Page 1

HAGS 2018 Productbrochure

www.vrienDD.nl - www.HAGS.nl - info@vrienDD.nl


2

Edo Gabes: “Elke locatie, zijn eigen unieke oplossing!” Edo@vrienDD.nl - 06 5360 9557

Menno Roozendaal: “Spelen, sporten en ontmoeten in een prettige omgeving waar we ons allemaal thuis voelen, iedereen heeft er behoefte aan.” Menno@vrienDD.nl - 06 5360 9645

Joeri Lemke: “Wij willen alle wensen vertalen en u als eindgebruiker verrassen.” Joeri@vrienDD.nl - 06 1256 2463


3

HAGS 2018 Productbrochure

Sport accessoires

4 18 30 42 46 54 58 64 80 84 86 90 92 93 94 95 96 97 98 98 100 105 106 108

Gym Stations

110

Introductie

Over HAGS en vrienDD

Modulaire speelsystemen

UniMini UniPlay

Multifunctionele speelsystemen

Zingo Agito Nexus NRG Nature Play

Traditioneel en dynamisch

Veerelementen Wiptoestellen Schommels Glijbanen Draaitoestellen Zand- en water Kabelbanen Parcours-eenheden Speeltuin accessoires Spelpanelen Trampolines Ondergronden

Sport

Arena Meeting Points Primary Arena

Buiten fitness

Multifunctionele fitnessapparatuur 115 Low Impact Fitness Gym pakketten Denfit ROX Parcours Straatmeubilair

Banken en Picknicktafels Barbecues en Afvalbakken Fietsparkeren Accessoires TM

Marine - EZ Dock

Marine

Opties

Kleuren/verankering

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

115 116 118 124 128 130 136 138 140 144 154


4

Over HAGS

Inspirerend voor alle generaties

HAGS ontwerpt, fabriceert, levert en onderhoudt al meer dan 60 jaar commerciĂŤle recreatietoestellen. Als onderdeel van het toonaangevende PlayPower Inc, levert het bedrijf wereldwijd speel-, sport- en fitnesstoestellen, park- en straatmeubilair en maritieme- en schaduwoplossingen. vrienDD is een jong, fris, creatief maar bovenal leuk bedrijf. Met passie en volle overgave willen wij u helpen met de totaaloplossing voor uw buitenruimte. Binnen vrienDD hebben we meer dan 21 jaar ervaring in het adviseren en inrichten van buitenruimten. Wij zijn uw vrienDD waar u terecht kan voor al uw vragen met betrekking tot speeltoestellen, sport toestellen, straatmeubilair en fietsparkeer oplossingen, maatwerk, ondergronden, groenvoorziening en onderhoud & beheer. Ons doel is altijd uw buitenruimte uitdagend te maken en te houden; uw buitenruimte is immers onze passie!

Zoals altijd hebben wij ons uiterste best gedaan om de locatie voor de genoemde doelgroep zo uitdagend mogelijk en met zo veel mogelijk speelwaarde en creativiteit in te richten. Het naar buiten krijgen van jong tot oud is waar we het allemaal voor doen. Spelen, sporten, werken, buiten zijn en samen genieten van onze buitenruimte.

Andere leden van de PlayPower-familie zijn:


Onze nieuwe fabriek Krijgt het voor elkaar Het verheugt ons u te kunnen melden dat we een nieuwe, volledig operationele productievoorziening geopend hebben op het industriepark Panattoni in Sosnowiec, Polen.

standaard. Deze internationaal erkende certificaten stellen onze klanten tevreden, wetende dat zij niet alleen producten van hoogwaardige kwaliteit verkrijgen maar dat de productie milieuvriendelijker is.

Het terrein is ongeveer 27.000m2 en gesitueerd op een nieuw ontwikkelde locatie inclusief nieuwe wegen en parkeergelegenheid. De accommodatie is helemaal aangepast aan specifieke eisen, zorgvuldig voorbereid en ontworpen om het operationele rendement, de snelheid en kwaliteitsmanagement te verhogen. Ook wordt hierdoor de aanvoer van materialen en eindproducten vereenvoudigd. De fabriek voldoet aan de ISO 9001 en 14001

Alle producten van HAGS worden vanaf nu onder één dak geproduceerd waardoor we de productietijd kunnen reduceren. De locatie zelf is ideaal gesitueerd om de vraag van onze internationale klanten te ondersteunen. En investeringen in de nieuwe fabriek, van nieuwe verflijnen tot infrastructuur, houden de HAGS-producten concurrerend in een voortdurend veranderende markt.

Bij HAGS zijn we bereid dat stapje extra te zetten om er zeker van te zijn dat we onze klanten het allerbeste verschaffen. De nieuwe fabriek zal ervoor zorgen dat we onze traditie, het leveren van hoge kwaliteitsproducten voor een uitstekende prijs, kunnen blijven voortzetten.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

5


6

Onze geschiedenis HAGS werd in 1948 opgericht in Zweden met als missie de wereld beter te maken door het aanbieden van buitenspeeltoestellen voor kinderen. Deze missie wordt nog altijd nageleefd door het productaanbod dat wij vandaag de dag ontwerpen en fabriceren.

Opgericht door de heren Hultgren, Andersson en Gustavsson

1948

1950’s

• Start gebruik van duurzame materialen en staal • Samenwerking met bekende industriële ontwerpers

1960’s

1970’s

• Ontwikkeling van het eerste modulaire speelsysteem, verschillende combinaties werden mogelijk gemaakt • Ontstaan van het modulaire systeem UniPlay

• Aangepast modulair systeem voor kleinere kinderen • Lancering van het modulaire systeem UniMini

2000’s

2010’s • Marktleider op het gebied van innovatief ontwerp en speelsystemen • Onze portefeuille van producten en partners is groter dan ooit, waardoor klanten meer keus hebben • Een speciaal gebouwde fabriek gevestigd in Polen

• Implementatie van natuurlijke materialen en kleuren • Samenwerking met landschapsarchitecten, productontwerpers en pedagogische experts • Ontwikkeling van het eerste water-speel-concept

1980’s

1990’s • Door onderzoek en ontwikkeling werd het productaanbod enorm uitgebreid • Lancering Agitoproductlijn – een innovatief, multifunctioneel, stalen speelsysteem • Productie van sport- en fitness-producten gestart

• Aandacht voor ontwerp, functionaliteit en productie • Begonnen met de ontwikkeling van park- en straatmeubilair

HAGS schaft het Engelse SMP Ltd aan, een speelbedrijf dat bekend staat om zijn degelijke stalen bouwsels

Today

Ons verhaal wordt vervolgd...


Onze filosofie HAGS promoot pret, opwinding, gezondheid en welzijn Bij het ontwikkelen van onze producten houden wij rekening met: Veiligheid Met name bij de levering van speelproducten is het altijd lastig om een juiste balans te vinden tussen het bieden van zoveel mogelijk uitdaging, opwinding en pret aan de ene kant en aan de andere kant gebruikers een bepaald niveau van bescherming tegen onvoorziene risico’s te kunnen garanderen. HAGS heeft vele jaren ervaring in het afwegen van dit soort zaken en houdt de ontwikkeling van internationaal onderzoek en gepubliceerde standaarden hierover nauwgezet bij. EN 1176:

Al onze producten zijn ontworpen en gemaakt in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen voor speeltoestellen. Wij staan achter de normen op het gebied van ontwerp, functionaliteit, speelwaarde en veiligheid sinds de invoering daarvan.

EN 16630:

Al onze fitnessproducten zijn ontworpen en gemaakt in overeenstemming met de Europese veiligheidsstandaard voor permanent geïnstalleerde buiten-fitnessapparatuur. Deze nieuwe standaard voorziet in een aantal specifieke voorwaarden voor toestellen van dit type, inclusief duidelijke instructie-labels voor gebruikers.

EN 15312:

Onze lijn van multifunctionele speelplaatsen houdt zich aan de Europese standaard voor vrij toegankelijke toestellen van dit type. Dit bevat het beschermen van gebruikers tegen beknellingsrisico’s, evenals laadvereisten voor alle onderdelen van het toestel.

TUV:

Het Duitse keuringsinstituut Technischer Uberwachungs-Verein (TUV) hanteert de meest uitgebreide en geavanceerde test- en keuringsprocedures ter wereld. Wij zijn er dan ook trots op dat al onze speeltoestellen goedgekeurd zijn door TUV.

Kwaliteit Sinds de oprichting van HAGS in 1948, is kwaliteit een hoofdzaak binnen onze bedrijfscultuur. Wij streven naar kwaliteit van onze goederen en onze dienstverlening. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor ISO 9001 en ISO 14001

Duurzaamheid HAGS gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom kunnen wij ook lange-termijn garanties afgeven. Lees meer over ons garantiebeleid op www.hags.nl

Innovatie Wij proberen continu ons productaanbod te verbeteren en nieuwe productontwerpen te ontwikkelen. We werken met deskundigen uit de sector en gebruiken de feedback van gebruikers om onze klanten de beste producten uit de markt te garanderen.

Toegankelijkheid Wij geloven dat iedereen gelijke mogelijkheden moet hebben om van buitenspeeltoestellen te kunnen genieten. Bij het maken van onze producten houden wij altijd rekening met diegenen die fysiek en mentaal beperkt zijn zodat wij onze klanten kunnen voorzien van aangepaste faciliteiten.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

7


8


Onze benadering Gezamenlijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid Als een van de grootste fabrikanten van buitentoestellen, nemen wij het milieu zeer serieus. Bewust van onze omgeving gebruiken wij al vele jaren metaalvrije doordrenkingsolie en vermijden het gebruik van zware metalen. Wij streven er ook naar om onze producten volgens de laatste methodes te fabriceren en te verkopen om de impact op de planeet beperkt te houden. Hoe draagt HAGS bij aan een beter milieu? Wij begrijpen dat milieuzaken op een duidelijke, gestructureerde manier moeten worden aangepakt. Daarom hebben we in samenwerking met elk onderdeel van onze operatie een goed programma opgezet om de impact op ons milieu te beperken. Wij stellen hiervoor strenge eisen aan onszelf, onze leveranciers en andere samenwerkende partijen teneinde de negatieve impact te vermijden en te beperken. Materialen worden zorgvuldig geselecteerd bij het ontwerpen en produceren van onze producten. Wij overwegen wat kan worden hergebruikt en wat gemakkelijk geproduceerd en getransporteerd kan worden zonder aan stevigheid of duurzaamheid in te leveren.

Hout bescherming Onze computergestuurde houtsnijmachines optimaliseren de benodigde hoeveelheid timmerhout en zorgen voor veel minder verspilling. Naar schatting worden door deze computergestuurde methode ieder jaar zo’n 100 dennen- en 100 berkenbomen gespaard. Vergelijkbare besparingen zijn gedaan door het maken van tandverbindingen in de basiselementen. De stevigheid van een tandverbinding is veel groter dan het timmerhout zelf. Door deze methode worden er jaarlijks 600 bomen gespaard. Al het hout dat gebruikt wordt voor het maken van HAGS producten komt van FSC gecertificeerde leveranciers.

Staal We zijn ons bewust dat de afwerking van staalproducten een enorme impact op het milieu kan hebben. Daarom hebben wij significante investeringen gedaan in oplosmiddelvrije, gepoedercoate afwerkingsmachines. Dit zorgt ervoor dat onze staalproducten altijd afgewerkt worden met een uiterst duurzame coating, met aanzienlijk minder impact op het milieu dan traditionele processen op basis van oplosmiddel. Wij zijn ook voorstander van het recyclen van staal.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

9


10


Welkom in de wereld van HAGS Spelen

Sport

Fitness

Van jong tot oud

Multifunctionele sportruimtes

Outdoor fitness

In ons uitgebreide assortiment speeltoestellen zitten zowel losse onderdelen als modulaire speelsystemen die kinderen voorzien van eindeloos veel plezier en spelbeleving.

Ons uitgebreide assortiment van multifunctionele Sport oplossingen zijn ontworpen voor mensen en teams van alle leeftijden om van allerlei balsporten te genieten.

Wij hebben uitgebreide fitnesstoestellen en pakketten om lichaamsbeweging op alle niveaus te stimuleren.

Park & Stad

Marine

Schaduw

Inspirerende buitenruimtes

Waterpret

Bescherming tegen de zon

Ons park- en straatmeubilair bevat hoge kwaliteitsmeubels, afvalbakken, fietsoverkappingen en plantenbakken. Geweldig voor elke buitenruimte.

Of je nu een klein zwembad bouwt of een grote jachthaven, ons EZ Dock-systemen is perfect voor aan het water en is zeer veelzijdig, flexibel en stabiel.

Wij hebben duizenden constructies gebouwd voor een breed scala aan klanten voor degelijke, duurzame bescherming tegen de zon.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

11


12

Spelen Buiten spelen en sporten is LEUK! HAGS gebruikt zijn kennis over de waarde van spelen en brengt dit in de praktijk door innovatieve en uitdagende producten te maken. Of het nu om klimmen, glijden, schommelen of kruipen gaat… wij willen met onze producten beweging bevorderen en bijdragen aan de ontwikkeling van het fysieke en mentale welzijn van jonge mensen. Onderzoek Uitgebreid onderzoek naar het belang van lichaamsbeweging bij kinderen toont aan dat het essentieel is voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek en dat ze door te spelen kracht, doorzettingsvermogen en coördinatie opbouwen. Dagelijkse lichaamsbeweging bevordert de mentale gezondheid en cognitieve ontwikkeling. “Op jong leeftijd regelmatig bewegen verschaft directe en langdurige voordelen voor de fysieke en mentale gezondheid.”(UK active)

Ontdekken Spelen gaat niet alleen over energie kwijtraken en je fantasie gebruiken, maar het gaat ook over het op een speelse manier ontdekken van het alfabet, cijfers, patronen en geometrische vormen. “Spelen is de leukste manier van leren” (Diane Ackerman)

Verbeelding Wij geloven dat fantasiespel bijdraagt aan de creativiteit van kinderen. Door middel van hun creativiteit leren kinderen zich te uiten, met leeftijdsgenoten om te gaan en ontwikkelen zij verscheidene essentiële motorische vaardigheden. Onze speeltoestellen zijn ontworpen om kinderen te inspireren zodat zij onderdeel gaan uitmaken van hun eigen verhalen. “Creativiteit is als intelligentie plezier maakt” (Albert Einstein)

Iedereen heeft het recht om te spelen Wij hebben met een aantal organisaties en experts op het gebied van invaliditeit samengewerkt. Onze inspanningen hebben geresulteerd in oplossingen die alle kinderen toegang geven tot een speelervaring. Een aantal zaken waar men rekening mee moet houden: • Een compacte ondergrond zoals rubber tegels of een rubber gietvloer geven kinderen en volwassenen die mobiel beperkt zijn toegang tot de speeltuin. • Speciaal aangepaste speeltoestellen kunnen gecombineerd worden met standaard producten, bijvoorbeeld standaard schommels samen met schommels speciaal ontworpen voor kinderen met een beperking. • Contrasterende kleuren helpen mensen met een visuele beperking hun weg in de speeltuin te vinden.


HAGS Speelwaarden Onze speelwaarden illustreren welke voordelen een kind kan hebben aan onze producten

Sociaal

Fysiek

Taal

Rekenen

Zintuigen

Verbeelding

Sociaal

Verbeelding

Het kind leert om te gaan en te spelen met anderen evenals verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar handelingen.

Tijdens het spelen kan een kind in zijn of haar verbeelding alles zijn of worden, dat maakt het spelen leuk en spannend.

Fysiek

Zintuigen

Lichaamsbeweging bevordert intelligentie – hoe meer een kind zich beweegt bij het spelen hoe ontvankelijker hij of zij is voor het vergaren van kennis.

Zien, aanraken en voelen tijdens het spelen draagt bij aan de mentale ontwikkeling en helpt kinderen bij het inschatten van risico’s.

Taal

Rekenen

Spelen vergroot de communicatievaardigheden en ontwikkelt taalvaardigheid door interactie.

Spelen vormt de basis tot het oplossen van concrete, praktische en abstract mathematische problemen.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl

13


14

NIEUW VOOR 2018!

Denfit Door samenwerking met Denfit hebben we onze serie outdoor fitnesstoestellen voor de openbare ruimte kunnen uitbreiden. Deze fitness apparaten helpen bij het bereiken van doelen als afvallen, krachtopbouw, vergroten van het uithoudingsvermogen of gewoon fit blijven. Daarnaast zijn de producten vandalisme-bestendig, makkelijk te installeren en hebben alle eenheden een modern ontwerp.

Nature Play

Onderhoudsvriendelijke bank en tafel

Ons aanbod van Nature Play is toegenomen door nieuwe producten aan de collectie toe te voegen. Maar dat is niet alles. We hebben nu ook alternatieve kleurmogelijkheden

Onze onderhoudsvriendelijke banken en tafels zijn niet alleen weerkras en rotbestendig, maar hebben ook een beperkte impact op het milieu. De plastic planken hebben dezelfde afmeting als de houten planken en kunnen daarom gemakkelijk vervangen worden.

die in de behoefte van uw speelruimte voorzien.


15

UniPlay Het UniPlay-pakket geeft de mogelijkheid van op maat gemaakte ontwerpen en laat kinderen op een gezonde manier leren en bewegen. Daarnaast is het assortiment stijlvol, duurzaam, veerkrachtig en zijn er nu meer mogelijkheden dan ooit. We hebben nu eenheden beschikbaar in meer dan één materiaalsoort: hout, gemoffeld staal of roestvrij staal.

Stalen bank en tafel

Spelpanelen

Onze nieuwe stalen banken en tafels bieden een duurzame, weerbestendige oplossing. Ze zijn gemaakt van gemoffeld en thermisch verzinkt staal. Ze hebben een moderne, eigentijdse uitstraling en zijn geschikt voor de openbare buitenruimte.

Onze nieuwe speelpanelen bieden nog meer mogelijkheden de communicatievaardigheden te ontwikkelen tijdens het spel. Inbegrepen in het assortiment zijn nu educatieve kunst- en knutsellessen, muziek en interactief spel. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzaam HDPE en kunnen eenvoudig aan een houten of stalen paal bevestigd worden.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


16


17

Handboek HAGS symbolen Onze producten zijn voorzien van een opschrift met symbolen. Deze geven montagetijd, aanbevolen leeftijd, geschikt voor minder validen, hoogteverschil, de benodigde ruimte voor het product, etc. aan. Zie hieronder de symbolen die gebruikt worden in deze brochure.

*Aanbevolen

Montagetijd in man-uren

leeftijd

Geschikt voor minder validen

m2 Vrije valhoogte EN 1176

Vrije valruimte

Soort verankering

Benodigde ruimte

Kijk voor meer productinformatie op www.hags.com

*

Het is de verwachting dat kinderen van dezelfde leeftijd zich anders ontwikkelen en verschillende vaardigheden hebben. Derhalve, de leeftijds-aanbeveling in deze brochure is slechts een indicatie en een hulpmiddel bij het selecteren van een speelfaciliteit. Wij bieden veel producten aan die ook geschikt zijn voor minder validen om kinderen met verschillende vermogens toch samen te laten spelen en mekaar uit te dagen. Wij adviseren altijd toezicht te houden bij jongere kinderen of kinderen met een fysieke of mentale beperking.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


18

NIEUW VOOR 2018! UniMini komt nu met duurzame Onderhoudsarme HPL-vloeren

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


19

UniMini 1+ Een complete serie speeltoestellen met modulaire afmetingen en hoogtes aangepast voor kleine kinderen. UniMini zit vol met speelmogelijkheden om kinderen in ontwikkeling te inspireren en biedt lichaamsbeweging voor opgroeiende kinderen. De UniMini-lijn is van nature aantrekkelijk voor kinderen tot 8 jaar en jonger. UniMini sluit aan bij de natuurlijke omgeving en kan vrijwel overal neergezet worden. Wij hebben een uitgebreid assortiment van standaard eenheden, voor elk formaat en budget, en leuke thema-eenheden die de fantasie tot leven laten komen.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


20 HAGS UniMini m2 15

UniMini Hout

<0.6

Palen: Hout Wanden: Hout Vloeren: HPL Dak: Hout of HPL

1-5

7

Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

Astrax S Schors bruine palen/Rode wanden

8047654

4,1 x 4,1

m2 28

1

m2 13

3-5 <0.6

16 1-5

Morian S Schors bruine palen/Groene wanden

8047679 6

5,0 x 7,5

Nebi S 8047633 Schors bruine palen/Groene wanden

3,9 x 3,9

m2 23

<0.6

m2 28

3-5

17 <0.6

Jolak S Schors bruine palen/Schors bruine wanden

8047692 3-5

5,9 x 4,5 20

Kelus S Schors bruine palen/Rode wanden

8047701

m2 20

m2 19

1

<0.6

3-5

1-5

7,2 x 4,5

14

10

Eima

Idolte

S Schors bruine palen/Groene wanden

8047664

S Schors bruine palen/Schors bruine wanden

8047625

4,6 x 4,7

4,3 x 6,2

m2 34

m2 17

m2 33

<0.6

<0.6

<0.6

3-5

1-5

3-5

30

11

28

Juster

Qaron

Zambi

S Schors bruine palen/Schors bruine wanden

8047674

S Schors bruine palen/Schors bruine wanden

8047619

8047711

5,5 x 7,5

4,5 x 4,5

S Schors bruine palen/Groene wanden

7,4 x 5,6


HAGS UniMini 21

UniMini Hout/HPL Palen: Hout Wanden: HPL Vloeren: HPL Dak: HPL

m2 15

m2 17

m2 15

<0.6

<0.6

<0.6

1-5

1-5

1-5

7

Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

9

Tylle

Ibbo

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046223

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047325

8047320

4,1 x 4,1

4,6 x 4,6

m2 16

m2 15

<0.6

<0.6

1-5

1-5

7

9

Jorros

Dinghy

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8057287

4,9 x 4,4

4,2 x 4,2

4,4 x 4,4

m2 19

m2 19

m2 20

<0.6

<0.6

1

1-5

1-5

3-5

13

12

10

Laby

Salle

Faltow

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046319

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8046361

8057310

4,6 x 4,6

S Schors bruine palen/Rode wanden

4,3 x 6,2

5,5 x 4,7

m2 17

m2 21

<0.6

1

1-5

3-5

11

11

Ballero

Esper

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046460

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8046357

4,7 x 4,3

3,8 x 6,5

m2 25

m2 20

m2 15

<0.6

<0.6

<0.6

1-5

1-5

1-5

18

15

9

Iza

Abby

Port

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046489

S Schors bruine palen/Rode wanden

8057298

6,0 x 5,8

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

S Schors bruine palen/Rode wanden

8046267

8046481

9

Gillian

4,9 x 4,8

S Schors bruine palen/Rode wanden

4,4 x 4,4


22 HAGS UniMini m2 25

m2 24

1.2

1

3-5

3-5

13

14

Jarro

Rya

S Schors bruine palen/Rode wanden

8046568

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8046525

4,4 x 7,0,

4,9 x 6,8

m2 21

m2 25

m2 20

<0.6

1.3

<0.6

1-5

3-5

3-5

14

15

18

Zelles

Hubba

Auro

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046684

S Schors bruine palen/Rode wanden

8046663

8046521

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

5,3 x 7,0,

4,7 x 4,7

4,7 x 4,7

m2 27

m2 25

m2 24

m2 25

1.3

<0.6

1

<0.6

3-5

1-5

3-5

1-5

17

17

15

19

Kerra

Clav

Hally

Bexy

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8046768

S Schors bruine palen/Rode wanden

8046755

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046903

8046725

5,2 x 7,4

4,9 x 6,2

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

6,0 x 5,4

4,9 x 6,7

m2 28

m2 29

m2 29

m2 28

1

1.3

<0.6

1

3-5

3-5

1-5

3-5

18

18

22

20

Imse

Kolea

Ronder

Cantoni

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046948

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8046956

S Schors bruine palen/Beige wanden

8046961

8046914

7,2 x 5,5

6,7 x 6,1

S Schors bruine palen/Rode wanden

6,4 x 6,5

7,0 x 5,7

m2 31

m2 36

m2 43

m2 33

1

1

1.8

1

3-5

3-5

3-5

3-5

17

26

30

25

Kyri

Koppy

Piketo

Apista

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047023

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047048

S Schors bruine palen/Rode wanden

8046995

8046978

6,4 x 6,2

6,7 x 8,0,

7,9 x 8,1

S Schors bruine palen/Rode wanden

5,1 x 8,3


HAGS UniMini 23 m2 37

m2 26

m2 40

m2 33

1.8

1.4

1.3

<0.6

3-5

3-5

3-5

3-5

27

25

28

29

Rilla

Umber

Kolla

Amris

S Schors bruine palen/Beige wanden

8047075

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047093

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047168

8047083

7,0 x 8,5

4,7 x 7,1

S Schors bruine palen/Rode wanden

7,0 x 9,0,

5,4 x 7,6

m2 37

m2 32

m2 40

m2 38

1

1.4

1.2

1

3-5

3-5

3-5

3-5

30

32

33

35

Gyro

Ogrip

Vallis

Rendir

S Schors bruine palen/Rode wanden

8047137

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047146

S Schors bruine palen/Rode wanden

8047161

8047098

5,5 x 7,8

7,3 x 7,7

m2 47

m2 45

1.6

1.4

3-5

3-5

35

43

Lago

Oldram

S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047192

8047183

7,2 x 8,3

6,6 x 7,9

S Schors bruine palen/Beige wanden

7,0 x 7,0,

m2 90

1.8

S Schors bruine palen/Rode wanden

8,4 x 8,4 3-5

86

Zyansa S Schors bruine palen/Lichtgroene wanden

8047220

10,8 x 13,3

m2 49

m2 98

1.6

1.8

3-5

3-5

45

124

Nordon

Nagor

S Schors bruine palen/Rode wanden

8047252

8047198

7,7 x 8,9

S Schors bruine palen/Beige wanden

12,1 x 11,9


24

UniMini Kasteelthema Palen: Hout Wanden: HPL Vloeren: HPL Dak: HPL Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

m2 48

1.6

3-5

45

Edsberg 8055758 7,7 x 8,9

S


HAGS UniMini 25

m2 29

m2 28

1.3

1

3-5

3-5

20

18

Wik

Salbek 8055789

S

8055799

S

7,0 x 5,7

6,7 x 6,1

Op maat gemaakt Gebruik onderstaande panelen om je eigen toestel te ontwerpen.

m2 40

1.3

3-5

30

Kalbo 8055773

S

7,0 x 9,0,

Kasteelthema solos Kies een van onze losse onderdelen om uw speelplaats helemaal af te maken. Kijk hiervoor bij de traditionele- en dynamische speeltoestellen.

