGNES

Tss 180 en 190 punten

VAN STEIRTEGHEM

REMY

ELIAERTS

FRANK

Tss 90 en 100 punten

Tss 100 en 110 punten

Tss 110 en 120 punten

Tss 140 en 150 punten

Tss 150 en 160 punten

Kampioen met 217 punten

Aan al onze laureaten, van harte proficiat.


Onze eigen wandelingen: 08 maart 2020: “Omloop van Temse”. Vertrek: “Zaal Mosterdpot” te Steendorp. 17 mei 2020: “Wandel Mee Dag”. Vertrek: “Emiel Naudtszaal” te Elversele. 04 oktober 2020: “Mercatortocht”. Vertrek: “Sint Jan Berchman Instituut” te Rupelmonde. 22 november 2020: “Kaailoperstocht”. Vertrek: “J.O.C. De Nartist” te Temse. 2de Jaarlijkse Ledentocht. Het waar en wanneer zal later nog worden meegedeeld.

Busreizen. Deze moeten nog vastgelegd worden, het wandelweekend is voorzien van 04 – 06 september 2020.

Medewerkersfeestje: moet nog bepaald worden. Ledenbijeenkomst: gaat door op 24 oktober 2020.


Zo maar, Uit sympathie.


Dit werd ons toegestuurd van Danielle Dupont, bedankt hĂŠ. Van Annie M.G. Schmidt ik ben nog fit van lijf en verstand, Wel wat artrose in mijn heup en mijn knie. Als ik me buk, is het net of ik sterretjes zie. Mijn pols is iets te snel, mijn bloeddruk wat te hoog. maar ik ben nog fantastisch goed...zo op 't oog Met de steunzolen die ik heb gekregen, loop ik weer langs 's Heerens wegen, kom ik in de winkels en ook weer op het plein. Wat heerlijk zo gezond te mogen zijn. Wel gebruik ik een tabletje om in slaap te komen en over vroeger te kunnen dromen. Mijn geheugen is ook niet meer zoals het was en ik ben weer vergeten wat ik gisteren nog las. Ook heb ik wat last met mijn ogen en mijn rug raakt meer en meer gebogen. De adem is wat korter, mijn keel vaak erg droog. Maar ik ben nog fantastisch...zo op 't oog. Is het leven niet mooi, het gaat zo snel voorbij, als ik kijk naar de foto's, over vroeger van mij. Dan denk ik terug aan mijn jeugdige jaren. Wilde ik een jas, dan moest ik heel lang sparen. Ik ging fietsen en wandelen, overal heen, en ik kende geen moeheid, zo het scheen. Nu ik ouder word, draag ik vaak blauw, grijs of zwart en ik loop heel langzaam, vanwege mijn hart. Doe het maar op uw gemak, zei de cardioloog. U bent nog fantastisch...zo op 't oog De ouderdom is goud, ja begrijp me wel. Als ik niet kan slapen en dan tot honderd tel. Dan twijfel ik, denk ik of dat wel waar is en of dat beeld van goud niet een beetje raar is. Mijn tanden liggen in een glas, mijn bril op tafel, gehoorapparaat in mijn tas Mijn steun zolen naast het bed op de stoel. U weet dus wat ik met die twijfel bedoel. Trek niets in twijfel, zei de pedagoog. U bent nog fantastisch goed...zo op 't oog. En 's morgens als ik ben opgestaan en eerst de afwas heb gedaan, lees ik het laatste nieuws in de krant. Ik wil toch bijblijven en naderhand doe ik van alles, eerst geef ik de planten water, de kamer stoffen doe ik later. Wel gaat alles wat traag heb na 't eten wat last van mijn maag. Maar ik wil niet zeuren, want 't mag, dat is heel gewoon op je oude dag. Aanvaard het rustig zei de psycholoog.. U bent nog fantastisch goed...zo op 't oog


Dit werd ons toegestuurd door dankbare wandelaars.

