Page 1

Sleep well. Move better.

www.mline.nl


Sleep well.

Ons dagelijks leven wordt steeds intensiever. Er wordt steeds meer van ons gevraagd. We maken langere dagen en slapen in verhouding steeds korter. Om dit leven vol te houden en ervan te genieten moeten we onze nachtrust optimaal benutten.

Door de unieke drukverlagende eigenschappen slaapt u op een slaapsysteem van M Line速 dieper en draait u minder. Zo haalt u het maximale uit de nacht en heeft u overdag meer energie.


Move better. Topsporters slapen op M Line Topsporters zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, die bijdragen aan een betere prestatie. Zo probeerden zij de klapschaats, aërodynamische (zwem)pakken, de carveski enz. Maar ook op het gebied van slapen en dus herstellen is nog een belangrijke verbetering mogelijk. Want een uitgekiende slaaphouding draagt bij aan een beter en sneller herstel van lichaam en geest! Daarom slapen veel topsporters op een bed van M Line.

Preventief in de zorg Maar niet alleen in de sport is een goed en snel herstel essentieel, ook in de zorg is dit een groot aandachtspunt. Een goede slaaphouding, dankzij de optimale drukverlaging van M Line®, werkt bijvoorbeeld preventief bij nek en rugklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysio­therapeuten en ziekenhuizen gebruik maken van onze matrassen en hoofdkussens.


Rust uit terwijl u zweeft... M Line®-matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een revolutionair traagschuim (visco-elastisch schuim) oorspronkelijk ontwikkeld door NASA. Dit visco-elastisch M Line®-materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor zorgen M Line®-matrassen voor een perfecte drukverlaging en drukverdeling tijdens het slapen, waardoor u als het ware ‘zweeft’ in uw bed.


en haal meer energie uit de nacht Drukverlagend wil zeggen dat er tijdens het liggen minder druk komt op uitstekende lichaamsdelen - zoals schouders, armen, heupen, knieën en hielen - die als eerste in contact komen met het matras. Hierdoor rust uw lichaamsgewicht dus niet op één

enkel punt, waardoor de bloeddoorstroming verbetert. Drukverdelend betekent dat het lichaamsgewicht over het hele ligvlak wordt verdeeld, waardoor u als het ware ‘zweeft’ in uw bed. ‘Zwevend’ neemt uw lichaam een ontspannen houding

aan, belast u uw spieren en zenuwen minder, slaapt u dieper en draait u minder. Lichaam en geest herstellen zich optimaal. Zo heeft u weer voldoende energie voor de dag.


M Line-matrassen Goed voor lichaam en geest In onze slaap herstellen onze cellen, lossen spanningen op en wordt de energievoorraad weer aangevuld. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u zich fit voelt, verhoogt uw creativiteit, uw weerstand en het vermogen om te genieten.


Unieke eigenschappen van Slow Motion-matrassen Comfort door een ergonomische slaaphouding Het visco-elastisch schuim van M Line® vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Door de unieke samenstelling reageert het visco-elastisch M Line®-materiaal sneller. Hierdoor voelen matrassen van M Line® meteen comfortabel aan en kost draaien en uit bed stappen minder energie. Ingebouwde comfortzones bieden extra ondersteuning en zorgen voor een ergonomische houding van uw wervel­kolom. En omdat een M Line®-matras steeds terugveert in zijn originele vorm, hoeft u ze nooit om te draaien.

FleXnet-Supportsysteem® De heupzone van alle M Line®-matrassen is voorzien van een FleXnet-Supportsysteem®. Deze zorgt zowel in zittende als liggende positie voor extra ondersteuning van uw onderrug en heup. Het FleXnet werkt in de Slow motion III- en IV-matrassen samen met de gepatenteerde schokdempers. Hierdoor ervaart u een uiterst stabiele ondersteuning en helpen de schokdempers u bij het draaien en uit bed stappen.

