__MAIN_TEXT__

Page 1

A registered trademark of SNA Europe Group

Lidköping

Bollnäs

Bramley

Baugé

Vila do Conde

Placencia

Irun

Minsk

M-PRU-DUT-15 Bahco is a registered trademark of SNA Europe Group

Vitoria

Tuingereedschap


INHOUDSOPGAVE SNOEIASSORTIMENT

2

PICTOGRAMMEN

3

BLADTECHNOLOGIE

4

ERGONOMISCH CONCEPT

6

SNOEISCHAREN

10

BLOEMEN-FRUITSCHAREN

16

PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR

18

TAKKENSCHAREN

20

SNOEIZAGEN

26

RUPSENSCHAREN EN STELEN

34

BEUGELZAGEN

36

HEGGENSCHAREN

38

GRASSCHAREN

41

MESSEN

44

SCHAREN

45

KLEINE TUINGEREEDSCHAPPEN

46

BIJLEN, HAMERS EN WIGGEN

48

VIJLEN

54

ONDERHOUD EN ACCESSOIRES (SLIJPSTENEN, REINIGINGS- EN SMEERMIDDELEN, HOUDERS, HANDSCHOENEN, TREKKOORDEN)

56

HANDGEREEDSCHAP

62

OPBERGSYSTEMEN

67

HYDRAULISCHE EN HEFUITRUSTING

68

ALFABETISCHE INDEX OP PRODUCTCODE

74

1


EEN GROOT ASSORTIMENT SNOEIGEREEDSCHAPPEN KOMT TEGEMOET AAN DE EISEN VAN PROFESSIONELE GEBRUIKERS EN HOVENIERS Wij luisteren naar de mensen die gebruik maken van onze gereedschappen! Wat deze mensen bindt, is hun zorg voor het beheer van planten. Voor deze gebruikers staan een verhoogde productiviteit en hoogwaardige resultaten voorop, aangezien hiermee vermoeidheid en letsel wordt tegengegaan en duurzame resultaten worden verkregen. Bovendien heeft de nieuwe generatie die in deze branche werkzaam is, de afgelopen jaren een verhoogde belangstelling getoond voor design en vormgeving van de gereedschappen, waarbij functioneel design een belangrijke functie is geworden. Als reactie op feedback van klanten hebben wij een uitgebalanceerd assortiment ontwikkeld, dat tegemoet komt aan de eisen van onze eindgebruikers in combinatie met hoogwaardige kwaliteit en prestaties van onze gereedschappen. Het snoeiassortiment omvat twee gebieden:

EEN PROFESSIONEEL ASSORTIMENT MET RESERVEONDERDELEN

EEN ASSORTIMENT ZONDER RESERVEONDERDELEN

Wij staan bekend om onze expertise in het ontwikkelen van professionele snoeigereedschappen. Wij streven continu naar innovatieve oplossingen en technische verbeteringen om werkzaamheden nog eenvoudiger te maken. Om te garanderen, dat onze eindgebruikers kunnen rekenen op de bekende Bahco kwaliteit zijn onze gereedschappen beschermd door octrooien.

2


PICTOGRAMMEN

Om gebruikers te helpen bij het selecteren van het gereedschap dat het beste bij hun behoeften past, is het assortiment onderverdeeld in:

TOEPASSINGSGEBIED WIJNBOUW

FRUITTEELT

LANDSCHAPSBEHEER

BOSBOUW

TUINONDERHOUD

OUTDOOR

TYPES VEGETATIE TAKKEN DOOD EN DROOG HOUT

TAKKEN LEVEND EN GROEN HOUT

STRUIKEN

HEGGEN

BLOEMEN

TABELKOPTEKSTEN

Productcode

EAN-code

Verpakkingseenheid

Knipvermogen

Gereedschaps- Gereedschaps- Afmetingen handgreep gewicht lengte

Batterijcapaciteit

Werkdruk

Lucht- verbruik

Bladlengte

Bladlengte

Bladlengte

Bladlengte

Ø Tanden

Tanden per inch

Lengte handgreep

Vijllengte

Vijldiameter

Rond

Dubbele hoek

Linkshandig

3

Plat met 2 rechte hoeken

Plat met 2 ronde hoeken


BLADTECHNOLOGIE BYPASS: voor het knippen van levende taken en vers hout Bypass snoeischaren en takkenscharen worden gebruikt voor knipwerk dat de gezondheid van de plant kan beïnvloeden. De bypass snijkop dankt zijn naam aan het feit, dat het snijblad net als bij een schaar “langs” het contrablad glijdt. De bypass snoeischaren van Bahco glijden door het hout als het geknipt wordt. Deze beweging vereist minder kracht dan een rechte snede en veroorzaakt minder compressieschade aan het hout.

Net als het blad drukt ook het contrames in het hout

Het houtafval is wellicht beschadigd

Maar de snede zelf is zuiver en vlak

AAMBEELD: voor het knippen van rijp en droog hout Aambeeldsnoeischaren en -takkenscharen worden gebruikt als een mooie snede minder belangrijk is dan het verwijderen van takken. Het blad is smaller en scherper dan, dat van de bypass snoeischaar. Bij het knippen van rijp en droog hout moet het blad met meer druk door het hout geperst worden. Het “aambeeld” ondersteunt de tak en verspreidt de druk om de schade te verminderen.

Als het smalle blad door het hout wordt geperst,

verdeelt het “aambeeld” de last en ondersteunt de tak

BYPASS

totdat de zaagsnede volledig is

AAMBEELD

4


BLADTECHNOLOGIE

DE SNIJRAND Er worden vier afzonderlijke slijpbewerkingen uitgevoerd (tekening A) 1- Bij de eerste schuine rand loopt het snijgedeelte van het blad toe in een punt 2- Aan de holle zijde bevindt zich een ondiepe holte in het binnenvlak van het blad 3- Bij de tweede schuine rand is de rand geschaafd in een vlijmscherpe punt 4- Aan de achterzijde is een extra hoonhoek geslepen in de binnenrand Minder wrijving en vastplakken (tekening B) Door het holle binnenvlak raakt het blad het contrablad alleen op het punt van knippen. Dat vermindert de wrijving en de kans op vastplakken en verhoogt de prestaties van het gereedschap.

1

2 3

4

A Slicing Cut Hoe werkt het Door de scherpe opwaartse curve van het blad “glijdt” de voornaamste snijrand terwijl deze in het hout dringt. De excentrische draaipuntbout verdubbelt deze glijbeweging, waardoor de lengte van het blad dat voor het knippen wordt gebruikt, toeneemt. Hoe werkt dat? Stelt u zich voor, dat u een snee brood afsnijdt. Hoe scherp het mes ook is, als u het zonder heen en weer gaande bewegingen door het brood probeert te snijden, wordt het brood samengedrukt en is het moeilijker te snijden. Ook het verhogen van de druk helpt niet, dan wordt het brood alleen maar verder beschadigd. Brood en levend hout zijn vergelijkbaar in het opzicht, dat beide efficiënter gesneden kunnen worden als aan de neerwaartse druk een glijdende beweging wordt toegevoegd. Resultaten Minder snijkracht nodig Een mooie snede zonder schade aan de planten Minder slijtage en een langere levensduur van het blad Minder gebroken bladen

Evolving Bevel De techniek van de Evolving Bevel is de meest recente verbetering van de glijdende snede. Een uniek slijpprofiel van het blad versterkt de glijbeweging en vergemakkelijkt het binnendringen in het hout, vooral aan het begin van de snede. Dat geeft de gebruiker en gevoel van gemak, snelheid en efficiëntie bij het snoeien. De Evolving Bevel technologie is exclusief ontwikkeld voor Bahco Pradines en wordt toegepast in de P116-SL serie takkenscharen.

5

B


ERGONOMISCHE SNOEISCHAREN PROFESSIONEEL

DE ERGONOMISCHE SNOEISCHAAR VERBETERT UW: Comfort

Veiligheid

Gezondheid

EfficiĂŤntie

Het ontwerp van de ergonomische snoeischaar is het resultaat van vijf jaar wetenschappelijk onderzoek en honderden gebruikerstests overal ter wereld. De belangrijkste twee ontwerpvoordelen van deze ergonomische snoeischaren zijn minder vermoeidheid en pijnplekken aan het einde van de dag voor langer en productiever werken.

WAT MAAKT DE PX EN PXR ERGONOMISCH? KENMERKEN

VOORDELEN

Verticale en horizontale hoeken Vorm van de handgrepen Elastomeercoating op de bovenste handgrepen Keuze van de snijkop Keuze van de veer Handmeetsysteem

Houdt uw pols in een neutrale positie Biedt comfort Helpt om de druk evenredig te verdelen Biedt voor elk karwei de juiste snijkop Past de snoeischaar aan de kracht van uw hand aan Helpt bij het vinden van de optimale snoeischaar voor u

Horizontale hoek Verticale hoek Vergeleken met een traditionele snoeischaar compenseert de neerwaartse hoek van de PX en PXR het buigen van de pols zodat uw hand in een neutrale positie blijft, wat de kans op het ontwikkelen van carpaletunnelsyndroom aanzienlijk verkleint.

6

Anders dan bij de traditionele snoeischaar compenseert de overhelling naar links (voor rechtshandige modellen) van de PX en de PXR de buiging van uw pols zodat uw hand in een neutrale positie blijft. Hierdoor kunt u beter kracht uitoefenen op de handgrepen en voorkomt u MSD (spier-pees-botletsels).


ERGONOMISCH CONCEPT

PX TYPE Ergonomische snoeischaar met vaste handgreep De meest innovatieve snoeischaar ter wereld. Ergonomisch, modulair opgebouwd ontwerp waarmee u een snoeischaar samenstelt die perfect in de hand ligt.

PXR TYPE Ergonomische snoeischaar met roterende handgreep Dezelfde snijkop en handpalmhandgreep als de PX, maar met een comfortabele, met elastomeer gecoate roterende handgreep. De PXR voelt als een deel van uw hand en knipt met optimale nauwkeurigheid en optimaal gemak.

100% MODULARITEIT Alle reserveonderdelen verkrijgbaar Afmetingen snijkop

Rechtshandige handgrepen PX-S Vaste handgreep Compact

PX-M Vaste handgreep Gemiddelde afmetingen PX-L Vaste handgreep Grote afmetingen

Ideaal voor het einde van het seizoen, om wijngaarden te ontdoen van kweekdraden en het snoeien van groen. ErgoTM tip: sterk aanbevolen voor gebruikers met pijngevoelige handen of armen.

Nr.1 Kleine snijkop (snijcapaciteit 15 mm - 5/8”)

Ø 15 mm (5/8”) Ideaal voor de meest populaire kweemethoden in wijngaarden tot 10 jaar oud. ErgoTM tip: aanbevolen voor gebruikers die nog geen pijn voelen en dat ook willen voorkomen.

Nr.2 Middelgrote snijkop (snijcapaciteit 20 mm - 3/4”)

Ø 20 mm (3/4”) PXR-S Roterende handgreep Compact

Ideaal voor de meest populaire kweemethoden in oude wijngaarden met dikke ranken. ErgoTM tip: niet aanbevolen voor gebruikers die nu al lijden aan pijnen in handen of armen. Gebruik dan een takkenschaar of snoeizaag om grotere diameters door te zagen.

Nr.3 Grote snijkop (snijcapaciteit 30 mm - 1 1/4”)

PXR-M Roterende handgreep Gemiddelde afmetingen

Linkshandige handgrepen PX-M2-L Vaste handgreep Gemiddelde afmetingen voor linkshandige handgreep

Ø 30 mm (1 1/4”)

Afmetingen snijkop Nr. 2 gemiddelde snijkop (snijcapaciteit 20 mm - 3/4”)

PXR-M2-L Roterende handgreep Gemiddelde afmetingen voor linkshandige handgreep

Ø 20 mm (3/4”)

7


HANDMEETGELEIDER VOOR PX

8


EN PXR ERGO SNOEISCHAREN

2 Meet de afstand vingertoppols om de lengte van de hand te bepalen

1 Meet de hand van de top van de wijsvinger tot de basis van de palm om de breedte van de hand te bepalen

9


SNOEISCHAREN PX & PXR

Afmeting van de snijkop die geselecteerd is voor de uit te voeren taak Vorm en afmeting van de handgrepen die zijn geselecteerd voor de hand Vaste handgreep, vervaardigd uit samengesteld materiaal met zacht rubber Alle reserveonderdelen verkrijgbaar

Afmeting van de snijkop die geselecteerd is voor de uit te voeren taak Vorm en afmeting van de handgrepen die zijn geselecteerd voor de hand Comfortabele, roterende handgreep met elastomeer-coating. Alle reserveonderdelen verkrijgbaar g

PX-S1 PX-S2 PX-M1 PX-M2 PX-M2-L PX-M3 PX-L2 PX-L3

S S M M M M L L

2 2 2 2 2 2 2 2

8233785 8233792 8233815 8233822 8240714 8233839 8233853 8233860

15 20 15 20 20 30 20 30

1/2 3/4 1/2 3/4 3/4 1 1/4 3/4 1 1/4

g

PXR-S1 PXR-S2 PXR-M1 PXR-M2 PXR-M2-L PXR-M3 PXR-L2

308 296 322 319 319 347 331 470

S S M M M M L

2 2 2 2 2 2 2

8240677 8240684 8233877 8233884 8240738 8233891 8233914

15 20 15 20 20 30 20

1/2 3/4 1/2 3/4 3/4 1 1/4 3/4

366 377 382 394 394 407 395

P1

Ontworpen voor snoeiwerk in de wijnbouw, voor boomgaarden en sierplanten Precisiegeslepen bladen met krachtige afsteekbeweging Handgrepen vervaardigd uit samengesteld materiaal met een comfortabele vorm Drukknop voor vergrendeling Reservedelen beschikbaar

P 1-20 P1-23

8044572 8332501

5 5

20 30

P3

P110

Grotere snijkop voor algemeen snoeiwerk Zeer robuust ontwerp met gesmede handgrepen Reservedelen beschikbaar

Smalle snijkop voor meer toegankelijkheid Opgeperste en geperste stalen handgrepen Reservedelen beschikbaar

P3-20-F P3-23-F

8275259 8275266

2 2

20 25

3/4 1

200 230

8 9

375 440

P110-20-F P110-23-F

8275532 8275549

2 2

20 25

3/4 1 1/4

200 230

8 9

225 255

3/4 1

200 230

8 9

315 390

P5

P108

Universele snoeischaar met smal contrames biedt een eenvoudige toegang tot de binnenste takken van dichte planten Zeer robuust met een gesmeed frame, bedekt met een kous bestaande uit twee materialen Reservedelen beschikbaar

Smalle snijkop voor meer toegankelijkheid Handgrepen vervaardigd uit sterk, samengesteld materiaal met een zachte handgreep op het bovenste deel voor een maximaal comfort Reservedelen beschikbaar

P5-20-F P5-23-F

8275273 8275280

2 2

20 25

3/4 1

210 230

8 1/4 9

307 366

P108-20-F P108-23-F

10

8275518 8275525

2 2

20 25

3/4 1

200 230

8 9

305 375


SNOEISCHAREN

PG & PG-R

PG-01-F / PG-03-L PG-01-F

Blad met xylaanÂŽ-coating voor bescherming tegen roest, voor minder frictie en een onderhoudsvrij gebruik Smalle snijkop voor meer toegankelijkheid De horizontale en verticale hoeken van de snijkop volgen de natuurlijke lijnen van de hand en van de onderarm Ergonomische handgrepen verkrijgbaar in 3 afmetingen (S,M,L) en 1 roterende handgreep voor comfort

PG-S1-F PG-M2-F PG-L2-F PG-R-M2-F

8327743 8269715 8269746 8269722

2 2 2 2

S M L M

mmmm.

inch

mm.

inch

15 20 20 20

5/8 3/4 3/4 3/4

175 200 210 205

6 7/8 7 7/8 8 1/4 8

PG-03-L

PG-01-F voor rechtshandig gebruik en PG-03-L voor linkshandig gebruik Keuze uit twee openingbreedtes: 12 en 20 mm. Blad met xylaanÂŽ-coating voor bescherming tegen roest Glasvezelversterkte kunststof handgrepen en een eenhands vergrendelmechanisme

g

160 182 185 264

PG-01-F PG-03-L

8329334 8242855

6 6

20 20

3/4 3/4

200 200

7 7/8 7 7/8

P138

P64

Aambeeld-snoeischaar voor het knippen van rijp en droog hout Opgeperst en dubbel afgeschuind blad Reservedelen beschikbaar

