Page 1

magazine

28

pagina ’s vol m e muursc hilderin t g en, custom pain & schild tings erijen

Inspiratiemagazine voor airbrush muurschilderingen, en meer...


Een muurschildering is dé nieuwe trend op het gebied van lifestyle en interieur. Dé specialist in het maken van airbrush muurschilderingen is R-BRUSH. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kwaliteit van de schilderingen is hoog. Voor zowel particulieren als bedrijven heeft R-BRUSH een breed scala aan wanddecoraties in vrijwel elke stijl te bieden. Van klassiek tot modern. Van abstract tot gedetailleerd. R-BRUSH wanddecoraties creëren precies de juiste sfeer. Een schildering van R-BRUSH wordt altijd aangepast op uw eigen smaak en wensen en zorgt voor de juiste sfeer in uw interieur. Kortom, met een muurschildering heb je echt iets unieks in huis! Naast muurschilderingen maakt R-BRUSH ook airbrush schilderijen en custom paintings. In dit magazine kunt u voorbeelden zien en inspiratie opdoen.

“op maat zorgt voor de juiste sfeer binnen uw interieur of bedrijfsruimte ”

Een airbrush muurschildering

Veel kijk- en lees plezier!

Ronald Bagijn


Muurschilderingen van deze tijd!

OLIFANT SLAAPKAMER

Muurschilderingen kennen een lange geschiedenis en waren samen met wandtapijten eeuwenlang de enige manier om de muren op te luisteren. Vandaag de dag is de muurschildering nog steeds enorm populair.

Tegenwoordig is er een enorm assortiment aan behang verkrijgbaar met verschillende prints en kleuren. Maar wanneer u echt iets speciaals of exclusiefs wilt, neemt u een muurschildering. Hiermee kunt u zich onderscheiden en een uniek interieur creëren. Een mooi voorbeeld vormt de hier getoonde slaapkamer, waar de muur

is voorzien van een mooie grote, toch subtiele schildering. Deze schildering, waarop een detail van een olifant is voorgesteld, laat duidelijk zien dat hier het motto ‘less is more’ opgaat. De schildering straalt rust en tegelijkertijd luxe uit. Dit is ook te danken aan het gebruik van een matte verf. Een dergelijke schildering past perfect in een modern interieur.


GEBRUIK VAN METALLICVERF BAROKVORMEN EETHOEK

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw interieur? Met kalk- of metallic verf kan een muurschildering een exclusieve uitstraling krijgen.


Exclusieve

Kinderkamers Wat is er voor kinderen leuker dan voor het slapen gaan nog even te dansen tussen prinsessen of wakker te worden in de jungle? Deze dromen kunnen allemaal verwezenlijkt worden door middel van een airbrush muurschildering. Muurschilderingen op kinderkamers zijn ideaal om een liefdevolle, gezellige en vrolijke omgeving te creĂŤren waar kinderen en ouders samen van kunnen genieten. Er is keuze te over aan sprookjes- en Disneyfiguren om de kamer van uw kind om te toveren

tot een droomkamer. Te kleurrijk? U kunt er ook voor kiezen om leuke geschetste figuren op de muur te laten airbrushen, zoals het hier getoonde Tijgertje uit de avonturen van Winnie de Poeh. Een muurschildering op de kinderkamer is de trend van vandaag! R-BRUSH magazine

09


Horeca

Voor een gezellige sfeer in uw zaak bent u bij R-BRUSH aan het juiste adres, want een muurschildering is het middel bij uitstek om deze sfeer te bewerkstelligen. Het maakt niet uit welk soort horecabedrijf u heeft, alle thema‘s zijn mogelijk. Het restaurant waar deze schilderingen van trams zijn gemaakt, bijvoorbeeld, bevindt zich in een voormalig tramstation.

TRAMTUNNEL RESTAURANT

Muurschilderingen lenen zich zeer goed voor het creëren van een juiste sfeer en zijn daardoor dus ideaal in bijvoorbeeld restaurants, in cafés of in discotheken.

R-BRUSH magazine

11


Muurschilderingen in bedrijfsruimten! Een muurschildering is de ideale oplossing voor het verkrijgen van een gezellige en ontspannen werksfeer binnen een bedrijf. Presenteer uw bedrijf op een positieve manier met een muurschildering in uw ontvangstruimte, of zorg dat uw werknemers een sfeervolle kantine of werkruimte hebben. Het maakt niet uit om welk soort bedrijf het gaat. Alles is mogelijk met een muurschildering, doordat

deze wordt ontworpen aan de hand van uw eigen wensen en ideeën. Denkt u dat een muurschildering te kleurrijk of te aanwezig is? Ook hier is wat aan te doen, door bijvoorbeeld de schildering in tinten van één kleur te houden, zoals de kleuren van uw huisstijl, zodat er een rustige schildering ontstaat.