Fase 1 Vorming door gewicht

Fase 2 Vorming door lichaamstemperatuur

Slow Motion-matrassen en kussens vormen zich naar uw lichaam in twee fasen

Vorming

Optimale klimaatbeheersing en hygiëne tijdens uw slaap Elke nacht verliest u gemiddeld een halve liter vocht door transpiratie en ademhaling. En omdat u nogal wat uurtjes in bed doorbrengt is een goede hygiëne dus belangrijk. Door de open celstructuur ’ademen’ onze matrassen. In combinatie met het lucht- en vochtlabyrint zorgt deze open celstructuur voor een uitstekende ventilatie en afvoer van lichaamsvocht. Bovendien zorgt de unieke HCC®-technologie voor de beste hygiëne terwijl u slaapt.

Tijd Normaal matras M Line® Slow Motion-matras Een M Line®-matras vormt zich beter naar uw lichaam dan een normaal matras Hygienic Climate Control ®


M Line-bedbodem

Multi Motion en Slow Motion: The perfect match. De Multi Motion-bedbodem is speciaal ontwikkeld voor de Slow Motion-matrassen. Dit bevordert niet alleen het comfort van het matras, maar ook de levensduur er van. Door het samenspel tussen matras en bodem krijgt uw lichaam over het hele ligvlak de juiste onder­steuning. De boven­­laag van de Multi Motion is afgewerkt met verende latten, mini-pocketveren en visco-elastisch schuim. Hierdoor veert onze bedbodem over het hele ligvlak evenveel. De afwezigheid van een harde midden-zone bij een twee­persoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverdelende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen. Ook bent u met de Multi Motion verzekerd van een goede ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. De stoffering van onze bedbodem heeft een drie­dimensionale opengeweven structuur voor een goede lucht- en vochtregulatie tussen het matras en de bodem.


Multi Motion Comfort en Design De Multi Motion is een design­bodem en zo mooi dat deze makkelijk vrijstaand geplaatst kan worden. Dankzij de geringe hoogte van 10 centimeter kan de Multi Motion ook als matrasdrager worden gebruikt in een ledikant.

Specificaties Multi Motion-bedbodem • Leverbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. • Leverbaar met stelpoten of aluminium poten. Stelpoten worden gebruikt om de bedbodem in een ledikant te plaatsen en aluminium poten worden gebruikt bij een vrijstaande bodem. • Koppelstuk leverbaar waarmee twee bodems aan elkaar vast gezet kunnen worden. • Crossbars leverbaar waardoor een tweepersoonsopstelling kan worden uitgevoerd met vier poten. • Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Beide onderdelen kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. • Synchroonverstelling leverbaar. • Functie met noodstroomvoorziening. • Draadloze (infrarood) afstandsbediening leverbaar.

aluminium H 14 cm Ø 5 cm

aluminium H 18 cm Ø 5 cm

• stoffering met driedimensionale opengeweven structuur • hoogwaardig viscoelastisch schuim • mini-pocketvering interieur verdeeld over 7 zones • verende beukenhouten latten • totale hoogte 10 cm

stelpoot H 16,3 – 24 cm Ø 5 cm

Nieuw! luxe massage-unit

Elke dag een weldadige massage De Multi Motion is optioneel leverbaar met een luxe massage-unit met draadloze afstandsbediening. Zo geniet u elke dag van een weldadige been- en rugmassage!


M Line Box All in one

De M Line Box® is een uniek slaapsysteem. Met de M Line Box® kiest u voor een compleet slaapsysteem, bestaand uit een matrasdrager en M Line®-matras in één. Omdat u een M Line®matras nooit hoeft om te draaien, zit deze door een ritssluiting gekoppeld aan de matrasdrager. Hierdoor blijft het matras beter op zijn plaats. Specificaties M Line Box® • De dikte van de matrasdrager is slechts 8 cm en heeft 7 ergonomische comfortzones. • De totale hoogte van de M Line Box is, afhankelijk van de uitvoering, tussen de 44 en 56 cm. • De M Line Box® is standaard voorzien van een zwarte potenset (hoogte 14 cm). • Leverbaar in een vlakke, een elektrische en elektrisch plus uitvoering. • Synchroonverstelling leverbaar. • Functie met noodstroomvoorziening. • Draadloze (infrarood) afstandsbediening leverbaar. • Maak uw keuze uit verschillende poten en stofferingen. U vindt alle mogelijkheden op de volgende pagina.