Baronessa

Eldrax

Prinsy


26

UniMini Piratenthema Palen: Hout Wanden: HPL Vloeren: HPL Dak: HPL Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

m2 49

1.6

3-5

45

Edmund S Schors bruine palen/Beige wanden

8057449

7,7 x 8,9


HAGS UniMini 27

m2 28

1.3

1

3-5

3-5

18

20

Orvinn

Amorette 8057443

m2 29

S

8057440

S

Schors bruin

Schors bruin

7,0 x 5,7

6,7 x 6,1

Op maat gemaakt Gebruik onderstaande panelen om je eigen toestel te ontwerpen.

m2 40

1.3

3-5

28

Amiral 8057446

S

Schors bruin

7,0 x 9,0,

Piratenthema solos Kies een van onze losse onderdelen om uw speelplaats helemaal af te maken. Kijk hiervoor bij de traditionele- en dynamische speeltoestellen.

Bonnie

Portland

Yabber


28 HAGS UniMini m2 20

UniMini Staal/HPL

<0.6

Palen: Staal Wanden: HPL Vloeren: HPL Dak: HPL

3-5

18

Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

m2 33

Auro S Stalen palen/Rode wanden

8046611

4,7 x 4,7

<0.6

m2 21

3-5

27

<0.6

Amris S Stalen palen/Rode wanden

8047446

1-5

5,4 x 7,6 17

Zelles S Stalen palen/Rode wanden

8046601

4,7 x 4,7

m2 33

m2 26

m2 43

1

1.4

1.8

3-5

3-5

3-5

15

24

29

Apista

Umber

Piketo

S Stalen palen/Lichtgroene wanden

8047436

S Stalen palen/Lichtgroene wanden

8047420

8047390

5,1 x 8,3

S Stalen palen/Rode wanden

4,7 x 7,1

7,9 x 8,1

UniMini Stalen Palen: Stalen Wanden: Stalen Vloeren: Aluminium Dak: Stalen Voor meer kleur- en verankeringsmogelijkheden zie hoofdstuk opties.

m2 23

m2 26

1.3

1.2

3-5

3-5

12

20

Ajko

Eza

S Stalen palen/Blauwe wanden

8012920

8012917

4,7 x 6,6

S Stalen palen/Blauwe wanden

5,4 x 7,0

m2 33

m2 39

m2 45

1.8

1.8

1.8

3-5

3-5

3-5

26

24

42

Brix

Merryl

Solux

S Stalen palen/Blauwe wandenw

8021391

S Stalen palen/Blauwe wanden

8012929

8021388

6,6 x 7,6

6,7 x 9,0

S Stalen palen/Blauwe wanden

7,3 x 9,0


HAGS UniMini 29

UniMini Accessoires Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 Sorteerspel

Letterspel

Plaatjesspel

Algebra

Tweetallenspel

Fornuis

Telescoop

Stuurwielboot

Sterren speelgoed

Dashboard

Klok - Tic Tac

Optisch speelpaneel

Paneel met zandvakje

Speelpaneel Causa

Kruippaneel

Toonbank

Zand tafel

Praatpaal

Overslagpunt

Valbescherming - Rubber tegels

Informatiebord voor speeltuinen

www.hags.com/unimini

8003355

8003356

8003357

Bord, 150x165 mm voor montage op bestaande ondergrond Bord, 225x250 mm voor montage op een HAGSvoetstuk Voetstuk voor bord, verzonken fundering


30

UniPlay Het meest flexibele modulaire speelsysteem op de markt

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


31

UniPlay 3 jaar en ouder UniPlay is ontworpen om onmiddellijk de aandacht en belangstelling van oudere kinderen te pakken – en vast te houden! Met frisse moderne onderdelen waar ieder kind van geniet. UniPlay zorgt voor gezonde lichaamsbeweging en is de perfecte manier om energie kwijt te raken. Voor kinderen voelt het als puur genieten en plezier maken. De UniPlay kleurencombinatie, organische vormen en gladde gebogen lijnen hebben een tijdloze aantrekkingskracht. UniPlay’s diverse spelniveaus dagen kinderen van verschillende vaardigheden uit door het aanbod van basis lichaamsbeweging en spel naar uitdagende activiteit voor de meer avontuurlijke kinderen.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


32

UniPlay Het meest flexibele modulaire speeltoestel op de markt

UniPlay’s modulaire Speeltoestellen zorgt voor eindeloze combinatie-mogelijkheden. Het is een flexibel systeem dat u de mogelijkheid geeft uw toestel aan te passen aan uw specificaties en budget.

Welkom in een wereld waar uw voorstellingsvermogen de enige beperking is… Wij hebben op maat gemaakte toestellen gebouwd voor onze klanten, variërend van eenvoudige kleur- en onderdelen-aanpassingen, tot hele kastelen met meerdere torens en piratenschepen. Het is mogelijk om binnen UniPlay’s modulaire systeem standaard eenheden te combineren tot één groter op maat gemaakt toestel.

+

UniPlay Byrmax

+

UniPlay Adantes

UniPlay Brann

Op maat gemaakte formatie bestaande uit 3 standaard eenheden. Of u nu standaard eenheden wilt combineren of een compleet op maat gemaakt toestel, neem contact op en wij helpen u de perfecte UniPlay te creëren voor uw speelruimte. Voor meer informatie over UniPlay bezoek onze pagina: www.hags.com/uniplay


Materialen voor UniPlay De basis Wist u dat…veel van onze standaard eenheden nu beschikbaar zijn in verschillende materiaalsoorten? De verschillende materiaalsoorten die beschikbaar zijn voor UniPlay staan hieronder vermeld.

Hout palen & panelen Natuurlijk effect

Hout palen & HPL panelen Licht en onaantastbaar

NIE

Palen van gemoffeld staal & HPL panelen Onderhoudsvriendelijk

Roestvrij stalen palen & HPL panelen Maximale duurzaamheid

Stalen of houten palen Kies tussen schors bruin grenen met gegalvaniseerde stalen fundering voor een natuurlijk gezicht of gemoffelde/roestvrij stalen palen voor maximale duurzaamheid.

Hout of HPL panelen Of u nu voor de originele hout-look gaat of de duurzame HPL-panelen, beide opties zijn beschikbaar in bruin, rood of groen gekleurde latten.

Vloeren in hout of HPL Maak het natuurlijke uiterlijk af met schorsbruine houten vloeren of kies de duurzame HPL optie in zwart met antislip ondergrond in vierkante of driehoekige vormen, afhankelijk van de eenheid die u kiest.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl

UW

33


34 HAGS UniPlay

UniPlay Hout Paal: Hout Wand: Hout Voor meer details kijk op www.hags.com/uniplay

m2 29

m2 29

2.2

2.2

5-12

5-12

10

Billores 8061731

S Schors bruine paal

8061741

6,0 x 6,3

m2 25

m2 30

m2 38

1.5

2.9

2.2

5-12

5-12

5-12

8

4

21

Abrid

Rexon

S Schors bruine paal/Schors bruine wand 8061744 4,0 x 7,2

S Schors bruine paal 8061730 6,1 x 6,5

8054864

S Schors bruine paal

6,2 x 6,2

S Schors bruine paal

6,7 x 8,6

m2 36

m2 39

m2 40

2.2

2.2

2.2

5-12

5-12

5-12

20

8061732

26

18

Ficcorenta

Ossion

S Schors bruine paal/Rode wand 8061750 6,4 x 7,0

S Schors bruine paal/Groene wand 8061746 8,0 x 7,0

m2 40

m2 32

2.3

1.3

5-12

3-12

21

Shadur 8061749

7,0 x 8,4

20

Poseidon S Schors bruine paal

S Schors bruine paal

5,8 x 6,2

Byrmax

Cixtona

10

Gytro

S Schors bruine paal/Groene wand 8061745 5,5 x 7,5


HAGS UniPlay 35

m2 40

m2 32

m2 48

2.2

2.3

2.4

5-12

5-12

5-12

18

17

25

Fogus

Ladona

Aureli

S Schors bruine paal/Schors bruine wand 8061743 6,8 x 9,4

8048395 S Schors bruine paal/Schors bruine wand 7,3 x 5,6

8048389 S Schors bruine paal/Groene wand 8,9 x 8,8

m2 58

1.2

3-12

58

Levander S Schors bruine paal/Groene wand 8061769 7,4 x 9,9

m2 64

m2 40

2.4 2.2

5-12 3-12 43 26

Hemba 8049082 9,0 x 6,7

Ebriente S Schors bruine paal/Rode wand 8049159 11,0 x 8,6

S Schors bruine paal/Rode wand

m2 88

m2 74

1.2

2.4

3-12

5-12

51

91

Eptix

Bolanta

S Schors bruine paal/Groene wand 8061728 10,0 x 11,4

8061751

9,2 x 11,4

S Schors bruine paal/Groene wand


36 HAGS UniPlay

m2 80

1.8

m2 111

3-12 2.0 95 5-12

184

Bihar 8048400 S Schors bruine paal/Groene wand 12,5 x 12,0

Enzia 8061756 CC Schors bruine paal/Groene wand 13,7 x 15,3

m2 47

1.8 m2 88 3-12 2.9 57 5-12

Sikkim 8049696

S Schors bruine paal/Groene wand

7,7 x 8,9

88

Lycce S Schors bruine paal/Groene wand 8061755 10,8 x 10,9

m2 199

2.6

3-12

162

Buridos S Schors bruine paal/Groene wand 8061729 19,5 x 16,3


HAGS UniPlay 37

UniPlay Hout/HPL Paal: Hout Wand: HPL Voor meer details kijk op www.hags.com/uniplay

m2 30

m2 23

1.8

1.2

5-12

3-12

12

Notre 8061762

S Schors bruine paal/Groene HPL wand

S Schors bruine paal/Beige HPL wand 8061766 4,0 x 6,9

6,1 x 7,6

m2 30

m2 34

m2 49

1.9

2.3

2.3

5-12

5-12

3-12

15

Gumbo 8053072

14

Murkal

16

Maver S Schors bruine paal/Beige HPL Wand

8053133

6,9 x 6,0

21

Adantes S Schors bruine paal/Beige HPL wand

7,8 x 6,4

S Schors bruine paal/Beige HPL wand 8061765 9,1 x 8,8

m2 46

2.4

5-12

25

Abbax 8052997

S Schors bruine paal/Groene HPL wand

7,5 x 7,5

m2 39

m2 60

3.0

2.3

5-12

5-12

43

Combur 8061752

6,7 x 8,6

36

Jillbrad S Schors bruine paal/Rode HPL wand

S Schors bruine paal/Rode HPL wand 8061764 9,7 x 9,1


38 HAGS UniPlay

m2 53

m2 51

m2 38

1.8

2.4

1.5

3-12

5-12

3-12

30

25

Viking

Dalux

S Schors bruine paal/Blauwe HPL wand 8061771 9,2 x 9,3

8052964

29

Cullerma S Schors bruine paal/Beige HPL wand

8061767

9,9 x 8,5

S Schors bruine paal/Groene HPL wand

6,8 x 8,5

m2 58

2.2

3-12

m2 66

1.8

36

Nabi S Schors bruine paal/Groene HPL wand 8061772 7,6 x 11,4

3-12

60

Bell 8061770

S Schors bruine paal/Blauwe HPL wand

8,7 x 11,7

m2 52

1.9

5-12

38

Karro S Schors bruine paal/Rode HPL wand 8053129 9,8 x 8,5

m2 57

m2 63

2.2

2.6

5-12

5-12

53

55

Onyx

Brann

S Schors bruine paal/Rode HPL wand 8053164 10,0 x 8,3

8061763

10,1 x 9,0

S Bark Brown Paal/Groene HPL wand


HAGS UniPlay 39

UniPlay Geïntegreerde schaduwdoeken Paal: Hout Wand: Hout Voor meer details kijk op www.hags.com/uniplay

m2 41

m2 39

m2 72

2.3

1.5

2.3

3-12

3-12

5-12

25

49

49

Alanis

Herakles

Apollo

8061757 CC Schors bruine paal/Rode wand 8,5 x 7,3

CC Schors bruine paal/Schors bruine wand 8061761 5,8 x 8,7

8061758 CC Schors bruine paal/Schors bruine wand 10,4 x 11,1

UniPlay Staal/HPL Paal: Staal Wand: HPL Voor meer details kijk op www.hags.com/uniplay

m2 54

2.6

5-12

25

Balakolo S Staal Paal/Rode HPL wand 8061775 9,6 x 9,5

m2 35

m2 64

1.8

2.8

3-12

5-12

14

39

Igge

Kimber

S Staal Paal/Groene HPL wand 8061776 5,9 x 8,1

S Staal Paal/Beige HPL wand 8061778 9,1 x 11,3


40 HAGS UniPlay

m2 73

3.0

Achteraanzicht 5-12

67

Nycco 8060010 S Roestvrije stalen paal/Groene HPL wand 8060001 S Gemoffelde stalen paal/Groene HPL wand 12,0 x 11,1

m2 32

m2 44

1.9

2.2

5-12

5-12

15

34

Crox

Iktaz

8060002 S Roestvrije stalen paal/Rode HPL wand 8059994 S Gemoffelde stalen paal/ Rode HPL wand 7,2 x 6,0

8060005 S Roestvrije stalen paal/Rode HPL wand 8059998 S Gemoffelde stalen paal/Rode HPL wand 6,1 x 9,9

m2 58

m2 62

3.0

2.3

5-12

5-12

33

40

Jilax

Belidore

8060007 S Roestvrije stalen paal/Groene HPL wand 8059999 S Gemoffelde stalen paal/Groene HPL wand 10,1 x 9,1

8060008 S Roestvrije stalen paal/Beige HPL wand 8060000 S Gemoffelde stalen paal/Beige HPL wand

10,1 x 9,0


HAGS UniPlay 41

UniPlay Accessoires Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

Algebra

Tweetallenspel

Fornuis

Stuurwielboot

Doolhof

Letterspel

Sorteerspel

BOTER KAAS EN EIEREN

Plaatjesspel

Dashboard

TOONBANK

Telescoop

Periscoop

Praatpaal

Wand met zandvakje

Hijstoestel

Zwenktoestel

Overslagpunt

Valbescherming â&#x20AC;&#x201C; Rubber tegels

Informatiebord voor speeltuinen

Installatie Hulp1 8012101

Installatie Hulp2 8012102

8003355

Bord, 150x165 mm montage op bestaande ondergrond

8003356

Bord, 225x250 mm montage op een HAGS-voetstuk

8003357

Voetstuk voor bord, verzonken fundering


42

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


43

Zingo 3 jaar en ouder De Zingo producten bieden een schat aan speelmogelijkheden voor kleinere oppervlaktes. Mooie, speelse kleuren nodigen kinderen uit om te gaan klimmen, Klauteren , zitten en balanceren, met name op de unieke druppelvormige Giant Bubble wat Zingo tot een spannende attractie maakt. Zingo’s moderne felle kleuren en gebruik van organische vormen zijn betoverend voor de jongere gebruikers. Het stimuleert interactie en sociale ontwikkeling als ook uitdagende en lichamelijke inspanning. De Zingo spelpanelen helpen bij het verbeteren van motorische en cognitieve vaardigheden.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


44 HAGS Zingo

Zingo 3 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 11

m2 10

<0.6

<0.6

3-5

3-5

2

2

Reuze Bubble vaststaand

Kleine Bubble draaitoestel

8019875 CC Appelgroen 8019876 CC Titaangrijs 3,3 x 3,7

8019884 CC Zwarte opstapplaat/Titaangrijs 3,5 x 3,5

m2 10

m2 17

m2 16

0.7

<0.6

0.8

3-5

3-5

3-5

2

3

16

Boing

Evenwichtspad Bubble

Bubble & zitje kring

8019867 CC Zwarte opstapplaat 8019868 OM Zwarte opstapplaat 3,1 x 3,1

8019862 CC Appelgroen 8019863 CC Titaangrijs 3,7 x 5,9

8019870 CC Appelgroen CC Titaangrijs 8019871 5,1 x 4,7

m2 15

m2 6

m2 7

0.8

<0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

8

8

2

Bubble speelcollectie

Speeltafel

Yo-Yo

8019865 CC Appelgroen 8019866 CC Titaangrijs 4,4 x 4,5

8019878 CC Appelgroen 8019879 CC Titaangrijs 3,8 x 3,9

8019886 8019887 8019888 8024956 2,4 x 3,1

8019881 8019882 8019883 8024954 2,7 x 3,2

OM Appelgroen OM Titaangrijs

OM Appelgroen

m2 14

0.7

0.7

3-5

3-5

5

Wipwap CC Appelgroen CC Titaangrijs

OM Kobaltblauw

m2 7

2

Roko

CC Kobaltblauw CC Appelgroen

8019775 CC Appelgroen 8019776 OM Appelgroen 8019777 CC Titaangrijs 8019778 OM Titaangrijs 2,8 x 4,8


HAGS Zingo 45

m2 31

1.2

3-5

58

Dek, Poly Glijbaan

m2 31

8019845 8019844 8019847 8019848 7,1 x 8,7

CC Titaangrijs CC Appelgroen OM Appelgroen OM Titaangrijs

1.2

3-5 m2 38

58

Dek, Stalen Glijbaan 1.3

8019850 CC Appelgroen CC Titaangrijs 8019851 8019853 OM Appelgroen 8019854 OM Titaangrijs 6,9 x 7,3

3-5

72

Du, Poly Glijbaan 8019796 8019797 8019799 8019800 7,3 x 8,1

CC Appelgroen CC Titaangrijs OM Appelgroen OM Titaangrijs

m2 41

m2 37

1.2

1.2

3-5

3-5

38

Nau, Poly Glijbaan 8019833 8019832 8019835 8019836 7,1 x 8,7

36

Sep, Poly Glijbaan

CC Titaangrijs CC Appelgroen OM Appelgroen

CC Titaangrijs 8019821 8019820 CC Appelgroen 8019823 OM Appelgroen 8019824 OM Titaangrijs 6,9 x 7,4

OM Titaangrijs

m2 37

m2 39

m2 28

1.2

1.3

1.2

3-5

3-5

3-5

36

72

62

Sep, Stalen Glijbaan

Du, Stalen Glijbaan

Unu, Poly Glijbaan

8019826 CC Appelgroen 8019827 CC Titaangrijs 8019829 OM Appelgroen 8019830 OM Titaangrijs 6,8 x 7,4

8019802 CC Appelgroen 8019803 CC Titaangrijs 8019805 OM Appelgroen 8019806 OM Titaangrijs 6,5 x 8,4

8019784 8019785 8019787 8019788 6,0 x 7,1

CC Appelgroen CC Titaangrijs OM Appelgroen OM Titaangrijs


46

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


47

Agito 5 jaar en ouder HAGS’ Agito inspireert jonge denkers en biedt mogelijkheden tot fantasiespel. Het fascinerende ontwerp en de vrolijke kleuren stimuleren fysiek actief spel wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kracht en coördinatie. Agito biedt ook ruimte voor plezierige omgang met vrienden in het Origo-net. Extra opvallend is onze Agito Aura serie, uitgerust met gekleurde LED verlichting dat bij schemer oplicht en in de avonduren voor een speciale ambiance zorgt. Hierdoor kan het toestel langer gebruikt worden. De LED verlichting kan geplaatst worden in en bovenop de palen.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


48 HAGS Agito

Agito 5 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 43

m2 45

2.5

2.5

5-12

5-12

35

18

Corro

Brox

S Grijs 8002167 7,4 x 7,6

8002090 S Grijs 6,3 x 9,7

m2 99

2.5

5-12

85

Crystal S Grijs 8002216 11,6 x 11,5

m2 54

m2 92

2.5

2.5

5-12

5-12

45

28

Carpe

Azor

S Grijs 8002111 6,2 x 11,5

S Grijs 8002130 10,8 x 13,2


HAGS Agito 49

m2 59

2.5

5-12

29

Haxter S Grijs 8002117 7,7 x 11,4

m2 75

m2 86

2.8

2.8

5-12

5-12

59

70

Gamber

Flow

S Grijs 8002193 9,0 x 10,7

S Grijs 8002212 11,4 x 10,7

m2 44

2.5

5-12

21

Joz S Grijs 8002101 7,5 x 8,0

m2 30

m2 80

2.5

2.5

5-12

5-12

14

50

Lyric

Igloo

8002085 S Grijs 5,2 x 7,7

S Grijs 8002199 11,4 x 10,0


50 HAGS Agito

m2 108

2.8

5-12

84

Tano 8002220 S Grijs 11,7 x 12,3

m2 80

2.8

5-12

54

Nell S Grijs 8002155 11,0 x 11,1

m2 87

m2 55

2.5

2.5

5-12

5-12

26

37

Sting

Q

S Grijs 8002144 10,3 x 13,0

S Grijs 8002141 7,5 x 10,2


HAGS Agito 51

m2 95

2.5

5-12

44

Vox 8002203 S Grijs 13,3 x 10,3

m2 45

m2 69

2.5

2.8

5-12

5-12

35

20

Zacko

Pam

8002095 S Grijs 6,2 x 9,6

S Grijs 8002125 9,7 x 10,7

m2 52

m2 67

2.5

1

5-12

5-12

22

47

Woop

Rax

8002106 S Grijs 6,2 x 11,5

S Grijs 8002172 8,6 x 11,7


52 HAGS Agito

Agito Aura m2 43

m2 80

m2 55

m2 95

2.5

2.5

2.5

2.5

5-12

5-12

5-12

5-12

35

Corro Aura 8057250

50

Igloo Aura S

8038007

Grijs

S

Grijs

7,4 x 7,6

11,4 x 10,0

m2 99

2.5

5-12

78

Crystal Aura 8057229

37

Q Aura

S

Grijs

11,6 x 11,5

Crystal Aura

Middelpunt van de belangstelling De fonkelende Aura-lichtjes creĂŤren een spannende blikvanger in elke speelomgeving. De lichten worden bovenop elke paal geplaatst en in gegoten delen, zoals de buisvormige glijbaan. Vier kleuren volgen mekaar op in een uitnodigende, vrolijke manier. Aura is beschikbaar voor Igloo, Corro, Q, Vox en Crystal.