Hallo, Graag willen we jullie bedanken voor de hulp van 2 van jullie medewerkers vorige zondag bij de startplaats. Wij zijn lid van wandelclub De Slak en hadden onze auto zondagmorgen niet ver van de startplaats geparkeerd toen mijn man, na het afsluiten van de auto de autosleutels wou wegbergen en ze plots liet vallen, recht de rioolput in.... Wij hebben toen een medewerker van jullie club aangesproken en die is onmiddellijk in gang geschoten om ons proberen te helpen, samen met nog iemand. Samen met mijn man zijn ze begonnen zoveel mogelijk de rioolput leeg te scheppen, wat al liggend op de koude grond niet evident was. Helaas kwam er enkel vuil naar boven maar geen sleutel. Ondertussen raadden ze ons ook aan Touring Wegenhulp te bellen wij waren erbij aangesloten, om te horen of zij geen middelen hadden om dit op te lossen. Die hebben nog wat geschept maar niks gevonden. Gelukkig hebben we onze schoonzoon kunnen bereiken die onze reservesleutel is komen brengen, zodat we uit de nood geholpen waren. De oorspronkelijke sleutel zijn we dus kwijt, maar de reservesleutel kan bijgemaakt worden, geen grote ramp. We hebben dus wat buiten gestaan in de kou, en teruggekomen in de zaal voor de inschrijving van de wandeling, kregen we nog een warme drank aangeboden! Uiteindelijk zijn we na 2 uur vertraging toch nog vertrokken, hebben we nog 21 km gewandeld en ondanks de mist en de kou hebben we er toch van genoten, het was een prachtige wandeling! Maar de hulp die we gekregen hebben is ons bijgebleven bij dit hele verhaal en daarmee wilden we toch jullie medewerkers en die 2 personen (hun naam kennen we niet) in het speciaal bedanken! Wil u het doorgeven? Menselijke hulp en vriendschap kunnen veel doen en hebben zeker mij moed gegeven om toch de wandeling nog te doen na het vervelend ongelukje. Proficiat voor de inzet van jullie mensen! Hartelijke dank, Monique en Karel Dons-Luyten


Beste leden, Het was alom bekend gemaakt, onze Kaailoperstocht was voor een goed doel, met name “Huize Vincent” uit Tielrode. Er kwamen niet minder dan 1386 wandelaars op af. Wij hadden deze keer hamburgers en hotdogs voorzien, buiten de normale versnaperingen natuurlijk hé, men weet maar nooit of die dingen verkocht zouden worden. Voor wat de hamburgers betreft, dit was een groot succes, en is voor herhaling vatbaar, de hotdogs daarentegen, die vielen blijkbaar minder in de smaak. Maar, die benodigdheden moeten aangekocht worden, en de aankoopprijs is niet niks, wij hadden in samenspraak met Koen een afspraak met “De Vleeshoeve” om een braadslee te gebruiken. Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is: De aankoop van de vleeswaren werd deze keer gesponsord door een lid van onze club, met name Meersman Stefan. Wij weten dat hij dat niet graag zal hebben, maar dit verdiend toch enige waardering en dankbaarheid. Door zijn vrijgevigheid kunnen wij aan “Huize Vincent” een groter bedrag doorstorten. Nogmaals van harte dank hé Stefan. Het bestuur dacht er op deze manier aan om jouw gulle gift eens in de bloementjes te zetten. En voor wie hem nog niet kennen, hieronder een foto van onze gulle schenker,

Dat is hem.


Beste clubleden, Om een verslag te schrijven over iets, daarvan is het begin altijd het moeilijkste. Wij hebben de laatste tijd steeds opnieuw moeten schrijven, dat het weer, niet was wat het zou moeten zijn. Maar in tegensteling tot onze vorige organisaties was het weer deze keer voortreffelijk, een beetje mist, maar dat kan de pret niet bederven hé. Op de bestuursvergadering werd er ge-oppert, er moeten en er zullen 1.200 mensen komen stappen, het is trouwens voor een goed doel hé. Onze bestellingen waren in die zin dan ook opgemaakt, broodjes, pistolets en het nodige smeersel was voorzien, drank en gebak, alles was er. Het was wel heel vroeg opstaan geblazen, en dat op een zondag, om 05.00u liep dat verdomde ding af, wij hadden geen van beide echt zin om op te staan, waar heb ik dat nog gehoord. Wij moesten wel zo vroeg aanwezig zijn om de 100 liter soep in ontvangst te nemen, en nu wachten op de eerste stappers. Ter gelegenheid van deze tocht had een bepaald bestuurslid iemand onder de arm genomen, die persoon zou voor 1.200 blikjes Cécemel kunnen zorgen, die persoon heeft zijn belofte waar gemaakt en een kleine week voor onze tocht stonden er in de garage 1.200 blikjes chocolademelk te wachten om uitgedeeld te worden, een hele karwei, om die dingen naar de startzaal te transporteren, dat weegt om en bij de 400 kg. alles tezamen.