Hygienic Climate Control ®


M Line Box® Comfort en Design De moderne en tijdloze vormgeving van onze M Line Box® maakt hem zo bijzonder. De extra dunne matrasdrager (8 cm) is van alle gemakken voorzien. Het binnenwerk bestaat uit mini-pocketveren met 7 ergonomische comfortzones. Uiteraard zijn deze comfortzones haarfijn afgestemd op die van onze M Line®-matrassen. Door het samenspel tussen het matras en de matrasdrager krijgt uw lichaam over het hele ligvlak de juiste ondersteuning. De afwezigheid van een harde middenzone bij een tweepersoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverdelende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk van elkaar opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen.

Kies het beste matras voor uw M Line Box® Kies het M Line®-matras dat het best bij u past en ontdek een nieuwe manier van slapen. Onze M Line Box® kan gecombineerd worden met alle Slow Motion-matrassen*. Zo kunnen u en uw partner individueel het comfort van uw M Line Box® bepalen. Vooraan in deze catalogus vindt u meer informatie over onze matrassen.

Elektrisch verstelbaar De M Line Box® is verkrijgbaar in een vlakke, een elektrische en elektrisch plus-uitvoering. Om deze te bedienen, kunt u kiezen uit een normale of een draadloze (infrarood) afstandsbediening. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Beide onderdelen kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. De elektrisch plus uitvoering heeft nog een extra hoofdsteun. Een speciale noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u de M Line Box® ook bij stroomuitval in zijn vlakke stand kunt terugzetten. * Bij een tweepersoonsopstelling kunt u, door een verschil in dikte, alleen een Slow Motion II-matras met een Slow Motion III-matras (18 cm dik) combineren. Tevens kunt u een Slow Motion IV-matras met een Slow Motion IV Tender Touch-matras (22 cm dik) combineren.


Creëer uw eigen M Line Box

®

De M Line Box® is standaard voorzien van een zwarte kunststof potenset (14 cm hoog). Maar ook beuken-, kersenhouten of aluminium poten behoren tot de mogelijkheden. Voor een hogere instap, zijn zowel de aluminium als de zwarte poten ook leverbaar in 22 cm hoogte. Daarbij is er een in hoogte verstelbare modulepoot leverbaar. Deze is verstelbaar van 14 cm tot 20 cm hoogte. U kunt de M Line Box® in 3 luxe stofsoorten laten stofferen en kiezen uit een gamma van 21 actuele kleuren.

Standaard H 14 cm ø 5 cm

module poot H 14 - 20 cm ø 6 cm

aluminium H 14 cm ø 7 cm

aluminium H22cm ø 7 cm

blank-beuken H 14 cm ø 7 cm

kersen H 14 cm ø 7 cm

zwart H 14 cm ø 7 cm

zwart H 22 cm ø 7 cm

De getoonde stofsoorten en kleuren kunnen afwijken van de stoffen in de winkel. Vraag naar de actuele stoffen en kleuren in de winkel.

Burago

cream nr. 02

liver nr. 10

chocolate nr. 17

darkbrown nr. 18

plum nr. 168

onyx nr. 169

antraciet nr. 67

beige nr. 5

donkerbruin nr. 18

lichtgrijs nr. 60

rood nr. 35

zand nr. 3

choco nr. 17

onyx nr. 169

Heaven


Nachtkastjes en voetenbank Bij de M Line Box速 kunt u bijpassende hockers en een voetenbank bestellen. Nachtkastje: 45 cm breed, 45 cm diep en 44 cm hoog. Voetenbank: 120 cm breed bij 40 cm diep en 44 cm hoog.

Falcone

beige nr. 05

liver nr. 37

chocolate nr. 17

darkgrey nr. 68

coffee nr. 81

onyx nr. 169

sand nr. 67

darkbrown nr. 16

chocolade nr. 17

grey nr. 65

onyx nr. 67

antracite nr. 67

Finale


Ultiem slapen De M Line Ultimate Box wordt met de hand gemaakt van de meest innovatieve materialen. Het resultaat is een ultieme combinatie van design, topkwaliteit, functionaliteit en slaapcomfort!