Technische informatie Waterproof plastic bedekte LED verlichting in 4 verschillende kleuren. Lage voltage (24V). De spanningsbron moet op een maximale afstand van 5 meter van de Agito Aura geplaatst worden.

8041134 Grijs

7,5 x 10,2

44

Vox Aura S

8057239 Grijs

13,3 x 10,3

S


53

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


54

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


55

Nexus 7 jaar en ouder Nexus fuseert organische vormen en een opvallend grove architectonische stijl tot structuren die actie stimuleren en de fantasie prikkelen. De vormgeving spreekt instinctief het gevoel voor avontuur aan bij kinderen en dagen hen uit in beweging te komen zodat zij zich nooit zullen vervelen. De Nexus-productlijn biedt een variatie aan vormen en activiteiten. Veel daarvan kunnen gecombineerd worden om een meer afwisselend en uitgebreid speelterrein te creëren. De moderne architectonische stijl nodigt uit om hogerop te klimmen. Elk verhoogde deel is klimbaar.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


56 HAGS Nexus

Nexus 7 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 49

m2 49

2.7

3

7-16

7-16

20

24

Altitude 1

Altitude 3

8037449 CC Zwart/Grijs/Oranje Met glijbaan 8037448 CC Zwart/Grijs/Oranje Met leuning 7,0 x 11,2

8037453 CC Zwart/Grijs/Oranje Met glijbaan 8037452 CC Zwart/Grijs/Oranje Met leuning 8,5 x 9,7

m2 73

m2 33

m2 34

3

3

2.5

7-16

7-16

7-16

36

Altitude 5 8037457 8037456

CC Zwart/Grijs/Oranje Met glijbaan CC Zwart/Grijs/Oranje Met leuning

8,7 x 13,0

16

48

Altitude 8

Core (Zonder leuning)

8037460 CC Zwart/Grijs/Oranje 5,0 x 8,2

8019684 CC Warmgeel Zonder leuning 8019680 OM Warmgeel Zonder leuning 8019682 BM Warmgeel Zonder leuning 6,8 x 6,1

m2 81

3

7-16

36

Altitude 6 8037458 CC Zwart/Grijs/Oranje Met glijbaan 8037287 CC Zwart/Grijs/Oranje Met leuning 9,2 x 14,3


HAGS Nexus 57

m2 34

m2 41

m2 27

2.5

2.5

2.5

7-16

7-16

7-16

48

18

48

Core (Zonder leuning)

Core (Met leuning)

Quantum

8019681 OM Titaangrijs Zonder leuning 8019683 BM Titaangrijs Zonder leuning 8019685 CC Titaangrijs Zonder leuning 6,8 x 6,1

8019676 BM Warmgeel Met leuning 8019674 OM Warmgeel Met leuning 8019678 CC Warmgeel Met leuning 9,1 x 6,1

8019696 CC Warmgeel 8019692 OM Warmgeel 8019694 BM Warmgeel 6,1 x 5,9

m2 27

2.5

7-16

18

Quantum 8019693 OM Titaangrijs 8019695 BM Titaangrijs 8019697 CC Titaangrijs 6,1 x 5,9

m2 41

m2 59

2.5

2.5

7-16

7-16

48

57

Core (Met leuning)

Velocity 2

8019675 OM Titaangrijs Met leuning 8019677 BM Titaangrijs Met leuning 8019679 CC Titaangrijs Met leuning 9,1 x 6,1

8019720 CC CC 8019721 8019704 BM BM 8019705 12,0 x 7,5

m2 59

m2 76

m2 73

2.5

2.5

2.5

7-16

7-16

7-16

60

Velocity 3 8019723 CC 8019706 BM 8019707 BM 8019722 CC 12,0 x 7,5

60

60

Velocity 5

Velocity 4 Titaangrijs Warmgeel Titaangrijs Warmgeel

Warmgeel Titaangrijs Warmgeel Titaangrijs

8019724 CC 8019725 CC 8019708 BM 8019709 BM 14,7 x 7,5

Warmgeel Titaangrijs Warmgeel Titaangrijs

8019727 CC 8019710 BM BM 8019711 8019726 CC 14,9 x 7,5

Titaangrijs Warmgeel Titaangrijs Warmgeel


58

NIEUW IN 2018! NRG heeft nu een verankeringssysteem voor iedere ondergrond

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


59

NRG 5 jaar en ouder Zoals de naam al impliceert nodigt de NRG productlijn uit tot het soort spelen dat energie geeft. Het biedt verschillende vormen van balans training, bijvoorbeeld het traditionele touw-balanceren en het balanceren op een stabielere ondergrond. Het stijlvolle NRG parcours is ontworpen om zowel opvallend als uitdagend te zijn. De karakteristieke boogvormige bouwsels en steunpilaren vormen een indrukwekkend middelpunt voor elk speelterrein en trekt kinderen van alle leeftijden en niveaus aan. Er zijn talloze individuele toestellen met verschillende uitdagingen. Deze kunnen in vrijwel elke opstelling geplaatst worden om een op maat gemaakte opzet te creëren. Of je kiest uit een van onze standaard opstellingen geschikt voor elke omvang en voor elk budget.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


60 HAGS NRG

NRG 5 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of

m2 27

m2 29

m2 26

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

5-12

5-12

8

Klondike 8019635

16

Klondike 8019633

Enkel

6,5 x 3,3

16

Amazon Basin 8019593

Dubbel

6,5 x 6,5

8,1 x 3,7

m2 24

m2 24

m2 18

m2 27

2.4

2.4

<0.6

1.97

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

16

Angel Cascade

Bermuda Triangle

Cape Horn

Cheddar Gorge

8019609

8019637

8019595

8019611

7,1 x 4,3

6,3 x 3,2

7,1 x 4,3

8,0 x 3,9

m2 24

m2 22

m2 24

m2 30

<0.6

1.08

<0.6

2.4

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

18

Everglades

Gaping Ghyll

Grand Canyon

Hogs Back

8019613

8019615

8019599

8019601

8,1 x 3,4

6,3 x 4,0

7,3 x 3,7

7,2 x 5,3

m2 24

m2 18

m2 27

m2 20

<0.6

<0.6

2.4

<0.6

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

16

Jacobs Ladder

Kakum Canopy Walk

Lobster Pot

Magellan Straits

8019619

8019603

8019591

8019627

7,3 x 3,6

5,5 x 3,7

6,3 x 6,3

7,0 x 3,1

m2 24

m2 24

m2 24

m2 21

<0.6

<0.6

<0.6

1.85

5-12

5-12

5-12

5-12

16

16

16

16

Niagara Falls

Offas Dyke

Okavango Swamp

Pillars Of Hercules

8019623

8019621

8019597

8019631

8,1 x 3,4

7,3 x 3,6

7,3 x 3,6

5,3 x 5,0,0


HAGS NRG 61 m2 20

m2 13

m2 29

m2 28

<0.6

<0.6

1.75

1.7

5-12

5-12

5-12

5-12

24

16

16

16

Giants Causeway

Ross Ice Shelf

Sierra Diablo

Tierra Del Fuego

8019617

8019605

8019607

8019625

6,5 x 3,5

4,7 x 3,5

8,1 x 4,5

m2 80

m2 18

2.8

<0.6

5-12

5-12

19

16

Trinity

Yukon Log Roll

8019641

8019629

10,8 x 9,4

8,1 x 4,3

m2 98

2.4

5,4 x 3,8 5-12

40 m2 55

m2 47

Blue Mountains 8019667

<0.6

1.08

5-12

5-12

19

19

Andes

Apennines

8019643

8019649

16,0 x 5,1

18,2 x 9,7

m2 66

12,0 x 7,4

<0.6 2

2

m 49

m 49

<0.6

<0.6

5-12

24

Massif Central 5-12

5-12

19

19

8048725 11,0 x 8,8

Rockies

Mont Blanc

8019645

8019659

12,2 x 7,0

17,1 x 5,8

m2 44

m2 65

m2 87

2.4

1.75

2.4

5-12

5-12

5-12

16

35

24

Himalayas

Carpathian

Everest

8019647

8019655

8019669

8,5 x 7,4

13,3 x 8,8

9,6 x 14,7


62 HAGS NRG

m2 61

2.4

m2 100

5-12

24

2.4

Kilimanjaro 8019657 5-12

14,3 x 9,3 40

Matterhorn 8019673 m2 100

15,0 x 14,0

<0.6

5-12

48

Jura 8019665 16,4 x 12,5

m2 65

m2 103

m2 83

1.98

1.08

2.4

5-12

5-12

5-12

24

48

35

Dolomites

Fuji

Cairngorms

8019653

8019671

8019661

17,4 x 8,0

17,5 x 16,6

10,4 x 9,7

m2 80

2.4

5-12

35

Snowdonia 8019663 17,4 x 13,1


63

Referentie in Den Haag www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


64

NIEUW VOOR 2018! Natuurlijk spelen met een beetje kleurâ&#x20AC;¦

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


65

Natuurlijk spelen 3 jaar en ouder De Natuurlijke speeltoestellen lijn bestaat uit balanceer parkours en geinspireerd zijn door de natuur en die op verschillende manieren gecombineerd en helemaal op maat gemaakt kunnen worden. Door hun organische vormen en aardse kleurnuances is de visuele impact nihil en zijn ze een mooie aanvulling in een groen gebied. De Natuurlijke speel oplossingen zijn niet sturend maar stimuleert kinderen en daagt hen uit om hun fantasie te gebruiken. Het rennen tussen de obstakels is goed voor de conditie. De hele serie is van Robinia-hout gemaakt. Robinia staat bekend om zijn duurzaamheid en is goed bestand tegen barre weersomstandigheden, aftakeling en vandalisme. Door de compacte structuur is het zeer geschikt voor de buitenuitrusting.

www.vrienDD.nl â&#x20AC;&#x201C; www.HAGS.nl â&#x20AC;&#x201C; info@vrienDD.nl


66 HAGS HAGS Robinia

Basic 3 jaar en ouder • Ideaal voor jongere kinderen • Gemakkelijk te installeren • Geschikt voor op gras Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 15

m2 15

<0.6

<0.6

3-12

3-12

Evenwichtsbalk

Evenwichtsstammen

8061276 CC 3,3 x 5,1

8061278 CC 3,3 x 5,1

m2 14

m2 15

m2 15

1

1

1

3-12

3-12

3-12

Touwbalans

Touwloop

Evenwichtsbalk met touw

CC 8061271 3,1 x 5,1

8061268 CC 3,3 x 5,1

8061269 CC 3,3 x 5,1

m2 15

m2 14

m2 18

1

1

<0.6

3-12

3-12

3-12

Touwsprong

Verticaal klimnet

Stelten Parkour

8061273 CC 3,3 x 5,1

8061274 CC 3,1 x 5,1

8061277 CC 3,9 x 5,1

m2 16

m2 25

m2 20

1

<0.6

1

3-12

3-12

3-12

Boomstamloop

Horizontaal klimnet

Schuin klimnet

8061270 CC 3,4 x 5,1

8061275 CC 5,1 x 5,1

8061272 CC 4,3 x 5,1


HAGS HAGS Robinia 67

Basic Speelparcours • Ideaal voor jongere kinderen • Gemakkelijk te installeren • Geschikt voor op gras Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 45

1

3-12

Klein speelparcours 8061279 CC 7,2 x 8,4

m2 60

1

3-12

Compact speelparcours 8061283 CC 7,2 x 10,4

m2 127

1

3-12

Medium speelparcours 8061280 CC 12,7 x 12,7

m2 60

1

3-12

Compact speelparcours Met een schaduw oplossing 8061282 CC 7,2 x 10,4

m2 60

m2 175

1

1

3-12

2-12

Zonnescherm

Groot speelparcours

Schaduwdoek 8061284 CC 7,2 x 10,4

CC 8061281 12,3 x 20,0


68 HAGS Robinia Speeltoestellen

Nature Play 3 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 8

m2 13

<0.6

<0.6

3-12

3-12

0,2

2

Mil

Palister

Evenwichtsstam

Evenwichts stammenpad

8038412 CC 3,2 x 3,2

8045604 CC 7 in set 3,2 x 4,0 m2 15

m2 34

m2 19

<0.6

<0.6

<0.6

3-12

3-12

5-12

1

2,5

5

Engor

Tilia

Mesus

Robinia Speeltoestellen

Schuine stelten

Touwloop

8040078 CC 3,3 x 4,7

8038425 CC per pair 3,3 x 3,5

8045603 CC 3,3 x 5,8

m2 17

m2 22

m2 28

0.9

1

2.2

3-12

3-12

3-12

6

4

4

Broor

Omalia

Odacia

Kruiptunnel

Schuin klimnet

Klimnet

8042590 CC 3,7 x 5,0

8045595 CC 4,8 x 4,8

8045596 CC 4,2 x 6,7

m2 29

m2 27

2.2

2

5-12

5-12

5

6

Ducir

Repidus

Hangringen

Balanceer Doolhof

8045601 CC 4,2 x 6,8

8045612 CC 4,0 x 6,8 m2 25

m2 24

m2 28

<0.6

1

1.7

3-12

3-12

3-12

7

7

8

Impedio

Bolve

Balancia

Kruipnet

Houten wiebelbrug

Touwbrug

8045599 CC 4,7 x 5,4

8038413 CC 6,0 x 4,2

8045610 CC 4,3 x 6,5


HAGS HAGS Robinia 69

m2 35

m2 5

0.8

0.8

3-12

3-12

4,5

5,5

Riara

Irion

Klimpiramide

Buitenklas

8038418 CC 6,7 x 6,7

8038430 CC 6,6 x 5,9 m2 24

<0.6

1-12

5

Asterix Speelhuis 8045576 CC 4,7 x 5,1 m2 28

<0.6

5-12

5

Altebo Speelhuis 8064256

CC

4,9 x 5,6 m2 22

m2 28

m2 18

m2 21

1,4

<0.6

1.3

1.3

3-12

3-12

5-12

3-12

5

4,5

4,5

5,5

Tillbo

Sileth

Gardo

Kion

Speelhuis

Speelhuis

Duikelrek

Duikelrek

8038414 CC 5,0 x 5,4

8045605 CC 3,0 x 5,8

8038429 CC 7,0 x 3,0

8064254

CC

4,9 x 5,6

m2 16

m2 22

<0.6

<0.6

5-12

3-12

4

1

Equilibra

Ale

Verende evenwichtsbalk

Klimsculptuur

8045602 CC 3,2 x 5,8

F 8038419 3,5 x 6,1


70 HAGS Nature Play m2 23

m2 62

1.5

1.5

3-12

5-12

5,5

12

Madri

Geliega

Wipwap

Combinatieschommel met twee gewone zitjes en een mandschommel

8042517 CC 3,3 x 7,0

8053479 CC 7,8 x 8,0

m2 12

m2 37

1

1.5

1-3

3-12

3

8

Glion

Ega

Peuterschommel

Schommel met 2 zitjes

8038420 CC 6,6 x 1,8

8038416 CC 4,6 x 8,0 m2 80

2

5-12

38

Morunia Kabelbaan 8045582 CC 4,0 x 20,0 m2 34

m2 28

m2 54

1.5

<0.6

2

5-12

5-12

5-12

8

3

13

Gelia

Vesty

Iltasia

Mandschommel

Kabelbaanplatform

Multi-speeltoestel

8038421 CC 3,9 x 8,0

8045581 CC 4,4 x 6,5

8045593 CC 6,7 x 8,0

m2 48

m2 76

2.3

2.3

5-12

5-12

20

20

Elor

Frego

Multi-speeltoestel

Multi-speeltoestel

CC 8038411 6,7 x 9,3

8038417 CC 8,0 x 9,5


HAGS HAGS Robinia 71

m2 90

m2 21

2.4

<0.6

3-12

3-12

162

32

Alveth

Imperia

Multi-speelboot

Huisje op een Heuvel

8038424 CC 7,2 x 15,8

8045591 CC 4,3 x 4,8

m2 117

m2 86

2.3

2.3

5-12

5-12

52

70

Tonalia

Selor

Multi-speeltoestel

Multi-speeltoestel

8045588 CC 10,1 x 11,0

8038415 CC 9,6 x 13,6 m2 17

<0.6

m2 17

3-12

1-12

1

3,5

Awa

Holly

Waterbaan

Schoolbord met waterbaan

8038427 CC 3,3 x 5,0

8045617 CC 3,2 x 5,3

m2 30

<0.6

3-12

1-12

7

1-12

0,1

2

Ania

Edgy

Irben

Waterbaan met bakken en goten

Zandbak

Zandbak

8038426 CC 3,5 x 8,5

8045577 2,0 x 0,2 x 0,2

8038423

per metre


72

NIEUW IN 2018!

Klimpiramide

Altebo speelhuis


73

Nature Play met een beetje kleur…

Geliega schommel

Tonalia speeltoestel

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


74 HAGS Nature Play Robinia Speeltoestellen

Kleur Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 8

m2 13

<0.6

<0.6

3-12

3-12

0,2

2

Mil

Palister

Evenwichtsstam

Evenwichts stammenpad

8066237 CC 3,2 x 3,2

8066287 CC 7 in set 3,2 x 4,0 m2 15

<0.6

3-12

m2 34

m2 19

<0.6

<0.6

3-12

5-12

1

2,5

5

Tilia

Mesus

Houten evenwichtsbalk

Schuine stelten

Touwloop

8066274 CC 3,3 x 4,7

8066282 CC per pair 3,3 x 3,5

8066330 CC 3,3 x 5,8

Engor

m2 17

m2 22

m2 28

0.9

1

2.2

3-12

3-12

3-12

4

6

4

Omalia

Odacia

Kruiptunnel

Schuin klimnet

Klimnet

8066291 CC 3,7 x 5,0

8066313 CC 4,8 x 4,8

8066355 CC 4,2 x 6,7

Broor

m2 29

m2 27

2.2

2

5-12

5-12

5

6

Ducir

Repidus

Hangringen

Doolhof

8066384 CC 4,2 x 6,8

8066452 CC 4,0 x 6,8 m2 25

m2 24

m2 28

<0.6

1

1.7

3-12

3-12

3-12

7

7

8

Impedio

Bolve

Balancia

Kruipnet

Houten wiebelbrug

Touwbrug

8066325 CC 4,7 x 5,4

8066293 CC 6,0 x 4,2

8066357 CC 4,3 x 6,5


HAGS Nature Play 75

m2 35

m2 5

0.8

0.8

3-12

3-12

4,5

5,5

Riara

Irion

Klimpiramide

Buitenklas

CC 8066311 6,7 x 6,7

8066319 CC 6,6 x 5,9 m2 24

<0.6

1-12

5

Asterix Speelhuis 8066268 CC 4,7 x 5,1 m2 28

<0.6

5-12

5

Altebo Speelhuis 8066009 CC

4,9 x 5,6 m2 22

m2 28

m2 18

m2 21

1,4

<0.6

1.3

1.3

3-12

3-12

5-12

3-12

5

4,5

4,5

5,5

Tillbo

Sileth

Gardo

Kion

Speelhuis

Speelhuis

Duikelrek

Duikelrek

8066008 CC

8066304 CC 5,0 x 5,4

8066386 CC 3,0 x 5,8

8066335 CC 7,0 x 3,0

4,9 x 5,6

m2 16

m2 22

<0.6

<0.6

5-12

3-12

4

1

Equilibra

Ale

Verende evenwichtsbalk

Klimsculptuur

8066317 CC 3,2 x 5,8

8066332 F 3,5 x 6,1


76 HAGS Nature Play m2 23

m2 62

1.5

1.5

3-12

5-12

5,5

12

Madri

Geliega

Wipwap

Nestschommel + 2 zitjes

8066306 CC 3,3 x 7,0

8066450 7,8 x 8,0

m2 12

m2 37

1

1.5

1-3

3-12

3

8

Glion

Ega

Peuterschommel

Schommelframe met 2 zitjes

8066408 CC 6,6 x 1,8

8066284 CC 4,6 x 8,0 m2 80

2

5-12

38

Morunia Kabelbaan 8066401 CC 4,0 x 20,0 m2 34

m2 54

1.5

2

5-12

5-12

8

13

Gelia

Iltasia

Nestschommel

Multi-speeltoestel

8066271 CC 3,9 x 8,0

8066403 CC 6,7 x 8,0

m2 76

m2 48

2.3

2.3

5-12

5-12

20

20

Frego

Elor

Multi-speeltoestel

Multi-speeltoestel

8066390 CC 8,0 x 9,5

8066388 CC 6,7 x 9,3


HAGS HAGS Robinia 77

m2 90

m2 21

2.4

<0.6

3-12

3-12

162

32

Alveth

Imperia

Multi-speelboot

Speelhuis op een Heuvel

8066367 CC 7,2 x 15,8

8066381 CC 4,3 x 4,8

m2 117

m2 86

2.3

2.3

5-12

5-12

52

70

Tonalia

Selor

Multi-speeltoestel

Multi-speeltoestel

8066369 CC 10,1 x 11,0

8066360 CC 9,6 x 13,6 m2 17

<0.6

m2 17

3-12

1-12

1

3,5

Awa

Holly

Waterbaan

Schoolbord met waterbaan

8066399 CC 3,3 x 5,0

8066308 CC 3,2 x 5,3

m2 30

<0.6

3-12

1-12

7

1-12

0,1

2

Ania

Edgy

Irben

Waterbaan met bakken en goten

Zandbak

Zandbak

8066276 CC 3,5 x 8,5

8066255 1,0 x 0,2 x 0,2

8066257

per meter


78

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


79

Traditioneel en dynamisch 1 jaar en ouder Wij hebben alle speeltuin-favorieten in ons assortiment voor een geweldige speelfaciliteit. Onze traditionele en dynamische speeltoestellen maken uw speeltuin compleet en kunnen gecombineerd worden met ons totale speelassortiment. Onze serie bestaat uit spring- en veertoestellen, wiptoestellen, schommels, glijbanen, draaitoestellen, zand- en water-speelproducten, kabelbanen, klimtoestellen en veel andere extra’s.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


