Page 1

O C

V N

R E

E S


Fritt valg 799,-

TIPS Et par converse sko kan brukes til mange forskjellige stiler

Maskiner kan ikke gjøre alt. Hender kan ikke gjøre alt. Men sammen er de dynamitt!

Kun ved å velge å kontrollere hele produksjonsprosessen, er det mulig å levere et produkt i verdensklasse. Og ved å velge å kontrollere hele prosessen, kan vi garantere enda mer enn som så. Vi garanterer at driften av selskapet er bydg på integritet og anstendighet verden over. Vi garanterer at våre ansatte behandles rettferdig og med respektm uansett arbeid.

De er behagelige på bena og uimotståelig for øyet. Form og stil Vi garanterer at mennesker som må følge funksjon. velger converse kan se frem til en fantastisk fremtid. en fremtid på.. Å lage sko som ser flotte ut, er den behaggelige plassen på ikke vanskelig. Det er slett ikke umulig å lage virkelig behagelige jord. Det handler om å vite sko. akkurat når man skal stole på teknologien og når det ikke finnes Vårt fortrinn er vår evne til å lage converse-sko som forener en bedre utseende og passform i en uimotløsning enn nidkjært ståelig kombinasjon. håndtverk. Det handler om en balanse mellom tradisjonelle arbeidsmåter og det siste innen høyteknologisk nyskapning.


, 0 r 20

Spa

699,Tilbudet gjelder i perioden 6- 10. November 2008

Finnes i mange varianter og farger. Tilbudet gjelder kun n책!

Damestr. Vanlig pris 899


BLI MED I KONKURRANSEN OM 10 000 KRONER TIL SKO, SKO OG ATTER SKO!

Delta på converse.com eller send SMS med ditt svar på konkuransespørsmålet: Hva heter mannen som oppfant converse? a) Ronaldio Hartmanns b) Morten Conserve c) Jamie Switsher

Send CONVERCE a,b eller c etterfulgt av din e-postadresse til 20795. Det koster 1.kr pr. melding.

Nærmeste forhandler finner du på www.converse.com

Karen Thorsdalen  

Elevarbeid reklamebrosjyreKaren Thorsdalen1MKB Vennesla vgs 2008/09

Advertisement