Page 1

L’herbari virtual


El dia dilluns 2 vam començar el projecte i vam estar decidint moltes coses, entre elles on anar el dimecres. Tots els grups vam rebre un mapa i havíem d’assenyelar al mapa on aniríem a investigar. Era molt complicat, perquè només teníem 40 i 90 minuts, entre l’anada i la tornada. El meu grup va proposar anar a Can Campanyà, perquè és una urbanització que té bosc i s’hi poden trobar moltes plantes. Als grups que no s’orientaven al mapa li van donar el mapa més gran.


Wangari Muta

El nostre primer senyora Wangari Wangari Muta que va guanyar va crear un grup fitxa d'aquella que no volia Va ser una de les premis.

L’herbari virtual

dia va ser molt divertit amb la Muta Maathai. Maathai va ser una dona pacifista el premi Nobel de la pau el 2004 i ecologista. Nosaltres vam fer una dona, vam veure que era una dona guerres. persones que va guanyar mĂŠs


Repartiment de grups Distributing the groups El dilluns 2 de Juny, vam començar el projecte i vam haver de repartir-nos els rols, teníem per escollir entre aquests: Naturalista Reporter Cartògraf Fotògraf


2n dia de treball second working day

Avui dia 3 de Juny al matí hem estat en grup d’experts i hem estat visitant la pàgina de issu que és una revista online. També ens han explicat com s’utilitzaven les plantilles del Word. Després, a la segona hora, hem fet les notícies que ens tocaven del dia anterior ( el repartiment de grups, escollir els grups d’experts, els mapes…)


Sortida a can Campanyà investigating castellbisbal Avui dia 4 de Juny, el tercer dia del projecte, hem fet una sortida a Can Campanyà i els alumnes ens hem posat en acció !¡¡, però de 9: 30 fins a les 10:30 hem estat esmorzant, després la Gloria ha dit a cada grup on havien d’explorar les plantes i ens hem posat en marxa. Cada grup tenia que investigar 5 plantes per zona, les zones les van buscar el dia anterior els cartògrafs. A la segona hora hem investigat la zona 2, i finalment vam tindre un pati.


L’home que plantava arbres El dimarts ens van posar un vídeo sobre un home que plantava arbres, era un historia francesa. Tractava d’un home que va plantar 100.000 arbres en un desert i en van sobreviure entre 10.000 o 15.000 . Un dia aquell home va trobar un company, i es van fer amics. L’altre sempre el visitava i va descobrir que l’home plantava molts arbres. Va arribar la guerra i se’n va haver d’anar, però quan va tornar a veure l’home va descobrir que tots els arbres havien crescut .

Link :http://es.wikipedia.org/wiki/El_hombre_que_plantaba_%C3%A1rboles Video:http://www.youtube.com/watch?v=ZSeC67YOFn8


ADF = AGRUPACIÓ DE DEFENSA FORESTAL Ens va explicar que l’ADF és un grup de protecció dels boscos i també ens va explicar que no cobraven res per fer aquesta feina, sinó que era voluntària,(es pot participar a partir de 18 anys). Ens va explicar, per exemple, que encara que hi hagi un incendi, hi ha una norma que diu que no es pot anar a apagar si no hi ha tres persones afectades com a mínim. De vegades fan una revisió per prevenir els incendis als boscos. Ells van en cotxes ”furgonetes” per què els distingeixin de la policia i dels bombers. No han de tenir una preparació prèvia, encara que han de poder situar els llocs als mapes, han de saber utilitzar la mànega.. . No treballen en incendis de carretera o d’edificis, encara que si estan al costat del bosc, i el bosc està en perill, sí que apaguen o ajuden a apagar l’incendi.


GORILAS EN LA NIEBLA Gorillas in the Mist Avui dilluns 9 em vist la pel·lícula GORILAS EN LA NIEBLA tracta sobre una noia que és una protectora d’animals i l’envien a protegir uns goril·les. Però hi ha uns homes que cacen animals per vendre’ls, i per això la volen treure d’allà, però com que va fer una gran amistat amb alguns goril·les, no es va rendir i va tornar. Va anar un noi i es va enamorar d’ella i ella d’ell, encara que els dos estaven promesos. Aquesta pel·lícula està basada en fets reals, no és una pel·lícula de ficció.


activitats amb els d´infantil the activities of children Li vem explicar un conte i despres el van pintar amb nosaltres.Seguit d’aixo vem baixar al pati i en van explicar una activiat que fariem amb ells .van agafar plantes i van a anar al nostre lloc corresponent,van anar a per terra i a per aigua i van plantar les plantes.I finalment van deixar als fillols a les seves respectives classes .

Fi


Ie les vinyes L'hervari virtual  
Advertisement