MUURSCHILDERING BEJAARDENHUIS

“ kreeg een authentieke uitstraling door middel van een muurschildering ”

De huiskamer van dit bejaardenhuis


Neem nu ook een

airbrush

wanddecoratie op het werk!

BALIE SPORTARTIKELENZAAK


Airbrush Schilderijen

Heeft u in plaats van een muurschildering toch liever een schilderij? Ook dat is mogelijk bij R-BRUSH. Net als muurschilderingen kan het schilderij precies worden aangepast op uw eigen wensen. Een schilderij hoeft dan ook niet per definitie op een conventioneel doek te worden gemaakt. Een schildering op bewerkt hout bijvoorbeeld, is erg mooi en uniek.

Kunst die aansluit bij uw eigen wensen!

R-BRUSH magazine

21


Custom

Painting Wilt u gezien worden? Dat kan met een unieke custom painting.

Kunstbeen De eigenaar van deze prothese vond het origineel te saai en kwam op het idee om de prothese te laten airbrushen. Het been

heeft een metamorfose ondergaan tot een robotbeen met opengescheurd metaal waar kabels en bedradingen uitsteken.

Wheelcover De wheelcover is een vaak gedecoreerd onderdeel van een auto. Dit kan met een sticker. De eigenaar van deze wheelcover wilde geen standaard sticker, maar een echte airbrush met zijn eigen hond.

Motorkap Alles is te ‘customizen’! U kunt uw motor, auto of vrachtwagen een geheel eigen uitstraling geven met een airbrush schildering. Motoren, auto’s en vrachtwagens zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Alles is te customizen tot iets unieks. Er is tenslotte maar één reflecterende haaienfiets, één Ice Age koelkast en één robot kunstbeen.

Waar airbrushwerk veelal van bekend is, zijn de schilderingen op auto’s en motoren. Ook deze schilderingen kunnen naar eigen idee worden aangebracht. Hier is een voorbeeld te zien van een motorkap waarop draken en ‘true fire’ zijn gespoten op een zwarte ondergrond. De donkere ondergrond laat de vlammen goed uitkomen.

Coolkast Wit is tegenwoordig steeds minder de standaard kleur voor koelkasten. Vaak zijn ze in het zilver of in een vrolijke kleur te krijgen. Maar het kan nog specialer! U staat pas echt met plezier in uw keuken wanneer er een unieke airbrush op de koelkast staat. Deze ‘Iceage’ koelkast is voorzien van een leuke schildering met een knipoog.


Paardenwagen De grote vlakken op een vrachtwagen vormen een mooie ondergrond voor een airbrush schildering en lenen zich natuurlijk ook goed voor

het maken van een reclameschildering. Op deze manier kan een gewone vrachtwagen worden omgetoverd tot een rijdend kunstwerk.

Disco Busje Met een airbrush op uw bedrijfsbusje valt u pas werkelijk op.

Haaiauto Ervaar hier de v mogelijkh ele e van cust den om painting!

Een schildering op een auto hoeft helemaal niet schreeuwerig te zijn. Een subtielere schildering in de kleurtint van de auto is ook erg mooi.

Greatwhite Deze stroomlijnfiets is beschilderd als haai. Door de dieptewerking in de schildering komen de vinnen van de haai erg realistisch over. Over het beschilderde oppervlak zijn reflecterende glasparels aangebracht, waardoor de fiets ook in het donker zichtbaar is.

Is het een fiets, auto of straaljager? Het is een Twike. Dit is een hybride lichtgewicht elektromobiel voor twee personen die elektrische aandrijving combineert met pedalen. De eigenaar van deze Twike heeft het voertuig laten omspuiten tot de cockpit van een F-16.


ok is, Wat je stijl o eft R-BRUSH he ieve eat altijd een cr ng! oplossi

American Style De eerste moderne airbrush werd in 1893 op de World Columbian Exposition in Chicago getoond. Deze airbrush is uitgevonden door Charles Burdick. Het apparaat leek op een pen. De basis is in de loop van de tijd niet veel meer veranderd. Met de airbrush is het mogelijk om zeer dunne lijnen te spuiten en daardoor gedetailleerd te werken. Wie de techniek goed beheerst kan bijna fotorealistische schilderingen maken. Hoewel airbrushes erg geschikt zijn voor het maken van muurschilderingen,

worden er in de auto- en motorindustrie ook zeer veel decoraties mee gemaakt. Veel eigenaren van een Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen laten een schildering maken. Dat wil echter zeker niet zeggen dat een schildering niet erg mooi kan staan op andere merken voertuigen.


WWW.R-BRUSH.NL | INFO@R-BRUSH.NL | 06 - 48 311 822

R-Brush Magazine  
R-Brush Magazine  

Ronald Bagijn

Advertisement