80 HAGS Rockers and Springers

m2 5,5

Wip-Wap Toestellen 1 jaar en ouder

0.6

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

-4

1,2

Mollie 8044970 8044974 8044971 8044973 2,3 x 2,7

S 1 persoons CC 1 persoons OM 1 persoons BM 1 persoons

m2 5,5

m2 5,5

m2 5,5

0.6

0.6

0.6

-4

-4

-4

1,2

Vespy 8044988 8044991 8044989 8044990 2,3 x 2,7

S 1 persoons CC 1 persoons OM 1 persoons BM 1 persoons

1,2

1,2

Maggy

Vespy 8044992 8044996 8044993 8044995 2,3 x 2,7

8044982 8044985 8044983 8044984 2,3 x 2,7

S 1 persoons CC 1 persoons OM 1 persoons BM 1 persoons

Veer elementen 1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

S 1 persoons CC 1 persoons OM 1 persoons BM 1 persoons

m2 8

m2 7

m2 7

0.6

0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1,2

Anky

Bob

Bob

8044766 S 1 persoons 8049898 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044692 S 1 persoons 8049886 S 2 persoons 2,4 x 2,8 - 1 Persoons 2,8 x 2,8 - 2 Persoons

8044696 S 1 persoons 8049888 S 2 persoons 2,4 x 2,8 - 1 Persoons 2,8 x 2,8 - 2 Persoons


HAGS Spring- en veertoestellen 81 m2 8

m2 8

0.6

0.6

3-5

3-5

1,2

1,2

Prinsy

Prinsy

8044703 S 1 persoons 8049889 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044720 S 1 persoons 8049890 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

m2 8

m2 8

m2 8

0.6

0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1,2

Clay

Firy

Ely

S 1 persoons 8044771 8049899 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

S 1 persoons 8044751 8049895 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044677 S 1 persoons 8049882 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

m2 8

m2 8

0.6

0.6

3-5

3-5

1,2

1,2

Grolly

Grolly

8044730 S 1 persoons 8049893 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

S 1 persoons 8044744 8049894 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

m2 8

m2 8

m2 8

0.6

0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1,2

Siry

Ovis

Jetsky

S 1 persoons 8044762 8049896 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044654 S 1 persoons 8049854 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

S 1 persoons 8045018 S 2 persoons 8049901 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

m2 8

m2 8

m2 8

m2 8

0.6

0.6

0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

3-5

2

1,2

1,2

1,2

Ovis

Rally

Phyton

Piggy

8044660 S 1 persoons 8049856 S 2 persoons 3,0 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044726 S 1 persoons S 2 persoons 8049891 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044682 S 1 persoons 8049883 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044672 S 1 persoons S 2 persoons 8049874 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons


82 HAGS Spring- en veertoestellen

m2 8

m2 8

0.6

0.6

3-5

3-5

1,2

1,2

Oscar

Yabber

S 1 persoons 8057418 S 2 persoons 8057423 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

S 1 persoons 8057428 S 2 persoons 8057433 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

m2 8

m2 7

m2 7,5

m2 7,5

0.6

0.6

0.6

0.6

3-5

3-5

3-5

3-5

1,2

1,2

1

1

Dario

Simmy

Sam

Biky

S 1 persoons 8045013 8049900 S 2 persoons 2,6 x 3,0 - 1 Persoons 3,0 x 3,0 - 2 Persoons

8044688 S 1 persoons 8049884 S 2 persoons 2,4 x 2,8 - 1 Persoons 2,8 x 2,8 - 2 Persoons

S 1 persoons 8046146 2,4 x 3,2

S 1 persoons 8046144 2,4 x 3,2

m2 7,5

m2 7

0.6

0.6

3-5

-4

1

1

Lucky

Laddy

S 1 persoons 8046143 2,4 x 3,2

S 2 persoons 8050110 2,5 x 3,0

m2 7,5

m2 7

m2 8,5

0.6

0.6

0.6

3-5

-4

-4

1

1

1

Leya

Laddy

Turtle

S 1 persoons 8046142 2,4 x 3,2

8049864 S 2 persoons 2,5 x 3,0

8049865 S 4 persoons 3,0 x 3,0


HAGS Spring- en veertoestellen 83 m2 8,5

m2 6,5

m2 7,5

m2 9

0.6

0.6

0.6

0.8

-4

3-5

3-5

3-5

1

1

1

0,5

Turtle

Klimp

Klump

Rocking Toy Milton

8050108 S 4 persoons 3,0 x 3,0

8049867 S Groen 1 persoons 8049866 S Grijs 1 persoons 2,4 x 3,0

8049868 S 1 persoons 2,4 x 3,2

8000947 S 1 persoons 8000948 OM 1 persoons 2,4 x 3,6

m2 9

m2 9

m2 9

m2 9

0.8

0.8

0.8

0.8

3-5

3-5

3-5

3-5

0,5

0,5

0,5

0,5

Rocking Toy Bruno

Rocking Toy Cat

Rocking Toy Jumbo

Rocking Toy Rocky

8049584 S 1 persoons 8049595 OM 1 persoons 2,4 x 3,6

8000955 S 1 persoons 8000956 OM 1 persoons 2,4 x 3,6

8049599 S 1 persoons 8049600 OM 1 persoons 2,4 x 3,6

8000951 S 2 persoons 8000952 OM 2 persoons 2,4 x 3,6

m2 20

m2 8

m2 21

m2 9

0.9

0.7

0.7

0.8

3-5

3-5

3-5

3-5

4

6

6

6

4 Persoons Teeter with Bubble Top

All Terrain Vehicle

Buzzy Bumble Bee

Lucky Lady Bug

8048616 CC 4 persoons 4,8 x 4,8

8048610 CC 1 persoons 2,6 x 3,2

8048613 CC 1 persoons 5,4 x 5,0

8048617 CC 1 persoons 3,1 x 3,5

m2 12

m2 24

m2 24

0.6

0.9

0.9

5-12

5-12

5-12

4

2,5

2,5

Surfer

Mayflower

8048608 CC 3,6 x 3,8

8000870 S 6 persoons 8000873 OM 6 persoons 4,5 x 6,0

Bonnie S 6 persoons 8057394 8057417 OM 6 persoons 4,5 x 6,0 m2 25

m2 13

m2 13

0.9

1

1

5-12

3-12

3-12

2

Willy 8000869 S 6 persoons 8019928 OM 6 persoons 4,6 x 5,6

0,5

0,5

Flipper

Flipper

S 8049517 8049518 CC 8049519 OM 4,0 x 4,2

S 8049523 8049524 CC 8049525 OM 4,0 x 4,2


84 HAGS Tradtional and Dynamic Play

Draai en Wip-Wap Toestellen

1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 17

m2 73

1.1

1.8

5-12

5-12

6

Dragonfly 8062093 8062135 8062091 8062133 5,2 x 3,7

3,5

Mobilus CC CC BM BM

Geel Groen Geel Groen

8057036 CC 9,6 x 9,6

m2 20

1

5-12

2

Multipondo S 8055881 4,2 x 5,1

m2 12

m2 23

1.1

0.9

5-12

3-12

1

5

Vippy

Swingo

8049488 S Rood 8050438 S Groen 8049489 OM Rood 8049583 OM Groen 2,5 x 5,2

8057040 8058120 8062273 8057041 8058121 8062277 5,4 x 5,4

CC Groen CC Rood CC Geel OM Groen OM Rood OM Geel


HAGS Wiptoestellen 85

m2 17

m2 21

0.8

0.8

5-12

3-12

5

Hover 8019769 8062095 8019772 8062169 5,3 x 3,5

5

Baronessa CC Titanium Grijs CC Geel OM Titanium Grijs OM Geel

S 8 persoons 8056193 8056655 CC 8 persoons 8056196 OM 8 persoons 3,5 x 6,0

m2 21

m2 21

m2 10

0.8

0.8

0.8

3-12

3-12

3-5

5

5

1,5

Cary

Farmy

Blinky

8045082 S 8 persoons 8045084 CC 8 persoons 8045083 OM 8 persoons 3,5 x 6,0

8045079 S 8 persoons 8045081 CC 8 persoons 8045080 OM 8 persoons 3,5 x 6,0

S 8051404 8054259 CC 8054267 OM 8054253 BM 2,8 x 3,7

4 persoons 4 persoons 4 persoons 4 persoons

m2 10

0.8

3-5

1,5

Hilly S 8051223 8054258 CC 8054266 OM 8054251 BM 2,8 x 3,7

4 persoons 4 persoons 4 persoons 4 persoons

m2 10

0.8

0.8

3-5

3-5

1,5

1,5

Sally

Indy S 8051408 8054260 CC 8054269 OM 8054254 BM 2,8 x 3,7

m2 10

4 persoons 4 persoons 4 persoons 4 persoons

S 8051406 8054261 CC 8054270 OM 8054256 BM 2,8 x 3,7

4 persoons 4 persoons 4 persoons 4 persoons


86 HAGS Tradtional and Dynamic Play

NIEUW

m2 19

Schommels 1 jaar en ouder

m2 14

NIEUW

1.5

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

3-12

1.5

3-12

2,5

3

Omega Extension Module

Omega Extension Module

S for Bravo 8057885 8057897 CC for Bravo 8057894 OM for Bravo 2,4 x 7,8 Bravo persoons not included

S 1 persoons beam 8057887 8057900 CC 1 persoons beam 8057896 OM 1 persoons beam 1,8 x 7,8

m2 25

m2 19

1.5

1.5

3-12

3-12

3

2,5

Omega Base Module

Omega Base Module

S 2 persoons beam 8057787 8057788 OM 2 persoons beam 8057789 CC 2 persoons beam 3,2 x 7,8

S for Bravo Swing Persoons 8057763 8057786 CC for Bravo Swing Persoons 8057785 OM for Bravo Swing Persoons 2,4 x 7,8 Bravo persoons not included

m2 25

1.5

3-12

1.4

3

1.4

1-12

Omega Extension Module

Goro

8057886 S 2 persoons beam 8057899 CC 2 persoons beam 8057895 OM 2 persoons beam 3,2 x 7,8

8051035 8051036 8051037 8051038 8051039 8051040

1-12

Turo S 1 persoons S 2 persoons S 3 persoons S 4 persoons S 5 persoons S 6 persoons

1.4

8051054 8051055 8051056 8051057 8051058 8051059 8051086 8051087

Schors Bruin/Rood 1 S persoons Schors Bruin/Rood 2 S persoons Schors Bruin/Rood 3 S persoons Schors Bruin/Rood 4 S persoons Schors Bruin/Rood 5 S persoons Schors Bruin/Rood 6 S persoons Schors Bruin/Groen 1 S persoons Schors Bruin/Groen 2 S persoons

1-12

Mira 8048230 8048231 8048232 8048233 8048234 8048235 8057243 8057260 8057267 8057270 8057277 8057282

S Grijs 1 persoons S Grijs 2 persoons S Grijs 3 persoons S Grijs 4 persoons S Grijs 5 persoons S Grijs 6 persoons S Rood 1 persoons S Rood 2 persoons S Rood 3 persoons S Rood 4 persoons S Rood 5 persoons S Rood 6 persoons


HAGS Schommels 87

Verankering

Swing set, wood Sunken foundation

Swing set, wood Cast in place

Swing set, steel Sunken foundation

Swing set, steel Cast in place

Swing set, wood Sunken foundation

Swing set, wood Cast in place

Swing set, steel Sunken foundation

Swing set, steel Cast in place

Vrije Valruimte

1 persoons

2 persoonss

3 persoonss

4 persoonss

5 persoonss

6 persoonss


88 HAGS Schommels m2 142

m2 20

m2 38

m2 49

1.4

1.4

1.4

1.4

5-12

5-12

5-12

5-12

18

Hexagon S 8058851 S 8051079 S 8051113 CC 8051114 13,1 x 13,9

Schors Bruin/Rood Schors Bruin/Galv Schors Bruin/Groen Schors Bruin/Groen

3

Stratus uitbreiding Module

S Grijs 8000751 8059420 S Rood 2,6 x 7,7

8000760 S Grijs S Rood 8059432 7,7 x 4,9

8000766 S Grijs S Rood 8059437 6,3 x 7,7

m2 12

m2 14

m2 31

1.2

1

1.1

1

1-3

3-12

3-12

3-12

4

S Groen S Rood

1,8 x 6,5

4

Lillie - Dolly x 2

8049502 S Groen 8049766 S Rood 1,8 x 6,5

8049508 S Groen 8049780 S Rood 2,2 x 6,2

8054607 8056658

1

1

3-12

1-3

4,5

4,5

S Rood S Groen

8056702 8056679

Zwart Plastic coated kettingen Zwart Stainless steel kettingen Zwart Galvanized kettingen Groen Plastic coated kettingen Groen Stainless steel kettingen Groen Galvanized kettingen

1-3

0,8

4,7 x 6,5

5-12

8057732 8057862 8057864 8057801 8057863 8057866

3,8 x 6,5

5-12

S Groen S Rood

Bravo

Lillie - Kiddy x 2

4,3 x 6,5

4,5

Lillie - Dolly

m2 25

S Groen S Rood

4,5

Lillie- Katja

m2 28

Lillie - Dolly & Katja 8056747 8056748

2

Stratus uitbreiding Module

m2 12

Lillie - Kiddy 8049511 8049783

2

Stratus

1-3

0,2

3-12

0,2

0,2

Veiligheidsriem

Kiddy

Rinda

Katja

8049731 6mm Plast. Coated Kettingen 8049966 6mm Stainless Kettingen

8049719 6mm Plast. Coated Kettingen 8049960 6mm Kettingen galvanized

8049717 6mm Plast. Coated Kettingen 8049958 6mm Stainless Kettingen 8049718 6mm Kettingen

8049715 8049716 8049957

6mm Kettingen 6mm Plast. Coated Kettingen 6mm Stainless Kettingen

1.5

5-12

1+

0,5

3-12

1

3-12

0,2

0,2

Safety Belt For Veiligheidsriem

Tango for 2

Bimp

Bump

8000988

8053217 8053218 8053219

8049723 6mm Plast. Coated Kettingen 8049725 6 mm Kettingen 8049962 6mm Stainless Kettingen

8049727 6mm Plast. Coated Kettingen 8049729 6mm Kettingen 8049963 6mm Stainless Kettingen

6mm Stainless Kettingen 6mm Galv. Kettingen 6mm Plast. Coated Kettingen


HAGS Schommels 89 m2 37

2.05

5-12

4,5

Swing Joint Short, M16x110mm

Cyclone

8018624 8018625 8018781

8002230 S 7,5 x 8,4

For wood beam 16x110 For wood beam 16x180 Aluminium 1 Place

m2 16

m2 20

m2 111

1.5

1

1.5

7-12

7-12

5-12

27

32

3

Freestyler

Freeride

Titan

8030566 CC 2,2 x 7,2

8062079 CC 5,1 x 6,2

8062137 CC Exclusief zittingen 11,9 x 11,9 m2 103,5

1.5

5-12

28

5-12

5-12

0,8

0,5

Veiligheidsriem zitje

Titan Pendulum Seat

8022839

8022836

incl. kettingen

Duel 8062083 CC Geel excl. zittingen 8062127 CC Groen excl. zittingen 11,5 x 11,5

5-12

5-12

0,5

0,5

Titan Rope Seat

Titan T-bar Hanger

8022837

8022838

m2 45

m2 71,5

m2 19

1.5

1

0.6

5-12

1-3

5-12

48

7

3

Viper

Mini Titan

Scorpion

8062080 CC Geel 8062108 CC Groen 11,3 x 3,0

8062106 CC Groen 8062210 CC Geel 9,6 x 9,6

CC 8062131 8062089 CC 8062129 BM 8062087 BM 4,8 x 4,8

Groen Geel Groen Geel


90 HAGS Solo

m2 14

Glijbanen 1 jaar en ouder

<0.6

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

1-3

1,5

Eldrax S 8056191 8056192 OM 3,5 x 4,8

m2 14

m2 17

m2 14

<0.6

1

<0.6

1-3

3-5

1-3

1,5

1,5

2,5

Rex

Larven

Portland

S 8035632 8035641 OM 3,5 x 4,6

S 8001172 8001177 OM 3,5 x 5,8

S 8057515 8057516 OM 3,5 x 4,7

m2 21

m2 21

m2 18

m2 23

1

1.5

1

1

3-5

3-12

3-12

3-12

5

3

3

6

Larven House

Big Larven

Jolly Talud glijbaan

Swift Talud glijbaan

S 8001174 8001179 OM 4,5 x 5,8

S 8001176 3,5 x 7,2

S H = 1,2m 8001166 S H = 1,5m 8001167 3,5 x 5,6 - 1.2m 3,5 x 6,2 - 1.5m

8066863 8066801

S H = 1,2m S H = 1,5m

4,1 x 6,6 - 1.2m 4,0 x 7,1 - 1.5m


HAGS Talud Glijbanen 91 m2 21

m2 23

m2 25

m2 26

1

1

1

1

1-12

2-12

3-12

3-12

4

4

5

Galax 0,45 x 1,2m

Galax 0,45 x 1,5m

Galax 0,45 x 1,8m

S 8066791 4,1 x 6,4

8066793 S 4,1 x 6,7

8066795 4,1 x 7,2

5

Galax 0,45 x 2,2m

S

8066799

S

4,1 x 8,0

m2 31

m2 34

m2 33

m2 39

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

17

19

18

19

Rider 4,5 x 1,5 m

Rider 4,9 x 1,8m

Rider 5,1 x 1,8m

Rider 6,7 x 2.2m

8066575 S Straight 4,2 x 8,7

8066624 S Curved 9,0 x 6,6

8066628 S Straight 4,2 x 9,1

8066685 S Straight 4,2 x 10,7

m2 42

m2 47

m2 47

m2 52

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

22

26

29

30

Rider 7,7 x 2,75m

Rider 8,8 x 3,5m

Rider 9 x 3.5m

Rider 11 x 4,7m

8066782 S Straight 4,2 x 11,4

8066783 S Curved 8,5 x 11,0

8066785 S Straight 4,2 x 12,6

8066573 4 x 14

S Straight

0,5

Trap 8002956 8002957

0,8

Trap CC L = 2,1m CC L = 3 m

8002958 8002959

m2 52

1

5-12

33

Rider 11 x 4,85m S Curved 8066574 10,8 x 10,5

1

Trap 8002960 CC 2 Handrails, L = 2,1m 8002961 CC 2 Handrails, L = 3 m

CC 1 Handrail, L = 2,1m CC 1 Handrail, L = 3 m


92 HAGS Solo

Draai toestellen 1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 6

m2 15

0.7

<0.6

5-12

3-12

1,2

2

Bronco

Spinner

8049872 S 8050117 OM 2,7 x 2,7

8048609 CC 4,7 x 4,7

m2 27

m2 10

m2 16

m2 11

1.2

<0.6

1

<0.6

3-12

3-12

3-12

3-12

4

1,5

1,5

5

NU Edge Raft Rider

Whizzer

Momentum

Pirouette

8048618 CC 5,3 x 5,0

S Rood 8055471 S Groen 8055472 CC 8055474 Rood 8055475 CC Groen 8055476 OM Rood 8055477 OM Groen 3,6 x 3,6

8062153 CC Groen 8062155 CC Geel 5,2 x 5,2

8056731 8049756 8049761 8049763 3,4 x 3,4

S Rood S Groen CC Groen OM Groen

m2 22

m2 22

m2 33

m2 24

1

0.8

1

<0.6

5-12

3-12

3-5

3-12

5

6

0,5

3,5

Tornado

Rota Roka

Fiets carrousel

Merry

8062582 CC Geel 8062584 CC Groen 5,2 x 5,2

8030565 CC 5,3 x 5,3

S 8057315 8057322 OM 6,4 x 6,4

8055894 CC with brake 8055904 CC without brake 5,5 x 5,5


HAGS Roundabouts & Spinners 93 m2 28

m2 27

m2 22

m2 25

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

10

2

2

Spinmee

Orbit

Roty

8062101 CC Geel CC Groen 8062112 6,0 x 6,0

8050350 CC 8050351 OM 5,9 x 5,9

8055868 8055872 8049495 8049496 5,3 x 5,3

5

Veiligheidsriem Revolution S Rood OM Rood

8019525 CC 5,6 x 5,6

S Groen OM Groen

Zand- en waterspelen 2 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

1-5

1-5

1

Flower S

8002994 8002996 8002998 8003000

S S S

Standard 1 Petal 2 Petal 3 Petal

1-5

0,2

3

Sandmate

Danny

8003005 S Play table 1,1 x 0,6 x 0,4

S Standing sandpit 8013590 1,4 x 1,4 x 0,7

0,7 x 0,7 x 0,6

1-5

1-5

1-12

1,5

2

1

Sandy

Crano + Sandy 3

S H=0,37m 8013784 S H=0,48m 8013785 S H=0,73m 8013786 0,9 x 0,9 x 0,4

8013090 8013091 8013092

S S S

Picknick speel tafel 8002653 F 1,4 x 1,4 x 0,7

1 Gutter 2 Gutters 3 Gutters

1,0 x 0,9 x 1,1

1-5

1-5

1

0,8

20

Zand speel tafel

Sunscreen

8003002 OM Sand play table 1,3 x 1,1 x 0,8

8027239 8033072

CC Met tafel CC Zonder tafel

Crano

Box For Chessmen

S Zand spelen 8013591 0,4 x 0,1 x 1,1

8002661 1,1 x 0,8 x 0,8

3,7 x 3,7 x 3,5

1-12

1-12

0,3

Toria zandbak 8002966 8002976 8002968 8002978

S S S S

2,0x0,25m section 2,0x0,39m section 3,0x0,25m section 3,0x0,39m section

2,0 x 0,2 x 0,2

1-12

0,2

Maia zandbak 8002985 8002981 8002982 8002986

CC 1,0x0,32m section CC 1,0x0,18m section CC 2,0x0,18m section CC 2,0x0,32m section

1,0 x 0,2 x 0,3

1-12

0,5

Nario zandbak 8002972 8002974

CC 3m section CC 1m section

3,0 x 0,2 x 0,1

0,3

Leon zandbak 8002970

S

3,0 x 0,1 x 0,2

3,0x0,2m section


94 HAGS Solo

Kabelbanen 5 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 111

1.8

5-12

14

Mantis 8064708 S S 8064711 8064713 CC 8064714 CC 8064715 CC 8064717 CC 4,0 x 30,9

20m 30m 20m 30m 20m, excl. platform 30m, excl. platform

Reparatie Kit voor Dino 8018678

m2 89

1.8

5-12

11

8002501 CC 8002503 CC 8002507 CC 8002509 CC 4,1 x 23,0

Reparatie Kit voor Playland/Smilo 8018677

Dino 1 - Way met platform 2 - Way met platform 1 - Way excl. platform 2 - Way excl. platform