Lichte snoeischaar met handgrepen vervaardigd uit samengesteld materiaal voor het plukken van rozen, in het bijzonder ontwikkeld voor de bloementeelt Een speciale voorziening op het blad houdt de steel vast nadat deze is afgesneden P64-20-BULK12: displayverpakking van 12 stuks Veren en buffers verkrijgbaar als reserveonderdelen

P138-22-F 8301279

6

20

3/4

220

8 1/2

275

8288174 1 P64-20 P64-20-BULK12 8288204 12

12 12

1/2 1/2

210 210

7 7/8 7 7/8

220 220

210 2520

P121

Smalle snijkop voor meer toegankelijkheid Robuust en traditioneel ontwerp met opgeperste en geperste stalen handgrepen

P121-18-F P121-20-F P121-23-F

8275662 8275631 8275648

6 6 6

15 20 25

1/2 3/4 1

7 8 9

180 200 230

225 255 330

P126

PG-12

Traditionele, robuust uitgevoerde snoeischaar voor universeel tuinieren Handgrepen vervaardigd uit opgeperst en geperst staal

Smalle snijkop voor het snijden van bloemen, kruiden en struiken Lichtgewicht samengestelde handgrepen

P126-19-F 8275297 P126-22-F 8275303

6 6

15 20

1/2 3/4

190 220

7 1/2 8 1/2

245 310

PG-12-F

11

8328122

10

20

3/4

210

8 1/4

155


RESERVEDELEN VOOR SNOEISCHAREN R300P

8234034

1

PX & PXR n°1 Ø 15 mm - 1/2”

R211P

8234027

1

PX & PXR n°2 Ø 20 mm - 3/4”

R211P-BULK80

8252212

80

PX & PXR n°2 Ø 20 mm - 3/4”

R500P

8234041

1

PX & PXR n°3 Ø 30 mm - 1 1/4”

R600P

8240783

1

PXR-M2-L, PX-M2-L

R112PG

8010058

1

P3-20-F

R122PG

8010072

1

P3-23-F

R114PG

8010065

1

P110-20-F

R124PG

8010089

1

P110-23-F

R223P

8237554

1

P138-22-F

R223P-BULK80

8240646

80

P138-22-F

R303P

8234157

1

PX & PXR n°1 Ø 15 mm - 1/2”

R403P

8234164

1

PX & PXR n°2 Ø 20 mm - 3/4”

R503P

8234171

1

PX & PXR n°3 Ø 30 mm - 1 1/4”

R603P

8240790

1

PXR-M2-L, PX-M2-L

R113PG

8044374

1

P110-20-F

R123PG

8044381

1

P110-23-F

R221P

8229412

1

P138-22-F

R221P-BULK50

8240653

50

P138-22-F

R900P

8234188

1

PX & PXR

R142P

8010126

1

P3-20-F, P3-23-F, P110-20-F, P110-23-F

R141P

8288235

1

P64-20

R905P* (soft)

8234232

1

PX & PXR, P64-20

R905P-BULK50* (soft)

8252250

50

PX & PXR, P64-20

R906P* (medium)

8234249

1

PX & PXR

R906P-BULK50* (medium)

8252267

50

PX & PXR

R907P* (hard)

8234256

1

PX & PXR

R1068

8044398

1

P3-20-F, P3-23-F, P110-20-F, P110-23-F

R463P*

8223908

1

P3-20-F, P3-23-F, P110-20-F, P110-23-F

R438P*

8229429

1

P138-22-F

R438P-BULK50*

8240660

50

P138-22-F

* alleen veer (zonder buffer)

12


SNOEISCHAREN

+

+

+

R904P

8234225

1

PX & PXR

R341P

8011529

1

P3-20-F, P3-23-F

R474P

8011536

1

P110-20-F, P110-23-F

R902P

8234201

1

PX & PXR, P64-20

R903P

8234218

1

PX & PXR, P64-20

R1269P-BULK50

8240820

50

PX & PXR, P64-20

R901P

8234195

1

PX & PXR

R801P

8234126

1

PX & PXR nº1 Ø 15 mm - 1/2”

R802P

8234133

1

PX & PXR nº2 Ø 20 mm - 3/4”

R803P

8234140

1

PX & PXR nº3 Ø 30 mm - 1 1/4”

R804P

8240806

1

PX & PXR nº2 Ø 20 mm - 3/4”

RT821P

8242237

1

PXR-S1, PXR-S2

RT822P

8234102

1

PXR-M1, PXR-M2, PXR-M3

RT823P

8234119

1

PXR-L2

RT824P

8240776

1

PXR-M2-L

R811P

8234058

1

PX-S1, PX-S2

R812P

8234065

1

PX-M1, PX-M2, PX-M3

R813P

8234072

1

PX-L2 , PX-L3

R815P

8240752

1

PX-M2-L

13


EIGENSCHAPPEN EN TOEPASSINGSGEBIEDEN VAN SNOEISCHAREN Type snoeischaar

Beschrijving

Snijkop

Toepassingsgebied

Knipvermogen

*** in hoge mate aanbevolen ** aanbevolen * acceptabel

12 mm 15 mm 20 mm 25 mm 30 mm

½”

Professionele snoeischaren PXErgo

PX-S (serie) PX-M (serie) PX-L (serie)

Ergonomisch verantwoorde snoeischaar met vaste handgreep voor intensief gebruik

***

***

***

PXRErgo

PXR-S (serie) PXR-M (serie) PXR-L (serie)

Ergonomisch verantwoorde snoeischaar met roterende handgreep voor intensief gebruik

***

***

***

Professionele snoeischaren P5

P5-20-F P5-23-F

Sterke snoeischaar voor intensief gebruik met bi-materiaal kous

**

*

***

P108

P108-20-F P108-23-F

Snoeischaar met slanke snijkop en zachte greep boven op de handgreep

**

**

*

P3

P110-20-F P110-23-F

Sterke snoeischaar voor intensief gebruik met massieve smeedstalen handgrepen

**

*

***

P110

P110-20-F P110-23-F

Traditioneel type snoeischaar met slanke snijkop en handgrepen van geperst staal

**

***

**

P64

P64-20

Lichte snoeischaar bedoeld voor snoeiwerk in de bloementeelt

P138

P138-22-F

Aambeeld-snoeischaar voor het knippen van rijp en droog hout

*** **

***

**

Snoeischaren voor tuinierders PGErgo

PG-S1-F PG-M2-F PG-L2-F PG-R-M2-F

Ergonomische snoeischaar voor veeleisende tuiniers

*

*

*

***

PG

PG-01-F PG-03-L

Modern vormgegeven snoeischaar voor tuinieren het hele jaar door

*

*

*

***

PG-12

PG-12-F

Snoeischaar voor hobbytuinieren

P121

P121-18-F P121-20-F P121-23-F

Traditionele snoeischaar voor tuinieren het hele jaar door

**

**

*

***

P126

P126-19-F P126-22-F

Traditionele snoeischaar voor hobbytuinieren

*

*

*

***

***

14

½”

Reserveonderdelen


SNOEISCHAREN

ASSORTIMENT SNOEISCHAREN Professionele snoeischaren - de enige werkelijk ergonomisch verantwoorde snoeischaren! PX-M3 PX-M2 PX-M1

PX-L3 PX-L2

PXR-S2 PXR-S1

PXR-M3 PXR-M2 PXR-M1

PXR-L2

PXR-M2-L PX-M2-L

inch 0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

PX-S2 PX-S1

Professionele snoeischaren P108-23-F P108-20-F

P3-23-F P3-20-F

P110-23-F P110-20-F

P1-23 P1-20

P138-22-F

P64-20

inch 0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

P5-23-F P5-20-F

Snoeischaren voor tuinierders PG-R-M2-F

PG-03-L PG-01-F

PG-12-F

2 verschillende posities

inch 0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

PG-L2-F PG-M2-F PG-S1-F

15

P121-23-F P121-20-F P121-18-F

P126-22-F P126-19-F


OOGSTSCHAREN VIER VERSCHILLENDE SNIJKOPPEN De praktische en lichtgewicht Bahco oogstscharen komen tegemoet aan de behoeften en toepassingen van verschillende gebruikers Ze beschikken over comfortabele handgrepen die zijn vervaardigd uit glasvezelversterkt materiaal. Ze worden geleverd met een lichtgewicht kunststof houder en zijn verkrijgbaar in verpakkingen met verschillende hoeveelheden.

P123

P127

P128

P129

Snijkop met slanke bypass-snijkop

Korte bladen, voor de veiligheid aan de uiteinden afgerond, met een begrensde opening

Lange, smalle, rechte bladen Brede opening

Hetzelfde blad als P128, maar gebogen onder een hoek van 11° voor een betere toegang tot verborgen stelen

Moer kan indien nodig eenvoudig worden aangedraaid Schokabsorberende rubberen buffer met veer tussen de handgrepen

Zeer duurzame en comfortabele handgrepen

Vergrendelsysteem is veilig naar binnen geklapt om letsel aan handpalmen te voorkomen Lichtgewicht kunststof houder ter voorkoming van letsel en verlies van de schaar. Wordt geleverd bij alle modellen scharen.

Opening voor koord

16 16


OOGSTSCHAREN

P123

P127

Wordt gebruik voor het oogsten van druiven, fruit met zachte stelen, zoals komkommers, meloenen en tomaten en voor bloemen, zoals tulpen Snijkop met lange fijne bypass-snijkop Scharen in bulk 15 (P123-19-BULK15) en bulk 30 (P123-19-BULK30), worden geleverd met lichtgewicht kunststof houder Scharen in bulk 56 (P123-19-BULK56), worden geleverd zonder lichtgewicht kunststof houder

Wordt gebruikt voor het oogsten van druiven, maar ook voor het doorknippen van dunne draden Korte en rechte veiligheidsbladen met afgeronde punten en een begrensde opening Contrablad met inkeping die wegglijden voorkomt bij het knippen van harde materialen Wordt geleverd met lichtgewicht kunststof houder, 30 stuks in een box

P123-19-BULK15 8226251 15 P123-19-BULK30 8218218 30 P123-19-BULK56 8240202 56

10 10 10

3/8 3/8 3/8

190 190 190

7 1/2 7 1/2 7 1/2

87 87 87

P127-19-BULK30 8199333 30

6

1/4

170

6 1/2

70

P128

P129

Aanbevolen voor het uitdunnen van fruit om een betere groei (en grotere vruchten) te bevorderen Lange, smalle, rechte bladen Wordt geleverd met lichtgewicht kunststof houder, 30 stuks in een box, alleen geldig voor P128-19-BULK30; P128-19 geleverd op kaart

Wordt gebruikt voor het knippen van stelen van vers fruit en voor het opschonen van fruittrossen Lange en fijne bladen, iets gebogen (11ยบ) voor een betere toegang tot verborgen stelen Wordt geleverd met lichtgewicht kunststof houder, 30 stuks in een box

P128-19 8160814 P128-19-BULK30 8172329

6 30

6 6

1/4 1/4

190 190

7 1/2 7 1/2

85 85

P129-19-BULK30 8172336

30

6

1/4

190

7 1/2

RESERVEDELEN VOOR BLOEMEN-FRUITSCHAREN P123-19 R1071

8222918

1

P127-19 P128-19 P129-19 P123-19

R1075-BULK50

8220495

50

P127-19 P128-19 P129-19

17

85


PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR

Blad van gehard staal

Handgreep van acetaalhars

Veiligheidspal

9210 Snijkop met voortreffelijke afsteekbeweging Behuizing vervaardigd van acetaalhars (POM) Ergonomisch ontworpen handgreep van acetaalhars Bladen van opgeperst gehard staal Vergrendelsysteem met centrale bout voorkomt dat de as bij continu werken losraakt Speciale ijsvrije klep beschermt het gereedschap bij koude tegen bevriezend condenswater in het gereedschap EÊn zuiger met een terughaalveer Schroefdraad vereist een 1/4� mannelijke koppeling voor de luchtslang Niet gebruiken met meer dan 10 bar persluchtdruk mm.

9210

8278182

1

30

inch

mm

1 1/4

255

10

<10

80

700

Deze pneumatische snoeischaren met enkelvoudig, gehard stalen snijblad zijn ontworpen voor het snoeien van boomgaarden, wijngaarden, citrusbomen, olijfbomen, groene en sierbomen, enz. Een pneumatische zuiger in een cilinder, gevat in een behuizing van thermoplastische hars, geeft het snijblad zijn kracht. Perslucht drijft deze zuigerbeweging aan die wordt bestuurd door een trekker in het handvat. De handbeveiliging voorkomt dat de gebruiker het gereedschap onbedoeld activeert. Bij het loslaten van de trekker wordt deze automatisch vergrendeld om de veiligheid te waarborgen.

18


PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR

RESERVEDELEN VOOR PNEUMATISCHE SNOEISCHAAR

7

98 9

40

9210-1

Snijblad + klinknagel

8278212

1

9210-10

Set snijkop

8278229

1

9210-11

Contrames

8296094

1

9210-1060177

Bout TCCE M6x20 UNI 5931

8295424

1

9210-1060238

Zelftappende bout TSP 2.2x6.5

8295394

20

9210-1230219

Stofafdichting

8295387

10

9210-1230235

Zuigerafdichting

8295325

10

9210-1320281

Handbescherming

8295431

10

9210-1640142

Terughaalveer

8295356

10

9210-1690148

Zuiger

8295332

1

9210-1700118

Drijfstang

8295363

1

9210-1710266

Behuizing snoeischaar

8295417

1

9210-1720100

Koperen cilinder

8295295

10

9210-1730107

Schokdemper

8295349

10

9210-1770106

Klinknagel ø 6

8295370

40

9210-1830137

Frontafdekking

8295400

10

9210-20

Set O-ringen

8278236

1

18

9210-1590103

Pen 2x14

0248063

1

19

9210-1640141

Veiligheidspalveer

0248070

1

20

9210-1230193

0-ring 2162

0248087

10

21

9210-1710265

Klephuis

0263509

6

22

9210-1330110

Kap + afdichting OR2050

0255757

1

23

R318V

Bout

8029500

1

19


TAKKENSCHAREN

Extreem sterke, drukbestendige, maar toch zeer lichte aluminium handgrepen (verkrijgbaar in verschillende lengten)

Gladde zwarte handgrepen Voor perfecte snijhandelingen

Zachte, schokabsorberende buffers voor maximaal comfort

Vergrendelsysteem met centrale bout voor een veilige bevestiging

VERSCHILLENDE SNIJKOPPEN VOOR VERSCHILLENDE TOEPASSINGEN

30 mm 1 1/4”

30 mm 1 1/4”

45 mm 1 1/2”

40 mm 1 3/4”

type P114

type P116 (P116, P19, P16)

type P160

type P172

Smalle snijkop voor snoeien in beperkte ruimten

Groot, sterk gebogen blad met een diep gehoekt contrablad

Smal blad in combinatie met een diep gehoekt, dun contrablad

Sterk blad met antiwrijvingscoating (Xylan®), verwisselbaar aambeeld

Ontworpen voor snoeiwerk onder heuphoogte en laag bij de grond

Goed uitgebalanceerde takkenscharen voor snoeiwerk boven schouderhoogte

Hefboomwerking ter vergemakkelijking van het snoeien van rijp en droog hout

Voornaamste toepassingsgebieden: - Wijnbouw - Fruitteelt, inclusief zacht fruit - Landschapsbeheer (P19)

Voornaamste toepassingsgebieden: - Fruitteelt - Landschapsbeheer

Voornaamste toepassingsgebieden: - Landschapsbeheer - Wordt zo nu en dan ook in de fruitteelt gebruikt

Voornaamste toepassingsgebieden: Wijnbouw Fruitteelt in hegvorm (appels, peren)

Op de takkenscharen type P116-SL wordt de techniek van de evolving bevel toegepast; dit versterkt de glijbeweging van het blad. Dat is een voordeel bij het snoeien van dikke takken.

