Vyrk Glassvegger brosjyre 2021

Page 1

Glassvegger GLASSKLARE LØSNINGER TIL DITT INNEMILJØ TEAM BASIC

TEAM SLIM

TEAM LINE

TEAM SAFE


Våre glassvegger Vyrk produserer og leverer glassvegger til offentlige og private bygg. Våre fleksible, miljøvennlige og tidsriktige innredninger skaper et godt innemiljø. Vi prosjekterer, beregner, produserer og tar hånd om de fleste arbeidsprosessene selv, og på den måten vil du vite at det er kvalitet i alle ledd. Med vår solide erfaring, brede kunnskap og kreativitet vil vi kunne skape løsningene du har behov for. Vi har ulike løsninger av glassvegger til ulike behov – Team Basic, Team Slim, Team Line og Team Safe. Perfekt for deg som ønsker å separere rommet, uten at det går på bekostning av romfølelsen og størrelsen.

Team Basic

Enkle, elegante glassvegger med sentrert profil

Team Line

Den elegante standardløsningen med glass 8mm fra ytterkant

2

Team Slim

Fullglassløsninger med tynne profiler av aluminium eller tre

Team Safe

Brannklassifiserte glassvegger godkjent etter europeisk standard


Glassvegger gir muligheter for skreddersøm der kun fantasien setter grenser.

3


Moderne preg med glassvegger

Enkelt vedlikehold

4

Tilpasses etter mål

Høy kvalitet

Tilfredsstiller brannkrav Unike løsninger


Vyrk leverer glassvegger til offentlige og private prosjekter. Våre produkter finnes i utallige varianter, da vi kan skreddersy og tilpasse veggene etter våre kunders ønske. Å separere deler av rommet ved hjelp av glassvegger kan være nyttig i mange sammenhenger, og brukes mye i områder hvor det naturlig oppstår en del støy.

5


Team Basic Enkel, fleksibel og robust

Ved behov for å dele rommet opp i mindre enheter, uten at det skal føles trangt og lite kan Team Basic være løsningen. Team Basic er stilrene glassvegger med sentrert glass, med mulighet for flere ulike løsninger. Glassene kan leveres i flere ulike kvaliteter - float, herdet, laminert og lydlaminert, og glasset er fra 4-16 mm. tykt. Overflater kan leveres i bjørk, bøk eller eik og kan overflatebehandles i valgfri farge.

Våre ulike glasstyper:

6

Float

Herdet

Laminert

Lydlaminert

Float glass er laget av smeltet glass og gir en jevn tykkelse på glasset med glatt overflate.

Herdet glass er glass som etter behandling har økt sin styrke og stabilitet, og tåler støt og slag.

Laminert glass er to eller flere lag glass som lamineres med plastfolie mellom lagene.

Ulike glasstyper som lamineres sammen for å gi bedre lydegenskaper og tilfredstille lydkrav.


- Stilren glassvegg med sentrert glass -

7


Team Line Den tidsriktige standardløsningen

Team Line er den elegante standardløsningen for glassvegger, og gir et moderne uttrykk hvor glasset er plassert helt mot ytterkanten av rammen. Glasset leveres i ulike kvaliteter - float, herdet, laminert, og lydlaminert, og glasset er fra 4 til ca. 16 mm. tykt. Vi kan også levere andre glasstyper utover grunnsortimentet. Mulig tilbehør er hjørneløsning, garderobe, dekorfolie, og beslag. Overflater er i bjørk, bøk, eik eller overflatebehandles i valgfri farge.

8


Skreddersy ditt kontor til dine behov

9


Team Slim Fullglassløsninger med et moderne preg

Team Slim er fullglassløsninger med mulighet for tynne profiler av aluminium eller tre. Glassveggen har en aluminiumsprofil på 25x30 i bunn og topp, og de vertikale skjøtene i glass er limt med krystallklar akryl. Vi kan levere dørblad tilpasset ditt prosjekt i både rent glass eller som tett dør, med karmer i aluminium eller tre. Alle våre produkter tilfredsstiller de fleste lydkrav, på opptil 50 dB. Overflatene kan fås i bjørk, bøk, eik eller malt i valgfri farge.

10


Universitetsgata 2 - Team Slim

Fullglassløsninger med profiler av aluminium med inspirasjon fra den industrielle New Yorkstilen

New York Style - Et moderne uttrykk i ethvert rom -

Universitetsgata 2 - Team Slim

11


Team Safe Våre brannklassifiserte glassvegger

Team Safe

Team Safe er våre brannklassifiserte glassvegger testet og godkjent etter europeisk standard i klassene E-30, EW-30, EI-30, E-60 og EI-60. Glassplasseringen er sentrert, og det finnes tilbehør som hjørneløsning, dekorfolie eller beslag. Lyd og brann Våre glassvegger kan tilfredsstille både lyd- og brannkrav. Løsningene holder 24 dB til 51 dB for lyd, og kan leveres med ulike krav for brann.

Rustad Skole

Harbitz Torg Skøyen Atrium

12


GLASS OG BRANN Våre brannbeskyttende glass tilfredsstiller ulike brannklasser og kan forhindre røyk- og brannspredning, samt ytterlige varmestråling.

Dette garanterer at kvaliteten er ivaretatt hele veien, og at ditt valg gir tryggheten du trenger.

13


14


Inspirasjon på nett Om du ønsker mer inspirasjon og informasjon om Vyrk sine produkter, ta turen innom vyrk.no. Vi er også å finne på sosiale medier, der vi jevnlig oppdaterer våre følgere med inspirasjonsbilder av våre produkter.

VALDRES

TRYSIL

STANGE

Støligoto 2, 2943 Rogne

Brubakken 36, 2422 Nybergsund

Solvinvegen 223, 2335 Stange

99 11 99 59

99 11 99 59

99 11 99 59

post@vyrk.no salg@vyrk.no

post@vyrk.no salg@vyrk.no

vyrk.no

post@vyrk.no salg@vyrk.no

13 15Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.