HAGS Parcours-eenheden 95

Parcours 3 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 10

m2 10

m2 10

<0.6

<0.6

<0.6

3-12

3-12

3-12

0,5

0,5

0,5

Hopper

Hopper

Hopper

S H=0,25m 8012853 8012856 CC H=0,25m 8012857 OM H=0,25m 3,6 x 3,6

S H=0,40m 8012859 CC H=0,40m 8012861 8012862 OM H=0,40m 3,6 x 3,6

S H=0,55m 8012863 8012864 CC H=0,55m 8012865 OM H=0,55m 3,6 x 3,6

m2 14

m2 14

m2 14

m2 14

<0.6

0.8

0.8

0.8

3-12

3-12

3-12

3-12

6

8

6

6

Adventure Trail Bridge

Adventure Trail Climbing Bridge

Adventure Trail Tunnel

Adventure Trail Rope Bridge

8055426 CC 3,7 x 4,3

8055430 CC 3,7 x 4,3

8055431 CC 3,7 x 4,3

8055433 CC 3,7 x 4,3

m2 14

m2 82

m2 16

0.8

0.8

<0.6

3-12

3-12

3-12

31

0,5

6

Adventure Trail Step Bridge

Adventure Trail

Balance

8055437 CC 3,7 x 4,3

8055439 CC 7,2 x 16,3

8056662 S 2,0m 8056687 S 3,0m 3,1 x 5,0

m2 27

m2 16

m2 25

m2 21

<0.6

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

3-12

5-12

5-12

3

2,5

5,5

7,5

Sea Swell

Balance Wiggler

Balance Course Ability

Balance Course Connect

8056676 S 8056677 CC 8056682 OM 3,2 x 8,4

8056697 S 8056704 CC 8056706 OM 3,6 x 5,3

8056730 S 8056733 CC 8056736 OM 3,6 x 7,3

8056740 S 8056742 CC 8056743 OM 5,2 x 5,4

m2 30

m2 39

<0.6

<0.6

2.1

<0.6

5-12

5-12

5-12

3-12

5,5

m2 64

10

20

Balance Course Function

Balance Course Gravity

DNA Climber

S 8056746 8056755 CC 8056757 OM 5,9 x 5,9

S 8056759 8056760 CC 8056761 OM 5,8 x 8,2

8048619 CC Groen 8060919 CC Geel 4,9 x 9,9

12

Exigo 39995:-

8019873 CC 8019872 BM 8,9 x 9,1


96 HAGS Peuter Speeltoestellen en overige kleine speelfuncties m2 17

Speeltuin accessoires

<0.6

1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

1-5

1

Zapp 8049449 S 8049450 OM 4,0 x 4,6

m2 27

m2 17

m2 18

2.1

<0.6

<0.6

5-12

1-5

2-5

4

6

1

Grimmie

Circus

La Casita - Speelhuisje

8049459 S 8049460 OM 4,0 x 4,6

8049443 S 8049448 OM 4,0 x 4,6

S 8066515 8066549 OM 4,3 x 4,55

m2 20

m2 19

1

1.1

3-12

3-12

0,5

0,5

Harry

Calvin

8005331 CC 8005337 OM 4,4 x 4,9

8005323 CC 8005330 OM 4,3 x 5,1

m2 65

m2 17

m2 15

1.8

0.8

<0.6

3-12

3-12

3-12

1

0,5

0,5

Drax

Dan

Allan

8005338 CC 4,8 x 14,2

8005349 CC 8005354 OM 4,0 x 4,8

8005355 CC 8020361 OM 3,6 x 4,5

m2 21

3

0.8

5-12

3-12

2

3-12

1,5

Totem Climbing Post

Vagabond

8002545 S 8002553 OM 5,2 x 5,2

8009165 8009167

S Nature-Brown Post OM Nature-Brown Post

3-12

1,5

Talk Tube Speak 8010619

S

1

Labyrinth 8009088 S 0,5 x 0,4 x 1,0


HAGS Speeltuin accesoires 97 m2 27

m2 20

m2 28,6

m2 26

2.1

1.5

1.2

0.75

5-12

3-12

1-5

3-12

4

3

4

2

Ohoy

Somersault Volta

Play Tree

Gare Du Nord

8002554 CC 5,4 x 6,1

8051083 CC 3,6 x 5,9

8005367 OM 5,8 x 6,5

8009168 S 4,3 x 6,7

Spel Panelen m2 14

Bezoek www.hags.com voor meer informatie of neem contact op via info@vrienDD.nl

1-5

2-12

2,5

2-12

1

1

ECO Station

3 in a Row

Glockenspiel

8033069 S 8033070 OM 3,9 x 4,5

F 8061971 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061968 0,6 x 0,2 x 0,7

2-12

2-12

1

1

2-12

1

Winkel

Bells Musical

Krijtbord

F 8061972 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061961 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061966 1,2 x 0,2 x 0,6

2-12

2-12

1

2-12

1

2-12

1

1

Whiteboard

Abacus

Shaker

Boter Kaas en Eieren

F 8061967 1,2 x 0,2 x 0,6

F 8061965 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061964 0,6 x 02 x 0,7

F 8061963 0,6 x 0,2 x 0,7

2-12

2-12

1

1

1

Reken bord

Tongue Drum

Puppy Maze

Post Packs

F 8061969 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061970 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061962 0,6 x 0,2 x 0,7

8061941 8061942 8064275 8064374

1 stalen paal 1 Houten paal 3 steel posts 3 timber posts Above items include all fixings


98

Trampolines Leeftijd 5 tot 12 Bij HAGS zijn we er blij om te kunnen zeggen dat we een samenwerking hebben met 1 Move. De trampolines zijn ontwikkeld en ontworpen voor gebruik in de buitenruimte en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 15

m2 19

1

5-12

1

Small 8066466 Spring ruimte: 1,0 x 1,0 4,1 x 4,1

5-12

Big 8066467 Spring ruimte: 1,5 x 1,5 4,6 x 4,6

m2 27

m2 12

1

1

5-12

5-12

Long

Crater

8066468 Spring ruimte: 1,0 x 4,0

8066469 Spring ruimte: Ă&#x2DC; 0,8 Ă&#x2DC;3,8

7,0 x 4,1

Ondergrond HAGS heeft valdempende tegels in verschillende afmetingen en kleuren en grastegels in de standaard productlijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

Rubbere tegels - Rood

Rubbere tegels - Groen

Rubbere tegels - Grijs

8048504 8048507 8048510 8048513

8048505 8048508 8048511 8048514

8048506 8048509 8048512 8048515

Doorgroeimatten

Rubbere tegels - Rood

Rubbere tegels - Groen

Rubbere tegels - Grijs

8000062 Zwart 1,5m2 Valhoogte< 1.5

8050124 8050085 8050118 8050131

8050126 8050106 8050120 8050136

8050129 8050105 8050122 8050138

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0


99

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


88 HAGS Schommels m2 142

m2 20

m2 38

m2 49

1.4

1.4

1.4

1.4

5-12

5-12

5-12

5-12

18

Hexagon S 8058851 S 8051079 S 8051113 CC 8051114 13,1 x 13,9

Schors Bruin/Rood Schors Bruin/Galv Schors Bruin/Groen Schors Bruin/Groen

3

Stratus uitbreiding Module

S Grijs 8000751 8059420 S Rood 2,6 x 7,7

8000760 S Grijs S Rood 8059432 7,7 x 4,9

8000766 S Grijs S Rood 8059437 6,3 x 7,7

m2 12

m2 14

m2 31

1.2

1

1.1

1

1-3

3-12

3-12

3-12

4

S Groen S Rood

1,8 x 6,5

4

Lillie - Dolly x 2

8049502 S Groen 8049766 S Rood 1,8 x 6,5

8049508 S Groen 8049780 S Rood 2,2 x 6,2

8054607 8056658

1

1

3-12

1-3

4,5

4,5

S Rood S Groen

8056702 8056679

Zwart Plastic coated kettingen Zwart Stainless steel kettingen Zwart Galvanized kettingen Groen Plastic coated kettingen Groen Stainless steel kettingen Groen Galvanized kettingen

1-3

0,8

4,7 x 6,5

5-12

8057732 8057862 8057864 8057801 8057863 8057866

3,8 x 6,5

5-12

S Groen S Rood

Bravo

Lillie - Kiddy x 2

4,3 x 6,5

4,5

Lillie - Dolly

m2 25

S Groen S Rood

4,5

Lillie- Katja

m2 28

Lillie - Dolly & Katja 8056747 8056748

2

Stratus uitbreiding Module

m2 12

Lillie - Kiddy 8049511 8049783

2

Stratus

1-3

0,2

3-12

0,2

0,2

Veiligheidsriem

Kiddy

Rinda

Katja

8049731 6mm Plast. Coated Kettingen 8049966 6mm Stainless Kettingen

8049719 6mm Plast. Coated Kettingen 8049960 6mm Kettingen galvanized

8049717 6mm Plast. Coated Kettingen 8049958 6mm Stainless Kettingen 8049718 6mm Kettingen

8049715 8049716 8049957

6mm Kettingen 6mm Plast. Coated Kettingen 6mm Stainless Kettingen

1.5

5-12

1+

0,5

3-12

1

3-12

0,2

0,2

Safety Belt For Veiligheidsriem

Tango for 2

Bimp

Bump

8000988

8053217 8053218 8053219

8049723 6mm Plast. Coated Kettingen 8049725 6 mm Kettingen 8049962 6mm Stainless Kettingen

8049727 6mm Plast. Coated Kettingen 8049729 6mm Kettingen 8049963 6mm Stainless Kettingen

6mm Stainless Kettingen 6mm Galv. Kettingen 6mm Plast. Coated Kettingen


HAGS Schommels 89 m2 37

2.05

5-12

4,5

Swing Joint Short, M16x110mm

Cyclone

8018624 8018625 8018781

8002230 S 7,5 x 8,4

For wood beam 16x110 For wood beam 16x180 Aluminium 1 Place

m2 16

m2 20

m2 111

1.5

1

1.5

7-12

7-12

5-12

27

32

3

Freestyler

Freeride

Titan

8030566 CC 2,2 x 7,2

8062079 CC 5,1 x 6,2

8062137 CC Exclusief zittingen 11,9 x 11,9 m2 103,5

1.5

5-12

28

5-12

5-12

0,8

0,5

Veiligheidsriem zitje

Titan Pendulum Seat

8022839

8022836

incl. kettingen

Duel 8062083 CC Geel excl. zittingen 8062127 CC Groen excl. zittingen 11,5 x 11,5

5-12

5-12

0,5

0,5

Titan Rope Seat

Titan T-bar Hanger

8022837

8022838

m2 45

m2 71,5

m2 19

1.5

1

0.6

5-12

1-3

5-12

48

7

3

Viper

Mini Titan

Scorpion

8062080 CC Geel 8062108 CC Groen 11,3 x 3,0

8062106 CC Groen 8062210 CC Geel 9,6 x 9,6

CC 8062131 8062089 CC 8062129 BM 8062087 BM 4,8 x 4,8

Groen Geel Groen Geel


90 HAGS Solo

m2 14

Glijbanen 1 jaar en ouder

<0.6

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

1-3

1,5

Eldrax S 8056191 8056192 OM 3,5 x 4,8

m2 14

m2 17

m2 14

<0.6

1

<0.6

1-3

3-5

1-3

1,5

1,5

2,5

Rex

Larven

Portland

S 8035632 8035641 OM 3,5 x 4,6

S 8001172 8001177 OM 3,5 x 5,8

S 8057515 8057516 OM 3,5 x 4,7

m2 21

m2 21

m2 18

m2 23

1

1.5

1

1

3-5

3-12

3-12

3-12

5

3

3

6

Larven House

Big Larven

Jolly Talud glijbaan

Swift Talud glijbaan

S 8001174 8001179 OM 4,5 x 5,8

S 8001176 3,5 x 7,2

S H = 1,2m 8001166 S H = 1,5m 8001167 3,5 x 5,6 - 1.2m 3,5 x 6,2 - 1.5m

8066863 8066801

S H = 1,2m S H = 1,5m

4,1 x 6,6 - 1.2m 4,0 x 7,1 - 1.5m


HAGS Talud Glijbanen 91 m2 21

m2 23

m2 25

m2 26

1

1

1

1

1-12

2-12

3-12

3-12

4

4

5

Galax 0,45 x 1,2m

Galax 0,45 x 1,5m

Galax 0,45 x 1,8m

S 8066791 4,1 x 6,4

8066793 S 4,1 x 6,7

8066795 4,1 x 7,2

5

Galax 0,45 x 2,2m

S

8066799

S

4,1 x 8,0

m2 31

m2 34

m2 33

m2 39

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

17

19

18

19

Rider 4,5 x 1,5 m

Rider 4,9 x 1,8m

Rider 5,1 x 1,8m

Rider 6,7 x 2.2m

8066575 S Straight 4,2 x 8,7

8066624 S Curved 9,0 x 6,6

8066628 S Straight 4,2 x 9,1

8066685 S Straight 4,2 x 10,7

m2 42

m2 47

m2 47

m2 52

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

22

26

29

30

Rider 7,7 x 2,75m

Rider 8,8 x 3,5m

Rider 9 x 3.5m

Rider 11 x 4,7m

8066782 S Straight 4,2 x 11,4

8066783 S Curved 8,5 x 11,0

8066785 S Straight 4,2 x 12,6

8066573 4 x 14

S Straight

0,5

Trap 8002956 8002957

0,8

Trap CC L = 2,1m CC L = 3 m

8002958 8002959

m2 52

1

5-12

33

Rider 11 x 4,85m S Curved 8066574 10,8 x 10,5

1

Trap 8002960 CC 2 Handrails, L = 2,1m 8002961 CC 2 Handrails, L = 3 m

CC 1 Handrail, L = 2,1m CC 1 Handrail, L = 3 m


92 HAGS Solo

Draai toestellen 1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 6

m2 15

0.7

<0.6

5-12

3-12

1,2

2

Bronco

Spinner

8049872 S 8050117 OM 2,7 x 2,7

8048609 CC 4,7 x 4,7

m2 27

m2 10

m2 16

m2 11

1.2

<0.6

1

<0.6

3-12

3-12

3-12

3-12

4

1,5

1,5

5

NU Edge Raft Rider

Whizzer

Momentum

Pirouette

8048618 CC 5,3 x 5,0

S Rood 8055471 S Groen 8055472 CC 8055474 Rood 8055475 CC Groen 8055476 OM Rood 8055477 OM Groen 3,6 x 3,6

8062153 CC Groen 8062155 CC Geel 5,2 x 5,2

8056731 8049756 8049761 8049763 3,4 x 3,4

S Rood S Groen CC Groen OM Groen

m2 22

m2 22

m2 33

m2 24

1

0.8

1

<0.6

5-12

3-12

3-5

3-12

5

6

0,5

3,5

Tornado

Rota Roka

Fiets carrousel

Merry

8062582 CC Geel 8062584 CC Groen 5,2 x 5,2

8030565 CC 5,3 x 5,3

S 8057315 8057322 OM 6,4 x 6,4

8055894 CC with brake 8055904 CC without brake 5,5 x 5,5


HAGS Roundabouts & Spinners 93 m2 28

m2 27

m2 22

m2 25

1

1

1

1

5-12

5-12

5-12

5-12

10

2

2

Spinmee

Orbit

Roty

8062101 CC Geel CC Groen 8062112 6,0 x 6,0

8050350 CC 8050351 OM 5,9 x 5,9

8055868 8055872 8049495 8049496 5,3 x 5,3

5

Veiligheidsriem Revolution S Rood OM Rood

8019525 CC 5,6 x 5,6

S Groen OM Groen

Zand- en waterspelen 2 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

1-5

1-5

1

Flower S

8002994 8002996 8002998 8003000

S S S

Standard 1 Petal 2 Petal 3 Petal

1-5

0,2

3

Sandmate

Danny

8003005 S Play table 1,1 x 0,6 x 0,4

S Standing sandpit 8013590 1,4 x 1,4 x 0,7

0,7 x 0,7 x 0,6

1-5

1-5

1-12

1,5

2

1

Sandy

Crano + Sandy 3

S H=0,37m 8013784 S H=0,48m 8013785 S H=0,73m 8013786 0,9 x 0,9 x 0,4

8013090 8013091 8013092

S S S

Picknick speel tafel 8002653 F 1,4 x 1,4 x 0,7

1 Gutter 2 Gutters 3 Gutters

1,0 x 0,9 x 1,1

1-5

1-5

1

0,8

20

Zand speel tafel

Sunscreen

8003002 OM Sand play table 1,3 x 1,1 x 0,8

8027239 8033072

CC Met tafel CC Zonder tafel

Crano

Box For Chessmen

S Zand spelen 8013591 0,4 x 0,1 x 1,1

8002661 1,1 x 0,8 x 0,8

3,7 x 3,7 x 3,5

1-12

1-12

0,3

Toria zandbak 8002966 8002976 8002968 8002978

S S S S

2,0x0,25m section 2,0x0,39m section 3,0x0,25m section 3,0x0,39m section

2,0 x 0,2 x 0,2

1-12

0,2

Maia zandbak 8002985 8002981 8002982 8002986

CC 1,0x0,32m section CC 1,0x0,18m section CC 2,0x0,18m section CC 2,0x0,32m section

1,0 x 0,2 x 0,3

1-12

0,5

Nario zandbak 8002972 8002974

CC 3m section CC 1m section

3,0 x 0,2 x 0,1

0,3

Leon zandbak 8002970

S

3,0 x 0,1 x 0,2

3,0x0,2m section


94 HAGS Solo

Kabelbanen 5 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 111

1.8

5-12

14

Mantis 8064708 S S 8064711 8064713 CC 8064714 CC 8064715 CC 8064717 CC 4,0 x 30,9

20m 30m 20m 30m 20m, excl. platform 30m, excl. platform

Reparatie Kit voor Dino 8018678

m2 89

1.8

5-12

11

8002501 CC 8002503 CC 8002507 CC 8002509 CC 4,1 x 23,0

Reparatie Kit voor Playland/Smilo 8018677

Dino 1 - Way met platform 2 - Way met platform 1 - Way excl. platform 2 - Way excl. platform


HAGS Parcours-eenheden 95

Parcours 3 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 10

m2 10

m2 10

<0.6

<0.6

<0.6

3-12

3-12

3-12

0,5

0,5

0,5

Hopper

Hopper

Hopper

S H=0,25m 8012853 8012856 CC H=0,25m 8012857 OM H=0,25m 3,6 x 3,6

S H=0,40m 8012859 CC H=0,40m 8012861 8012862 OM H=0,40m 3,6 x 3,6

S H=0,55m 8012863 8012864 CC H=0,55m 8012865 OM H=0,55m 3,6 x 3,6

m2 14

m2 14

m2 14

m2 14

<0.6

0.8

0.8

0.8

3-12

3-12

3-12

3-12

6

8

6

6

Adventure Trail Bridge

Adventure Trail Climbing Bridge

Adventure Trail Tunnel

Adventure Trail Rope Bridge

8055426 CC 3,7 x 4,3

8055430 CC 3,7 x 4,3

8055431 CC 3,7 x 4,3

8055433 CC 3,7 x 4,3

m2 14

m2 82

m2 16

0.8

0.8

<0.6

3-12

3-12

3-12

31

0,5

6

Adventure Trail Step Bridge

Adventure Trail

Balance

8055437 CC 3,7 x 4,3

8055439 CC 7,2 x 16,3

8056662 S 2,0m 8056687 S 3,0m 3,1 x 5,0

m2 27

m2 16

m2 25

m2 21

<0.6

<0.6

<0.6

<0.6

5-12

3-12

5-12

5-12

3

2,5

5,5

7,5

Sea Swell

Balance Wiggler

Balance Course Ability

Balance Course Connect

8056676 S 8056677 CC 8056682 OM 3,2 x 8,4

8056697 S 8056704 CC 8056706 OM 3,6 x 5,3

8056730 S 8056733 CC 8056736 OM 3,6 x 7,3

8056740 S 8056742 CC 8056743 OM 5,2 x 5,4

m2 30

m2 39

<0.6

<0.6

2.1

<0.6

5-12

5-12

5-12

3-12

5,5

m2 64

10

20

Balance Course Function

Balance Course Gravity

DNA Climber

S 8056746 8056755 CC 8056757 OM 5,9 x 5,9

S 8056759 8056760 CC 8056761 OM 5,8 x 8,2

8048619 CC Groen 8060919 CC Geel 4,9 x 9,9

12

Exigo 39995:-

8019873 CC 8019872 BM 8,9 x 9,1


96 HAGS Peuter Speeltoestellen en overige kleine speelfuncties m2 17

Speeltuin accessoires

<0.6

1 jaar en ouder Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

1-5

1

Zapp 8049449 S 8049450 OM 4,0 x 4,6

m2 27

m2 17

m2 18

2.1

<0.6

<0.6

5-12

1-5

2-5

4

6

1

Grimmie

Circus

La Casita - Speelhuisje

8049459 S 8049460 OM 4,0 x 4,6

8049443 S 8049448 OM 4,0 x 4,6

S 8066515 8066549 OM 4,3 x 4,55

m2 20

m2 19

1

1.1

3-12

3-12

0,5

0,5

Harry

Calvin

8005331 CC 8005337 OM 4,4 x 4,9

8005323 CC 8005330 OM 4,3 x 5,1

m2 65

m2 17

m2 15

1.8

0.8

<0.6

3-12

3-12

3-12

1

0,5

0,5

Drax

Dan

Allan

8005338 CC 4,8 x 14,2

8005349 CC 8005354 OM 4,0 x 4,8

8005355 CC 8020361 OM 3,6 x 4,5

m2 21

3

0.8

5-12

3-12

2

3-12

1,5

Totem Climbing Post

Vagabond

8002545 S 8002553 OM 5,2 x 5,2

8009165 8009167

S Nature-Brown Post OM Nature-Brown Post

3-12

1,5

Talk Tube Speak 8010619

S

1

Labyrinth 8009088 S 0,5 x 0,4 x 1,0


HAGS Speeltuin accesoires 97 m2 27

m2 20

m2 28,6

m2 26

2.1

1.5

1.2

0.75

5-12

3-12

1-5

3-12

4

3

4

2

Ohoy

Somersault Volta

Play Tree

Gare Du Nord

8002554 CC 5,4 x 6,1

8051083 CC 3,6 x 5,9

8005367 OM 5,8 x 6,5

8009168 S 4,3 x 6,7

Spel Panelen m2 14

Bezoek www.hags.com voor meer informatie of neem contact op via info@vrienDD.nl

1-5

2-12

2,5

2-12

1

1

ECO Station

3 in a Row

Glockenspiel

8033069 S 8033070 OM 3,9 x 4,5

F 8061971 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061968 0,6 x 0,2 x 0,7

2-12

2-12

1

1

2-12

1

Winkel

Bells Musical

Krijtbord

F 8061972 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061961 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061966 1,2 x 0,2 x 0,6

2-12

2-12

1

2-12

1

2-12

1

1

Whiteboard

Abacus

Shaker

Boter Kaas en Eieren

F 8061967 1,2 x 0,2 x 0,6

F 8061965 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061964 0,6 x 02 x 0,7

F 8061963 0,6 x 0,2 x 0,7

2-12

2-12

1

1

1

Reken bord

Tongue Drum

Puppy Maze

Post Packs

F 8061969 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061970 0,6 x 0,2 x 0,7

F 8061962 0,6 x 0,2 x 0,7

8061941 8061942 8064275 8064374

1 stalen paal 1 Houten paal 3 steel posts 3 timber posts Above items include all fixings


98

Trampolines Leeftijd 5 tot 12 Bij HAGS zijn we er blij om te kunnen zeggen dat we een samenwerking hebben met 1 Move. De trampolines zijn ontwikkeld en ontworpen voor gebruik in de buitenruimte en kunnen tegen alle weersomstandigheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

m2 15

m2 19

1

5-12

1

Small 8066466 Spring ruimte: 1,0 x 1,0 4,1 x 4,1

5-12

Big 8066467 Spring ruimte: 1,5 x 1,5 4,6 x 4,6

m2 27

m2 12

1

1

5-12

5-12

Long

Crater

8066468 Spring ruimte: 1,0 x 4,0

8066469 Spring ruimte: Ă&#x2DC; 0,8 Ă&#x2DC;3,8

7,0 x 4,1

Ondergrond HAGS heeft valdempende tegels in verschillende afmetingen en kleuren en grastegels in de standaard productlijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl

Rubbere tegels - Rood

Rubbere tegels - Groen

Rubbere tegels - Grijs

8048504 8048507 8048510 8048513

8048505 8048508 8048511 8048514

8048506 8048509 8048512 8048515

Doorgroeimatten

Rubbere tegels - Rood

Rubbere tegels - Groen

Rubbere tegels - Grijs

8000062 Zwart 1,5m2 Valhoogte< 1.5

8050124 8050085 8050118 8050131

8050126 8050106 8050120 8050136

8050129 8050105 8050122 8050138

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0

30mm Valhoogte<1,0 50mm Valhoogte<1,5 80mm Valhoogte<2,3 90mm Valhoogte<3,0

30/10mm Valhoogte<1,0 50/20mm Valhoogte<1,5 70/20mm Valhoogte<2,3 80/20mm Valhoogte<3,0


99

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


100

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


101

Sporten in de buitenruimte Onze multifunctionele sport oplossingen zijn ontworpen voor mensen en teams van alle leeftijden die een balsport willen spelen. Onze multifunctionele sport oplossingen zijn ontworpen voor mensen en teams van alle leeftijden die een balsport willen spelen.

www.vrienDD.nl â&#x20AC;&#x201C; www.HAGS.nl â&#x20AC;&#x201C; info@vrienDD.nl


102 HAGS Sportkooien

Arena Arena is een hoogwaardig systeem met de bijzondere eigenschappen dat het heel veelzijdig en duurzaam is voor allerlei sporten. Wij bieden een levenslange garantie op dit product. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 m2 85,5

21

Arena Indiana 8019753 CC 7,1 x 3,7 x 4,0

m2 122

m2 266

m2 276

66

72

66

Arena Michigan

Arena Sioux

Arena Lincoln

8019755 CC 23,1 x 13,4 x 4,0

CC 8021524 17,1 x 7,1 x 2,3

CC 8021523 25,1 x 11,1 x 3,1

m2 275

144

Arena Atlanta 8019745 CC 23,0 x 14,6 x 4,0


HAGS Sportkooien 103

m2 447

160

Arena Miami 8019756 CC 30,1 x 16,0 x 4,0

m2 117

m2 62

108

18

Arena Phoenix

Arena Philadelphia

CC 8019761 33,1 x 22,7 x 4,0

8019760 CC 3,7 x 4,1 x 4,0

m2 115,5

m2 36

24

12

Arena Utah

Nutmeg Salvador

8019765 CC 11,1 x 3,7 x 4,0

8021024 CC 7,4 x 4,9 x 1,0

m2 836

160

Arena Sweden 8019744 CC 43,1 x 21,9 x 4,0


104 HAGS Sportkooien

Bouw je eigen HAGS Arena

1.

