a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 20

MALO SU SE PRERAČUNALI Inače, dok je naša selekcija imala trening, poslednji pred polufinale, organizatori su baš tada uvežbavali ceremoniju zatvaranja. I nameštajući zastave stavili su kao prvu tursku, potom srpsku, a onda italijansku. Ispostavilo se da su to bile samo želje, jer realnost je bila nešto sasvim drugo. Doduše, pogodili su ono za Italiju.

NA BALKONU TRI OD TRI Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije drži jedan rekord koji će teško biti oboren, a sva je prilika da će biti produžen. Naime, u poslednje tri godine, isto toliko puta je tim koji vodi Zoran Terzić bio na balkonu Skupštine grada. Prvo posle EP u Bakuu 2017. godinu dana kasnije po povratku sa Svetskog prvenstva u Japanu, i sada, najsvežije, posle novog zlata na EP u Ankari. Zna se koliko su malo kod kuće pa postoji šansa da na balkonu svojih domova nisu bile toliko puta.

Ako se tome doda da su i 2016. bile pred navijačima, ali na bini ispred Savezne Skupštine, taj niz je još duži, a ako se zna da kao dvostruke uzastopne prvakinje Evrope i aktuelne prvakinje sveta putuju na Olimpijske igre u Tokio... Ali, o tom po tom.

www.odbojka-volleyball.com

žene, a sada je taj put, u startu se znalo, bio daleko duži i teži. Ali sve je bilo lakše jer je išlo po planu. Niko nije ni pomišljao na neuspeh u Vroclavu, ali svi znaju da bi on možda nešto promenio pred šampionat koji je prvi put igran u četiri zemlje i sa čak 24 reprezenzacije, Ranije je odlučeno da srpski tim igra u Ankari, a svi su priželjkivali da u tom gradu devojke i stručni štab ostanu do kraja. To bi značilo da igraju za medalju, što je u osnovi bio cilj. Sam selektor Terzić je spremao devojke na sve moguće situacije, šampionat je bio osmišljen tako da su plave mogle na jedan ili dva dana tokom prvenstva da skoknu do Mađarske, na meč osmine finala (do čega srećom nije došlo), ali najviše na to da ostanu mirne i sigurne u sebe. Opet, po nepisanom pravilu, par dana

Profile for vule088

Novogodišnji broj 2020  

Novogodišnji broj 2020  

Profile for vule088
Advertisement