VR-Horizon

Page 1

Foto & Videografie

your property in the picture

Virtuele rondleidingen

360°

VR-HORIZON “Your Partner for Real Estate Photography.”

1


2

Virtuele rondleidingen


Onze diensten

360 Visuele rondleigingen

360° Fotografie

Fotografie

2D & 3D Grondplannen

Videografie

Drone

Social media

Borden

Online tool

3


4

Virtuele rondleidingen


5


6

Virtuele rondleidingen


Inhoud Wie zijn wij 9 Virtuele Rondleidingen 10 Fotografie 14 Grondplannen 18 Videografie 22 Drone 26 Immoborden 30 Social Media 34 Online platform 36 Contact 40

7


WIE ZIJN WIJ ?

88

Virtuele rondleidingen


Onze visie

Ons team

Wij kijken dan wel door een lens maar verliezen nooit uw tevredenheid uit het oog. Een tevredenheid die we alleen maar kunnen garanderen door de hoogste kwaliteit te leveren én door met onze klanten samen te werken aan een creatief eindresultaat. U een persoonlijke en professionele service bieden, is voor ons team een prioriteit. Dankzij onze ruime ervaring en snelle terugkoppeling, zorgen we dat uw project binnen vooropgestelde termijn en budget blijft. Kort samengevat: “Scherpe foto’s voor scherpe prijzen.”

VR-Horizon is geen multinational maar een écht Belgisch bedrijf dat bestaat uit een goed gekozen team van experten. We hebben elke discipline in huis: van fotograaf tot programmeur, van 3D-designer tot technisch tekenaar. Wij blinken uit in originaliteit, professionaliteit en enthousiasme en bouwen graag met onze klanten een persoonlijk en duurzaam contact op. Creatieve kruisbestuiving tussen onze teamleden waarborgt permanente hoge kwaliteit en vernieuwing.

Scherpe foto’s voor scherpe prijzen: vraag vrijblijvend een offerte aan. Wie zijn wij

9


VIRTUELE RONDLEIDINGEN Uw pand permanent in de kijker Uw klanten een 360 graden beeld van het vastgoed geven, is onze specialiteit. Onze professionele fotografen nemen kwaliteitsfoto’s van uw pand. Onze ICT-specialisten voegen 18 beelden samen tot een interactieve 360°-tour. Uw kijkers kunnen elke ruimte aanklikken en dan met een paar muisklikken rond kijken in de volledige kamer, zelfs door het raam naar buiten. Onze virtuele rondleidingen zijn permanent toegankelijk: geïnteresseerden kunnen dag en nacht uw vastgoed bekijken, zoveel, zolang en wanneer ze dit maar wensen.

10


360°

11 11


Hoe maken wij onze virtuele rondleiding zo professioneel? VR-Horizon volgt de ontwikkelingen op de markt om altijd de nieuwste technologie en apparatuur in huis te hebben. En is een bepaald programma nog niet op de markt? Dan schrijven wij het zelf. Zo garanderen wij steeds virtuele rondleidingen van de hoogste kwaliteit. High-end technologie werkt het best als je het combineert met een klantgerichte approach: VR-Horizon bouwt steeds samen met u aan een kwaliteitsvol eindresultaat.

12

Virtuele rondleidingen


Met High Dynamic Range van de ene ruimte in de andere wandelen

High Dynamic Range voegt bij elke foto 3 verschillende belichtingen samen en creĂŤert zo de ideale panorama foto. Onze 360 graden foto’s combineren 18 beelden zodat u het gevoel krijgt van werkelijk door een pand te kunnen wandelen. Computer, tablet of smartphone? Op elk toestel kunnen kijkers genieten van een 360 graden rondleiding door het vastgoed.

Virtuele rondleidingen

13


14

Virtuele rondleidingen


FOTOGRAFIE Onze foto’s geven uw klanten goesting om te gaan kijken. VR-Horizon gelooft dat om huizen te verkopen, je meer dan standaard foto’s nodig hebt. Foto’s moeten geïnteresseerden overtuigen om ter plaatse te gaan proeven van een woning. Daarom is het fotografen team gespecialiseerd in vastgoedfotografie en - videografie. Met een groothoeklens zorgen we voor een goed ruimtelijk beeld. Met een express zoom brengen we mooie details naar voren. Voeg daar nog de juiste belichting aan toe en we brengen uw woning digitaal tot leven. Onze enthousiaste professionals zijn er op getraind om panden helemaal tot hun recht te laten komen. Zij creëren een virtueel evenbeeld dat een waardig visitekaartje is voor elke woning.