2.

Stel de speelruimte vast

Kies de hoogtes van de panelen

1m

2m

3m

4m

3.

4.

Kies de toegangs- en uitgangs-

Voeg optionele speeltoestellen toe

poorten

5. Voeg accessoires toe Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900


HAGS Sportkooien 105

Meeting Points Een moderne serie sportmeubilair met zonbescherming vormt een natuurlijke verzamelplaats op schoolpleinen, in parken en in een stadsomgeving.

4

4

4,5

1 Cell, Poly Seat

1 Cell, Steel Seat

2 Cell, Poly Seat

8019547 OM 1 Cell, Poly Seat 2,2 x 1,4 x 2,2

8019557 OM 1 Cell, Steel Seat 2,2 x 1,4 x 2,2

8019549 OM 2 Cell, Poly Seat 3,7 x 1,9 x 2,2

4,5

5

5

5,5

2 Cell, Steel Seat

3 Cell, Poly Seat

3 Cell, Steel Seat

4 Cell, Poly Seat

8019559 OM 2 Cell, Steel Seat 3,7 x 1,9 x 2,2

8019551 OM 3 Cell, Poly Seat 4,2 x 1,9 x 2,2

8019561 OM 3 Cell, Steel Seat 4,2 x 1,9 x 2,2

8019553 OM 4 Cell, Poly Seat 3,7 x 3,2 x 2,2

5,5

6

4 Cell, Steel Seat

5 Cell, Poly Seat

8019563 OM 4 Cell, Steel Seat 3,7 x 3,2 x 2,2

8019555 OM 5 Cell, Poly Seat 4,3 x 3,7 x 2,2

2

6

Sin Bin Seat

Weather Panel

5 Cell, Steel Seat

8008323 CC Blue 1,8 x 0,7 x 1,0

8019545

8019565 OM 5 Cell, Steel Seat 4,3 x 3,7 x 2,2


106 HAGS Sportkooien

Primary Arena Speciaal ontworpen voor jonge kinderen van alle niveaus om te spelen en fundamentele motorische vaardigheden te ontwikkelen. Een flexibel systeem dat u in staat stelt onder uw eigen voorwaarden en binnen uw eigen budget te bouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 14

Goal End Configuration 1 8057623 CC 15,0 x 7,3 x 3,7

18

Goal End Configuration 3 8057627 CC 6,0 x 7,3 x 3,7

16

18

Goal End Configuration 2

Goal End Configuration 4

8057624 CC 4,1 x 1,2 x 3,7

8057628 CC 7,1 x 2,4 x 3,5

21

20

Goal End Configuration 5

Goal End Configuration 6

8057629 CC 8,1 x 1,2 x 3,7

8057630 CC 8,1 x 1,6 x 3,7


HAGS Sportkooien 107

22

Goal End Configuration 7 8057631 CC 10,1 x 1,1 x 3,7

50

Games Area Configuration 1 8057632 CC 16,1 x 8,1 x 3,6

72

72

Games Area Configuration 2

Games Area Configuration 3

8057633 CC 16,1 x 8,1 x 3,7

8057634 CC 21,1 x 11,1 x 3,7


108 HAGS Sportkooien

Sports Accessoires Heeft u aanvullende dingen nodig om uw sportplein uit te breiden? Kijk eens naar onze accessoires of u overal aan gedacht heeft.

0,2

2,5

0,2

Basketball Net

Basket Net

8000650

8000648

Piece 3 mm

2,5

Galv Chain

0,2

0,2

Gooseneck

Basketball

Basket Hoop

Target For Basket Ballball

8003490 CC 2,6 x 1,2 x 3,8

8000658 CC 0,6m dist. from post 1,0 x 1,2 x 3,4

8000649

8003487

2

Senior Soccer Goal Posts 8003475 CC Excl Net 5,0 x 2,0 x 2,0

Goal Net 8000646 4mm thick 5,0 x 2,0 x 2,0

2

Junior Soccer Goal Posts 8003482 Excl Net 3,0 x 2,0 x 2,0

Goal Net 8000647

4mm, Green

3,0 x 2,0 x 2,0

0,5

Volleyball Palen 8000655 CC Pair, incl. ground socket

Volleyball Net 8000656

2mm Nylon Rope

0.7

5-12

2,5

Point 8000663 8000662 4,1 x 4,1

S S

2,9 m 2,4 m

1

1

Oefen muur/Backboard, Anton

Knatte mini Goal

Tafeltennis tafel

8002853 CC Complete 8002854 CC Extra Module 2,0 x 0,1 x 2,0

8003489 F Red Steel Net 1,1 x 0,9 x 0,8

8002872 S

Table tennis Table C/W Net

2,8 x 1,6 x 0,7


109

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


110

m2 Montagetijd

Aanbevolen leeftijd

Toegankelijkheid

Vrije valhoogte EN 1176

Benodigde ruimte

Valruimte EN 1176

Verankering


111

Outdoor Fitness 14 jaar en ouder Lichaamsbeweging is essentieel voor het verbeteren van gezondheid en welzijn van mensen. Wij hebben een hele reeks toestellen geschikt voor een cardio- of krachttraining. Onze serie bestrijkt een aantal oefeningen die verschillende spiergroepen trainen. Onze outdoor fitness voorzieningen zijn ontworpen om specifieke spiergroepen uit te dagen en te versterken. Ze helpen de gebruiker bij het opbouwen van uithoudingsvermogen en conditie.

www.vrienDD.nl â&#x20AC;&#x201C; www.HAGS.nl â&#x20AC;&#x201C; info@vrienDD.nl


112 HAGS Fitness

Gym Stations Onze gymstations zijn leverbaar in 4 verschillende kleuren: Geel Bosgroen Antraciet Titanium Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 20

m2 16

14+

14+

9

Bico 8038031 8062206

3

Pull Up S Bosgroen/Grijs S Geel/Grijs

8050384 8054925 8055006 8061992 4,9 x 5,2

5,2 x 5,7

Rower

CC Bosgroen/Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel

m2 16

m2 12

14+

14+

3

3

Leg Stretch

8054662 CC 8054769 CC 8054770 CC 8062007 CC 4,0 x 4,4

Groen Titanium Grijs Antraciet Geel/Grijs

8054928 CC 8055007 CC 8061986 CC 8039066 CC 4,0 x 3,9

Titanium Grijs Antraciet Geel Bosgroen/Grijs

m2 21

14+

9

Flexo 8040503 S Bosgroen/Grijs 8062208 S Geel/Grijs 5,3 x 5,7

Sit Up 8054915 8054997 8039062 8061984 4,6 x 4,1

m2 17

m2 13

14+

14+

3

3

Ski Stepper CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Bosgroen/Grijs CC Geel/Grijs

8039055 8054914 8054993 8061982 4,2 x 3,5

CC Bosgroen/Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel/Grijs


HAGS Fitness 113

m2 18

m2 16

14+

14+

3

Lat Pull & Chest Press Combo 8054664 8054771 8054772 8062009 4,1 x 5,1

CC Groen CC Titanium Grijs

8039132 8054920 8054998 8061988 4,8 x 3,6

8054660 8054765 8054766 8062005 4,2 x 4,4

CC Antraciet CC Geel

Parallel Rails CC Bosgroen/Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel/Grijs

3

Air Walker

m2 15

m2 16

14+

14+

3

3

CC Bosgroen CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel

Push Hands 8039134 8054901 8055005 8061990 4,2 x 4,1

CC Bosgroen/Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel

m2 19

14+

8

Tibas S Bosgroen/Grijs 8041326 8062203 S Geel/Grijs 4,5 x 5,7

m2 17

m2 16

14+

14+

3

8054657 8054753 8054764 8062003 4,3 x 4,6

CC Groen CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel

2

3

Trinity Cycle

Air Skier

8050386 8054924 8055004 8062001 2,1 x 6,0

CC Bosgroen/Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet CC Geel

Urban Sports Sign 8062025 CC Geel 8056282 CC Bosgroen 8056285 CC Titanium 8056286 CC Antraciet 0,8 x 0,4 x 1,3 Frame Only


114 HAGS Fitness

m2 19

m2 36

<0.6

<0.6

m2 13

14+

14+

14+

3

Balance Beam 8040958 8054905 8054982 8062013 3,2 x 6,1

CC CC CC CC

3

Beam Jump 8036742 8054907 8054984 8062028 6,3 x 9,3

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

CC CC CC CC

14+

14+

14+

3

8036720 8054919 8055000 8062023 3,7 x 5,0

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

CC CC CC CC

m2 21

14+

14+

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

3

8036724 8054979 8054903 8062019 3,7 x 6,3

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

CC CC CC CC

Bosgroen Antraciet Titanium Grijs Geel

m2 15

m2 15

m2 14

14+

14+

14+

3

3

Step Up

Sit Up Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

CC CC CC CC

Paralell Bars

3

CC CC CC CC

8036730 8054955 8055013 8062017 4,7 x 8,0

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

3

8040960 8054913 8054990 8062015 3,0 x 5,3

3

Horizontal Ladder

m2 13

Hyperextension Bench

Push Up

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

m2 34

Dip Station

CC CC CC CC

CC CC CC CC

m2 15

3

8040959 8054957 8055015 8062037 3,9 x 4,2

8036745 8056387 8056389 8062011 3,6 x 4,2

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

m2 20

Chin Up 8036736 CC 8054930 CC 8055009 CC 8062030 CC 4,0 x 5,9

3

Body Curl

8036734 8056395 8056400 8062459 3,7 x 4,8

CC CC CC CC

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

8036719 8054909 8054986 8062021 4,2 x 4,2

CC CC CC CC

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel


HAGS Fitness 115

Multifunctionele fitnessapparatuur Het nieuwe multifunctionele fitness frame is ontworpen voor een complete body workout die oefeningen stimuleert die gebruik maken van natuurlijke lichaamsgewicht om kracht, flexibiliteit en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

m2 33

14+

14

Multi purpose fitness frame 8061243 CC Bosgroen/Titanium Grijs 8061244 CC Antraciet/Titanium Grijs 8061245 CC Geel/Titanium Grijs 6,5 x 6,1

Low Impact Fitness Onze lijn van low impact fitness producten zijn ontworpen voor mensen van alle niveaus. Ze helpen bij het herstel van diegenen die daar bewegingsoefeningen voor nodig hebben en helpen de flexibiliteit, kracht, coรถrdinatie en het zelfvertrouwen op te bouwen. Maar is net zo goed geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl willen handhaven.

8061235 8061236 8061237 8061238 4,3 x 3,7

CC CC CC CC

14+

14+

8

8061223 8061224 8061225 8061226 4,5 x 3,8

CC CC CC CC

6

Finger & Arm Stretch 8061227 8061229 8061228 8061230 4,3 x 3,2

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

CC CC CC CC

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

m2 13

m2 11,5

m2 17

14+

14+

14+

6

Arm swirl Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

m2 11,5

Step Challenge

6

The Twister

m2 15

8061219 8061220 8061221 8061222 4,3 x 3,2

6

Ladder Walk CC CC CC CC

Bosgroen Titanium Grijs Antraciet Geel

8061231 8061232 8061233 8061234 5,1 x 3,7

CC CC CC CC

Bosgroen/Titanium Grijs Titanium Grijs Antraciet/Titanium Grijs Geel/Titanium Grijs


116 HAGS Fitness

Gym pakketten Wij hebben een aantal fitness bundels samengesteld. Deze pakketten richten zich niet alleen op verschillende lichamelijke eigenschappen maar zijn ontworpen voor een breder publiek en een breder budget. Hierdoor wordt de keuze alleen maar makkelijker. Onze pakketten variĂŤren van cardio tot volledige body workouts. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

14+

Cardio Bundle 8054936 8054937 8054938 8062548

CC Bosgroen/Titanium Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet/Titanium Grijs CC Geel/Titanium Grijs

9 units, 16 users

14+

Gym Bundle 8052572 8054871 8059873 8062209

14+

Full Body Workout - Small Bundle

S Bosgroen S Titanium Gey/Grijs

8054951 8054952 8054953 8062046

S Antraciet/Grijs S Geel/Grijs

3 units, 9 users

CC Bosgroen/Titanium Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet/Titanium Grijs CC Geel/Titanium Grijs

4 units, 6 users

14+

Fully Body Workout - Medium Bundle 8054965 8054966 8054968 8062047

CC Bosgroen/Titanium Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet/Titanium Grijs CC Geel/Titanium Grijs

Medium, 8 units, 14 users

14+

Inclusive-Senior Bundle 8054941 8054942 8054943 8062045

CC Bosgroen/Titanium Grijs CC Titanium Grijs CC Antraciet/Titanium Grijs CC Geel/Titanium Grijs

5 units, capacity of 10 users


117

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


118

DENFIT Professional Sportpoint

m2 15

5

Een modern en vooral profesionele fitness lijn met verstelbare gewichten om buiten trainen nog intensiever te maken. Het is een uniek systeem wat het trainen op elk niveau bevordert. Deze lijn is een geweldige uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde sporters.

Abdominal 8065147 8065133

F OM

m2 20

Bezoek www.HAGS.com of neem contact op met vrienDD via info@vrienDD.nl

m2 20

4

Bench Press 4

8065148 8065134

F OM

Bench Press Low 8065152 8065138

F OM

m2 18

m2 18

5

Cardio Fietsen 8065155 8065141

4

Cardio Roeier

F

8065153 8065139

OM

F OM

m2 18

m2 18

5

m2 18

Cardio Cross 8065154 8065140

F 4

OM

Chin Bar 8065146 8065132

3

Dip press F OM

8065143 8065129

F OM


HAGS Fitness 119

m2 19

m2 19

3

Leg Extension 8065144 8065130

F OM

4

MultiFit 8065137 8065151

OM F

m2 22

3

Pectoral 8065135 8065149

OM F

m2 18

4

m2 19

m2 18

3

4

Preacher Curl 8065145 8065131

F OM

Squat 8065156 8065142

T-Bar F OM

8065136 8065150

OM F

14

Sport Point Complete Sportpoint 8065127 8065128

F OM


120 HAGS Fitness

Gym De Denfit Gym is een bewegingslijn waarbij het hele lichaam getraind wordt. Deze lijn bestaat uit 25 verschillende toestellen voor cardio, balans, spierversterking, spierversoepeling, flexibiliteit en Back Shape coรถrdinatie. De toestellen zijn door 8065074 CC het eigentijdse moderne design 8065089 F en de frisse uitstraling voor iedere 8065103 OM omgeving geschikt. Er wordt gewerkt met het eigen lichaamsgewicht als weerstand en alle spiergroepen komen ruim aan bod. De Gym is aantrekkelijk voor jong en oud en bevat een aantal toestellen die speciaal zijn aangepast zodat ze rolstoel toegankelijk zijn om ook de mindervalide sporter te kunnen laten sporten in de gezonde buitenlucht.

m2 17

4

m2 15

m2 15

4

De Gym toestellen zijn leverbaar met een gebogen topje en met een laag rvs topje.

4

Bike Fit - Senior

Bike Fit

8065076 CC F 8065091 8065105 OM

8065050 CC 8065058 F 8065040 OM

m2 16

m2 16

m2 14

m2 14

4

4

4

4

Balance Board

Cross Fit

Hand Bike

Hand Bike - Inclusive

8065072 CC 8065087 F 8065101 OM

8065077 CC 8065092 F 8065042 OM

8065073 CC 8065088 F 8065102 OM

8065081 CC 8065096 F 8065066 OM

m2 15

4

Hip Wave 8065053 CC F 8065061 8065044 OM

m2 17

m2 15

m2 15

4

Leg Push 8065070 CC 8065085 F 8065099 OM

4

Leg Wave 4

Knee Raise 8065075 CC 8065090 F 8065104 OM

8065052 CC 8065060 F 8065043 OM


HAGS Fitness 121

m2 16

m2 16

4

m2 18

4

6

Power Pull

Power Pull - Inclusive

Row Fit

8065048 CC 8065056 F 8065038 OM

8065079 CC 8065094 F 8065064 OM

8065049 CC 8065057 F 8065039 OM

m2 16

m2 1,5

4

Power Push - Inclusive 4

Power Push

8065078 CC 8065093 F 8065063 OM

8065047 CC 8065055 F 8065037 OM

m2 17

m2 16

m2 16

6

Run Fit 4

4

Step Walk

Step-up

8065069 CC 8065084 F 8065098 OM

8065071 CC 8065086 F 8065100 OM

8065051 CC 8065059 F 8065041 OM

m2 14

m2 16

4

4

Wax on Wax Off

Stepper with Post

8065067 CC 8065082 F 8065046 OM

8065125 8065126

CC OM

m2 14

m2 16

4

m2 14

Wax on Wax Off - Inclusive 8065080 CC 8065095 F 8065065 OM

4

4

Twist Out

Wave Walk

8065068 CC 8065083 F 8065097 OM

8065054 CC 8065062 F 8065045 OM


122 HAGS Fitness

Gym Combi De combinatie toestellen van de Denfit Gum zijn perfect voor de kleine ruimte waarin je toch alle spiergroepen kan trainen.

m2 20

8

Gym Combi 2 8065116 8065107

m2 20

m2 25

8

Gym Combi 3 8065117 8065108

F

8065115 8065106

8065119 8065110

F

8

8

8065120 8065112

OM

F OM

m2 20

8

F OM

Multi Max 2 8065124

OM

F OM

Gym Combi 7

m2 20

8065121 8065113

8065118 8065109

OM

m2 22

F

Gym Combi 8

8

Gym Combi 4

m2 20

Gym Combi 5

m2 20

8

Gym Combi 1

OM

F OM

m2 22

8

8065122 8065114

8

Gym Combi 6

Gym combi 9 F

8065111

OM

OM

m2 20

m2 25

8

8

Multi Max 4 8065123

OM


HAGS Fitness 123

Fitpoint De FitPoint is een uniek product en wordt wereldwijd op de meest uiteenlopende locaties geplaatst en met enthousiasme gebruikt. Een Nederlands vernuft waar we uiterst trots op zijn. Uitermate geschikt voor diverse ontmoetingsplaatsen in de openbare ruimte. De compacte, complete, verplaatsbare FitPoint is de ideale openbare fitnessplek waar jong en oud elkaar kunnen ontmoeten en actief bezig kunnen zijn. De FitPoint activeert sportieve competitie waardoor agressie afneemt. Op de FitPoint kun je bezig zijn met roeien, twisten, bankdrukken, optrekken, pulldown, buikspieren en steppen en dat allemaal op 11m2.

m2 46

3

Fitpoint without Roof 8065157

F

Street Workout Denfit StreetWorkout is een eigentijdse lijn, statische toestellen bestaand uit meer dan 30 toestellen die allen met elkaar te combineren zijn. StreetWorkout (of Calisthenics, BarBrothers, UrbanFitness, etc.) is een gymnastische manier van trainen waarbij je werkt met je eigen lichaamsgewicht als weerstand in combinatie met minimale apparatuur (bars), met als doel een krachtig en lenig lichaam op te bouwen. Je kunt met meerdere mensen tegelijk trainen, wat zorgt voor uitdaging en gezonde competitie, en het motiveert tot een gezonde levensstijl. Samen actief genieten in de gezonde buitenlucht.

m2 45

14

Onze StreetWorkout-lijn bestaat uit Benches, Monkey bars, Parallel bars, Pull-up bars, Wall, Wavebar, Workout desk en vele bars.

