Page 2

Valmistautumista uuteen seikkailuun

T

Marja Hemminki-Haapoja toiminnanjohtaja

aito Etelä-Pohjanmaan toimipisteet Vaasassa, Isossakyrössä ja Kauhajoella ovat muuttaneet uusiin tiloihin viimeisen kolmen vuoden aikana. Toimivia, uusia tiloja onkin haettu aktiivisesti ja nyt on Seinäjoen vuoro. Muutamme alkuvuonna 2020 uuteen Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan navettaan. Muutto näin upeaan toimintaympäristöön on erittäin hieno ja odotettu asia. Olemme toimineen Seinäjoella kahden eri katon alla, Kaarakan talossa ja Luomanrannassa ja siksi olemmekin erittäin onnellisia, että pääsemme samoihin tiloihin, Näppi, myymälä ja kurssitoiminta. Kalevan navetassa toimimme kaikki ensimmäisessä kerroksessa.

Uuden suunnittelu ja siihen liittyvät pieni jännitys sekä suuri innostus, tuovat syksyymme kivan mausteen. Hyvä fiilis muuttoon liittyen näkyy toivottavasti myös asiakkaillemme ja olemme suunnitelleet kivoja aiheita syksyyn, kuten Block Printing ja uudenlainen Tuftaus. Käsityökurssit uusine tekniikoineen pyörivät syksyllä ihan samaan tuttuun tapaan, vaikka uusi seikkailu odottaa jo. Toimintamme Kalevan navetassa tulee sisältämään edelleen paljon kursseja ja käsityön taiteen perusopetusta, mutta varmasti se on myös monipuolisempaa - onhan meillä samassa talossa melkoinen kulttuuritoimijoiden kirjo. Kulttuurikeskuksen yhteistapahtumat tulevat olemaan yksi Navetan tuoma kiva lisä Seinäjoen ja maakunnan asukkaille, mutta samalla upea rakennus, sen ympäristö ja sisällä oleva kulttuuritoiminta houkuttelevat kävijöitä ympäri suomen ja turisteja maailmalta. Syksyn aikana pohdimme mm. Kaarakan taitokeskuksen uutta nimeä, olisiko sinulla hyvä ehdotus? Uutisoimme Taito E-P.n ajankohtaisista asioista sekä somessa, että uutiskirjeessämme, jonka voit tilata nettisivullamme ponnahdusikkunasta. Kalevan navetan edistymistä kannattaa seurata somessa. Mukavaa käsityösyksyä ja tervetuloa mukaan iloiseen toimintaamme!

instagram.com/kalevannavetta facebook.com/kalevannavetta

2

Onni elää käsityössä

Taito Etelä-Pohjanmaa Ry Sahalankatu 3, 60100 Seinäjoki puh. 044 545 4370 taito@taitoep.net facebook @taitoep instagram @taitoep www.taitoep.net Taito Etelä-Pohjanmaa Ry:n asiakaslehti: Syksy 2019 Julkaisija: Taito Etelä-Pohjanmaa Ry Päätoimittaja: Marja Hemminki-Haapoja Toimitussihteeri: Fiia Harju-Säntti Kuvat: Fiia Harju-Säntti, Marjo Pollari, Hilja Mustonen, Taito PohjoisPohjanmaa, Silja Alamikkotervo, Pro Agria Etelä-Pohjanmaa Ilmoitusmyynti: Rustoopuori Oy Taitto: Anita Kataja Paino: Waasa Graphics Oy Painosmäärä: 6000kpl

Kursseja toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Sivis ja KSL:n kanssa.

Nämä käyvät taitokeskustemme järjestämillä taitokursseilla maksuvälineenä

Profile for Waasa Graphics

KERIN-lehti - Syksy 2 2019  

KERIN-lehti - Syksy 2 2019  

Advertisement