a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 34

34

intervju

PRIZNANJE ZA NAJBOLJEG IGRAČA GODINE U EVROPI, KONAČNO STIGLO U RUKE UROŠA KOVAČEVIĆA

To je taj ose K

valiteti Uroša Kovačevića, poznati su široj odbojkaškoj javnosti već desetak godina. Izgleda da je bilo potrebno upravo toliko vremena da se sve kockice poslože, da neko ko je bio ili pravi čovek ili na pravom mestu ili u pravo vreme, a vrlo često i u samo dva od momenutih segmenata, konačno objedini sve što je potrebno i dobije ono što mu pripada. Nekako je unazad godinu – dve sve vodilo ka tome da će posle nekoliko „prolaznih“, konačno dobiti i ona prava, najlaskavija priznanja. I usledila su, najpre MVP Evropskog šampionata, posle koga se nekaklo logično „prislonilo“ i ono za najboljeg igrača Starog kontinenta za 2019.

www.odbojka-volleyball.com

Dečački osmeh ispod brade bio je možda najbolji pokazatelj kada se te večeri u Sofiji na kratko obratio prisutnima i zahvalio svima koji su na bilo koji način dali doprinos njegovoj, videlo se to, velikoj radosti. n Kako tebi deluje – Uroš Kovačević, najbolji igrač Evrope? – Sjajna stvar i jako sam ponosan i zadovoljan. Da

me je neko pre tri meseca pitao, rekao bih da nije loše, jer mi je klupska sezona stvarno bila odlična, ali nedostajalo je i ono što je potrebno da budem kompletno zadovoljan, a to je reprezentacija. Desio se onaj Bari, ne poraz kao poraz od Italijana, nego kako smo izgledali na terenu. Danas mogu da kažem da je to baš taj osećaj, da sam ispunjen, i najiskrenije hvala svima koji su uticali da se ovako osećam.

Boba nam je ukazao ogromno poverenje, vratio samopouzdanje, a kada je tako, onda igraču ostaje da uradi sve za njega

Profile for vule088

Novogodišnji broj 2020  

Novogodišnji broj 2020  

Profile for vule088
Advertisement