15


High Dynamic Range VR-Horizon is alleen tevreden met foto’s van de hoogste kwaliteit in alle licht omstandigheden. Daarom worden alle foto’s in High Dynamic Range genomen, dit programma combineert 3 belichtingen tot de ideale foto. Als geïnteresseerde in een pand, moet je zin krijgen om door een pand te lopen tijdens het surfen. Daarom maken we van elke foto een uniek stukje kunst met aandacht voor detail en overzicht.

16

Fotografie

“Onze honger naar de hoogste kwaliteit is wat ons bedrijf die blijvend innovatieve drive geeft.” -bestuurder G. Clerens


Fotografie

17


GRONDPLANNEN 2D & 3D Geen zin om te meten? Dan doen wij dat toch! Voordat de koper geld op tafel legt, heeft hij een duidelijk ruimtelijk overzicht van de woning nodig. Plannen helpen hem daarbij. VR-Horizon gebruikt de juiste tool om afmetingen te verwerken tot een structureel plattegrond. Misschien heeft u de afmetingen al? Misschien heeft u geen zin om te meten? Bij VR-Horizon meten we met de glimlach op, of verwerken uw gegevens tot een mooi eindresultaat. Meubels geven de toekomstige eigenaar inspiratie: hoe zou je kunnen inrichten? Ze maken het plan realistischer. Dus wij bemeubelen elk plan. Ook is bij elk grondplan personalisering mogelijk, zodat uw bedrijf een plattegrond heeft in uw huisstijl met uw logo.

18


19 19


Basis 2D Grondplan

2D Het 2D grondplan kent u vast al. Omdat het de koper een goed ruimtelijk inzicht in de woning geeft, is het een erg belangrijke representatie van een woning. Het correct inmeten van een woning is van onschatbare waarde. Met foutieve plattegronden de woning aan potentiÍle kopers presenteren, is niet professioneel. Onze experts beschikken dan ook over de nodige kennis en kunde om elke woning gedetailleerd en snel in beeld te brengen. Door logo’s en stijlelementen toe te voegen, maken we basisplannen op uw maat.

20

Grondplannen


3D

Volledig ingerichte 3D tekening Het 3D grondplan is het ideale instrument om het potentieel van de woning onder de aandacht te brengen. Zo krijgt de koper niet alleen een realistische kijk op de indeling van de woning maar ook een sfeerbeeld van hoe de woning er zou kunnen uitzien. Deze 3D tekening is uiteraard steeds gebaseerd op het 2D grondplan en dus even correct.

Grondplannen

21


VIDEOGRAFIE De velfie* van uw woning. (*video selfie) Sociale media regeert, waarom daar niet van profiteren? In het hedendaags klimaat, zijn geĂŻnteresseerden gewend aan meer beelden. In een branche die zich richt op het in beeld brengen, geeft videografie de extra impact die u zoekt. Waarom uw vastgoed niet promoten op sociale media met een video? Met bewegende beelden kunnen wij uw potentiĂŤle kopers een uniek sfeergevoel meegeven. Bij VR Horizon willen we best verder gaan: we doen ook interviews of brengen uw zaak op een professionele manier in kaart.

22


23 23


Materiaal Een high-end stabilisator zorgt voor een stabiel beeld. Een beeld dat vloeiend en feilloos is, vertelt een professioneel verkoopverhaal. De nieuwste technologie geeft niet alleen erg hoge resoluties, maar laat kleuren tot leven komen. Door lichtinval en perspectief te optimaliseren, scheppen wij de illusie dat u zelf door het pand wandelt. Top apparatuur en uitgebreide expertise geeft onze eindresultaten een uitstraling om trots op te zijn, een uitstraling die ons van concullega’s onderscheidt. VR-Horizon weet dat een beeld meer zegt dan duizend woorden en dat een video de perfecte teaser is voor de hedendaagse kopers.

Met video’s kopers verleiden…

Montage Het scenario voor uw professioneel verkoopverhaal schrijven wij samen met u uit. Onze ervaren monteurs zorgen dat de juiste stukjes videomateriaal aan elkaar geplakt worden tot een coherent geheel, dat kopers overtuigt. Wilt u graag een video op sociale media maat? Meestal nemen surfers geen uren de tijd om naar iets te kijken, belangrijk dus om het kort te houden. Ook daar staat ons ervaren team aan uw zijde: samen creëren we 30 seconden die mensen naar uw vastgoed leiden.