Design De fraaie ronde vormen geven de Ultimate Box een elegante en tijdloze uitstraling. Dit wordt geaccentueerd door het weglaten van een voetenbord en het gebruik van exclusieve designpoten. Een imponerende boxspring die het verdient om het middelpunt van uw slaapkamer te worden!


Topkwaliteit

Functionaliteit

Slaapcomfort

De hoogwaardige Multi Motion-bed足 bodem vormt de basis voor de Ultimate Box. Een uiterst duurzaam frame met een bovenlaag van verende beukenhouten latten, thermisch geharde mini-pocketveren en visco-elastisch schuim. Het resultaat is een slank ontwerp met de beste ondersteuning, verstelbaarheid en ventilatie!

Kenmerkend voor de Ultimate Box is de innovatieve SoftSide-omranding. Deze houdt de matrassen altijd perfect op hun plaats! Ook wanneer u de Ultimate Box elektrisch verstelt. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Zo kunt u ook in bed genieten van een film, boek of ontbijt!

Het M Line-matras is de finishing touch voor het slaapcomfort van uw Ultimate Box! Onze Ultimate Box kan gecombineerd worden met alle Slow Motion-matrassen. Zo kunnen u en uw partner individueel het comfort van uw M Line Box速 bepalen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw Ultimate box-dealer.


CreĂŤer uw eigen Ultieme boxspring De Ultimate Box is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Kiest u voor de chique uitstraling van de Intense-uitvoering of voelt u meer voor de stijlvolle uitstraling van onze Extreme? U kunt de Ultimate Box in 6 luxe stofsoorten laten stofferen en kiezen uit een gamma van actuele kleuren. Voor de finishing touch kunt u kiezen uit een van de vijf exclusieve designpoten.

Intense: zonder hoofdborden

Extreme: met elegante hoofdborden

Extreme: met exclusieve nachtkastjes

Extreme: met exclusieve nachtkastjes en stijlvolle achterpanelen.

Modellen De Ultimate Box is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De Intense is rondom voorzien van een SoftSideomranding en wordt zonder hoofdborden geleverd. De Extreme wordt standaard geleverd met 2 elegante hoofdborden en kan optioneel worden aangekleed met exclusieve nachtkastjes en stijlvolle achterpanelen.


Luxueuze stoffen Kies uit een gamma van actuele kleuren in de meest luxueuze stoffen.

barugo darkbrown

barugo onyx

barugo plum

cadence onyx

cadence choco

cadence liver

riccia choc

riccia ecru

riccia zand

riccia antraciet

rodrigo brown

rodrigo ivoor

rodrigo antraciet

rodrigo terra

rossano choc

rosano ecru

rossano zand

rossano antraciet

stridone brown

stridone ecru

stridone grey

stridone terra

Exclusieve designpoten Kies een van de speciaal ontworpen designpoten.

Phantom

Pearl

Nieuw! luxe massage-unit

Steel

WengĂŠ

Naturel

Massage-unit cadeau! Bij een elektrische uitvoering ontvangt u een luxe massage-unit met draadloze afstandsbediening cadeau. Zo geniet u elke avond van een weldadige been en rug massage en kunt u alle functies van uw bed draadloos bedienen.


M Line-hoofdkussens

Ook uw hoofdkussen draagt bij aan een duurzame nachtrust. Alle M Line®-kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch M Line®-materiaal. Onze kussens zorgen ervoor dat u een ontspannen slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. Bovendien zorgen deze kussens, net als de Slow Motion-matrassen, voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. Hygienic Climate Control ®

neksteunkussens: Deze kussens hebben een ortho-pedische nekrol die de nek extra neksteunkussens: 6  0 x 40 x 10 cm 60 x 40 x 13 cm

ondersteunt. Het visco-elastisch schuim vormt zich soepel naar uw hoofd en nek, zodat alle nekwervels ondersteund worden. Beide kussens zijn voorzien van ventilatiekanalen waardoor ze koel en fris blijven aanvoelen. De gepatenteerde schokdempers zorgen bij het Slow Motion III-kussen voor een extra stabiele ondersteuning van uw nek en hoofd. Onze neksteunkussens zijn in twee hoogtes verkrijgbaar.

basic-kussen Het Slow Motion basic-kussen is speciaal gemaakt voor mensen die tijbasic-kussen: 60 x 40 x 13 cm

dens hun slaap het kussen een eigen vorm willen geven. Door een vulling van traagschuimvlokken en Comforel® kan dat uitstekend. En ook het opschudden is geen enkel probleem.