SUPERLICHTE GEREEDSCHAPPEN Lichtgewicht, supersterk aluminium materiaal zorgt voor extra kracht en voorkomt vermoeidheid tijdens het gebruik

20 20


TAKKENSCHAREN

P19

P160

Bypass takkenschaar voor zwaar werk, zoals het doorknippen van dikke en grote takken van oude bomen Lange handgrepen voor meer reikwijdte en knippen boven ooghoogte Reserveonderdelen beschikbaar

Speciaal ontwikkeld voor boomgaarden, ook aanbevolen voor landschapsbeheer Fijn, smal blad in combinatie met haakvormig contrames maakt een krachtige en gelijkmatige snede mogelijk Lange handgrepen voor toegankelijkheid en knippen boven hoofdhoogte Reserveonderdelen beschikbaar

mm.

P19-80-F

8275365

1

50

mm inch

2

mm.

inch

800

31 1/2

g

P160-SL-60 P160-SL-75 P160-SL-90

1790

8301170 8301187 8301194

2 1 1

mm.

inch

mm.

45 45 45

1 3/4 1 3/4 1 3/4

600 750 900

g

inch

23 1/2 30 35

960 1090 1160

P280

P172

Bypass takkenschaar voor zwaar werk XylanÂŽ antifrictie-coating op het blad maakt penetratie in hout mogelijk De hefboomwerking maakt eenvoudiger knippen mogelijk; 50% meer vermogen Reserveonderdelen beschikbaar

Takkenschaar met aambeeld voor zwaar werk, zoals het knippen van dode takken XylanÂŽ antifrictie-coating op het blad maakt penetratie in hout mogelijk De hefboomwerking maakt eenvoudiger knippen mogelijk; 50% meer vermogen Reserveonderdelen beschikbaar

mm.

P280-SL-80

8301330

2

55

inch

mm.

inch

1 1/2

800

31 1/2

g

1318

P172-SL-85

8301200

1

mm.

inch

mm.

40

1 1/2

850

inch

33 1/2

P116

P114

Groot knipvermogen Twee hoekige, straalvormige bladen met Evolving Bevel voor grotere duurzaamheid Reserveonderdelen beschikbaar

Smalle snijkop voor toegankelijkheid en zorgvuldige, snelle knipbewegingen Ontwikkeld voor zacht en groen hout Reserveonderdelen beschikbaar

mm.

P116-SL-40 P116-SL-50 P116-SL-60 P116-SL-70

8301101 8301118 8301125 8301132

2 2 2 2

30 30 30 30

mm inch

1 1/4 1 1/4 1 1/4 1 1/4

mm.

inch

400 500 600 700

15 3/4 19 3/4 23 1/2 27 1/2

g

P114-SL-40 P114-SL-50 P114-SL-60

687 735 879 964

8301149 8301156 8301163

2 2 2

mm.

inch

mm.

inch

30 30 30

1 1/4 1 1/4 1 1/4

400 500 600

15 3/4 19 3/4 23 1/2

g

1220

g

630 682 826

P16

P16-40W

Voor het snoeien en kweken van fruitbomen en wijngaarden Sterk gebogen blad voor snel en krachtig afsteken Robuuste stalen handgrepen met zachte, rubberen buffers om vermoeidheid tegen te gaan Reserveonderdelen beschikbaar

Voor het snoeien van wijngaarden Speciaal blad (R116VP) met een zeer dunne hoonhoek Voor een zuivere snede Comfortabele beukenhouten handgrepen met zachte buffers om vermoeidheid tegen te gaan Reserveonderdelen beschikbaar

P16-40 P16-50-F P16-60-F

8013479 8301286 8276461

2 2 2

mm.

inch

mm.

inch

30 30 30

1 1/4 1 1/4 1 1/4

400 500 600

15 3/4 20 24

g

P16-40W

790 935 1025

21

8043049

2

mm.

inch

mm.

inch

30

1 1/4

400

16

g

795


PG-19

PG-17

Blad met Xylan®-coating voor makkelijk knippen en extra roestbescherming Voor het knippen van levende takken en groen hout Superlichte bypass takkenschaar met telescoopstelen voor het snoeien van hoge takken: uittrekbaar van 70 tot 90 cm Speciaal vergrendelsysteem vergrendelt door slechts in één richting te draaien Comfortabele grepen bestaande uit twee materialen mm.

PG-19-F

8295936

2

40

inch

1 1/2

mm.

Blad met Xylan®-coating voor makkelijk knippen en extra roestbescherming Voor het snoeien van rijp en droog hout Superlichte aambeeld-takkenschaar met telescoopstelen voor het snoeien van hoge takken: uittrekbaar van 70 tot 90 cm Speciaal vergrendelsysteem vergrendelt door slechts in één richting te draaien Comfortabele grepen bestaande uit twee materialen g

inch

700-900 27 1/2-35 1/2

1135

PG-17-F

8324629

2

mm.

inch

30

1 1/4

mm.

700-900 27 1/2-35 1/2 1120

PG-18

P130/140

Blad met Xylan®-coating voor makkelijk knippen en extra roestbescherming Voor het snoeien van hagen en struiken in tuinen Aluminium handvatten met comfortabele tweecomponenten handgrepen en geïntegreerde buffers Leverbaar in twee lengtes

Voor het snoeien van hagen en struiken in tuinen Gebogen blad voor gemakkelijk afsnijden Robuuste stalen handgrepen met geïntegreerde buffers Leverbaar in twee lengtes

PG-18-60-F 8288853 PG-18-45-F 8299033

2 2

mm.

inch

mm.

inch

40 40

1 1/2 1 1/2

650 460

25 17 3/4

g

825 680

P140-F P130-F

22

8275372 8333980

6 6

g

inch

mm.

inch

mm.

35 40

1 3/8 1 1/2

660 450

inch

24 17 3/4

g

1060 775


TAKKENSCHAREN

RESERVEDELEN VOOR TAKKENSCHAREN R16V

8254513

1

P116-SL-40, P116-SL-50, P116-SL-60, P116-SL-70

R16V-BULK14

8288334

14

P116-SL-40, P116-SL-50, P116-SL-60, P116-SL-70

R115V

8243210

1

P114-SL-40, P114-SL-50, P114-SL-60

R115V-BULK14

8288341

14

P114-SL-40, P114-SL-50, P114-SL-60

R160A

8201821

1

P160-SL-60, P160-SL-75, P160-SL-90

R119V

8029487

1

P19-80-F

R380A

8000066

1

P172-SL-85

R181P

8296087

1

P280-SL-80

R116V

8010164

1

P16-50-F, P16-60-F

R116V-BULK36

8159924

36

P16-50-F, P16-60-F

R216SL

8301408

1

P116-SL-40, P116-SL-50, P116-SL-60, P116-SL-70

R214SL

8301392

1

P114-SL-40, P114-SL-50, P114-SL-60

R260A

8201814

1

P160-SL-60, P160-SL-75, P160-SL-90

R619V

8029494

1

P19-80-F

R372H

8235406

18

P172-SL-85

R716VCB

8255497

1

P16-50-F, P16-60-F

R166V

8328085

1

P116-SL & P114-SL

R144PV

8291075

1

P160-SL-60, P160-SL-75, P160-SL-90

R318V

8029500

1

P19-80-F

R328V

8296056

1

P172-SL-85, P280-SL-80

R143PVCB

8255633

1

P16-50-F, P16-60-F

R143PV-BULK50

8240837

50

P16-50-F, P16-60-F *

R415V

8243241

1

P116-SL & P114-SL

R660V

8210281

1

P160-SL-60, P160-SL-75, P160-SL-90

R519V

8029517

1

P19-80-F

R772V

8301385

1

P172-SL-85

R773V

8324414

1

P280-SL-80

R615V

8010119

1

P16-50-F, P16-60-F

R430V

8243265

1

P116-SL-40, P114-SL-40

R440V

8254544

1

P116-SL-50, P116-SL-60, P116-SL-70, P114-SL-50, P114-SL-60

R515VS

8046514

1

P160-SL-60, P19-80-F, P16-50-F, P16-60-F

R516V

8200824

1

P160-SL-75, P160-SL-90, P280-SL-80

R901P

8234195

1

P116-SL & P114-SL, P16-50-F, P16-60-F

* alleen voor takkenscharen zonder vergrendelsysteem met centrale bout

P160: BYPASS SNIJKOP

P172: SNIJKOP MET AAMBEELD

23


EIGENSCHAPPEN EN TOEPASSINGSGEBIEDEN VAN TAKKENSCHAREN Type takkenschaar

Toepassingsgebied

Snijkop

*** in hoge mate aanbevolen ** aanbevolen * acceptabel

Type snijkop

114

116

Professionele takkenscharen ***

P19-80-F

***

**

P280-SL-80

*

*

P172-SL-85

***

**

P160 (serie)

P116 (serie)

***

***

P114 (serie)

***

*

P16 (serie)

***

***

*

***

*

Tuinier-takkenscharen PG-19-F

***

PG-17-F

***

PG-18 (serie)

***

P140-F

***

P130-F

***

24

160

Hefboomwerking P172

Knipvermogen 25-30 1”1 ¼”

30-35 1 ¼”1 ¾”

35-40 1 ⅜”1 ½”

40-45 1 ½”1 ¾”

45-50 1 ¾”2”

Reserveonderdelen


TAKKENSCHAREN

ASSORTIMENT TAKKENSCHAREN

Professionele takkenscharen P280-SL-80

P172-SL-85

P116-SL-70 P116-SL-60 P116-SL-50 P116-SL-40

P114-SL-60 P114-SL-50 P114-SL-40

P16-60-F P16-50-F P16-40-F

P140-F

P130-F

inch 0

4

8

12

16 20 24 28

32 36

P19-80-F

P160-SL-90 P160-SL-75 P160-SL-60

Tuinier-takkenscharen

Uitschuifbuis 700 - 900 mm

PG-18-60-F PG-18-45-F

PG-17-F

Uitschuifbuis 700 - 900 mm

inch 0

4

8

12

16 20 24 28

32 36

PG-19-F

25

P16-40W


SNOEIZAGEN DE ZAAGTAND VOERT DRIE FUNCTIES UIT Snijden De tandpunten zijn kleine messen die door houtvezels snijden. Slechts 0,2 mm (0,008 inch) van de tanden voert deze functie uit, namelijk de scherp geslepen punt.

Scheiden De randen van de tand zijn beitels die hout tussen de sneden wegschaven.

Reinigen De geulen verzamelen zaagsel om dit buiten de zaagsnede te deponeren. Hiervoor is een open en gladgeslepen oppervlak in de geul nodig.

TANDONTWERP JT-tanden

JS-tanden

XT-tanden

Standaard tanden

Snijhoek van 50ยบ, drievoudig geslepen, lange tanden met nauwe geulen, rechtopstaand maar taps geslepen blad. Snijdt snel en soepel voor betere prestaties

Een snijhoek van 45ยบ, brede geulen voor het verwijderen van houtspaanders, een taps geslepen blad met rechtopstaande tanden voor zeer snel en agressief zaagwerk

Driehoekige vormgeving, elke derde tand is korter en staat scheef om te helpen bij het verwijderen van houtspaanders uit de zaagsnede

Driehoekige vorm, alle tanden staan scheef, hebben een harde punt of kunnen worden geslepen

Harde punt

De tanden krijgen na het slijpen een hittebehandeling. Geharde tanden blijven 6 tot 8 keer zo lang scherp, maar kunnen niet met een vijl worden bijgeslepen

Flexibel en onbreekbaar blad

Met vijl bewerkbaar De tanden kunnen worden nageslepen met een Bahco vijl 4-272 (zie p.55)

26 26


SNOEIZAGEN

JT-bladen VERBETERDE PRESTATIES Voor mooi en snel snoeiwerk in levend en vers hout. Ideaal voor snoeien in de winter. Conisch geslepen profiel voor minder wrijving en een mooie afwerking

Handgreep uit twee materialen met een comfortabele grip

Steile hellingshoeken Drievoudig geslepen - Tanden met harde punten voor meer duurzaamheid Lange tanden met nauwe geulen

De knokkelbechermer houdt uw hand veilig op zijn plaats

41-JT

396-JT

Zwaardzaag ontwikkeld voor wijnbouw en fruitteelt Niet gezette tanden voor een egaal snijvlak In twee verschillende bladlengten verkrijgbaar Reserveblad verkrijgbaar Altijd geleverd met houder

Inklapbare snoeizaag ontwikkeld voor gebruik in de wijnbouw en fruitteelt Veiligheidsvergrendeling in geopende ĂŠn gesloten stand Reserveblad verkrijgbaar

4124-JT-H 4128-JT-H

8267803 8267810

4 4

mm.

inch

240 280

9 1/2 11

g

7 7

365 370

396-JT

27

8168056

4

mm

inch

190

7 1/2

g

7

200


JS-bladen Een zeer agressieve vertanding voor een extreem snelle en eenvoudige snede, voor vers hout en dikke takken Uniek concaaf bladoppervlak voor minder wrijving en betere prestaties

Handgreep uit twee materialen met een comfortabele grip

Tanden met harde punten voor meer duurzaamheid

Brede geulen voor een snelle afvoer van houtspaanders

De knokkelbeschermer houdt uw hand veilig op zijn plaats

51-JS

396-JS

Zwaardzaag speciaal ontworpen voor landschapsbeheer Extreem scherpe en agressieve tanden voor snel doorsnijden In twee verschillende bladlengten verkrijgbaar Reserveblad verkrijgbaar Altijd geleverd met houder

Inklapbare snoeizaag ontwikkeld voor het doorzagen van dikkere takken in de fruitteelt, wijnbouw en het landschapsbeheer Veiligheidsvergrendeling in geopende ĂŠn gesloten stand Reserveblad verkrijgbaar

mm mm.

5124-JS-H 5128-JS-H

8219352 8219369

4 4

240 280

g

inch

9 1/2 11

5 5

mm

396-JS

365 370

28

8223250

4

mm

inch

190

7 1/2â&#x20AC;?

g

5

200


SNOEIZAGEN

XT-bladen Voor het snoeien van alle soorten rijp en droog hout Handgreep uit twee materialen met een comfortabele grip

Tanden met harde punten voor meer duurzaamheid

Elke derde tand is korter en staat schuin om te helpen bij het verwijderen van houtspaanders

396-HP

396-LAP

Universele inklapbare snoeizaag presteert goed bij zowel uitgegroeid en droog hout als bij levend en groen hout Veiligheidsvergrendeling in geopende ĂŠn gesloten stand Reserveblad verkrijgbaar

Universele inklapbare zaag voor het knippen van vers en droog hout, plastic, botten, enz. Speciaal ontworpen voor natuurliefhebbers, jagers en kampeerders XT-vertanding met harde punten, 7 TPI. Blad met speciale roestwerende en wrijvingsverminderende coating Tweecomponenten kunststof handgreep voor perfecte grip, met een leren strop. Veiligheidsvergrendeling in geopende ĂŠn gesloten stand

396-HP

8152284

4

mm mm

inch

190

7 1/2

g

7

mm mm

200

396-LAP

349

10

190

7 1/2

7

200

PG-72

Ideale zwaardzaag voor het snoeien van sierstruiken en fruitbomen Zwarte antifrictie-coating voor bescherming tegen roest, eenvoudig doorsnijden en een onderhoudsvrij gebruik

349

8172367

g

inch

8018924

4

mm. mm

inch

300

12

Inklapbare zaag voor snoeien, wanneer een snoeischaar of een takkenschaar niet voldoet Zwarte antifrictie-coating voor bescherming tegen roest, eenvoudig doorsnijden en een onderhoudsvrij gebruik

g

7

mm mm

PG-72

225

29

8242534

4

190

g

inch

7 1/2

7

196


Alle tanden staan onder een hoek Agressief bij de trekkende slag

Gebogen blad, perfect voor snoeiwerk boven schouderhoogte

Sterke beukenhouten handgreep met ophanghaak

4211 / 4212

Snoeizaag voor het snoeien van dode takken en droog hout In twee verschillende bladlengten verkrijgbaar 4211 Tanden met harde punt 4212 Met vijl bewerkbaar Reserveblad verkrijgbaar g