Wall - 3 Pull Up Bar 8065158 8065161

CC OM

m2 62

m2 62

20

Wave Monkey Bars 8065160 8065163

CC OM

18

Pull Up Bars, Bench, Rope & Rings 8065159 8065162

CC OM


124 HAGS Fitness

ROX Rox is een lijn van multifunctionele sport, fitness en klim rotsen welke de ultieme beleving geven met een natuurlijke uitstraling.

m2 41,5

2.5

7+

24

Klim Boog 8066184 8,4 x 5,9 x 2,5

m2 102,5

2.5

7+

48

Boulder Assault Course 8066197 14,1 x 12,2 x 2,5


HAGS Fitness 125

m2 50

2.5

7+

24

Boulder Trio 8066195 7,7 x 8,3 x 2,5

m2 34,5

2.5

7+

24

Double Wall 8066182 7,7 x 5,4 x 2,5

m2 71,5

2.5

7+

32

4 Wall Combination 8066185 12,8 x 8,6 x 2,5


126 HAGS Fitness

m2 72,5

2.5

7+

32

Extended Boulder Trio 8066189 12,6 x 8,3 x 2,5

m2 49

2.5

7+

24

Ladder Combination 8066187 9,9 x 6,0 x 2,5


HAGS Fitness 127

m2 50

2.5

7+

24

Spiders Web 8066186 11,0 x 9,9 x 2,5

m2 67,5

2.5

7+

32

Spiders Web and Ladder 8066188 13,6 x 6,0 x 2,5


128 HAGS Fitness

Free Running - Parkour

Onze vijf standaard oplossingen zijn ontworpen om elke variatie aan oefeningen te kunnen doen! Ze zijn uitermate geschikt voor de oudere jeugd en komt steeds meer voor op schoolpleinen. Naast de standaard oplossingen kunnen wij voor elke ruimte een ontwerp op maat maken. Neem contact op voor meer info via info@vrienDD.nl

m2 92

1

14+

10

Precision Collection S 8067106 13,8 x 7,5

m2 54

m2 60

2.7

2.7

14+

14+

14

18

Cross Over Combination - S

Cross Over Combination - L

S 8067107 8,2 x 7,2

S 8067108 8,2 x 8,7


HAGS Fitness 129

m2 81

2.9

14+

20

Devil Bar XL S 8067110 11,2 x 8,5

m2 61

2.8

14+

14

Workout Combination 8067109 9,4 x 7,1

S


130

Nieuw in 2018; Hardhouten en Gerecycled kunststof straatmeubilair

Montagetijd

Toegankelijkheid

Benodigde ruimte

Verankering


131

Straatmeubilair Onze serie van park- en stadsmeubilair is ontworpen in samenwerking met gerenommeerde Scandinavische ontwerpers en gemaakt van onverwoestbaar en duurzaam materiaal. Het meubilair is simpel, een tijdloos uiterlijk is een perfecte aanvulling op elke stadse- of natuurlijke omgeving. HAGS meubilair is ontworpen om lang mee te gaan en iets toe te voegen aan de openbare en commerciële ruimtes door buitenplaatsen te transformeren tot een prettige plek voor iedereen. Al onze producten functioneren prima los langs wandelpaden, op dorpspleinen en winkelcentra of als onderdeel van een breder plan.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


132

Straatmeubilair Collecties

1

1

0,5

0,5

Birka Bank

Birka Tafel

Birka Armsteun

Birka Connection Tafel

F Teak Rood/Galv 8003213 F Jatoba/Galv 8003218 8037083 F Zilver-Grijs/Galv 1,76 x 0,49 x 0,45

F Teak Rood/Galv 8003221 8003224 F Jatoba/Galv 8037084 F Zilver-Grijs/Galv 1,76 x 0,49 x 0,72

8020359

8003226 8003233 8020348 8020399

Galv Pair

Curve 90° Recht Triangle Triangle with hole

0,5

0,5

0,5

Galv Galv Galv Galv

0,5

Brahe Bank

Brahe Bank

Brahe Tafel

City Form Bank

Concrete Stand

Concrete Stand

Concrete Stand

S Schors Bruin 8042472 1,76 x 0,65 x 0,80

S Schors Bruin 8042477 1,76 x 0,38 x 0,45

S Schors Bruin 8042476 1,30 x 0,66 x 0,70

8037067 CC Schors Bruin/Zwart F Schors Bruin/Zwart 8037187 1,88 x 0,60 x 0,45

1

City Form Bank 8042480 8042482

CC Schors Bruin/Zwart FF Schors Bruin/Zwart

1,88 x 0,64 x 0,82

0,2

0,5

0,5

City Form Tafel

Rox Bank

Ekeby Bank

8037065 CC Schors Bruin/Zwart 8042484 F Schors Bruin/Zwart 1,40 x 0,70 x 0,70

8034939 F Zilver-Grijs/Galv 8034938 F Zilver-Grijs/Zwart 8035029 F Jatoba/Zwart 1,5 x 0,6 x 0,5

F Schors Bruin/Galv 8042424 F Groen/Zwart 8042447 1,76 x 0,58 x 0,77

0,5

0,5

0,5

0,5

Ekeby Bank

Ekeby Bank

Ekeby Tafel

Ekeby, Brahe, Stjerneb Armsteun

8037002 CC Schors Bruin/Zwart 8037004 F Schors Bruin/Zwart 8037013 CC Schors Bruin/Galv 8037007 F Schors Bruin/Galv 8037018 CC Groen/Zwart 8037020 F Groen/Zwart 1,76 x 0,58 x 0,80

CC Schors Bruin/Zwart 8037101 F Schors Bruin/Zwart 8037102 8037103 CC Schors Bruin/Galv F Schors Bruin/Galv 8037104 8037105 CC Groen/Zwart F Groen/Zwart 8037106 1,76 x 0,37 x 0,45

8037026 CC Schors Bruin/Zwart 8037029 F Schors Bruin/Zwart 8037097 CC Schors Bruin/Galv 8037098 F Schors Bruin/Galv 8037099 CC Groen/Zwart F Groen/Zwart 8037100 1,30 x 0,66 x 0,71

8037715 8037716

Zwart Pair Galv Pair


HAGS Banken, tafels en picknicktafels 133

0,8

0,8

0,8

1,5

England Bank

England Stoel

England Tafel

Gripsholm Bank

F Schors Bruin 8037811 1,80 x 0,63 x 0,85

F Schors Bruin 8037812 0,70 x 0,63 x 0,85

8037045 F Schors Bruin 1,40 x 0,76 x 0,75

F Schors Bruin/Zwart 8037041 1,90 x 0,62 x 0,85

0,5

0,8

0,5

0,5

Gripsholm Bank

Gripsholm Tafel

Pixbo Bank met armsteun

Pixbo Bank zonder armsteun

F Schors Bruin/Zwart 8037162 1,89 x 0,56 x 0,47

F Schors Bruin/Zwart 8037163 1,43 x 0,71 x 0,71

8037085 CC Tar Zwart/Galv 8037086 F Tar Zwart/Galv 8037087 CC Zilver Grijs/Galv 8037088 F Zilver Grijs/Galv 1,77 x 0,54 x 0,79

8037076 CC Tar Zwart/Galv 8037079 F Tar Zwart/Galv 8037080 CC Zilver Grijs/Galv 8037082 F Zilver Grijs/Galv 1,77 x 0,54 x 0,79

0,5

0,2

0,5

0,2

Pixbo Bank

Pixbo Tafel

Rörkröken Bank

Rörkröken Bank

8037093 CC Tar Zwart/Galv 8037094 F Tar Zwart/Galv 1,80 x 0,40 x 0,40

8037089 CC Tar Zwart/Galv 1,2m 8037090 F Tar Zwart/Galv 1,2m 1,20 x 0,60 x 0,73

8037035 CC Schors Bruin/Zwart 8012632 CC Groen/Zwart 8037037 CC Schors Bruin/Galv 1,60 x 0,48 x 0,85

8037019 CC Schors Bruin/Zwart 8012634 CC Groen/Zwart 8037023 CC Schors Bruin/Galv 1,50 x 0,40 x 0,45

0,2

0,5

0,5

0,5

Rörkröken Tafel

Stjerneborg Bank

Stjerneborg Bank

Stjerneborg Tafel

8037006 CC Schors Bruin/Zwart 8012633 CC Groen/Zwart 8037017 CC Schors Bruin/Galv 1,20 x 0,63 x 0,74

F Schors Bruin 8042441 1,76 x 0,55 x 0,75

8042466 F Schors Bruin 1,76 x 0,52 x 0,45

8042462 F Schors Bruin 1,30 x 0,66 x 0,60

0,5

0,5

0,2

0,5

Sofiero Stoel

Sofiero Bank

Sofiero Armsteun

Sofiero Bank

8037032 CC Schors Bruin/Galv Fixed 8037033 CC Schors Bruin/Galv Spin 0,58 x 0,61 x 0,81

8037008 CC Schors Bruin/Zwart F Schors Bruin/Zwart 8037012 8037009 CC Schors Bruin/Galv F Bark Bown/Galv 8037014 8037010 CC Park Groen/Zwart F Park Groen/Zwart 8037015 1,76 x 0,61 x 0,81

8037714 8037713

8037021 CC Schors Bruin/Zwart F Schors Bruin/Zwart 8037027 8037022 CC Schors Bruin/Galv 8037028 F Schors Bruin/Galv 8037024 CC Park Groen/Zwart 8037030 F Park Groen/Zwart 1,76 x 0,35 x 0,45

Galv Pair Zwart Pair


134 HAGS Banken, tafels en picknicktafels

0,5

Sofiero Tafel 8037044 8037049 8037046 8037050 8037047 8037051

CC Schors Bruin/Zwart F Schors Bruin/Zwart CC Schors Bruin/Galv F Schors Bruin/Galv

0,5

0,5

0,5

Sofiero Round Tafel

Zeta Bank

Zeta Bar Tafel

8054271 CC Schors Bruin/Galv F Schors Bruin/Galv 8054274 1,10 x 1,10 x 0,70

8037075 CC Zilver Grijs/Galv 1,50 x 0,54 x 0,80

8037072 CC Zilver Grijs/Galv 1,50 x 0,32 x 1.00

CC Park Groen/Zwart F Park Groen/Zwart

1,30 x 0,70 x 0,70

0,5

0,5

0,2

0,5

Zeta Bar Bank

Zeta Tafel

Djurgården Bank

Djurgården Armsteun

8037073 CC Zilver Grijs/Galv 1,50 x 0,32 x 0,70

8037074 CC Zilver Grijs/Galv 1,20 x 0,70 x 0,75

8037005 CC Schors Bruin/Galv CC Groen/Galv 8012671 1,76 x 0,60 x 0,85

8037710 8012673

0,8

Schors Bruin/Zilver Par Park Groen/Zilver Par

0,5

1

Gripenberg Bank

Esplanad Bank

Riddersberg Bank

8037192 CC Schors Bruin/Galv 1,76 x 0,50 x 0,80

CC Zilver 8003211 8003205 F Zilver 1,86 x 0,65 x 0,83

8042488

0,5

Spin Bank

F Schors Bruin Concrete base

8039588 8039780 8039568 8039581

1,76 x 0,60 x 0,82

CC Schors Bruin/Grijs Fixed CC Schors Bruin/Grijs Spin CC Schors Bruin/Galv Fixed CC Schors Bruin/Galv Spin

1,2 x 0,6 x 0,9

0,2

Stockholm Bank 8037128 8027178

F Schors Bruin/Galv F Groen/Galv

0,2

0,8

0,2

Stockholm Armsteun

Taberg Bank

Grid Bank

8037711 8037818

F Schors Bruin/Zwart 8037061 1,86 x 0,50 x 0,80

8029282 8031987 8029283

Schors Bruin Pair Groen Pair

2,10 x 0,80 x 0,80

S Grijs F Grijs CC Grijs

1,80 x 0,60 x 0,45

Picknicktafels

1

1

Olvon Picknicktafel

Träjon Picknicktafel

wheelStoel Accessible

8040189 8042485

8042460 F Schors Bruin/Galv 2,20 x 1,60 x 0,72

F Schors Bruin L=1,76 F Schors Bruin L=2,91

1,76/2,91 x 1,48 x 0,73

1

Skagen Picknicktafel 8042483 8042481

F Schors Bruin/Galv 7 Fietsplekken F Schors Bruin/Galv 8 Fietsplekken

1,36 x 1,74 x 0,72


HAGS Banken, tafels en picknicktafels 135

1,5

1

Allround Picnic Tafel 8061734

F Light Grijs/Galv HPL

1,25 x 1,95 x 0,72

0,9

1

Gullviva Picnic Tafel

Hallon Picnic Tafel

Linnea Picnic Tafel

F Schors Bruin/Galv 8042461 8042470 F Schors Bruin/Zwart 2,90 x 1,50 x 0,72

Bank height 35cm

Bank height 45cm

8042474 F Schors Bruin/Galv L=1,80 8042475 F Schors Bruin/Galv L=2,90 1,80/2,90 x 1,30 x 0,60

8040355 F Schors Bruin/Galv F Schors Bruin/Zwart 8042471 1,80 x 1,50 x 0,72

1

Ljung Picnic Tafel with Back Support 8040358 F Schors Bruin/Galv 1,80 x 1,76 x 0,72

Kleurmogelijkheden Voorbeeld

Park groen geschilderd grenen Teak rood gebeitst grenen

Teer zwart gebeitst grenen

Park groen

Teak rood

Teer zwart

Zilver grijs

Schors bruin

Jatoba

Zilver grijs gebeitst grenen

Schors-bruin gebeitst grenen Jatoba

Kies uit onze standaard kleuren, of een alternatieve RAL-kleur (tegen extra kosten). Lees meer en raak geïnspireerd op www.hags.com. Alle vurenhouten producten worden eerst voor-behandeld met lijnolie, dan gekleurd of geschilderd en tenslotte bedekt met een transparante lak.

PLASTIC zakken en stickers Art.no

Eenheid

Omschrijving

8002754 8005285 8005297 8005295

Rol (50 stuks) Rol (10 stuks) Stuk (500 /doos) Stuk(110 /doos)

Plastic zakken voor vuilnisbakken Voor vuilnisbak Kattfot (50 rollen per doos) Voor vuilnisbak Ellipse, Nora, Rosen, Vågen (25 rollen per doos) Voor vuilnisbak Oxel, Poppel, Örebro Voor vuilnisbak Sergel

8005387 8005389

1 stuk 1 stuk

Stickers voor: Hondenafvalbak Vuilnisbak


136 HAGS Barbecue, Plantenbakken, Afvalbakken en Asbakken

Barbecue en Plantenbakken

0,5

0,5

Chili Barbecue

Plantenbak hoog

Plantenbak laag

F Zwart 8019466 0,85 x 0,78 x 0,80

F Galv height 0,72m 8034852 F Zwart height 0,72m 8034851 0,78 x 0,78 x 0,72

F Zwart height 0,6m 8034853 F Galv height 0,6m 8034855 0,78 x 0,78 x 0,60

Afvalbak & Asbak

0,2

0,5

0,5

Ellipse Afvalbak

Nora Afvalbak

Nora Afvalbak

8000134 CC Zwart 60 litre 8000135 F Zwart 60 litre 8000136 S Zwart 60 litre 8000137 Zwart 60mm Post bReket, 60 L 8000138 Zwart 108mm Post bReket, 60 L 8000139 Zwart Wall bReket, 60 L 0,50 x 0,40 x 1,00

8036662 S Galv 70 litre 8037204 F Galv 70 litre 0,40 x 0,40 x 1,05

S Zwart 70 litre 8037205 8037206 F Zwart 70 litre S Zwart 70 litre with Asbak 8037207 8037208 F Zwart 70 litre with Asbak 0,40 x 0,40 x 1,05

0,2

0,2

0,2

0,2

Oxel Afvalbak

Poppel Afvalbak

Poppel Afvalbak

Poppel Afvalbak

8000116 CC Galv Side post, 25 Litre 8000117 Galv BReket for wall/post, 25 L 0,27 x 0,27 x 0,75

8000128 CC Rood Bottom bReket, 25 Litre 8000122 CC Rood Side post, 25 Litre F Rood Freestanding, 25 Litre 8000131 CC 8000125 Rood BReket for wall/post, 25 L 0,33 x 0,28 x 0,75

8000129 CC Groen Bottom bReket, 25 Litre 8000123 CC Groen Side post, 25 Litre 8000132 F Groen Freestanding, 25 Litre 8000126 Groen BReket for wall/post, 25 L 0,39 x 0,28 x 0,75

8000130 CC Zwart Bottom bReket, 25 Litre 8000124 CC Zwart Side post, 25 Litre 8000133 F Zwart Freestanding, 25 Litre 8000127 Zwart BReket for wall/post, 25 L 0,39 x 0,28 x 0,75

0,5

0,2

0,2

0,5

Poppel Afvalbak met Asbak

Rosen Afvalbak

Rosen Afvalbak

Sergel Afvalbak

8000112 CC Zwart F Zwart 8000114 0,6 x 0,3 x 0,8

8059337 F Zwart 40 Litre 8049774 Zwart BReket for wall/post 0,28 x 0,4 x 0,63

8059336 F Galv 40 Litre 8049776 Galv BReket for wall/post 0,28 x 0,4 x 0,63

8000103 S Zwart 140 Litre 8000109 F Zwart 140 Litre 8000107 S Galv 140 Litre F Galv 140 Litre 8000111 0,70 x 0,70 x 1,22

0,2

0,2

0,2

0,2

Ă&#x2013;rebro Afvalbak

Asken Asbak

Asken Asbak with roof

Fimpen Asbak

8000120 CC Zwart Bottom bReket, 25 L 8000118 CC Zwart Side post, 25 L 8000121 CF Zwart Freestanding, 25 L 8000119 Zwart BReket for wall/Post, 25 L 0,33 x 0,28 x 0,75

8012739 Zwart without roof 8012741 Zwart with roof 0,18 x 0,16 x 0,29

8012745

CC Zwart 8012713 F Zwart 8012712 1,13 x 0,34 x 1,13

Stainless

0,18 x 0,16 x 0,29


HAGS Barbecue, Plantenbakken, Afvalbakken en Asbakken 137

0,5

0,2

0,2

0,2

Gastro Asbak

Smalviva Asbak

Reco - containers for disposable BBQs

Catfoot Afvalbak

8012733 Zwart 0,18 x 0,12 x 0,30

8012716 F Without Grid 8054638 F With Grid 0,32 x 0,32 x 0,64

F Galv Single VFZ 8043891 8043892 F Galv Double VFZ 0,70 x 0,70 x 1,30

8002753

Cast in Place fundatie Post for Afvalbak

Betonnen fundatie voor Poppel/Ă&#x2013;rebro

Sticker for Afvalbak

Sticker for Dog Waste Bin

8002745

8005389

8005387

8002748 8002749

CC

Groen 60 Litre.

0,53 x 0,30 x 0,75

CC Ă&#x2DC;60mm

19

16

Palma Overkapping

Miami

8030689 S Grijs Post/White Barrier

8020955

S Grijs Post/White Barrier

3,20 x 3,70 x 2,90

4,80 x 4,20 x 3,16

1

1

Vlaggenmast

Vlaggenmast

Vlag

8000686 CC Internal halyard Plastic 6m excluding flag 8000687 CC Internal halyard Plastic 8m excluding flag 8000688 CC Internal halyard Plastic 9m excluding flag 8000689 CC Internal halyard Plastic 10m excluding flag 8000690 CC Internal halyard Plastic 12m excluding flag 8000691 CC Internal halyard Plastic 14m excluding flag 8000692 CC Internal halyard Plastic 16m excluding flag 8000693 CC Internal halyard Plastic 18m excluding flag

8000678 CC External halyard Plastic 6m excluding flag 8000679 CC External halyard Plastic 8m excluding flag 8000680 CC External halyard Plastic 9m excuding flag 8000681 CC External halyard Plastic 10m excluding flag 8000682 CC External halyard Plastic 12m excluding flag 8000683 CC External halyard Plastic 14m excluding flag 8000684 CC External halyard Plastic 16m excluding flag 8000685 CC External halyard Plastic 18m excluding flag

8000694 8000695 8000696 8000697 8000698 8000699 8000700

Pennant For 6m pole For 8m pole For 9-10m pole For 12m pole For 14m pole For 16m pole For 18m pole

8000701 8000702 8000703 8000704 8000705 8000706 8000707

For 6m pole For 8-9 with pole For 10 with pole For 12 with pole For 14 with pole For 16 with pole For 18 with pole

Internal halyard

External halyard


138

Fiets Parkeer overkappingen en Fietsen Rekken

Onze fietsoverkappingen zijn in verschillende ontwerpen en kleurencombinaties te bestellen. De stalen onderdelen worden standaard thermisch verzinkt. De schermen van houten latten gebruikt in het Stella-model zijn van vurenhout gemaakt en behandeld met teerzwarte lijnolie en een toplaag. De Capella schermen hebben een thermisch verzinkte vierkante buis en de Nova is met strekmetaal. Naast deze opties is er ook nog de mogelijkheid om het metaal te schilderen in alle RAL- of NCS- kleuren (tegen extra kosten). De latten kunnen gelakt of geolied worden in andere kleuren zoals zilvergrijs of boomstambruin. Een sedumdak is ook een extra optie. Met het flexibele modulaire systeem zijn er oneindig veel combinaties en aantallen fietsoverkappingen mogelijk.