Maar ja, met vereende kracht heeft het maar enkele minuten geduurd om die blikjes te verplaatsen. De eerste stappers waren al aanwezig om 06.30u, maar ze moesten nog wat wachten, wij waren nog niet klaar om de pc op te starten, de koffie klaar te zetten en de broodjes te smeren, toch al een deel ervan hé. Om iets voor zeven zijn we dan begonnen met het scannen, en we zijn blijven scannen, wel 1386 keer heeft ons Rita de scanner moeten gebruiken, ze stonden bij momenten tot aan de buitendeur, maar Rita en Jef hadden alles onder controle en lieten zich niet van de wijs brengen, ze deden naarstig verder. Met relatief weinig medewerkers, 31 mensen, hebben wij die dag in goede banen kunnen leiden, en dat zonder al te veel moeilijkheden en zonder ongevallen, mogen we wel zeggen dat het een geslaagde dag was. De aanwezigen waren allen in de zevende hemel over het gelopen parcours, ongeacht het aantal kilometers er gestapt werd, vele onder hen kwamen ons zeggen dat het een mooie wandeling was.


Een pluim voor de mensen die de verantwoordelijkheid droegen van het parcours hé. Verder in dit blad kan men lezen over wel zeer dankbare stappers, de manier waarop ze geholpen werden is opmerkelijk te noemen, men moet het maar eens lezen het artikel van de heer en mevrouw Dons – Luyten van Wandelclub “De Slak”. In november is het ook een traditie dat de lidkaarten aangeboden worden aan de eigen leden, met vele zijn ze dan ook komen opdagen om hun nieuwe kaart in ontvangst te nemen.

De statistieken Hieronder het verloop van het aantal wandelaars per uur: U kan opmerken dat er op een bepaald moment vele mensen aanwezig waren in de zaal, die heeft bijna de hele dag vol gezeten, een streling voor het oog was dat.

Dag 24 nov. 2019

Uur 06.00 07:00 08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00 15:00

Deelnemers 19 104 169 239 256 179 110 118 54 87 20

Deelnemers + 19 123 292 531 787 966 1076 1194 1248 1335 1355

Eerste 06:53 07:00 08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:07 15:37

Laatste 06:59 07:59 08:59 09:59 10:59 11:59 12:59 13:59 14:46 15:50 15:40


Startplaats Temse

Afstand 0 – 9 km 10 – 19 km 20 – 29 km 30 – 39 km 40 – 49 km 50 – 59 km 60 – 69 km 70 – 79 km 80 – 89 km

Aantal 213 356 260 61 14 2 2 4 2

% 23,30 % 38,95% 28,45% 6,67 % 1,53 % 0,22 % 0,22 % 0,44% 0,22 %

Hiernaast het resltaat hoeveel kilometers de mensen rijden om bij ons te komen wandelen, sommige hebben er wel wat voor over hé.

De weersomstandigheden in beeld,

De leeftijden verschillen nogal, er waren mensen bij van over de negentig jaar, en jonge gasten van amper een paar jaar oud, de wandelsport blijft zeker nog lang bestaan als die jonge gasten blijven wandelen hé.

Op de volgende pagina staan nog wat foto’s van de dag. Roland.


Alleen in de mist, waar gaat die naartoe zeg, naar het onbekende.

Er heerste een gezellige drukte aan de inschrijftafel.

Een lekkere hamburger is niet te versmaden hĂŠ.

Hoeveel kilometers gaan we stappen?