4211-11-6T 4211-14-6T 4212-11-6T 4212-14-6T

8152000 8128883 8002060 8002077

4 4 4 4

280 360 280 360

11 14 11 14

6 6 6 6

225 280 225 280

30


SNOEIZAGEN

SNOEIZAGEN MET STEEL 385 / 386

383 / 384

Snoeizaag met steel en stalen buishendel Kan worden gebruikt met verlengsteel (Ø 25 mm, 1”) Past op stelen AP-3M, AP-5M, FP-3M Blad met een haak aan het uiteinde om te voorkomen dat de zaag uit de inkeping wegglijdt 385 Met vijl bewerkbaar 386 Tanden met harde punt

Snoeizaag met steel en stalen buishendel Kan worden gebruikt met verlengsteel (Ø 25 mm, 1”) Past op stelen AP-3M, AP-5M, FP-3M Voor zachtere houtsoorten zoals dennen en sparren wordt de agressievere 384-5T (5 TPI) aanbevolen 383 Tanden met harde punt 384 Met vijl bewerkbaar

g

mm

385-6T 386-6T

8002053 8152017

4 4

360 360

14 14

6 6

mm

410 410

383-6T 384-6T 384-5T

8128876 8002039 8159795

4 4 4

360 360 360

g

inch

14 14 14

6 6 6

320 320 320

339 / 340

Gecombineerde snoeizaag met kunststof handgreep Kan worden gebruikt als handzaag of worden voorzien van een verlengsteel (Ø 25 mm, 1”) Past op stelen AP-3M, AP-5M, FP-3M 339 Tanden met harde punt 340 Met vijl bewerkbaar Reservebladen verkrijgbaar g

mm

339-6T 340-6T

8128371 8002008

4 4

360 360

14 14

6 6

250 250

RESERVEBLADEN VOOR SNOEIZAGEN 4724-JT

8265847

1

4124-JT-H

Harde punt

24 cm - 9,45”

4728-JT

8265854

5724-JS

8216085

Fijn

1

4128-JT-H

Harde punt

28 cm - 11”

Fijn

1

5124-JS-H

Harde punt

24 cm - 9,45”

Grof

5728-JS

8216092

1

5128-JS-H

Harde punt

28 cm - 11”

Grof

396-JT-BLADE

8168063

1

396-JT

Harde punt

19 cm - 7,5”

Fijn

396-JS-BLADE

8223267

1

396-JS

Harde punt

19 cm - 7,5”

Fijn

396-HP-BLADE

8156404

1

396-HP

Harde punt

19 cm - 7,5”

Medium

396-BLADE-1P

8330613

1

396-LAP

Harde punt

19 cm - 7,5”

Medium

4420-11

8200619

10

4211-11-6T

Harde punt

28 cm - 11”

Grof

4400-11-BULK

8200633

10

4212-11-6T

Slijpbaar

28 cm - 11”

Grof

4420-14

8200626

10

4211-14-6T, 339-6T

Harde punt

36 cm - 14”

Grof

4400-14-BULK

8200640

10

4212-14-6T

Slijpbaar

36 cm - 14”

Grof

4400-11

8200596

10

4212-11-6T

Slijpbaar

28 cm - 11”

Grof

4420-11-BULK

8200657

10

4211-11-6T

Harde punt

28 cm - 11”

Grof

4400-14

8200602

10

4212-14-6T, 340-6T

Slijpbaar

36 cm - 14”

Grof

4420-14-BULK

8200664

10

4211-14-6T

Harde punt

36 cm - 14”

Grof

31


EIGENSCHAPPEN EN TOEPASSINGSGEBIEDEN VAN SNOEIZAGEN Type zaag

Toepassingsgebied

Gebruiker

*** in hoge mate aanbevolen ** aanbevolen * acceptabel

Kenmerken

Professional of tuinier

Handgreep materiaal

Hand- of stokmodel

Harde punt of slijpbaar

Reserveblad

Professionele zagen 4124-JT-H

***

***

*

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

4724-JT

4128-JT-H

***

***

*

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

4728-JT

5124-JS-H

**

***

***

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

5724-JS

5128-JS-H

**

***

***

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

5728-JS

396-JT

***

**

*

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

396-JT-BLADE

396-JS

*

***

***

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

396-JS-BLADE

396-HP

**

**

**

*

Professional

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

396-HP-BLADE

4211-11-6T

*

***

***

*

Professional

Beukenhout

Hand

Harde punt

4420-11

4212-11-6T

*

***

***

*

Professional

Beukenhout

Hand

Met vijl bewerkbaar

4400-11

4211-14-6T

*

***

***

*

Professional

Beukenhout

Hand

Harde punt

4420-14

4212-14-6T

*

***

***

*

Professional

Beukenhout

Hand

Met vijl bewerkbaar

4400-14

383-6T

***

***

**

Professional

Staal

Steel

Harde punt

Geen

384-6T

***

***

*

Professional

Staal

Steel

Met vijl bewerkbaar

Geen

384-5T

***

***

*

Professional

Staal

Steel

Met vijl bewerkbaar

Geen

385-6T

***

***

**

Professional

Staal

Steel

Met vijl bewerkbaar

Geen

386-6T

***

***

*

Professional

Staal

Steel

Harde punt

Geen

Tuinierzagen 339-6T

*

*

*

***

Tuinierder

Kunststof

Hand/steel

Harde punt

4420-14

340-6T

*

*

*

***

Tuinierder

Kunststof

Hand/steel

Met vijl bewerkbaar

4400-14

349

***

Tuinierder

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

Geen

PG-72

***

Tuinierder

Bi-materiaal

Hand

Harde punt

Geen

32


SNOEIZAGEN

ASSORTIMENT SNOEIZAGEN

Professionele zagen 5124-JS-H 5128-JS-H 4124-JT-H 4128-JT-H

Scherpe en agressieve JS-zaag voor uiterst snel en gemakkelijk zagen. Ideaal voor groen hout en dikke takken.

Bedoeld voor zuiver en snel snoeien van vers hout met verbeterde prestaties. Ideale snoeizaag voor de wintersnoei.

396-JT 396-JS

Vouwzaag met vergrendelbaar blad en comfortabele handgreep. Kan in een holster of zak worden gedragen als u iets anders doet.

PROFE

SSIONAL

396-HP 4211-11-6T 4212-11-6T 4211-14-6T 4212-14-6T

PROFE

SSIONAL

Lichtgewicht snoeizaag met 11â&#x20AC;? blad en hardhouten handgreep. Met de 6 tanden per inch zaagt u snel en agressief door rijp en droog hout.

Handzaag met 14â&#x20AC;? blad en hardhouten handgreep. Dankzij het langere blad kunt u langere zaagbewegingen maken zodat u dikke takken sneller doorzaagt.

383-6T 384-6T 384-5T 385-6T

Stokzaag met stalen buis geschikt voor uitschuifsteel AP-3M, AP-5M en FP-3M. 383-6T en 384-6T: 6 tanden per inch. 384-5T: 5 tanden per inch - agressiever en daarom aanbevolen voor zachter hout zoals naaldhout. 385-6T en 386-6T blad met haak die voorkomt dat de zaag uit de zaagsnede glijdt.

386-6T

Tuinierzagen 339-6T

Combinatie hand-/stokzaag voor sporadisch gebruik in de tuin.

340-6T 349

Rechte handzaag (349) en vouwzaag (PG-72) voor sporadisch gebruik in de tuin.

PG-72

Outdooractivitieiten 396-LAP

Universele inklapbare zaag voor het snoeien van vers en droog hout. Speciaal ontworpen voor natuurliefhebbers, jagers en kampeerders.

33


RUPSENSCHAREN

Opgeperst, volledig gehard contrames

Sapgroef om vastplakken te voorkomen

Past op stelen met een diameter van 25 mm / 1”

Volledig gehard, blad met dubbele rand

De rupsenschaar is uitgevonden door onze productie-unit in Frankrijk in 1934. Deze werd ontwikkeld als gevolg van de vraag naar een gereedschap waarmee bomen kunnen worden gesnoeid boven normale werkhoogte zonder dat er een ladder hoeft te worden meegevoerd. Deze moet worden gebruikt in combinatie met een verlengsteel. Op basis van deze combinatie kunnen takken worden afgeknipt boven 6 m (19,7”).

P34-37

P34-27A

De drievoudige katrol vermindert de hoeveelheid benodigde kracht De verstelbare klem past op stelen met een diameter van 25 mm (1”) tot 35 mm (1 3/8”) Wordt geleverd met een 5 m lang touw en een handgreep Het snoeizaagblad kan worden gemonteerd op deze rupsenschaar Reservedelen beschikbaar

Stalen klem kan worden vastgezet met bouten Past op stelen met een diameter van 25 mm (1”) Wordt geleverd met een 5 m lang touw Reservedelen beschikbaar

P34-37

8002787

2

mm.

inch

40

1 1/2

g

1260

P34-27A-F

8275464

2

mm.

inch

30

1 1/4

RESERVEDELEN VOOR RUPSENSCHAREN R124PG

8010089

1

P34-27A-F

R137E

8011574

1

P34-37

R133PG

8328252

1

P34-27A-F

R142P

8010126

1

P34-27A-F

R337E

8011598

1

P34-37

R427AE

8176068

1

P34-27A-F

R437E

8011611

1

P34-37

34

g

610


RUPSENSCHAREN EN STELEN

STELEN De drie lichtgewicht telescopische stelen zijn vervaardigd uit aluminium of glasvezel. Deze stelen zijn voorzien van bout en vleugelmoer om de zaag aan de steel te bevestigen. Wanneer deze zijn verlengd tot de gewenste lengte, kunnen ze worden geblokkeerd; hiervoor hoeft u alleen de bovenste steel tegen de onderste steel te draaien. AP- 3M - Aluminium

Ingeschoven

Uitgeschoven

2.00 m

3.50 m

2.00 m

5.00 m

1.80 m

3.20 m

AP- 5M - Aluminium

FP- 3M - Glasvezel

AP / FP

AP-234

Verlengstelen voor werkzaamheden op hoogte Aluminium AP of glasvezel FP Bovendiameter van 25 mm / 1” Wordt geleverd met bout en vleugelmoer Past op rupsenscharen (P34-37, P34-27A-F) en snoeizagen met steel (339-6T, 340-6T, 383-6T, 384-6T, 385-6T)

Rupsenschaar met twee functies: snoeien en uitdunnen Uitdunnen: haak het contrames eenvoudig rond de tak die u wilt afknippen en trek de steel naar u toe Snoeien: haak het contrames rond de tak en trek het touw omlaag met behulp van de oranje hendel Volledig gehard stalen blad met afsteekbeweging voor een zuivere en efficiënte snede Lange aluminium steel voor moeilijk bereikbare takken

mm.

AP-3M AP-5M FP-3M

8152062 8152079 8168612

1 1 1

2000 - 3500 2000 - 5000 1800 - 3200

inch

6´ 7” - 11´ 6” 6´ 7” - 16´ 5” 5´ 11” - 10´ 6”

g

1000 1600 1000

AP-234-F

8289027

UITDUNNEN

35

2

30

1 1/4

mm.

inch

2200

87

SNOEIEN

g

1520


BEUGELZAGEN

Lichtgewicht frame Ergonomische, geĂŻntegreerde handgreep voor moeiteloos en comfortabel zagen

Vrijwel onbreekbare handbescherming beschermt de knokkels tegen letsel

120 kg

Innovatief, gebruiksvriendelijk mechanisme voor een maximale spanning en een veiliger gebruik

Hoge bladspanning (120 kg) voor betere prestaties en rechte zaagsnede

TWEE VERSCHILLENDE VERTANDINGEN CONFORM DE TOEPASSING 51: Driehoeksbetanding voor het snoeien van dode takken en droog hout Driehoekig geplaatste tanden, neerwaarts gerichte punten Schuin gevijld en hoogfrequent gehard met scherpe randen aan beide kanten Harde punt Elke derde geul is breder voor een goede afvoer van spanen Zaagt bij voorwaartse en achterwaartse beweging Speciaal ontworpen voor snel en effectief zagen van rijp en droog hout

23: Beiteltanden voor het doorzagen van levende takken en groen hout Driehoekig geplaatste tanden, neerwaarts gerichte punten Schuin gevijld en hoogfrequent gehard met scherpe randen aan beide kanten Harde punt Elke vijfde tand is beitelvormig en is niet gezet, waardoor deze functioneert als een schaaf en spaanders uit het groene hout verwijdert Zaagt bij voorwaartse en achterwaartse beweging

RESERVEBLADEN VOOR BEUGELZAGEN mm

51-21

8003906

10

530

10-21-51, 332-21-51, 332-21-51-KP, SE-16-21, SE-16-21-23

51-24

8003913

10

607

10-24-23, 10-24-51, SE-15-24

51-30

8003920

10

759

10-30-23, 10-30-51, SE-15-30, SE-15-30-23

51-32

8003937

10

810

SE-15-32

51-36

8003944

10

912

SE-15-36, SE-15-36-23

23-15

8274665

10

380

331-15-23

23-21

8012274

10

530

10-21-51, 332-21-51, 332-21-51-KP, SE-16-21, SE-16-21-23

23-24

8003852

10

607

10-24-23, 10-24-51, SE-15-24

23-30

8003869

10

759

10-30-23, 10-30-51, SE-15-30, SE-15-30-23

23-32

8003876

10

810

SE-15-32

23-36

8003883

10

912

SE-15-36, SE-15-36-23

333-5

8005849

10

350

333

36 36


BEUGELZAGEN

10

332

Beugelzaag voor zwaar werk, vervaardigd uit hoogwaardig staal, beschermd tegen roest en corrosie door middel van een coating van slagvaste emaillak Ontwikkeld voor zwaar werk en in ruwe omgevingen, zoals bouwlocaties Innovatief spanmechanisme voor een hoge bladspanning (max. 120 kg) en rechte zaagsnede ERGOTM handgreep met knokkelbescherming biedt ergonomisch comfort en veiligheid

Lichtgewicht beugelzaag voor zwaar werk, vervaardigd uit hoogwaardig staal, beschermd tegen roest en corrosie door middel van een coating van slagvaste emaillak Puntvormige neus voor een betere toegang tot nauwe ruimten, zoals dakconstructies en tuinen Innovatief spanmechanisme voor een hoge bladspanning (max. 120 kg) en rechte zaagsnede ERGOTM handgreep met knokkelbescherming biedt ergonomisch comfort en veiligheid

10-21-51 10-24-23 10-24-51 10-30-23 10-30-51

8229344 8229368 8229351 8229382 8229375

5 5 5 5 5

mm.

inch

530 604 604 760 760

21 24 24 30 30

g

51 23 51 23 51

680 743 743 865 865

332-21-51

8229337

5

mm.

inch

530

21

g

51

663

331

333

Smalle en praktische beugelzaag voor universeel gebruik De puntvormige neus maakt dit tot de ideale zaag voor gebruik in nauwe ruimten, zoals bij snoeien en op daken

Universele beugelzaag voor tuinieren en reparaties rondom het huis Het stalen frame heeft speciale bladhouders met een extra sterk bladbevestigingsmechanisme Omkeerbaar blad, gehard voor meer duurzaamheid, dat om zijn lengte-as kan worden gedraaid

331-21-51-KP 331-15-23

8003814 8274658

5 5

mm.

inch

530 378

21 15

g

51 23

615 375

333

SE-15/16

SE-15

SE-16

Voor alle soorten werkzaamheden, in het bijzonder in gebouwen, tuinen, in de land- en bosbouw Stalen buis met poedercoating voor optimale roestbestendigheid Op hoge frequentie met warmte-inductie geharde tandpunten voor langdurige prestaties De knokkelbescherming biedt comfort en veiligheid SE-16-21 met puntvormige neus voor een betere toegang tot nauwe ruimten

SE-15-24 SE-15-30 SE-15-30-23 SE-15-32 SE-15-36 SE-15-36-23 SE-16-21 SE-16-21-23

8029838 8029821 8029845 8249168 8141202 8258276 8029807 8273934

5 5 5 5 5 5 5 5

mm.

inch

610 760 760 810 910 910 530 530

24 30 30 32 36 36 21 21

g

51 51 23 51 51 23 51 23

675 800 800 840 920 920 570 570

37

8005832

5

mm.

inch

350

14

g

615


HEGGENSCHAREN Zachte zwarte handgrepen voor perfect snoeiwerk Vergrendelsysteem met centrale bout houdt bladen perfect op hun plaats

Volledig geharde bladen met grote duurzaamheid

Zachte schokabsorberende buffers voor maximaal comfort

Geribbelde rand voor het snoeien van dikke takken tot 10 mm (1/2â&#x20AC;?)

Zeer scherpe, nauwkeurig geslepen bladen voor een mooie rechte snede

Extreem sterke, drukbestendige, maar toch zeer lichte aluminium handgrepen

DRIE HOOFDTYPEN SCHAARBLADEN Grote bladen met gedeeltelijk geribbelde randen voor het snoeien van heggen met dikkere twijgen Voornaamste toepassingsgebied: Landschapsbeheer

Smalle bladen met gladde randen voor het bijknippen van bladeren en zachte scheuten, zeer scherpe snede Voornaamste toepassingsgebieden: Landschapsbeheer: snoeien van bomen en heggen Wijnbouw: snoeien van blad Golvende bladen met gladde randen voor het snoeien van heggen en struiken met een redelijk open structuur en zachte scheuten. De golfvormen vangen twijgen op en voorkomt dat deze uit het blad wegglijden. Voornaamste toepassingsgebied: Landschapsbeheer

SUPERLICHTE GEREEDSCHAPPEN Lichtgewicht, supersterk aluminium materiaal zorgt voor extra kracht en voorkomt vermoeidheid tijdens het gebruik

38 38


HEGGENSCHAREN

P51-SL

P51H-SL

Voor professioneel gebruik in parken, wijngaarden en voor vormsnoei Gedeeltelijke kartelrand voor het knippen van maximaal 10 mm [3/8”] dikke takken Reservedelen beschikbaar

Voor professioneel gebruik in parken, wijngaarden en voor vormsnoei Gedeeltelijke kartelrand voor het knippen van maximaal 10 mm [3/8”] dikke takken 36 cm [14”] lange handgrepen voor extra groot snijbereik Reservedelen beschikbaar

P51-SL

8301217

2

mm.

inch

570

22 1/2

g

990

P51H-SL

8301224

2

mm.

inch

730

28 3/4

g

1076

P54-SL

P54H-SL

Fijn, recht blad beschikbaar in de maten 20 cm en 25 cm Het compacte design en de hoekige vorm maken dit gereedschap ideaal voor vormsnoei en teelt op traliewerk Reservedelen beschikbaar

Fijn, recht blad beschikbaar in de maten 20 cm en 25 cm Ontwikkeld met 36 cm lange handgrepen voor alle soorten snoeiwerkzaamheden van loof en plantvormen waarvoor een grote reikwijdte nodig is Reservedelen beschikbaar

P54-SL-20 P54-SL-25

8301248 8301231

2 2

mm.

inch

500 550

19 3/4 21 1/2

g

742 813

P54H-SL-20 P54H-SL-25

8301262 8301255

2 2

mm.

inch

600 650

23 1/2 25 1/2

g

787 871

P51

Voor intensief professioneel gebruik in parken, wijngaarden en voor vormsnoei Gedeeltelijke kartelrand voor het knippen van maximaal 10 mm [3/8”] dikke takken Reservedelen beschikbaar mm

P51-F

8275426

2

mm.

inch

570

23

g

1085

P57-25

P57-25-W

Traditionele heggenscharen met comfortabele houten handgrepen Recht blad met gedeeltelijke kartelrand voor het knippen van maximaal 10 mm [3/8”] dikke takken Reservedelen beschikbaar

Traditionele heggenscharen met comfortabele houten handgrepen Scharen met gegolfde bladen voorkomen dat twijgen langs het blad afglijden tijdens het knippen; dit garandeert een gelijkmatige afwerking van de heg Reservedelen beschikbaar

P57-25-F

8301293

4

mm.

inch

540

21 1/4

g

1020

P57-25-W-F

39

8301309

4

mm.

inch

540

21 1/4

g

1020


PG-57

PG-56

Superlichte heggenschaar met telescoopstelen: uittrekbaar van 80 tot 105 cm Speciaal vergrendelsysteem vergrendelt door slechts in ĂŠĂŠn richting te draaien Comfortabele grepen bestaande uit twee materialen

Superlichte heggenschaar voor het knippen van alle soorten heggen Comfortabele grepen bestaande uit twee materialen

PG-57-F

8295943

2

g

mm.

inch

800 - 1050

31 - 42

mm.

inch

580

26

mm

PG-56-F

1345

8288938

2

P59-25

Universele heggenscharen met robuuste stalen handgrepen Voor het regelmatig knippen van heggen in tuinen

P59-25-F

8275655

5

mm.

inch

560

26

g

820

RESERVEONDERDELEN VOOR HEGGENSCHAREN R146VC

8046545

1

P51-SL, P51H-SL, P54-SL, P54H-SL, P51-F

R147V

8044909

1

P57-25-F, P57-25-W-F

R515VS

8046514

1

P51-SL, P51-F, P57-25-F, P57-25-W-F P51H-SL

R516V

8200824

1

R440V

8254544

1

P54-SL

R444V

8243340

1

P54H-SL

40

g

900


HEGGEN- EN GRASSCHAREN

GRASSCHAREN GS-180

Eenhands grasscharen met roestvrijstalen bladen die zorgvuldig zijn gezet, waardoor deze zichzelf tijdens gebruik slijpen Roterende kop (180º) voor het knippen van graskanten kan gemakkelijk in verschillend posities worden gedraaid om ook op schuine gedeelten te kunnen knippen Zachte antislip greep op bovenste handgreep voor een maximaal comfort, onderste open handgreep voor vingerbeveiliging

GS-180-F

8275488

6

mm.

inch

375

15

g

317

GS-76

Geharde bladen, hoeken zorgvuldig gezet, waardoor de bladen zich tijdens gebruik zelf slijpen Roteert gemakkelijk in drie posities, waardoor de gebruiker ook in moeilijk bereikbare hoeken kan komen mm.

GS-76

8010782

6

355

g

inch

14

435

P74

P75

P74

P75

Graskantschaar voor het knippen op moeilijk bereikbare plaatsen waar grasmaaiers niet bij kunnen Blad met dubbele rand en contrames met vlakke rand, volledig gehard met zwarte Xylan® coating Horizontaal gerichte bladen Rechte snijkant, 20 cm lang, kunststof buffers 90 cm lange handgrepen van ronde stalen buis, met zwarte kunststof kous overtrokken

Graskantschaar voor het knippen van gazonranden op plaatsen waar maaiers en trimmers niet bij kunnen komen Blad met dubbele rand en contrames met vlakke rand, volledig gehard met zwarte Xylan® coating Rechte snijkant, 20 cm lang, kunststof buffers 90 cm lange handgrepen van ronde stalen buis, met zwarte kunststof kous overtrokken

mm.

P74 8124076 1

1100

g

inch

44

2000

P75

8124083

1

mm.

inch

1000

39

RESERVEDELEN VOOR GRASSCHAREN R146VC

8046545

1

P74, P75

GS-76-SPRING-L

8332952

1

GS-76

41

g

1900


EIGENSCHAPPEN EN TOEPASSINGSGEBIEDEN VAN HEGGENSCHAREN Type heggenschaar

Toepassingsgebied

Type snijkop

*** in hoge mate aanbevolen ** aanbevolen * acceptabel

Rechte bladen

Smalle bladen

Gegolfde bladen

Afmetingen

Kartelrand

Bladlengte cm / inch

Reserveonderdelen

Lengte handgreep cm / inch

Professionele heggenscharen P51-SL

**

***

*

26 cm / 10 1/2”

30 cm / 12”

Ja

P51H-SL

**

***

*

26 cm / 10 1/2”

45 cm / 18”

Ja

P51-F

**

***

26 cm / 10 1/2”

30 cm / 12”

Ja

P54-SL-20

**

***

20 cm / 8”

26 cm / 10 1/2”

Ja

P54-SL-25

**

***

25 cm / 10”

26 cm / 10 1/2”

Ja

P54H-SL-20

**

***

20 cm / 8”

36 cm / 14 1/5”

Ja

P54H-SL-25

**

***

25 cm / 10”

36 cm / 14 1/5”

Ja

P57-25-F

***

**

25 cm / 10”

28 cm / 11”

Ja

P57-25-W-F

***

**

25 cm / 10”

28 cm / 11”

Ja

PG-56-F

***

22 cm / 8 1/2”

33 cm / 13”

PG-57-F

***

22 cm / 8 1/2”

80-105 cm / 23-32”

P59-25-F

***

25 cm / 10”

33 cm / 13”

Tuinier-heggenscharen

42


HEGGENSCHAREN

ASSORTIMENT HEGGENSCHAREN

Professionele heggenscharen P51-F P54-SL-20

P54-SL-25 P54H-SL-20

P54H-SL-25

P57-25-F

P57-25-W-F

inch

0

4

8

12 16 20 24

28 32

36 41

P51-SL

P51H-SL

Door het compacte ontwerp met de gehoekte vormen is de P54-SL het perfecte gereedschap voor het knippen van bomen en heggen en voor pergola’s e.d. De handgrepen van de P54H-SL zijn 36 cm lang. De schaar is geschikt voor het knippen van alle soorten bladeren en het in vorm knippen van planten waarbij een grote reikwijdte van belang is.

De P51-serie is een bekroonde professionele heggenschaar van topklasse. Door zijn nauwkeurigheid, scherpte en balans is het de ideale heggenschaar voor planten met dikkere twijgen. Met de P51 is het een fluitje van een cent om taaie stammen van woekerende struiken terug te knippen.

Tuinier-heggenscharen PG-56-F

P59-25-F

Uitschuifbuis 80-105 cm bij uitgeschoven handgrepen

inch

0

4

8

12 16 20 24

28 32

36 41

PG-57-F

De tuinier-heggenscharen van Bahco zijn ontworpen voor de gelegenheidsgebruiker met dezelfde uitgangspunten als bij het professionele gereedschap. Speciaal bedoeld voor de veeleisende privégebruiker die één of misschien twee keer per jaar enkele bomen wil snoeien. De tuinierserie heeft enkele bijzondere kenmerken: - Comfortabele tweecomponenten-handgrepen - Uitschuifbare handgrepen - Geen reserveonderdelen verkrijgbaar

43

De P57-serie heeft traditionele houten handgrepen. De bladen hebben geen coating en kunnen daarom met de hand geslepen worden.


MESSEN P11

P20

Kwaliteitsentmes voor het enten en het losmaken van de bast Losmaker met ronde randen voor het losmaken van de bast voor het enten Extreem scherp vouwblad, inklapbare koperen losmaker en kunststof huls voor een comfortabele grip

Kwaliteitsmes voor het snoeien van tere bomen zoals perzik Wordt ook gebruikt voor het snoeien van jonge bomen in kweekplaatsen en voor het uitdunnen van fruittrossen Speciale haakvorm van het inklapbare blad en kunststof huls voor een comfortabele grip

mm.

P11 8009076 6

inch

180

mm.

7

70

P20 8009281 6

inch

200

8

2444

1446

Robuust mes met massief roestvrijstalen blad voor universeel gebruik Gebruiksvriendelijke handgreep bestaande uit twee materialen Wordt geleverd met praktisch foedraal voor aan de riem 2444: displayverpakking van 15 stuks SB-2444: op kaart

Robuust mes met massief roestvrijstalen blad voor universeel gebruik Eéncomponent-handgreep, prettig in gebruik en veilige grip Totale lengte 220 mm, bladlengte 100 mm Wordt geleverd met praktisch foedraal voor aan de riem Verkrijgbaar in displayverpakking van 15 stuks

2444 8286750 SB-2444 *0189250

15 1

mm.

inch

220 200

8.66 8.66

mm.

100 100

1446 *0128631 15 EAN code (*) 731415+

10

inch

220

8.66

110

EAN code (*) 731415+

K-AP-1

K-GP-1

Voor alle tuinwerkzaamheden, zoals snoeien, snijden van bloemen en het doorknippen van touw, kunststof en papier Roestvrijstalen, boogvormig inklapbaar blad Zeer plat design dat in elke zak past

Voor alle tuinwerkzaamheden, zoals snoeien, snijden van bloemen en het doorknippen van touw, kunststof en papier Roestvrijstalen, haakvormig inklapbaar blad Zeer plat design dat in elke zak past

mm.

K-AP-1 8030117 10

inch

180

mm.

7

90

K-GP-1

8030131

10

170

inch

6 3/4

2444-LAP

Lap-knife

Robuust mes met massief roestvrijstalen blad voor universeel gebruik Tweecomponentenhandgreep, prettig in gebruik en veilige grip Totale lengte 220 mm, bladlengte 102 mm Wordt geleverd met praktisch foedraal voor aan de riem

Speciaal ontworpen zaag voor natuurliefhebbers, jagers, enz. XT-vertanding met harde punten voor het knippen van vers en droog hout, plastic, botten, enz. Blad met speciale roestwerende en wrijvingsverminderende coating Tweecomponenten kunststof handgreep voor perfecte grip, met een leren strop Veiligheidsvergrendeling in geopende én gesloten stand Robuust mes met massief roestvrijstalen blad voor universeel gebruik Totale lengte 220 mm, bladlengte 102 mm Wordt geleverd met praktisch foedraal voor aan de riem g

2444-LAP 0237463

10

90

g

LAP-KNIFE 8216443

130

44

10

29


MESSEN EN SCHAREN

SCHAREN FS-5

Ideaal voor het snoeien van tere planten, voor het opruimen van uitgebloeide bloemen en droge bladeren, voor snoeien en oogsten van kruiden en voor bloemversieringen Bloemenschaar met roestvrijstalen bladen en zachte vingeropeningen Korte, puntige bladen met microkarteling, speciaal ontwikkeld voor het afsnijden van zachte stelen met een kleine diameter

FS-5

8266455

10

125

5

24

FS-7.5

Bloemenschaar met roestvrijstalen bladen en zachte vingeropeningen Compacte, sterke bladen met karteling voor alle soorten bloemstelen en twijgen, alsmede linten, karton en zelfs zachte draden Wordt tevens gebruikt voor het snoeien van kleine struiken op balkons en kamerplanten

FS-7.5

8266479

10

200

8

108

FS-8

Bloemenschaar met roestvrijstalen bladen en zachte vingeropeningen Lange, rechte bladen met microkarteling, speciaal ontwikkeld voor het afsnijden van zachte stelen met een kleine diameter, linten, alle soorten papier, dun karton en weefsels die worden gebruikt bij het bloemschikken Wordt tevens gebruikt voor het snoeien van kamerplanten, het verwijderen van uitgebloeide bloemen en droge bladeren op moeilijk bereikbare plaatsen

FS-8

45

8266462

10

165

6 1/2

47


GEREEDSCHAPPEN VOOR GRASRANDEN EN KLEINE TUINEN De kleine tuingereedschappen zijn nauwkeurige, praktisch en robuuste gereedschappen met een grote reikwijdte en zijn ontwikkeld voor een betere toegankelijkheid tot brede grasranden en onder struiken Kop vervaardigd uit volledig gehard staal met epoxy-poedercoating voor roestbescherming

Comfortabele greep bestaande uit twee materialen met ronde vorm

Het label kan worden afgescheurd, waardoor de lus als hanger kan dienen

P272

Schoffel voor border om de grond los te breken en om vaste ondergrond los te maken Om de bodem voor te bewerken vóór het zaaien mm.

P272 8299354 5

430

inch

16.9

250

P274

P276

Klauwtje voor border voor het losmaken en beluchten van de bodem Voor het verwijderen van onkruid door het ontwortelen van kiemplanten

Hark voor border voor het opruimen en nivelleren van de bodem rondom de planten

mm.

P274 8299347 5

455

inch

17.9

mm.

210

P276 8299361 5

440

inch

17.3

250

P277

P278

Tweetands schoffel voor border Veelzijdig gereedschap voor diverse taken Schoffelblad voor het losmaken van de grond en voor het losbreken van vaste bodem of het wieden van onkruid Vork met twee graaftanden voor het losmaken en beluchten van de bodem

Eentands borderschoffel voor het prepareren van de bodem en voor zaaien of uitplanten Breed schoffelblad om vaste grond mee los te breken en om te wieden Getand schoffelblad voor het maken van rijen en voren voor zaaien en planten

mm.

P277 8299378 5

435

inch

17.1

mm.

260

P278 8299385 5

46

435

inch

17.1

260


GEREEDSCHAPPEN VOOR GRASRANDEN EN KLEINE TUINEN

De kleine tuingereedschappen zijn ontwikkeld voor de verzorging van planten in rotstuinen, op balkons, in bakken en in plantenbedden

P269

P270

Tuinkrabber: speciaal wiedgereedschap voor het afsnijden en oplichten van diepe wortels, zoals van paardenbloemen, distels en bepaalde schermbloemen

Wiedvork voor het losmaken, opruimen en nivelleren van de grond alvorens deze te beplanten Voor het oogsten van wortelgroenten, zoals radijs of wortels op kleine stukjes grond

mm.

P269 8299323 10

315

inch

mm.

12.4 140

P270 8299330 10

300

inch

11.8

199

P262

P263

Schoffel voor losbreken van de grond en om vaste ondergrond los te maken Om de bodem voor te bewerken vóór het zaaien

Plantschopje voor alle soorten werk, zoals preparatie van bloembedden en grasranden, potten, beplanten en verdelen van compost, mulch of meststoffen

mm.

P262

8299286

10

315

inch

12.4

mm.

224

P263

8299262

10

370

inch

14.5

P264

P266

Klauwtje voor het losmaken van de grond om lucht, warmte en water door te laten en zo de groei van het wortelsysteem te stimuleren Helpt bij het wieden door kiemplanten te ontwortelen

Hark voor het opruimen en nivelleren van de bodem rondom de planten

mm.

P264

8299279

10

315

inch

12.4

mm.

210

P266 8299293 10

320

306

inch

12.6

199

P267

P268

Tweetands schoffel Veelzijdig gereedschap voor diverse taken Schoffelblad voor het losmaken van de grond en voor het losbreken van vaste bodem of het wieden van onkruid Vork met twee graaftanden voor het losmaken en beluchten van de bodem

Eentands schoffel voor het prepareren van de bodem en voor zaaien of uitplanten Breed schoffelblad om vaste grond mee los te breken en om te wieden Getand schoffelblad voor het maken van rijen en voren voor zaaien en planten

P267

8299309

10

mm.

inch

315

12.4

mm.

231

P268 8299316 10

47

325

inch

12.8

235


BIJLEN, HAMERS EN WIGGEN

Koolstofvezel wig met scherpe kanten Robuuste essenhouten handgreep

Hoogwaardig gehard staal

8 mm (Europese norm) ophangoog in handgreep voor een eenvoudige wandbevestiging

Volledig fijn gepolijst oppervlak Ophangoog bevestigd op de wig in de kop van de aks om deze in de winkel te kunnen ophangen

Alle bijlen worden geleverd met een rubberen randbescherming voor het behoud van om de bladafwerking Alle bijlen voldoen aan de DIN-normen en zijn gemaakt van gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen

PICTOGRAMMEN

Kamperen

Campingbijlen zijn lichtgewicht bijlen met een korte handgreep, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden gedragen. Tevens geschikt voor binnengebruik, bijv. als keukenbijl. Kopgewicht: 0,6 kg /1 1/4 lb tot 1 kg/ 2 1/4 lb Lengte: 36 - 50 cm/ 14 1/4” - 19 3/4”

Handbijlen zijn langere bijlen voor het kappen van bomen en ander algemeen werk. Kopgewicht: 1 kg/ 2 1/4 lb Lengte: 60 - 70 cm/ 23 ½” - 27 ½” Kappen van takken en hakken

Houtbijlen zijn zware bijlen met lange handgrepen en een dunnere rand voor het eenvoudig vellen van bomen. Kopgewicht: 1,1 kg/ 2 ½ lb tot 2,3 kg/ 5 lb Lengte: 70 - 90 cm/ 27 ½” - 35 ½” Houtkap

Splitting

Houten hamers zijn zeer zware mokerhamers, die kunnen worden gebruikt voor het in de grond drijven van palen of het aanbrengen van wiggen in blokken. Kopgewicht: 3 kg/ 6 ½ lb tot 4 kg/ 8 3/4 lb Lengte: 90 cm/ 35 ½” Splijten met wiggen

48 48

Splijtbijlen hebben een dikke kop die speciaal is vervaardigd voor het splijten van hout. De vorm van de kop helpt om met weinig kracht hout te doorklieven. Sommige zijn voorzien van een langere kopachterkant voor gebruikt met een splijtwig. Kopgewicht: 2 kg/ 4 ½ lb tot 3,5 kg/ 7 3/4 lb Lengte: 80 - 90 cm/ 31 ½” - 35 ½”


BIJLEN, HAMERS EN WIGGEN

CAMPING BIJLEN HUS

HGPS

Voor universele toepassingen, zoals kampeer- of tuinwerkzaamheden en het verwijderen van takken Hoogwaardig gereedschapsstaal conform DIN 7287, klasse B Gebogen essenhouten handgreep, conform DIN 5132, vorm B, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten voorzien van een oog als aanvulling op een 8 mm (Europese norm) ophangoog in handgreep inch

HUS-0.6-380 HUS-0.8-500

8123659 4 8123666 4

380 500

Universele bijl met een dun en breed blad voor een zuivere snede Gebogen essenhouten handgreep, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten voorzien van een oog als aanvulling op een 8 mm (Europese norm) ophangoog in handgreep

g

inch

15 850 20 1150

HGPS-0.6-360 8123680 HGPS-0.8-380 8123697 HGPS-1.0-400 8123703

4 4 4

360 380 400

14 1/4 15 15 3/4

g

800 1000 1250

HFGPS

Korte universele bijl voor lichte toepassingen De achterkant van de bijlkop kan ook als hamer worden gebruikt De rechte handgreep bestaat uit drie componenten met antislip greep (polypropyleen handgreep met elastomeer grip en glasvezel kern) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid inch

HFGPS-0,7-400FG 8275877

4

380

15

g

1070

Dakdekkershamers HUS

FGS

Voor het verwijderen van takken en kappen van kleine bomen Hoogwaardig gereedschapsstaal conform DIN 17200, koolstof 45 Gebogen essenhouten handgreep, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten voorzien van een oog als aanvulling op een 8 mm (Europese norm) ophangoog in handgreep Iets breder bij het oog. Het dunne, brede blad levert een zuivere en makkelijke snede in de tak

Voor het kappen van takken en universeel tuinwerk Hoogwaardig gereedschapsstaal conform DIN 7287, klasse B Gebogen essenhouten handgreep, conform DIN 5132, vorm B, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten voorzien van een oog als aanvulling op een 8 mm (Europese norm) ophangoog in handgreep inch

HUS-1.0-650

8123673

4

650

26

g

1400

inch

FGS-1.0-600 FGS-1.25-700

49

8123796 8123802

4 4

600 700

24 28

g

1500 1800


HOUTBIJLEN FGS

FCP

Voor het kappen van bomen en verwijderen van takken Hoogwaardig gereedschapsstaal conform DIN 17200, koolstof 45 Gebogen essenhouten handgreep, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten voorzien van een oog als aanvulling op een 8 mm (Europese norm) ophangoog in de handgreep Iets breder bij het oog. Het dunne, brede blad levert een zuivere en makkelijke snede in de tak

Voor het kappen van bomen en verwijderen van takken van gekapte bomen Het dunne blad kapt makkelijk in stam en takken Hoogwaardig gereedschapsstaal conform DIN 7287, klasse B Fijn gepolijst oppervlak Handgreep van hoogwaardig notenhout, in het oog gedrukt en bevestigd met een koolstofvezel wig met scherpe kanten en een extra wig met metalen ring De wig is voorzien van een oog volgens Europese norm en de greep is voorzien van een 8 mm (Europese norm) ophangoog

inch

FGS-1.6-810 8123819 FGS-1.8-810 8123826

4 4

800 800

32 32

g

2200 2400

inch

FCP-1.8-810 8123970 FCP-2.3-860 8123994

4 2

800 850

32 34

g

2400 3000

FFSS

Houtbijl met brede kop met een lange, rechte handgreep die een lange zwaaibeweging en een diepe snede mogelijk maakt Uit drie componenten bestaande handgreep (glasvezel kern, polypropyleen rondom de kern en elastomeer grip) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid Comfortabele antislip greep met groot ophangoog inch

FFSS-1.5-900FG 8275884

50

4

900

35

g

2400


BIJLEN, HAMERS EN WIGGEN

SPLIJTBIJLEN SUS-2.0-800

MCP-2.5-810

Zware splijtbijl, vlak aan een zijde, voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Handgreep van hoogwaardig notenhout, voorzien van een 8 mm (Europese norm) ophangoog voor eenvoudige bevestiging aan de wand, in het oog gedrukt en bevestigd met een koolstofvezel wig met scherpe kanten en een extra wig met metalen ring

De bijlkop kan, dankzij zijn wigvorm in combinatie met zijn gewicht, gemakkelijker hout doorklieven Gebogen essenhouten handgreep voorzien van een 8 mm (Europese norm) ophangopening, beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten en een extra wig met metalen ring en voorzien van een ophangoog volgens Europese norm inch

SUS-2.0-800

8123451

2

800

32

g

inch

MCP-2.5-810

2400

LS-MERLIN-2.5

inch

2

900

36

g

3000

LS-MERLIN-2.5FG 8281113

2

900

35

g

3550

2

900

36

inch

3800

MES-3.5-900FG

Zware bijl, vlak aan een zijde, voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Rechte essenhouten handgreep, beveiligd door middel van een leren strop Groot ophangoog inch

2

900

36

Zware bijl voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Kop met draaihaak voor blokken Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Uit drie componenten bestaande handgreep (glasvezel kern, polypropyleen rondom de kern en elastomeer grip) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid Comfortabele antislip greep met groot ophangoog

g

MES-3.0-900

8123864

3200

MES-3.5-900FG

inch

MES-3.0-900

32

inch

Zware bijl voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Kop met draaihaak voor blokken Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Rechte essenhouten handgreep beveiligd door middel van een koolstofvezel wig met scherpe kanten en een extra wig met metalen ring

8123871

800

Zware bijl, vlak aan een zijde, voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Uit drie componenten bestaande handgreep (glasvezel kern, polypropyleen rondom de kern en elastomeer grip) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid Comfortabele antislip greep met groot ophangoog

MES-3.5-900

MES-3.5-900

2

LS-MERLIN-2.5FG

Zware bijl, vlak aan een zijde, voor gebruik zowel als splijtbijl als hamer voor het naar binnendrijven van een wig Bedoeld voor het versplinteren van bewerkelijk en zeer dik hout Rechte essenhouten handgreep, beveiligd door middel van een leren strop en voorzien van een 8 mm (Europese norm) ophangoog

LS-MERLIN-2.5 8012069

8124052

g

g

3500

51

8281120

2

900

35

g

3900


HAMERS LS-MASSE-4

LS–MASSE-4FG

Houten hamer / mokerhamer om palen in de grond te slaan en om wiggen in moeilijk bewerkbare houtsoorten te drijven Kop van hoogwaardig gereedschapstaal, plat aan weerszijden Rechte essenhouten handgreep beveiligd door middel van een 8 mm (Europese norm) ophangoog

Houten hamer / mokerhamer om palen in de grond te slaan en om wiggen in moeilijk bewerkbare houtsoorten te drijven Kop van hoogwaardig gereedschapstaal, plat aan weerszijden Uit drie componenten bestaande handgreep (glasvezel kern, polypropyleen rondom de kern en elastomeer grip) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid Comfortabele antislip greep met groot ophangoog

inch

LS-MASSE-4

8012014

2

900

35 1/2

g

inch

4300

LS-MASSE-4FG

8275891

2

900

35

g

4300

LS-MASSE-TR-4FG

Houten hamer / mokerhamer om palen in de grond te slaan en om wiggen in moeilijk bewerkbare houtsoorten te drijven Kop van hoogwaardig gereedschapstaal, plat aan één zijde Uit drie componenten bestaande handgreep (glasvezel kern, polypropyleen rondom de kern en elastomeer grip) voor comfort, veiligheid en duurzaamheid Comfortabele antislip greep met groot ophangoog inch

LS-MASSE-TR-4FG 8281106

2

900

35

g

5000

WIGGEN W-T-2.0

Gedraaide stalen wig voor eenvoudig splijten van moeilijk bewerkbare houtsoorten, vergt slechts weinig kracht Voortreffelijk splijtvermogen inch

W-T-2.0

8140847

4

220

8 1/2

g

2000

W-S

LS-COIN

Traditionele stalen wig voor gebruik met mokerhamer of een splijthamer In drie gewichten leverbaar

Synthetische wig, ideaal tijdens het vellen van bomen met een kettingzaag Beschadigt de zaagketting niet

inch

W-S-1.5 W-S-2.0 W-S-2.5

8140816 8140823 8140830

4 4 4

230 250 260

9 10 10 1/4

g

inch

LS-COIN 19 CM LS-COIN 26 CM

1500 2000 2500

52

8031077 8333041

4 2

190 260

7 1/2 10 1/4

g

260 295


BIJLEN, HAMERS EN WIGGEN

BIJLEN: VEILIGHEID EN ONDERHOUD Gebruik de bijlen NIET aan de zijde van de stam waar u staat, aangezien u kunt uitglijden en letsel kunt oplopen.

Houd de stam tussen u en de takken in die u wilt verwijderen. Snijd takken altijd vanaf de wortel naar de punt toe.

Sta NIET rechtop tijdens het splijten van hout. Als u uw doel mist, kan dit ernstig letsel veroorzaken.

Buig uw knieën iets om ervoor te zorgen dat de bijl de grond raakt, mocht u per ongeluk uitglijden.

Draai de bijl NIET OPZIJ als deze komt vast te zitten, aangezien anders de handgreep kan breken of kan losraken.

Wrik de bijl los door deze omhoog en omlaag te bewegen.

Probeer NIET splijtwiggen met een normale bijl in het hout te drijven. Hierdoor kan het oog vervormd raken, de handgreep losraken of zelfs breken.

Gebruik een houten hamer of een mokerhamer, die beide bedoeld zijn voor het splijten van hout.

Gebruik een hamer NIET als wig. De kop van de hamer kan vervormd raken of breken.

Gebruik een speciale splijtwig voor deze taak.

Bewaar bijlen of hamers NIET op een droge plaats. Bij een zeer lage luchtvochtigheid in verwarmde ruimten kan de greep krimpen, waardoor deze niet meer zuiver in het oog past

Opslag in een onverwarmde schuur of garage wordt aanbevolen.

RESERVEGREPEN VOOR BIJLEN Reservegrepen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. De houten grepen worden geleverd met een bevestigingswig en een montage-instructie. mm

SH-HGPS-360

7311518140618

1

360

Essenhout

HGPS-0.6-360

SH-HGPS-380

7311518140625

1

380

Essenhout

HGPS-0.8-380

SH-HGPS-400

7311518207618

1

400

Essenhout

HGPS-1.0-400 HFGPS-0.7-400FG

SH-HFGPS-400FG

7311518282301

1

400

Uit drie componenten Bestaand glasvezel

SH-HUS-380

7311518140502

1

380

Essenhout

HUS-0.6-380

SH-HUS-500

7311518140519

1

500

Essenhout

HUS-0.8-500

SH-HUS-650

7311518140526

1

650

Essenhout

HUS-1.0-650

SH-FGS-600

7311518140649

1

600

Essenhout

FGS-1.0-600

SH-FGS-700

7311518140656

1

700

Essenhout

FGS-1.25-700

SH-FGS-800

7311518140663

1

800

Essenhout

FGS-1.6-600

SH-FCP-860

7311518324421

1

860

Notenhout

FCP-2.3-860, FCP-2.0-860

SH-FCS-810

7311518140540

1

810

Essenhout

FCP-1.4-810, FCP-1.8-810

SH-FGS-1.8-810

7311518327828

1

900

Essenhout

FGS-1.8-810

SH-FCS-860

7311518140557

1

860

Essenhout

FCP-2.3-860, FCP-2.0-860

SH-SUS-800

7311518140809

1

800

Essenhout

SUS-2.0-800

SH-MCS-800

7311518140595

1

800

Essenhout

MCP-2.5-810

SH-MES-900

7311518140601

1

900

Essenhout

MES-3.5-900

SH-MES-F-900

7311518141554

1

900

Essenhout

LS-MASSE-4, LS-MERLIN-2.5, MES-3.0-900

SH-MES-900FG

7311518282318

1

900

Uit drie componenten Bestaand glasvezel

MES-3.5-900FG, FFSS-1.5-900FG, LS-MERLIN-2.5FG, LS-MASSE-4FG, LS-MASSE-TR-4FG

53


VIJLEN 168-1P

168-3P

Ronde kettingzaagvijl voor het scherpen van de snijtanden van de zaagketting Elke vijl is verpakt in een verpakking die kan worden hergebruikt als beschermhoes

Ronde kettingzaagvijl voor het scherpen van de snijtanden van de zaagketting De vijlen zijn verpakt in een verpakking voor drie stuks met perforatie om eenvoudig los te scheuren 12 verpakkingen voor 3 stuks (36 vijlen) in één display-/opslagbox

mm.

168-6-3.2-1P 168-6-3.5-1P 168-8-4.0-1P 168-8-4.5-1P 168-8-4.8-1P 168-8-5.2-1P 168-8-5.5-1P 168-8-6.3-1P

8152338 8152345 8152352 8152369 8152376 8152383 8152390 8152406

12 12 12 12 12 12 12 12

inch

150 150 200 200 200 200 200 200

6 6 8 8 8 8 8 8

Ø mm.

Ø inch

3.2 3.5 4.0 4.5 4.8 5.2 5.5 6.3

1/8 9/64 5/32 11/64 3/1 13/64 7/32 1/4

g

mm.

13 15 23 27 31 36 39 51

168-6-3.2-3P 8152413 12 168-6-3.5-3P 8152420 12 168-8-4.0-3P 8152437 12 168-8-4.5-3P 8152444 12 168-8-4.8-3P 8152451 12 168-8-5.2-3P 8152468 12 168-8-5.5-3P 8152475 12 168-8-6.3-3P 8152482 12

150 150 200 200 200 200 200 200

inch

6 6 8 8 8 8 8 8

Ø mm.

3.2 3.5 4.0 4.5 4.8 5.2 5.5 6.3

168-6

168-C

Ronde kettingzaagvijl voor het scherpen van de tanden van de zaagketting 10 verpakkingen voor 6 stuks (60 vijlen) in één display-/opslagbox

Eén verpakking met twee ronde kettingzaagvijlen Eén vijl is voorzien van een comfortabele ERGOTM greep De verpakking bevat daarnaast een 6” platte kettingzaagvijl

mm.

168-8-4.0-6 8217419 6 168-8-4.5-6 8217426 6 168-8-4.8-6 8217433 6 168-8-5.2-6 8217440 6 168-8-5.5-6 8217457 6

Ø mm.

inch

200 200 200 200 200

8 8 8 8 8

4.0 4.5 4.8 5.2 5.5

Ø inch

5/32 11/64 3/16 13/64 7/32

g

mm.

168-COMBI-4.0 8209667 1 168-COMBI-4.8 8209674 1 168-COMBI-5.5 8209681 1

23 27 31 36 39

168-C-G

Eén verpakking met twee ronde kettingzaagvijlen Eén vijl is voorzien van een comfortabele ERGOTM greep De verpakking bevat daarnaast een 6” platte kettingzaagvijl Inclusief vijlgeleider voor optimale vijlresultaten zowel met de ronde als de platte kettingzaagvijl

168-COMBI-4.0-6922 8209612 168-COMBI-4.8-6920 8209643 168-COMBI-5.5-6924 8209650

1 1 1

mm.

inch

200 200 200

8 8 8

Ø mm.

4.0 4.8 5.5

Ø inch

g

5/32 3/16 7/32

185 195 210

54

200 200 200

inch

8 8 8

Ø mm.

4.0 4.8 5.5

Ø inch

1/8 9/64 5/32 11/6 3/1 13/6 7/32 1/4

Ø inch

5/32 3/16 7/32

g

39 45 69 81 93 108 117 153

g

150 160 175


VIJLEN

166-2

166/167-12

C

A

C

B

Parallelle platte vijl met ronde, ongeslepen hoeken voor het vijlen van dieptemeters op zaagkettingen en voor het scherpen van bladen voor struikruimers Apart verpakt met een comfortabele ERGOTM handgreep A

166-6-16-2.5-2 8209698

5

mm/inch

mm/inch

B

mm/inch

C

g

150 / 6

16.0 / 5/8

2.5 / 3/32

105

A

167-8-21-3.2-12 8021986 166-6-16-2.5-12 8021979

12 12

B

C

mm/inch

g

mm/inch

200 / 8 21.0 / 53/64 3.2 / 1/8 150 / 6 16.0 / 5/8 2.5 / 3/32

94 48

4-272

C

A

C

B

Gebruik: Dubbele snede: ruw scherpen van hoeken op spaden, schoffels, maaierbladen, bijlen, enz Enkele snede: fijn scherpen van randen op bovengenoemde gereedschappen en op messen, scharen, enz Vorm: plat, parallel, met twee platte, ongeslepen hoeken Aan één zijde een dubbele snede, aan de andere zijde één snede Apart verpakt met een comfortabele ERGOTM handgreep A

4-153-08-1-2

B

Parallelle platte vijl met ronde, ongeslepen hoeken Voor het vijlen van dieptemeters op zaagkettingen en voor het scherpen van bladen voor struikruimers Industriële 12-stuks bulkverpakking mm/inch

4-153

A

8000707

5

B

C

mm/inch

mm/inch

200 / 8

25 / 63/64

4 / 5/32

A

mm/inch

4-272-05-3-2 4-272-06-3-2

195

B

Kettingzaagvijl met dubbele hoek “wasa®” Gebruik: Voor het scherpen van zagen met een rechte, fijne vertanding Vorm: parallel, dubbel conisch. Oppervlakken en randen met enkele snede Tanden naar de punt van de vijl gericht Apart verpakt met een comfortabele ERGOTM handgreep

g

mm/inch

A

8201500 8001025

5 5

125 / 5 150 / 6

B

mm/inch

C

g

mm/inch

16.0 / 5/8 4.0 / 5/32 16.0 / 5/8 4.0 / 5/32

100 105

RESERVEGREPEN VOOR VIJLEN 9-486-C

PH-6604

Ergonomisch ontworpen, uit twee componenten bestaande kunststof handgreep met een harde, polypropyleen kern en een laag bestaande uit thermoplastische elastomeer voor een zacht, getextureerd oppervlak en een voortreffelijke grip De handgreep is zowel geschikt voor ronde kettingzaagvijlen (type 168) en voor platte kettingzaagvijlen (type 166) 9-486-C-1P: apart verpakt op kaart 9-486-C-10: 10-stuks bulkverpakking

Handgreep voor 8” ronde kettingzaagvijlen met drie geïntegreerde hoekgeleiders PH-6604-1P: apart verpakt op kaart PH-6604-25: 25-stuks bulkverpakking

g

9-486-C-1P 8209605 9-486-C-10 8209599

10 10

g

50 45

55

PH-6604-1P 8152819 PH-6604-25 8141134

15 25

55 50


ONDERHOUD EN ACCESSOIRES SLIJPSTENEN LS-COMBINESS

LS-NATURAL

Synthetische uit twee componenten bestaande slijpsteen voor smalle bladen Te bevochtigen met petroleum of olie voor een optimaal effect Snel verwijderen van beschadigde metaalvlakken met een korrelgrootte van 180 per cm² (groene zijde van de steen) Egale afwerklaag met 400 korrels/cm² (grijze zijde)

LS-COMBINESS

8041366

1

mm.

inch

100

4

Hoogwaardige natuurslijpsteen, korrelgrootte 600 Voor het afwerken van randen van snoeigereedschappen Nat te gebruiken voor een optimaal slijpeffect Speciaal aanbevolen voor smalle bladen die nauwkeurig moeten worden gewet

75

LS-NATURAL

8224622

1

mm.

inch

70

2 3/4

40

LS-TRIANGLE

LS-PIERRE CORINDON

Synthetische slijpsteen, korrelgrootte 220 Om bladen uiterst zorgvuldig te wetten De steen kan worden bevochtigd met petroleum, olie of water

Synthetische slijpsteen, korrelgrootte 320 Professionele slijpsteen voor het hoogwaardig wetten van smalle bladen, zoals op snoeischaren Hoge afnamecapaciteit Te bevochtigen met petroleum of olie voor een optimaal effect

LS-TRIANGLE

8224653

1

mm.

inch

100

4

LS-PIERRE CORINDON 8009977

50

30

mm.

inch

100

4

50

LS-PIERRE-FAUX

SHARP-X

Synthetische slijpsteen, korrelgrootte 180 Voor het wetten van lange bladen voor ruw werk, zoals de lange snijkanten van gereedschappen zoals spaden, zeisen en bijlen Te bevochtigen met petroleum of olie voor een optimaal effect

Professioneel worlfraamcarbide wetgereedschap voor het wetten voor alle soorten bladen Uit twee componenten bestaande greep voor comfortabel gebruik Uitermate veilig met tweezijdige beschermingen om te voorkomen dat uw vingers onder de snijkant van het blad komen Twee carbideranden voor een eenvoudig en duurzaam gebruik SHARP-X-DISP: displayverpakking van 30 stuks

mm.

inch

mm.

LS-PIERRE-FAUX 8009038 1 230 9 210 SHARP-X SHARP-X-DISP

LS-6160-23

Synthetische slijpsteen, type “Carbor” korrelgrootte 220 Produceert zeer fijne oppervlakken op knipgereedschappen Kan nat of droog worden gebruikt Niet aanbevolen voor het bewerken van kleine of nieuwe bladen mm.

LS-6160-23

8041304 1

230

inch

9

170

56

8264895 10 8264901 30

100 100

inch

4 4

25 25


ONDERHOUD EN ACCESSOIRES

REINIGINGS- EN SMEERMIDDELEN SAP-X

ECO-LUBE100

Reinigingsvloeistof voor snoeibladen Verwijdert vuil en verontreinigingen en gaat corrosie tegen Om op het oppervlak van het blad te spuiten en na enige tijd weg te vegen

Natuurlijk smeermiddel voor snoeischaren Om de gereedschappen in goede staat te houden, frictie tussen onderdelen te voorkomen en een gelijkmatige snijhandeling te verrichten Aan te brengen op bouten en verbindingen g

SAP-X

8225728

6

g

75

ECO-LUBE100

57

8249434

4

128


ONDERHOUDTIPS Regelmatig onderhoud houdt de snijranden van uw Bahco snoeigereedschappen vlijmscherp. Door regelmatig te reinigen en olie aan te brengen werken ze sneller en gelijkmatiger. Een scherp blad verlaagt de werkdruk en levert zuivere zaagsneden die snel herstellen. Perfecte resultaten vereisen regelmatig onderhoud van het gereedschap. U onderhoudt uw snoeigereedschap in vier stappen:

& Reinig de bladen met SAP-X reinigingsvloeistof Wet de bladen met een steen of een carbide wetgereedschap Maak 10 bewegingen onder een hoek van 30°, te beginnen aan de onderkant van de snijkant en werk naar de bovenkant toe. Verwijder bramen met een lichte beweging langs de andere zijde. Houd de steen vlak Smeer de bladen met ECO-LUBE100 smeermiddel

SNOEIZAGEN

SNOEISCHAREN

De Bahco 4-272-06-3-2 ErgoTM zaagvijl is speciaal ontworpen voor het wetten van zaagtanden van met een vijl bewerkbare bladen.

Klem het zaagblad, met de tanden omhoog, in een bankschroef. Houd de vijl stevig in één hand en stabiliseer deze door de punt met uw andere hand vast te houden. Houd de vijl altijd horizontaal in een positie die comfortabel voelt.

TAKKENSCHAREN

90°

Buig de vijl onder een hoek en gebruik hiervoor uw hele lichaam en niet alleen de vijl. Als u de vijl gebruikt in een comfortabele en spanningsvrije positie, zult u de hoek constant kunnen houden.

HEGGENSCHAREN

Oefen 2-3 lichte tot middelzware bewegingen per tand uit. Vijl eerst aan één kant van de tand over de lengte van het blad (verplaats het blad in de bankschroef om trillingen te voorkomen). Verander vervolgens uw lichaamshouding om de andere tandzijde onder een hoek te plaatsen en herhaal de handeling over de lengte van het blad. Keer het blad in de bankschroef en herhaal de handelingen voor andere zijde.

58


ONDERHOUD EN ACCESSOIRES

HOUDERS 4750-2PP-1

PROF-H

Robuuste en naturel lederen houder voor snoeischaren Twee spleten voor bevestiging aan een riem met een max. breedte van 50 mm Hoogwaardig leder, met noppen en stiksel Stalen riemclip

Twee zakken Extra sterk 600D polyester Lederen hoed voor uw mes Handig extra zakje g

g mm

PROF-H

8158439

2

86

4750-2PP-1 *3014733

1

240x120x290

360

EAN code (*) 731415+

PROF-SEC

Praktische houder voor snoeischaar voor elke snoeihandeling Slijtvast en lichtgewicht nylon materiaal voor duurzaamheid en comfort Voorzien van extra zakje voor slijpsteen of entmes en riemlus (geschikt voor 4750-QRLB-1 & 4550-HDB-1) g

PROF-SEC 8288532

1

150

4750-KNHO-0

4750-HDB-2

Suède meshouder Geklonken voor onverwoestbare sterkte

Zware kwaliteit lederen riem met roestvrijstalen dubbele gesp Geklonken voor onverwoestbare sterkte g

g mm

mm

4750-KNHO-0

*0289462

1

200x100x50

90

4750-HDB-2 *0289486

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

4750-KNHO-1

Meshouder Geklonken versterking Roestbestendig g mm

4750-KNHO-1

*3015839

1

90x30x160

63

EAN code (*) 731415+

59

1

900x190x50

650


HOUDERS EN HANDSCHOENEN PROF-LOPP Praktische houder voor takkenschaar voor het snoeien in wijngaarden Extra zakje voor een slijpsteen, entmes of een sharp-X De houder kan om het onderbeen of in een riem worden vastgezet Slijtvast en lichtgewicht nylon materiaal voor duurzaamheid en comfort De houder is geschikt voor takkenscharen P116, P114, P16 met een lengte tot 60 cm

PROF-LOPP 8288549

1

375

1

220

4750-MPH-1

Universele houder Meetlintklem voor diverse soorten meetlinten Geklonken voor onverwoestbare sterkte Extra leren sleuf voor een pen of een kleine schroevendraaier

4750-MPH-1 *0291625 EAN code (*) 731415+

GL008

GL012

Dun PU-materiaal geeft meer gevoel en terugkoppeling Absorberend duimkussen

Verstevigde gripstukken op de vingers en handpalmen Open uiteinden bij duim, wijs- en middelvinger Absorberend duimkussen

GL008-10 *0167050 6 GL008-8 *0167043 6

10 8

72 69

GL012-10 *0167104 6 GL012-8 *0167111 6

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

GL010

Met trillingdempende kussens op de vingers en handpalmen Reflecterende streep op de achterkant Absorberend duimkussen

GL010-10 *0167098 6 GL010-8 *0167081 6

10 140 8 137

EAN code (*) 731415+

60

10 8

91 87


ONDERHOUD EN ACCESSOIRES

TREKKOORDEN 3875-ly2

3875-ly1

Max. 3 kg gereedschapgewicht (3 daN) Lengte 80 cm, volledig uitgetrokken 120 cm Niet-verwijderbare karabijnhaken De zeer sterke koppeling en de zelf-optrekkende binnenste spoel absorberen gezamenlijk schokken Zeer taai polyester Individueel trackingnummer

Max. 3 kg gereedschapgewicht (3 daN) Lengte 80 cm, volledig uitgetrokken 120 cm EĂŠn niet-verwijderbare karabijnhaak en een vaste lus met trommelslot De zeer sterke koppeling en de zelf-optrekkende binnenste spoel absorberen gezamenlijk schokken Zeer taai polyester Individueel trackingnummer

g

3875-LY1

*0191253

8

g

170

3875-LY2

EAN code (*) 731415+

*0191260

8

115

EAN code (*) 731415+

3875-ly3

3875-rl1

Max. 1 kg gereedschapgewicht (1 daN) Lengte 65 cm, volledig uitgetrokken 120 cm EĂŠn niet-verwijderbare karabijnhaak en een vervangbare lus met trommelslot De zeer sterke koppeling en de zelf-optrekkende binnenste spoel absorberen gezamenlijk schokken Zeer taai polyester Individueel trackingnummer