12

Capella Bike Overkapping 8043684 8043685 8043686 8043687

S Galv Vaulted Staal Roof S Galv Recht Staal Roof S Galv Vaulted Transparent Plastic Roof S Galv Recht Transparent Plastic Roof

4,30 x 2,60 x 2,30

12

12

Nova Bike Overkapping 8043680 8043681 8043682 8043683

Stella Bike Overkapping

S Galv Vaulted Staal Roof S Galv Recht Staal Roof S Galv Vaulted Transparent Plastic Roof S Galv Recht Transparent Plastic Roof

4,30 x 2,60 x 2,30

8043672 8043673 8043674 8043675

S Tar Zwart/Galv Roof Vaulted w Tin roof S Tar Zwart/Galv Recht w Tin roof S Tar Zwart/Galv Vaulted w Channel Plastic S Tar Zwart/Galv Recht w Channel Plastic

4,3 x 2,6 x 2,3

Uitbreiding Capella overkapping

Uitbreiding Nova Overkapping

8043829 S Galv Vaulted Staal Roof 8043830 S Galv Recht Staal Roof 8043831 S Galv Gebogen transparant kunststof dak 8043832 S Galv Recht transparant kunststof dak 4,20 x 2,60 x 2,30

8043823 S Galv Vaulted Staal Roof 8043824 S Galv Recht Staal Roof 8043825 S Galv Vaulted Transparent Plastic Roof 8043826 S Galv Recht Transparent Plastic Roof 4,20 x 2,60 x 2,30

Uitbreiding Stella overkapping 8043819 S Tar Zwart/Galv Curved metal roof 8043820 S Tar Zwart/Galv Recht metal roof 8043821 S Tar Zwart/Galv Curved with Plastic roof 8043822 S Tar Zwart/Galv Recht with Plastic roof 4,2 x 2,6 x 2,3

De Beam is toepasbaar in bovenstaande overkappingen en is geĂŻntegreerd in het systeem Neem contact op met vrienDD. Wij kunnen voor elke ruimte een passende oplossing bieden. Beam with Fiets Rek 8046277

5 fietsplekken


HAGS HAGS Fiets Parkeer Oplossingen 139

8

0,25

0,8

0,8

BorĂĽs Fiets Overkapping

Gaspra Fiets Rek

Optimal Fiets Rek

Orion Fiets Rek

8012488 CC Grijs 6 fietsplekken 8012489 CC Grijs 12 fietsplekken 8012490 CC Grijs 18 fietsplekken CC Grijs 24 fietsplekken 8012491 8012492 CC Grijs 30 fietsplekken 2,10 x 2,40 x 2,00

8003519 CC Galv/Zwart 4 fietsplekken, single,

8003505

8003072 CC Galv/Zwart 4 fietsplekken 8003074 CC Galv/Zwart 8 fietsplekken 8003106 CC Zwart End Post

flexibel 8003521 CC Zwart 4 fietsplekken, single, flexibel CC Galv/Zwart 8 fietsplekken, single, 8003520 flexibel CC Zwart 8 fietsplekken, single, flexibel 8003522

8003497 8003499 8003501

Galv Cycle Grip bow Galv 4 fietsplekken, CC single Galv 8 fietsplekken, CC double Galv 8 fietsplekken, CC single

0,10 x 0,10 x 0,90

1,65 x 0,23/0,42 x 0,56

2,00 x 0,20 x 0,83

0,2

0,5

0,5

0,5

Sirius Fiets Stand

Auriga Fiets Rek

Dorado Fiets Rek

Zeta Fiets Rek

8003073 CC Galv/Zwart Recht 4 fietsplekken 8003075 CC Galv/Zwart Recht 8 fietsplekken 8003080 CC Zwart End Post

8003510 CC Zwart 4 fietsplekken, flexibel 8003523 CC Galv 5 fietsplekken, flexibel 8003524 CC Galv 4 fietsplekken, flexibel 2,00 x 0,14 x 0,06

8003514 Zwart 4 fietsplekken, flexibel 8003530 Galv 4 fietsplekken, flexibel 8003533 Galv 5 fietsplekken, recht 1,90 x 0,15 x 0,43

8012657 CC Galv CC End Post 8012661 2,06 x 0,22 x 0,91

2,00 x 0,19 x 0,60

0,5

Zeta Fiets Fietsen rek 8012654

CC Galv

0,1 x 0,06 x 0,91

0,0

0,25

Vela Fiets Rek 8012596 8012598

Columba Fiets Rek

CC Galv 4 fietsplekken

8003535

0,2

Ellipse Fiets Rek

F Galv 5 fietsplekken , recht

Galv End post for Vela

1,75 x 0,70 x 0,75

,2,0 x 0,20 x 0,47

2,14 x 0,36 x 0,25

0,5

0,5

Etta Fiets Rek

Fiets Stand Sculptor

8003531 CC Galv 5 fietsplekken, recht

8003151 CC Zwart 0,27 x 0,09 x 0,90

1,96 x 0,14 x 0,55

0,0

0,5

Gemini Fiets Rek

Sagitta Fietsen nietje

F Galv 6 fietsplekken, recht 8003537 2,00 x 0,60 x 0,58

8003148

CC Galv

,0,32 x 0,05 x 0,90


140 HAGS Accessories

Accessories

0.2

0,2

City Form hek Pipe

City Form Pollare Bollard

8003107 Zwart 1 Pipe section + 1 post 8003108 Zwart End Post Ø89 2,0 x 0,1 x 0,9

8003109 8003110 8003111 8003108

CC Zwart with Lock Ø89mm CC Zwart Ø133mm CC Zwart with Lock Ø133mm

8003554 F 45x143 Double, Stand alone 8003556 CC 45x190 Double, Cast in place 8003557 CC 45x143 Double, Cast in place

CC Zwart Post Ø89

0,05 x 0,14

0,09 x 0,09 x 0,9

0,2

Parking Barrier 8003546 CC 45x190 Single, Cast in place 8003549 CC 45x143 Single, Cast in place 8003552 F 45x143 Single, Stand alone

0,5

Parking Barrier

0,1

0,2

Post for Parking Barrier

Joint for Parking Barrier

Mobile Concrete Stand

8003541 8003542

8003543

8003544 for Parking Barrier 0,40 x 0,30 x 0,50

Galv for 8003546/8003556 Galv for 8003549/8003557

0,05 x 0,14

0,2

0,5

0,5

Traffic Post

Road Barrier

Ground Cover

Anchoring option for furniture

8012763 CC with Padlock 8012759 CC with Built-In Lock

8012769 CC 2,60m 8012770 CC 1,60m CC 2,10m 8012771 2,6 x 0,10 x 0,70

8012762 8012610

S Galv 2 Pieces 8025744 0,94 x 0,62 x 0,25

,0,10 x 0,90

For Traffic Post Galv for Bollard CF

2

Irrigation Tank 8034919

For Flox

0,5

Carpet Beating Rek

Christmas Tree Stand with lid

8000674 F Fixed Frame 3,00 x 1,15 x 1,0

8012717 CC Ø250 8012719 CC Ø150 0,3 x 0,45 x 1,0


HAGS Straatmeubilair 141

NIEUW VOOR 2018 Visit www.hags.com for more details. 0,5

0,5

0,5

Ekeby Bank (Hardhout)

Ekeby Bank (Hardhout)

Ekeby Tafel (Hardhout)

8058442 F Bilinga/Galv 8058441 CC Bilinga/Galv 8058458 CC Bilinga/Zwart 8058459 F Bilinga/Zwart 1,8 x 0,6 x 0,8

8058444 CC Bilinga/Galv 8058445 F Bilinga/Galv 8058460 CC Bilinga/Zwart F Bilinga/Zwart 8058461 1,8 x 0,4 x 0,5

8058446 CC Bilinga/Galv 8058447 F Bilinga/Galv 8058462 CC Bilinga/Zwart 8058049 F Bilinga/Zwart 1,3 x 0,7 x 0,8

0,5

0,5

0,5

0,5

Sofiero Stoel (Hardhout)

Sofiero Bank (Hardhout)

Sofiero Bank (Hardhout)

Sofiero Tafel (Hardhout)

8058454 CC Bilinga/Galv Fixed 8058455 CC Bilinga/Galv Spin 0,6 x 0,7 x 0,9

8058448 CC Bilinga/Galv 8058449 F Bilinga/Galv 8058464 CC Bilinga/Zwart 8058465 F Bilinga/Zwart 1,8 x 0,7 x 0,9

8058450 CC Bilinga/Galv F Bilinga/Galv 8058451 8058466 CC Bilinga/Zwart 8058467 F Bilinga/Zwart 1,8 x 0,4 x 0,5

8058452 CC Bilinga/Galv 8058453 F Bilinga/Galv 8058468 CC Bilinga/Zwart 8058469 F Bilinga/Zwart 1,3 x 0,7 x 0,7

0,5

0,5

0,5

0,5

Sofiero Round Tafel (Hardhout)

Ekeby Bank (Recycled)

Ekeby Bank (Recycled)

Ekeby Tafel (Recycled)

8058456 CC Bilinga/Galv F Bilinga/Galv 8058081 1,1 x 1,1 x 0,7

8064352 CC Plastic/Zwart 8064304 F Plastic/Zwart 8064306 F Plastic/Galv 8064354 CC Plastic/Galv 1,8 x 0,6 x 0,8

8064355 F Plastic/Zwart 8064356 CC Plastic/Galv 8064358 F Plastic/Galv 8064359 CC Plastic/Zwart 1,8 x 0,4 x 0,5

8064362 F Plastic/Zwart 8064365 F Plastic/Galv 8064366 CC Plastic/Zwart 8064369 CC Plastic/Galv 1,8 x 0,7 x 0,8

Linnea Picnic Tafel (Recycled)

Dots Bank (Staal)

Dots Tafel (Staal)

8064455 F Plastic/Galv 8064456 F Plastic/Zwart 1,8 x 1,6 x 0,8 Bank height 45cm

8064469 CC Brown/Galv 8064604 CC Groen/Galv

8064470 CC Brown/Galv 8064603 CC Groen/Galv

0,5

Hallon Picnic Tafel (Recycled) 8064457

F Plastic/Galv

1,8 x 1,3 x 0,7 Bank height 35cm

1

12

Afsluitbare Overkappingen voor Stella 8061911 8064211

S Tar Zwart/Galv for Vaulted Staal Roof S Tar Zwart/Galv for Recht Staal Roof

12

Afsluitbare overkappingen voor Nova 8061917 8064219

S Galv for Vaulted Staal Roof S Galv for Recht Staal Roof


142


143

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – info@vrienDD.nl


144


145

Marine - EZ Dock

TM

Wist u dat wij ook een maritieme serie hebben? Onze productlijn is veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk te configureren om aan ieders behoefte te voldoen – of het nu gaat om een woonwijk, of een commercieel of bijzonder evenement. Het EZ Dock systeem heeft een perfect drijfvermogen, is functioneel, veilig, presteert goed onder hoogspanning en is geschikt voor elk seizoen. De producten zijn flexibel en kunnen geconfigureerd worden van een eenvoudig zwemplatform tot een meer complexe jachthaven.

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


146 HAGS Marine

Steigeronderdelen Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

Dock section 1,5 x 1,0m

Dock section 2,5 x 2,0m

Dock section 3,0 x 1,5m

8039657 Grijs 8012525 Beige 1,5 x 1,0 x 0,4

8043720 Grijs 8043716 Beige 2,0 x 2,5 x 0,4

8038055 Grijs 8012527 Beige 3,0 x 1,5 x 0,4

Dock section 3,0 x 1,0m

Dock section 3,0 x 2,0m

Corner gusset

8039656 Grijs 8012523 Beige 3,0 x 1,0 x 0,4

8039655 Grijs 8012539 Beige 3,0 x 2 ,0x 0,4

8041729 Grijs 8012562 Beige 1,2 x 0,9 x 0,4

Dock Low Profile 3,0 x 2,0m

Corner Gusset for low profile dock

Dock section half hexagon

Coupler kit

8057047 Grijs 8055613 Beige 3,0 x 2,0 x 0,2

8059059 Corner Gusset 8057889 Corner Gusset 1,2 x 0,9 x 0,2

8042862 Grijs 8012552 Beige 3,0 x 1,5 x 0,4

8012566 8055879

Grijs Beige

1 Pair, 0.3 height 1 Pair, 0.2 height

PWC Ports Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 EZ Port MAX integrated bow 8042218 8012538

Grijs Beige

3,8 x 1,5

EZ Port Max 2i

EZ Port Max extension

8038054 Grijs 8039605 Beige 4,2 x 1,5 x 0,4

8044138 Grijs 8019435 Beige 3,7 x 1,5 x 0,4

EZ Port MAX Entry

Coupler set low 2 Pair

Small bow section for Port MAX

Full bow section for Port MAX

8042863 Grijs 8012537 Beige 3,8 x 1,5 x 0,3

8012568

8012536

8012534

For Port Max extension

Beige

Beige


HAGS Marine 147

Y-Beams Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

Y-Beam 6,0m

Y-Beam 4,5m

8037941 8037942

8035402 8037940

For EZ Dock For Wooden/Concrete dock

For EZ-Dock For Wooden/Concrete dock

Gangways Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 Gangway - Aluminium/polyethylene

Gangway in Polyethylene

8039671 8039672 8039673 8039674

8038058 8012572

4,8 x 1,5m 3,6 x 1,5m 6,0 x 1,5m 7,2 x 1,5m

Grijs Beige

Hinge Alu/Polyethelene gangway

Hinge Alu/Polyethylene gangway

Transition plate

Hinge for Polyethylene gangway

8024478

8024477 For 1,5m EZ Dock - Galv 8035318 For 2.0m EZ Dock - Galv

8038864 For Alu/Polyethylene gangway

8020397 8022549 8024377 8019389

Hinge PE gangway-fast dock

Aluminium support 3,6m

Hand rail for Polyethylene gangway

Galvanised steel roller 82mm

8024376 8019388

8019391

8019390 8024378

8024333

Hinge to abutment - Galv

Galvanised steel Stainless steel

for Polyethylene gangway

Incl. brackets, 3,6m Incl. brackets, 1,8m

Galvanised, for 1,5m EZ Dock Stainless steel, for 1,5m EZ Dock Galvanised, for 2,0m EZ Dock Stainless steel, for 2,0m EZ Dock

For Alu/Poly gangway 1,5m

Plastic roller 82mm

Plastic roller 74mm

Hardware kit for roller

Hardware kit for roller

8038863

8019428

8019443

8012561 8012558

For Alu/Poly gangway

For polyethylene gangway

For plastic roller 74mm

For galvanised steel roller For plastic roller 82mm


148 HAGS Marine

Gangplank Mounting Kit excl. wood

Gangplank Mounting Kit 0,9m

8012504 8045245

8019416 8012502

For 1,5m EZ Dock For 2,0m EZ Dock

Galvanised steel, excl. wood Stainless steel, excl. wood

EZ Launch Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 EZ Launch with stop

EZ Launch ”Drive-thru”

8024440 8024439

8024392

Opening to the right Opening to the left

Incl. docks & bench

Adjustable coupling

Transfer bench

EZ Launch ”Drive-thru”

8024403

8024387

8024388

For EZ Launch

For kayak & canoe

Incl. ports & rails

Opvaarsystemen

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900

EZ Boat Port - Standard 8029815 8039647

Beige Grijs

Boat Port BP3000-S with short bunks

Boat Port BP3001-S with short bunks

Boat Port BP2000-S with short bunks

8045793 Beige 8050022 Grijs 4,2 x 3,0 x 0,4

8044334 Grijs 8050024 Beige 5,7 x 3,0 x 0,4

8050026 8047928

Boat Port BP5000-SM short bunks, air support

Side Extensions for Boat Port

Short Bunks

Long Bunks

8044328 Grijs 8050025 Beige 6,2 x 3,0 x 0,4

8039649 8034446

8029819

8029817

Grijs Beige

Grijs Beige

4,2 x 2,0 x 0,4

Deadrise 12-21°

Deadrise 0-15°


HAGS Marine 149

Supplemental Floatation

Float tank

8029816 Incl. hardware 1.0 x 0,5 x 0,2

8034638

Pump unit, 220V

Side mount bracket MAX 2i and Boat Port

8034645

8044574 Stainless steel 8044140 Galvanise

Incl. hose excl. battery

For Boat Port

T-connector kit

H-connector kit

8034640

8034639

For Boat Port

For side extensions

Verankering Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 Insert 8046302

For stiff arm bracket

Stiff arm bracket

Abutment bracket

8046303

8046306

6 pockets

For stiff arm

Auger 60mm

Auger 90mm

Stiff arm/dead weight bracket

Heavy duty Stiff arm bracket

8012501

8012503

8019417 4 pockets

8012573

Dead weight bracket standard

Anchoring pipe with drill - Ø60mm

Galvanised pipe - Ø60mm

8045452 Galvanised 8045457 Stainless steel

8045032 8028893 8027394

8012550 8012549 8012548

6,0m 3,0m 4,0m

Galvanised steel

4,0m 3,0m 2,0m

Galvanised pipe - Ø76mm

Cap for pipes 60mm

Cap for pipes 90mm

Floating dock adaptor hinge kit

8012544 8012545 8012546

8012498

8012499

8040682 8045994

2,0m 3,0m 4,0m

Galv

Galv

Galvanised steel Stainless steel


150 HAGS Marine

Floating dock adaptor hinge kit low

Pipe bracket heavy duty Ø60mm tube

Pipe bracket Ø60mm low

8012513

8042866 8040954

8040620 8024347

For Port MAX, galvanised

Grijs Beige

Grijs Beige

Pipe bracket Ø90mm low

Pipe bracket heavy duty Ø90mm

Standard pipe bracket Ø60mm

Standard pipe bracket Ø90mm

8040621 8040618

8043671 Grijs 8042987 Beige

8043667 Grijs, including couplers 8043666 Beige, including couplers

8043669 8043668

Grijs Beige

Stand off bracket 60-90mm

Pipe bracket for low dock Ø60mm

8012517

8057960 8057881

For Ø60-90mm pipe

Grijs Beige

Railings Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 Deadweight Stiff Arm 8057891

For Low Dock H=0,02m

3m Railing 8020244

Galvanised Incl. 8pcs. 201040SS

Grijs, including couplers Beige including couplers


HAGS Marine 151

Accessoires Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900 1,5m Railing 8024327

1,5m Railing for fishing rods

1m Railing

8024330

8020396

Galvanised Incl. 4pcs. 201040SS

Galvanised Incl. 4pcs. 201040SS

Swim ladder - 5 step Galvanised Incl. 4pcs. 201040SS

8039650 8012557

Grijs Beige

1m Railing for fishing rods

2m Railing

Dock bumper

8024332 Galvanised Incl. 4pcs. 201040SS

8020245 Galvanised Incl. 8pcs. 201040SS

8042867 8012556

Supplemental flotation 8040518

Tie-up cleat

8012571

8024362

Beige

Tie-up cleat Aluminium 10â&#x20AC;?

For docks

Dock box 8045004 8019444 8055879

Dock edging including fixings

Grijs Beige 1 Pair, 0.2 height

Corner Dock box

Drive tool

8044398 Grijs 8019445 Beige

8012577

Grijs Beige

8012553 8012555

1 pc incl. hdw 25pcs in box

Installation tool For couplers

8040614

For couplers

1,2 x 0,9 x 0,7

Coupler kit 8012566

1 Pair, 0.3 height

Half coupler, male

Half coupler, female

Adjustable adaptor, 2 pair

8012520

8012521

8024326 For EZ Dock Port Max

Incl. nut

Incl. bolt


152 HAGS Marine

Bunk roller

Cover for EZ Port

8036057 For EZ Port III, MAX, BoatPort

8043725 8024503

For Port MAX2i, Zwart For Port MAX, Beige

Motor bracket for EZ Dock 8019403

For outboard motor

Roller kit (12st.+4st.)

Roller kit 10pcs.

Bench with arm rest

8029937

8029935

8045243 8012565

For EZ Port Max 2

For EZ Port Max extension

Grijs Beige

Roller kit 16pcs.

Roller kit 6pcs.

Roller for Port MAX

Screw for cover/wear plate

8029938

8029918

8029940 8029939

8019397

For EZ Port extension

For EZ Port Max entry

Short axis, complete Long axis, complete

For EZ Port MAX

Wear plate 8043727

For Port MAX

Bench w/o arm rest

Arm rest for bench, 1 pair

Polyethylene post

Security curbing

8048080 8019446

8048082 8024368

8047610 8040842

8012570 3000 x90 x 63mm 3.0 x 0,1 x 0,1

Grijs Beige

Grijs Beige

Grijs Beige


153

www.vrienDD.nl – www.HAGS.nl – 0885679900 – info@vrienDD.nl


154 HAGS HAGS kleuren, verankeringen en Materialen Op de volgende pagina’s laten we alle materiaal soorten, kleuren en verankeringen zien. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met vrienDD. Productgroep:

UniPlay

Materialen en kleuren:

Hout

Verankering:

Kunststof Mosgroen

Zwart

Bosgroen

Groen NCS S 2060 G30Y

Schors Bruin

Rood NCS S 1580 Y90R

Roodbruin

Staal

Teerzwart

Verzonken fundering

ŶS

Grijs NCS S 3500N Grijs NCS S 5000N

HPL Rood NCS S 1580 Y90R

Rood NCS S 1580 Y90R

Groen NCS S 2060 G30Y

Roestvrijstaal

Boomschors BM ŶŶ

Beige NCS S 3020 Y20R Wit NCS S 0502 650Y Gegoten beton

CC ŶŶ

Zwart NCS S 9005

Op maaiveld OM ŶŶ

Grijs NCS S 2500N Grijs NCS S 6502B Geel NCS S 1070 Y10R

UniMini

Hout

Kunststof Mosgroen

Zwart

Bosgroen

Groen NCS S 2060 G30Y

Schors Bruin

Rood NCS S 1580 Y90R

Roodbruin

Verzonken fundering

ŶS

Teerzwart

HPL

Staal Rood NCS S 1580 Y90R

Grijs NCS S 2500N

Groen NCS S 2060 G30Y

Rood NCS S 1580 Y90R

Beige NCS S 3020 Y20R

Wit NCS S 0502 650Y

Wit NCS 0502 650Y

Geel NCS S 1070 Y10R

Zwart NCS S 9005

Blauw NCS S 3060 R80B

Grijs NCS S 2500N Grijs NCS S 6502B Geel NCS S 1070 Y10R Blauw NCS S 3060 R80B

Op maaiveld OM ŶŶ


HAGS HAGS kleuren, verankeringen en Materialen 155 Productgroep:

Materialen en kleuren:

Verankering:

Solo Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900.

NRG

Staal

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900.

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden via info@vrienDD.nl of 0885679900.

Klimnet Titanium MW1112F

Rood Zwart

Gegoten beton

CC ŶŶ

Zingo

Staal

Kunststof onderdelen Titanium MW1112F Groen RAL 6012

Geel

Touw

Gegoten beton

Zwart

Plastic HDPE

CC ŶŶ

Boomschors

BM ŶŶ

Blauw/Geel Groen/Wit Op maaiveld

OM ŶŶ

Oranje/Wit

Agito

Staal

HPL Grijs NCS S 2500N Grijs NCS S 6502B Geel NCS S 0502 Y30R

Grijs NCS S 2500N

Klimnet Zwart

Verzonken fundering

ŶS

Kunststof Geel NCS S 0502 Y30R Wit (Aura)

Nexus

Staal

Op maaiveld

Boomschors

Zwart

OM ŶŶ

BM ŶŶ

Plastic HDPE Galvanised

Groen/Wit

Titanium MW1112F

Zwart/Wit Gegoten beton Boomschors

Geel NCS S 0502 Y30R

Klimnet

CC ŶŶ

BM ŶŶ

Zwart

Altitude

Staal

Klimnet Titanium MW1112F Zwart NCS S 9005

Zwart

Op maaiveld

OM ŶŶ

Lange stalen buizen

Kunststof HDPE Zwart/Wit Gegoten beton

Oranje/Wit

CC ŶŶ

Boomschors

BM ŶŶ


156 HAGS HAGS kleuren, verankeringen en Materialen Productgroep:

Straat meubilair

Materialen en kleuren:

Verankering:

Hout • Vurenhout Teerzwart

Silver Grijs

Schors Bruin

Teak Rood Park Groen NCS S 8010 B906

Verzonken fundering

ŶS

Gegoten beton

CC ŶŶ

Grijs NCS S 3005 G80Y Wit NCS S 1502 Y Op maaiveld

OM ŶŶ

• Untreated hardwood Belinga

Jatoba

Staal

kunststof

• Powder coated Zwart RAL 9005 Groen RAL 6012 Rood NCS S 1508 Y90R

Bruin

Concrete Wit

Grijs NCS S 6502 B Titanium MW 112 F Brown RAL 8003 Brown RAL 8014 Groen NCS S 2060 G30Y

• Hot dip galvanised

Fitness

Staal Bosgroen RAL6029

Geel NCS S 1070 Y10R

Anthracite RAL7016

Titanium MW1112F Verzonken fundering

ŶS

Arena en Meeting Point

Staal

Gegoten beton CC ŶŶ

Kunsstof HDPE Bosgroen RAL6029

Diamantzwart NCS S 9005

Arena Blauw RAL 5002 Gegoten beton

Wit RAL9010

CC ŶŶ

Op maaiveld

OM ŶŶ

Grijs NCS S 2500N Silver RAL 7040 Zwart RAL9005

ALGEMENE VOORWAARDEN Montagetijd:

De montagetijd wordt aangegeven in uren en verwijst naar het monteren van het product, dus exclusief afgraven, beton storten, uitpakken, etc.

Opties:

Meer informatie over alle kleuren en productopties kunt u vinden op www.hags.com.

Tenslotte:

Verhoudings-, ontwerp- en constructie-veranderingen en typefouten worden voorbehouden

Copyright: © 2019 vrienDD B.V


157

www.vrienDD.nl – www.HAGS.n – info@vrienDD.nl


158


159

www.vrienDD.nl – www.HAGS.n – info@vrienDD.nl


vrienDD 2018 Productbrochure Partner van

Inspirerend voor alle generaties

Joan Muyskenweg 44, 1114 AN Amsterdam

088-5679900 www.vrienDD.nl

Copyright ©2018 by vrienDD B.V.

HAGS-vrienDD 2018 Catalogus  
HAGS-vrienDD 2018 Catalogus  
Advertisement