Page 1

P U LLM A N M O T I O N I N S I D E DE NIEUWE DEFINITIE VAN STIJL


Eenvoudig puur‌ Volledige ontwerpvrijheid. Dat wil elke ontwerper eigenlijk wel. En dat kreeg de designer van de nieuwe Pullman Motion Inside Boxsprings. De vrijheid om een verstelbare boxspring te ontwerpen waarbij ook de onderkant mooi kan zijn, zonder rekening te hoeven houden met een gezichtsbepalende constructie. Het resultaat is een nieuwe lijn Pullman boxsprings waarbij in de ruimte die ontstaat als een van de twee hoofdeinden omhoog gesteld is, geen storende bekabeling of metalen onderdelen zichtbaar zijn. Dat is de nieuwe definitie van stijl: Pullman Motion Inside.

Onzichtbaar veilig‌ Pullman Motion Inside. Een volledig verstelbare boxspring waarbij alle motorische en mechanische componenten zorgvuldig in het binnenwerk zijn weggewerkt. Dat is goed voor de veiligheid van u en uw kinderen, en dat is goed voor het oog. Techniek die je niet ziet. Techniek die je niet voelt. Puur genieten van optimaal lig- en slaapcomfort, zonder concessies.


Draadloos bedienbaar‌ Hoofd- en voeteneind van Pullman Motion Inside boxsprings zijn door middel van een draadloze afstandbediening RF (Radio Frequency) elektrisch zowel gelijktijdig als onafhankelijk van elkaar verstelbaar. U kunt twee standen in het geheugen vastleggen zodat u op een makkelijke manier het bed precies uw ideale stand kunt zetten. Met een druk op de geheugenknop verstelt het bed automatisch naar de door u ingevoerde stand van hoofd- en voeteneind. Dat is niet moeilijk, wel handig.

Comfortabel stijlvol‌ Pullman boxsprings. Synoniem voor comfort. Synoniem voor stijlvol design. Synoniem voor jarenlang vakmanschap en toewijding om het allerbeste te bieden op het gebied van persoonlijk lig- en slaapcomfort. Bij de nieuwe Pullman Motion Inside boxsprings is de techniek ingebouwd en volledig weggewerkt in een gecombineerd interieur van pocketvering en hoge kwaliteit comfortschuim met een stabiele houten draagconstructie. Speciale ventilatieopeningen waarborgen een perfect klimaat in de boxspring. Pullman Motion Inside boxsprings. Volledig verstelbaar. Volledig veilig. Volledig comfortabel.

3


Doordachte service‌ In het welhaast onwaarschijnlijke geval dat er een storing optreedt in de techniek van uw Pullman Motion Inside Boxspring, komt een gespecialiseerde servicemonteur van de dealer bij u thuis de storing herstellen. U hoeft dus uw bed niet te missen. Dat is service. De stoffering van de boxspring is uitgevoerd als een hoes compleet rondom de boxspring en deze is, door een ritssluiting aan de onderzijde, afneembaar en weer herplaatsbaar. Dat is doordacht. Net als bij alle overige Pullman boxsprings geldt voor Motion Inside Boxsprings een garantie van 25 jaar. Dat is Pullman.

4


Damast

Stretch

Optimaal persoonlijk‌ Een matras is iets heel persoonlijks. De ondersteuning van uw lichaam moet perfect zijn en daarin maakt ieder voor zich een eigen keuze. Zacht en comfortabel of juist iets harder of steviger. De uitgebreide en uitgekiende Pullman matrassencollectie en comfort toppers komen tegemoet aan alle persoonlijke behoeften en belevingen van comfort. Optimaal slaapcomfort bestaat. Pullman is de specialist in lichaamsondersteuning en de Pullman dealer is de aangewezen vakman die u graag behulpzaam is bij uw persoonlijke keuze van een matras of de combinatie van een matras met een comfort topper. Niet voor niets: Pullman. Uitgeslapen!

5


Boxspring Axis

Boxspring Cervus

Stof: 5911 turkoois Stof: 4900 ecru • Poten: eikenhout

6

Boxspring Epirus


Boxspring Paros

Stof: 4411 zeegroen

Stof: 7811 antraciet, 7810 grijs Bodembord: stof 7308 antraciet

Stof: 4913 zwart

Boxspring Milos

7


Pullman Slaapcomfort BV • Schrijnwerkersstraat 10 • 3334 KH Zwijndrecht • Postbus 10, 3330 AA Zwijndrecht Telefoon 078-610 32 00 • Fax 078-610 44 80 • Internet: www.pullman.nl • E-mail: info @pullman.nl Product- en modelwijzigingen voorbehouden. © 2010/2011

Pullman Motion Inside brochure  

folder van de Pullman Motion Inside boxspring collectie