DE WIED, door Hubert Stals, (een zopas binnengekomen bericht). Zaterdag 7 september. Een kleine wandeling van 3 km langs de Wied en dan de bus naar de berghut om te lunchen. De Wied is een riviertje in het Wiedtal dat door het dorp van Waldbreidbach stroomt. Het was die dag de kleinste wandeling en voor een aantal wandelaars was dit een ideale wandeling omdat het maar 3 km langs de rivier de Wied en een stuk platter is dan de 2 andere tochten waar er veelte klimmen was, daarom hadden een aantal wandelaars voor deze kleine tocht gekozen. We verzamelden om 9.00 uur voor het hotel en daar stonden we dan gepakt en gezakt met de wandelstokken voor in het geval we toch eens moesten klimmen. Toen iedereen daar was is onze gids Lucas met de GPS in de hand vertrokken. Onderweg zijn we wel een keren moeten stoppen want het was wel een serieuze klim. Toen we al een tijdje aan het stappen waren stelden we ons de vraag of we wel de goede GPS gekregen hadden, want het was maar blijven klimmen. Boven aan het einde van de straat hebben we even gewacht totdat iedereen terug aangesloten was, maar tot nu toe nog geen Wied te zien. Waar was de Wied gebleven? We zijn dan maar naar het bos ingetrokken onze gids verder volgend met de GPS in de hand want we hadden geen keuze, vertrouwen lag volledig in zijn handen, en terug maar klimmen over boomwortels en trappen nog naar boven tot we aan de afdaling zijn begonnen. Tijdens deze afdaling was er aan de linkerzijde midden in het bos nog een zeer oud kerkhof dat moet zo rond 1800 zijn geweest volgens sommige nog leesbare tekst op de grafsteen het eerste gedacht was dat het Halloweenfeest reeds begonnen was, en dat e hier ‘s nachts daar het een en het andere gebeurde. We zijn dan verder stapje voor stapje naar beneden waarbij de wandelstokken zeer goed van pas zijn gekomen. Toen we beneden kwamen zijn we de weg overgestoken en geloof het of niet maar daar, naast de weg stroomde het riviertje de Wied. We zijn dan over het brugje de Wied overgestoken en verder langs de Wied gewandeld en echt waar langs de Wied is het stuk platter. Zo zijn we naar de bus gewandeld die ons stond op te wachten om ons naar de berghut te brengen. In de berghut was het gezellig warm ne een mottige regendag, ook de warme lunch die ons werd, aangeboden lieten we ons smaken zodat we terug op krachten konden komen. Daarna hebben we ons nog een lekkere koffie gedronken, maar we hadden pech: door de regen konden we jammer genoeg niks van het panoramisch uitzicht zien. Bij mooi weer moet het een prachtig zicht zijn. De wandelaars die nog fit genoeg waren konden dan te voet aan de laatste 5 km van de afdaling beginnen, de andere die problemen hadden met de afdaling zijn dan met de bus naar het dorp Waldbreidbach gereden. Toen we in het dorp aankwamen was er rechtover het hotel een cremerie met een groot terras. Het was daar een overrompeling. De eigenaar kon zijn ogen niet geloven zo veel volk ineens. Iedereen heeft genoten van een lekker ijsje met veel fruit en slagroom! Na de zoet afsluiter van onze wandeling langs de Wied, “en het is waar langs de Wied is het zeker plat” gingen we richting hotel.


Zeven mopjes over, jawel, een dom blondje. 1. Wat is er gebeurd als je een dom blondje op een stoel ziet staan? Ze wou aan de computer werken maar ze schrok van de muis. 2. Waarom zet een dom blondje haar computer aan het raam? Anders kan ze windows niet openen.

3. Een blondje werkt als serveerster. Op een dag verliest ze door een ongelukje een vinger. Een week later wordt ze ontslagen. Waarom? Ze kan niet meer tot 10 tellen 4. Waarom krijgt een dom blondje maar maximaal 5 minuten pauze? Anders moet ze opnieuw ingewerkt worden. 5. Waarom neemt een dom blondje een doorzichtige broodtrommel mee naar haar werk? Dan kan ze zien of naar het werk gaat of naar huis gaat. 6. Baas tegen een blondje: "Je hoeft maandag niet meer te komen." Zegt het blondje: "Okay...tot dinsdag.“ 7. Weet je wat een dom blondje zegt als ze haar gsm opneemt? "Hoe weet je dat ik hier ben?"


Profile for Wandecklub Temse

Clubblaadje januari 2020  

Clubblaadje januari 2020  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded