Page 1

voorkant


een doosje verse kersen, ontpit en gesneden 45 g suiker 30 g maĂŻzena 30 g water 1/2 tl amandel extract 1 pakje bladerdeeg Stokjes 225 g poedersuiker 1-2 lepels melk 1/2 tl vanille Spikkels (optioneel)

In een kleine pan de kersen, suiker, maizena en amandel extract samenvoegen. Roer dit op een matig vuur totdat de textuur dik is geworden. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen. Leg de bladerdeeg neer en snij het in stukjes van 4. Leg de stokjes bovenop een stukje bladerdeeg. Doe daarna met een lepel een kleine hoeveelheid van het kersenmengsel in het midden van het bladerdeeg, zorg dat het niet dicht bij de randen komt. Leg voorzichtig een ander stukje bladerdeeg op het kersenmengsel. Duuw de randen van de bladerdeeg met een vork op elkaar. Leg het op bakpapier. Bak de taartjes in een oven, voorverwarmd op 200 graden celsius voor zo'n 8 – 10 minuten. Haal ze eruig als de randen bruin beginnen te worden. Meng in een kleine kom de poedersuiker, melk en vanille tot een glazuur. Schenk het glazuur met een lepel over de taartjes en gooi er eventueel nog wat spikkels overheen. Laat het glazuur hard worden voordat je ze opdient.


When the evening shadows and the stars appear and there is no one there to dry your tears I could hold you for a million years To make you feel my love - MAKE YOU FEEL MY LOVE, ADELE

inspiratie