Page 1

PAKETNA PONUDBA V CASU RAZSTAVE ORHIDEJ IN TROPSKIH METULJEV 2014 28. FEBRUAR - 23. MAREC V Vrtnem centru Kurbus v Meleh pri Gornji Radgoni konec februarja pripravljamo že 6. Razstavo orhidej z živimi tropskimi metulji. Tropskim lepoticam in frfotajočim pisanim metuljem bodo letos družbo delale tropske papige in druge ptice, ki bodo poskrbele za še bolj posebno in barvito doživetje našega tropskega raja. Morda že nekaj časa razmišljate o skupinskem izletu, drugačni popestritvi dneva in motivaciji vaših članov, sodelavcev, prijateljev? Potrebujete nov zagon za delo, izobraževanje in druge izzive? Vabimo vas, da preverite naše PAKETNE PONUDBE in med 28. februarjem in 23. marcem doživite tropsko džungelski raj, v katerem se bo bohotilo več kot 150 različnih sort orhidej in 500 živih pisanih metuljev. Cenovno ugodne ponudbe se gibajo med 17€ in 25€ po osebi in veljajo za skupine nad 20 oseb (gratis za šoferja in vodiča). Vrstne rede ogledov ali kombinacije paketov je mogoče spremeniti in prilagoditi vašim željam.

PAKET ORHIDEJE 1

PAKET ORHIDEJE 2

ogled Tropskega raja (90 min) ogled Radgonske kleti z degustacijo (ogled kleti Pod skalo, Pod rimskim kolesom in Pod slapom, kozarec Zlate radgonske penine in kozarec mirnega vina v kleti Pod slapom) (50 min) kosilo v Gostiču Golob v Zgornji Polskavi (juha, glavna jed, sladica)

ogled Tropskega raja (90 min) ogled Radgonske kleti z degustacijo (ogled kleti Pod skalo, Pod rimskim kolesom in Pod slapom, degustacija 4 vzorcev vina v degustacijski dvorani, kruh in sir) (110 min) kosilo v Gostilni Mencinger (zelje, pečenica, ajdova kolina, krompir z ocvirki)

Cena paketa: 19,00€

Cena paketa: 22,00€


PAKET ORHIDEJE 3

PAKET ORHIDEJE 4

ogled Tropskega raja (90 min) ogled in degustacija v Hiši penin Frangež največji zasebni vinski kleti v Sloveniji (degustacija 3 vrst vina, kruh in sir) bograč ali kuhana domača klobasa v njihovi restavraciji (120 min)

ogled Tropskega raja (90 min) ogled in degustacija v Hiši vina Cuk v Lendavskih goricah (pozdrav s penino, domač hladen narezek ali bograč, degustacija 5 vzorcev vina, babičin štrudelj) (120 min)

Cena paketa: 17,00€

Cena paketa: 25,00€

PAKET ORHIDEJE 5

PAKET ORHIDEJE 6

ogled Tropskega raja (90 min) kosilo v Termah Banovci z možnostjo kopanja (po želji)

ogled Tropskega raja (90 min) ogled Gradu Gornja Radgona in herbarija (60 min) kosilo v gostilni Adanič na Meleh (juha, glavna jed, sladica)

Cena paketa: 17,00€

Cena paketa: 21,00€

Več informacij in obvezne rezervacije: Kontaktna oseba: Mateja Domanjko Mobitel: 031 394 127 E-pošta: mateja.domanjko@vrtnar.si Svetujemo obisk med delovniki, saj je ob vikendih pričakovana gneča. Utrinke preteklih razstav si lahko ogledate tudi na naših spletnih straneh www.vrtnar.si ter www.drevesnica.si in poiščete v galeriji na Facebooku: Vrtni center Kurbus. Vrtnarstvo, cvetličarstvo, Miroslav Kurbus s.p., Mele 2, 9252 Radenci, www.vrtnar.si

Paketna ponudba v času razstave orhidej in tropskih metuljev 2014  

Morda že nekaj časa razmišljate o skupinskem izletu, drugačni popestritvi dneva in motivaciji vaših članov, sodelavcev, prijateljev? Potrebu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you