Page 1


Vroegop-Windig Wij zijn een gepassioneerd familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring als groothandel en importeur van aardappelen, groente en fruit. Wij onderscheiden ons door ons complete versassortiment en onze uitgebreide service. Dagelijks ontvangen wij uit alle windstreken AGF producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van versheid en hygiĂŤne. Samenwerken met lokale telers geniet hierbij onze voorkeur. Dankzij onze jarenlange ervaring, bedienen wij supermarkten, foodservice, horeca, de zorgsector, detailhandel, grossiers en inflight catering.

Passie voor groente en fruit Wij bevinden ons in de mooiste en gezondste sector! Gelukkig worden steeds meer mensen zich ervan bewust dat groente en fruit bijdragen aan een betere gezondheid. Wij hebben een passie voor groente en fruit en vinden dat iedereen in Nederland volop moet kunnen genieten van deze prachtige producten! Daarom bieden wij alleen smaakvolle kwaliteitsproducten aan.

Onze service Wij besteden veel aandacht aan onze klanten en leveren dienstverlening en service op maat: Online bestelsysteem: hier kunt u dagelijks uw bestellingen plaatsen. Uiteraard zijn wij ook telefonisch, per email of fax te bereiken. Persoonlijke begeleiding: ons team van experts zorgt ervoor dat u de juiste producten en kwaliteit in uw onderneming haalt. Zij adviseren u over herkomst, bereiding en opslag van onze producten. Gesneden producten: vanuit onze eigen snijderij kunnen wij dagverse gesneden groente naar wens aanleveren. Bezorgservice: middels onze efficiĂŤnte en duurzame logistiek bezorgen wij door heel Nederland. Marketing & communicatie ondersteuning: wij houden u op de hoogte van alle trends en verzorgen op maat gerichte promotionele ondersteuning zoals posters en receptenkaarten. Vanzelfsprekend wordt dit afgestemd op uw wensen en uw doelgroep. Logistieke dienstverlening: onze focus ligt op ontzorgen, op alle logistieke vlakken.


Onze producten Aardappelen, groente & fruit Onze smaakvolle en gezonde producten worden rechtstreeks bij onze vaste telers ingekocht waardoor wij dagelijks verse producten ontvangen. In ons assortiment vindt u o.a. streekproducten, seizoensproducten en vergeten groente. Uiteraard allemaal van Topkwaliteit! Gesneden groente In onze eigen snijderij produceren wij enkelvoudige gesneden groente, samengestelde groentemixen, roerbakmixen, rauwkost en slamixen. Om het ĂŠcht vers te laten zijn, snijden wij dagelijks (ook op zondag!) en gebruiken wij alleen de beste ingrediĂŤnten. Wij garanderen een uitstekende houdbaarheid. Uiteraard voldoet onze snijderij aan de hoogste eisen en is zij HACCP, BRC en Skal gecertificeerd. Biologisch De biologische markt blijft groeien. Via ons zusterbedrijf Kroon Biologische Verswaren bieden wij een compleet biologisch versassortiment met circa 1.000 producten van een constante hoge kwaliteit aan. Het assortiment bestaat uit meer dan 250 biologische AGF producten, gesneden biologische groente en een uitgebreid koelversassortiment waaronder zuivel, delicatessen (het eigen PUUR merk), kaasspecialiteiten en vleeswaren.

Uitstekende kwaliteit rechtstreeks bij de teler vandaan, alsof u de producten zelf heeft geoogst! Topkwaliteit Kwaliteit staat bij ons voorop. Door onze jarenlange ervaring werken wij alleen samen met telers die producten van Topkwaliteit leveren. Van binnenkomst tot uitlevering staan deze producten onder toezicht van onze keurmeester. Uiteraard beschikken wij over alle certificeringen en zetten wij alles op alles om alleen de beste kwaliteitsproducten uit te leveren.

MVO Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zowel met onze servicegerichte dienstverlening als met onze producten. Wij streven ernaar onze klanten op een zo duurzaam en schoon mogelijke manier te leveren. Hiervoor zetten wij o.a. zes elektrische vrachtwagens in en bundelen wij onze krachten met andere logistieke partners. Ook binnen ons assortiment houden we rekening met duurzaamheid. Wij hebben een zeer breed biologisch assortiment en bieden veel streek- en seizoensproducten aan. Daarnaast steunen wij initiatieven zoals Kwekerij Osdorp, die (ex) verslaafden, dak- en thuislozen in de kwekerij een zinvolle dagbesteding biedt. Door het afnemen van deze producten zorgen wij ervoor dat dergelijke initiatieven kunnen blijven bestaan.


Vroegop-Windig  

Uw smaakvolle & gezonde partner

Vroegop-Windig  

Uw smaakvolle & gezonde partner

Advertisement