24

Videografie

30 seconden die overtuigen.


Videografie

25


DRONE

VIDEO & BEELDEN Eén partner voor het totale plaatje! Onder het motto: “Eén partner voor het totale plaatje.”, specialiseerde VR-Horizon zich ook in luchtfotografie. Met verbluffende drone-opnames verhoogt u letterlijk en figuurlijk het aanzien van uw vastgoed én uw bedrijf. Geen koper blijft onverschillig onder de indrukwekkende beelden die we uit de lucht maken. Onze mensen bieden u snel en voordelig een blik op uw vastgoed zoals normaal niemand dat te zien krijgt.

26


27


Meer aandacht en dus meer klanten

28

Een presentatie van uw woning of bedrijfspand vanuit de lucht trekt de aandacht. Vanuit verschillende hoeken maakt VR-Horizon haarscherpe drone-opnames. Zo brengen we het complete pand in beeld. We bezorgen potentiÍle klanten niet alleen een onvergetelijk beeld op de woning, maar ook een blijvende herinnering als ze het pand kopen‌net dat duwtje extra.

Drone

Om de bezoeker nog meer sfeer mee te geven, kunnen we ook een videocompilatie maken: in minder dan een minuut klanten verbluffen, wie wil dat niet?


Drone

29


30

Virtuele rondleidingen BORDEEN


IMMOBORDEN Juiste bord op juiste tijd aan het juiste pand. Het totaal aanbod dat we beloven, komen we ook na: makelaarsborden maken/plaatsen behoort ook tot onze service. We weten hoe belangrijk het is om zo’n borden op het juiste moment, op de juiste plaats te installeren. Daarom dat u ook gratis toegang krijgt tot onze online tool om de plaatsing op te volgen. De borden worden met precisie geplaatst en zorgvuldig bewaard voor toekomstig gebruik. Ze zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden alsook verkleuring. Door onze ervaring in outdoor vastgoedcommunicatie, kunnen wij u raad geven over de ideale locatie, grootte en vorm van het bord.

31


HANDIG EN ZONDER ZORG

32

Immoborden


Snel, stevig en goed voor het milieu.

Innovatief zijn is niet zo maar een slogan, ook bij het beheren van borden kijken wij steeds naar nieuwe bevestigingssystemen, nieuwe milieuvriendelijke inkten of een nieuwe energiebesparende routeplanning. Voorkeur voor bepaalde bevestiging? Bij ons heeft u de keuze. Ons foutenpercentage ligt laag. Loopt er iets niet zoals het hoort? Gewoon even melden en wij lossen het op.

Immoborden

33


SOCIAL MEDIA To be seen or not to be seen VR-Horizon stopt niet bij het creĂŤeren van sterke beelden van uw projecten, wij zetten uw projecten in de kijker. Ons social media team zorgt er voor dat de bekendheid en reputatie van uw bedrijf verhoogt. Wilt u advertenties die uw doelpubliek bereiken? Of wilt u inzetten op de groei van uw klantenbestand? Wij zitten graag met u samen om een ijzersterke campagne uit te werken.

34


35 35


ONS ONLINE PLATFORM

36

Online platform


Uw project gratis online opvolgen. Dagelijks is er heel wat aan de gang binnen VR-Horizon: Jeroen gaat foto’s nemen in Hombeek, Julie hangt borden op in Bonheiden en David bestuurt een drone boven Mechelen. Om al deze processen te stroomlijnen hebben we fors geïnvesteerd in een online platform, waar u als klant gratis van geniet.

U kan uw fotoshoots aanvragen of immoborden bestellen. U krijgt een real-time overzicht van hoe uw project vordert, alsook een overzicht van uw facturen. Nooit meer kopzorgen als u ’s avonds nog te laat aan iets denkt, ons platform staat 24/7 voor uw klaar.

Online platform

37


38

Virtuele rondleidingen


39


Contacteer ons Via mail, telefoon of maak een afspraak. Ons team van experten helpt u graag verder.

Korenmarkt 47 2°v 2800 Mechelen 40

+32(0)493/32 43 73

Virtuele rondleidingen

www.vr-horizon.be info@vr-horizon.be