Nieuw! basic xl-kussen Het nieuwe Slow Motion basic xl kussen is extra groot en heeft dezelfde vulling als het basic-kussen. De vulling van de basic xl is verpakt in een dunne traagschuimhoes wat hem bijzonder comfortabel maakt. basic xl-kussen: 60 x 50 x 13 cm

reiskussen Neem het comfort van uw M Line®-kussen mee op reis. Ons reiskussen heeft dezelfde vorm en functie als een M Line®-neksteunkussen, maar heeft slechts de halve breedte. Het M Line®-reiskussen leent zich uitstekend voor gebruik in een hotel, vliegtuig of auto.

reiskussen: 25 x 30 x 10 cm


M Line Athletic Pillow

5 hoofdzaken voor de beste slaaphouding Uitholling De trechtervormige uitholling in het kussen houdt uw hoofd in de beste positie, zodat het recht en stabiel blijft liggen. Slaapt u op uw rug, dan wordt uw hoofd iets hoger dan uw schouders gehouden. Hierdoor wordt uw halswervel lichtjes gerekt en neemt de spierspanning af.

Schouderuitsparing Door de schouderuitsparing liggen uw hals en schouders vrij, blijft uw nekwervel horizontaal en kan uw hoofd maximaal worden ondersteund door het kussen. Uw hals-, nek- en schouderspieren krijgen de kans om optimaal te ontspannen en herstellen. De schouder­uitsparing zorgt er bovendien voor dat het kussen uw bewegingen gemakkelijk volgt bij het veranderen van slaaphouding.

Nekgleuf De nekgleuf houdt uw nek en hoofd in het midden van het kussen en laat de hals vrij voor een optimale bloed­circulatie naar het hoofd.

Ooruitsparing Slaapt u op uw zij, dan voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast biedt het maximale ventilatie.

Universele slaapzijde M Line Athletic Pillow® heeft een hoge en een lage slaapzijde. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt.

Hét hoofdkussen voor de beste slaaphouding ‘s avonds

Of u overdag nu erg actief bent of juist niet, er ont­staat altijd een zekere spanning op de (hals)wervel­ kolom. Dat komt doordat de krommingen van uw rug tijdens de dag toenemen en uw spieren een beetje samentrekken. Het M Line Athletic Pillow® zorgt ervoor dat uw wervels zich ’s nachts weer strekken, uw spieren ontspannen en uw bloed beter circuleert. U begint de dag dus weer in topvorm!

herstel ‘s morgens

De illustraties laten zien dat het hoofd op het M Line Athletic Pillow® licht omhoog wordt gehouden. Hierdoor kunnen de krommingen van de nek, bovenrug en onderrug zich vanzelf strekken tot een natuurlijke spanningsloze houding.


Gegarandeerde zekerheid Een bed is een belangrijke investering in uw welzijn en met een M Line速 kiest u voor het beste slaapsysteem. De M Line速 Slow Motion-matrassen zijn onafhankelijk getest door TNO en hebben naast het CE-label ook nog een Ok旦-Tex normering. Dit betekent simpelweg, dat u 10 jaar garantie op onze matrassen krijgt. Om zelf het comfort van onze matrassen te testen, krijgt u op alle standaardmaten van de Slow Motion II-, III- en IV-matrassen, 90 dagen omruilgarantie.*

*vraag naar de voorwaarden bij uw M Line速-dealer

Achtste druk

www.mline.nl

Sleep well. Move better.

Mline algemene brochure  

brochure van de mline producten matrassen, kussens, boxsprings

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you