a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 25

25

I PRIMIO NAJBOLJE U EVROPI

Srbije POKLONI

i – druga kuća. Nije prošlo ni godinu dana od svetske titule, a slavila se nova, evropska. – Još jednom ste obradovale Srbiju. Na kanalima Arena sporta i RTS – a finalni meč je pratio veliki broj ljudi. Imamo podatke da je i u Turskoj to bio centralni događaj te večeri, da je negde

U znak zahvalnosti za višegodišnju podršku koju pruža srpskom sportu, prevashodno odbojci, Aleksandar Vučić je dobio poklone i od ženske i od muške selekcije. Bile su to potpisane lopte i dresovi, a od momaka bio je to onaj koji je na Evropskom prvenstvu nosio kapiten Nemanja Petrić, dok je dar devojaka bio unikat – dres sa brojem – 1, na kojem je stajalo prezime – Vučić.

e volje matskih pasoša i zvanje ambasadora dobre volje Republike Srbije je najmanje što je Ministarstvo inostranih poslova moglo da uradi za vas. Srbiji su potrebne pobede i želim vam da ih sa ovim pasošima imate što više – rekao je Dačić. Kapiteni obe selekcije, Maja Ognjenović i Nemanja Petrić istakli su koliko je njima značajan ovaj gest Ministarstva unutrašnjih poslova, da se oni uvek časno bore za Srbiju, a da će im dokument koji su dobili biti samo dodatni motiv za naredna takmičenja. Odavno se priča da su odbojkaši i odbojkašice najbolji ambasadori zemlje Srbije u inostranstvu. Sada je to definitivno i dokazano.

www.odbojka-volleyball.com

Profile for vule088

Novogodišnji broj 2020  

Novogodišnji broj 2020  

Profile for vule088
Advertisement