Max. 0,9 kg gereedschapgewicht (0,9 daN) Volledig uitgetrokken lengte 100 cm Niet-verwijderbare karabijnhaak Een vervangbare lus met trommelslot Polycarbonaat huls en spectra lijn Sluitknop aan de zijkant

g

3875-LY3

*0191284

8

g

125

3875-RL1

EAN code (*) 731415+

*0194780

1

200

EAN code (*) 731415+

3875-wl1

439000000

Max. 1 kg gereedschapgewicht (1 daN) Lengte 60 cm Polsbevestiging met trommelslot Vervangbare lus met trommelslot Zeer sterke koppeling absorbeert schokken Zeer taai polyester Individueel trackingnummer

Gebruikt voor bouwsleutels Staaldraad met PVC-coating Volledig uitgetrokken lengte 200 cm Niet-verwijderbare karabijnhaken Extra ring en koord 1 mm diameter voor bevestiging van gereedschappen Aanbevolen maximumgewicht: 10 kg g

3875-WL1

*0191291

8

g

40

439000000

EAN code (*) 731415+

*5129282

1

100

EAN code (*) 841334+

439000001

Gebruikt voor bouwsleutels Staaldraad met PVC-coating Volledig uitgetrokken lengte 150 cm Niet-verwijderbare karabijnhaken Extra ring en koord 1,7 mm diameter voor bevestiging van gereedschappen Aanbevolen maximumgewicht: 20 kg g

439000001 EAN code (*) 731415+

61

*0268788

1

130


HANDGEREEDSCHAP 8224

8224cip

Waterpomptangen ontwikkeld volgens het wetenschappelijke ERGO™-proces ISO 8976 Afwerking: Verchroomd, behandeld tegen corrosie Materiaal: Hoogwaardige staallegering ERGOTM tweecomponenten-handgrepen, thermoplastisch oppervlak voor comfortabele grip, rondom een sterke polypropyleen kern voor stijfheid Geharde klauwen, met speciale tanden voor extra grip, voor klemmen van platte en ronde vormen Instelbaar met één duimknop IP: Industriële verpakking

Waterpomptangen ontwikkeld volgens het wetenschappelijke ERGOTM -proces ISO 8976 Afwerking: Zwart, behandeld tegen corrosie Materiaal: Hoogwaardige staallegering ERGOTM tweecomponenten-handgrepen, thermoplastisch oppervlak voor comfortabele grip, rondom een sterke polypropyleen kern voor stijfheid Geharde klauwen, met speciale tanden voor extra grip, voor klemmen van platte en ronde vormen Instelbaar met één duimknop IP: Industriële verpakking

g

g

8224CIP *0103607 5

8224 *0000012 5 250 40 51 8.0 6 8.0 45 350 8224IP *0101757 5 25 40 51 8.0 6 8.0 45 350

250 40 51 8.0

6 8.0 45 350

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

2339 D

1520 d

D

C E

G

C E

F

B

D F

B

A

A

Afwerking: Zwarte epoxy-poedercoating, behandeld tegen corrosie Materiaal: Hoogwaardige staallegering, handgrepen met PVC-coating Grote hefboom voor extra gebruiksgemak Om draden in elkaar te draaien en af te knippen op bouwplaatsen (wapening) en voor het knippen van draden met gemiddelde sterkte IP: Industriële verpakking

Krachtige kniptang met exact gecentreerde snijranden Afwerking: Zwart, behandeld tegen corrosie Materiaal: Hoogwaardige staallegering, handgrepen met PVC-coating Gesmeed met snijranden voor pianodraad, harde en zachte draad De grote hefboomwerking levert etxreem goede knipresultaten met minimale inspanning De precisiesnijranden zijn bovendien inductiegehard tot 63-64 HRC

g

g

2339 D *0032792 3 220 16 28 21 1.0 3.0 21 2.5 320 2339 DIP *0103508 5 220 16 28 22 1.0 3.0 22 2.5 320

1520 D 8278922

5

205

16

33.5 17.1

8

6

3.8

300

EAN code (*) 731415+

9571

485

Verstelbare moersleutel met instelmoer aan de zijkant Normen: ISO 6787, DIN 3117, BS 6333, ASME B107.8M – 2003 en UNE 16532 Soepele beweging en nauwkeurig Hoek 15 voor betere toegankelijkheid Comfortabele anti-slip thermoplastiche greep

Timmermanshamer met antislip-slagvlak en magnetische spijkerhouder Buisvormig stalen handvat met comfortabele greep DIN 7239, GS-certificering g

9571

*0178582

5

208

27

7.5

14

g

mm

300

485

8005153

4

170

308

26

600

925

EAN code (*) 731415+

3625RM-75

484-1250

Drijfhamer met convexe (bolle) slagvlakken Handvat van hoogwaardig notenhout met rechte nerf zonder noesten DIN 6475, GS-certificering

Rubberen hamer Houten handvat g

484-1250 8005139

4

107

260

42

1250

1330

3625RM-75 *3019820 6 75 125 360 600 EAN code (*) 731415+

62 62


HANDGEREEDSCHAP

466-800

308506000

Rechthoekige aluminium waterpas met geanodiseerde afwerklaag Schokabsorberende eindkappen Permanente nauwkeurigheid van +/- 0,5 mm per meter Machinaal bewerkte oppervlakken en een basis met “V”-groef Dik profiel Grote, makkelijk af te lezen libellen Schaalverdeling met lasermarkeringen (uitsluitend indicatief)

Bouwhaak voor het aftekenen en uitzetten van hoeken

466-800

*0128310

4

g

g

mm.

800

1

2

308506000 *5035163 1

875

EAN code (*) 731415+

600 300

30

9574-200

1020

2303H0000

Voor het overbrengen van gemeten hoeken op werkstukken die u wilt zagen of bewerken U zet het blad vast met de vleugelmoer op het uiteinde, en deze dient tevens als ophangoog

9574-200 *0138197

10

Gesmeed uit één stuk Gehard Madrid-model

g

mm.

g mm

200

165 2303H0000 5091466

EAN code (*) 731415+

6

190x103

318

EAN code (*) 841334+

MW-250

Mts-5-25

Meetwiel Meetwiel met een diameter van 250 mm en een rubberen coating Instelbare hoogte voor de handgreep Neerklapbare steun Meet tot 9999,9 m Drukknop voor nulstelling

Klasse II meetlinten Roestvrijstalen lint met roestwerende coating Makkelijk af te lezen lint met nyloncoating en schaalverdeling op de achterzijde Automatische lintvergrendeling Magnetische punt g

mm.

MW-250 0125678 2

250

mm

1334 MTS-5-25 0119233 6

EAN code (*) 731415+

mm.

mm.

5

25

g

300

EAN code (*) 731415+

BE-8675

BE-9770

Set lange, zwarte, haakse schroevendraaiers voor TORX®en beveiligde TORX®-schroeven, 8 stuks De compacte tweecomponenten-houder maakt keuze van de juiste sleutel makkelijk Inhoud: TR-9 TR-10 TR-15 TR-20 TR-25 TR-27 TR-30 TR-40 Alle maten aangegeven op de houder voor makkelijk kiezen Ophangopening

Set lange, zwarte, haakse kogelkop-inbussleutels, metrisch Inhoud: 1,5 2 2,5 3 4 5 6 8 10 mm In kunststof houder Alle maten aangegeven op het deksel voor makkelijk kiezen Ophangopening g

BE-8675

30

EAN code (*) 841334+

0123872

1

g

180

BE-9770 0027712

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

63

3

355


BLTS6I

LA010

6 SMD-LED lamp 1 SMD-LED zaklamp Schokbestendig Drukvast Sterk en duurzaam IP68 200 lumen 90º verlichtingshoek 3,5 uur gebruiksduur 3 uur oplaadtijd 2100 mAh Li-ionaccu

Volledig aluminium behuizing Flexibele nek: De nek kan 360° draaien en in alle richtingen buigen Superheldere ledlamp met hoge lichtopbrengst: 30 lumen Gaat 6 uur mee AAN-/UIT-schakelaar Werkt op 2 stuks AA-batterijen (batterijen meegeleverd) g mm

g

mm.

mm

BLTS6I *0246458 15 280x55x45 380 LA010 *0125821 12 26x345x171 630 EAN code (*) 731415+

2

EAN code (*) 731415+

BLTS7P

BLTFC1 Compacte en lichtgewicht aluminium lamp 1 COB-LED lamp 1 SMD-LED zaklamp Magnetische voet Haak aan bovenzijde Flexibel handvat Mini-USB oplader IP20 180-220 lumen 2-3 uur gebruiksduur 120º verlichtingshoek 2-3 uur oplaadtijd 2000 mAh Li-ionaccu

Extra dun, ultralicht 7 SMD-LED lamp 1 SMD-LED zaklamp Magneet meegeleverd Mini-USB oplader IP20 45 lumen 4 uur gebruiksduur 90º verlichtingshoek 3 uur oplaadtijd 750 mAh Li-ionaccu g

g

mm

BLTS7P *0246410 5

mm

170x23x26 160 BLTFC1 *0246434 20 270x37x50 210

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

808050P

BE-9881 ERGOTM schroevendraaierset, 6 stuks Voor sleufschroeven en Phillips®-schroeven In een kartonnen doos

Ratelbithouder 1/4” met pistoolgeep Handgreep: Driecomponenten-handgreep voorzien van reliëf om maximaal kracht te zetten met minimale inspanning De kop van de handgreep kan zwenken en is in een hoek van 30° vast te zetten als u meer kracht wilt uitoefenen. Dat is met name van belang op plaatsen met weinig ruimte om de schroevendraaier en de hand van de gebruiker te draaien Te vergrendelen op 180° bij normaal gebruik Verwisselbare opslag voor bits met ontgrendelingsknop voor snelle toegang Handige schuiflade om 6 verschillende bits veilig op te bergen: PH 1, PH 2, PZ 1, PZ 2, plat 4,5 en 5,5 De magnetische punt houdt de bit op zijn plaats en vergemakkelijkt het wisselen van bits De karteling zorgt voor extra grip en maakt sneller draaien mogelijk (snel schroeven) Soepel werkend ratelmechanisme met drie standen: vooruit, achteruit en neutraal

g

BE-9881 *0043279

1

450

BE-8020, BE-8040 0.5x3x60, 0.8x4x100

BE-8150, BE-8155

1.0x5.5x100, 1.2x6.5x125

BE-8610, BE-8620

mm

PH1x75, PH2x100

808050P *0128105

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

64

50

1/4

135

g mm

260

270


HANDGEREEDSCHAP

SL25L

S530T

Hoogwaardige staallegering Afwerking: mat verchroomd ISO 1174 - DIN 3120 Koffer: ABS, 195x45x130 mm Inhoud, 37 stuks

Set doorsteeksleutels Afwerking: Mat verchroomd Materiaal: Hoogwaardige staallegering Koffer: High Density Polyethyleen (HDPE) Inhoud, 53 stuks g

g

mm

mm

SL25L *0256570 10 195x45x130 950

S530T *0169122 4 375x215x100 4500

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

S910

S410

1/4” en 1/2” dopsleutel- en ring-/steeksleutelset Hoogwaardige staallegering Afwerking: mat verchroomd ISO 1174 DIN 3120 Koffer: High Density Polyethyleen (HDPE) Inhoud, 92 stuks

1/4” en 1/2” dopsleutelset Hoogwaardige staallegering Afwerking: mat verchroomd ISO 1174 DIN 3120 Koffer: High Density Polyethyleen (HDPE) Inhoud, 41 stuks g

g

mm

mm

S910 *0104000 2 375x320x110 6880

S410 *3019370 2 375x320x110 2040

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

S240

SLX 17

Doppenset 1/2” Hoogwaardige staallegering Afwerking: mat verchroomd ISO 1174 DIN 3120 Koffer: High Density Polyethyleen (HDPE) Inhoud, 24 stuks

Doppenset 3/4” Hoogwaardige staallegering Afwerking: mat verchroomd ISO 1174 DIN 3120 Koffer: High Density Polyethyleen (HDPE) Inhoud, 17 stuks g

g

mm

mm

S240 *0104017 4 375x215x100 4710

SLX 17

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

*3015785

1

105x430x370

59S/31-1

7823

31-delige bitset: 30 bits en 1 magnetische bithouder met snelsluiting In kartonnen verpakking Aandrijving: 1/4” DIN 3126-C6.3, ISO 1173 Afwerking: Zinkfosfaat Materiaal: Hoogwaardige staallegering

23-delige slagsleutelset zwarte metalen opbergdoos g

g

mm

59S/31-1 *0191451

12

110x65x62

12838

mm

250

7823 *0218141 16 197x70x45 1280

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

65


Mtt151

Mtt051

Robuuste aluminium behuizing Oranje geanodiseerde afwerklaag 18 verschillende functies Roestwerende roestvrijstalen bladen Stevige opbergtas van hard canvas met riemlus

Robuuste aluminium behuizing 12 verschillende functies Roestwerende roestvrijstalen bladen Ultralicht en toch robuust

MTT151

*0120703

6

mm.

inch

150

5.8

g

320

MTT051

EAN code (*) 731415+

*0270521

6

mm.

inch

165

6 1/2

315

EAN code (*) 731415+

Sqz150003

Sqz150003-hsbl

Persmes met snelwisselmechanisme voor het blad Speciaal vakje voor 6 reservebladen

Mesbladen met haak Veilige kunststof houder met 12 bladen g

SQZ150003 *3013477

g

6

mm.

350

SQZ150003-HSBL *3015389

6

51

g

63

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

Sqz150003-sbl

Reservemessen voor Squeeze Knife SQZ150003 Standaard model Veilige kunststof houder met 12 bladen mm.

SQZ150003-SBL *3015372

1

60

g

63

EAN code (*) 731415+

Kijk voor meer handgereedschappen op onze website www.bahco.com

66


OPBERGEN VAN GEREEDSCHAP

OPBERGEN VAN GEREEDSCHAP 960100030

3100TB

3 opbergvakken Afsluitbaar

Open gereedschaptas, makkelijk en snel toegankelijk Comfortabele gevoerde draagriem en handgreep 10 interne en 11 externe zakken, meetlinkklem en waterpasriemen Waterdichte onderkant g

g

mm

mm

960100030 *5031097 1 500x210x190 4100

3100TB

EAN code (*) 841334+

EAN code (*) 731415+

1470K5

*0125364 1 600x400x400 1200

1475K8

Gereedschapswagen, 5 laden Robuuste trolley met grote inhoud Het dubbelwandig frame beschermt de geleiders en de laden tegen stoten/botsingen Met versterkingen die de spanningen op bepaalde plaatsen in de trolley verlagen Lange ladegeleiders op kogellagers met 100% openende laden Kliksysteem met palvergrendeling van de laden Sterke en veilige ronde sleutel met een centraal vergrendelingsmechanisme Wielen van 125 x 30 mm op kogellagers, met rubberen loopvlakken die geen strepen achterlaten 2 vaste wielen 2 zwenkwielen met rem Inwendige lade-afmetingen: (1 x) 543 x 445 x 53 mm (2 x) 543 x 445 x 118 mm (2 x) 543 x 445 x 184 mm h mm

a

b

h Kg

a mm

b

h Kg

a mm

h

g

mm

1470K5 *0136162 1 677x501x950 600 543x445xh 30 30x125 62 PJJ

PAW

a

b

h Kg

a mm

h

b

PSV

1470K serie Standaardkleuren

45 45 45 45 45 45 45 45

g

a mm

Kg

1475K8PC *0182923 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PCM *0182930 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PDG *0183302 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PEV *0182947 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PSP *0183357 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PJJ *0182961 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PAW *0182978 2 677x501x955 1100 543x445xh 1475K8PSV *0186952 1 677x501x955 1100 543x445xh

EAN code (*) 731415+

PSP

Gereedschapswagen, 8 laden De Lock & Go!-vergrendeling houdt de laden dicht tijdens het verplaatsen van de trolley Lange ladegeleiders op kogellagers met 100% openende laden Krasvaste lak Verkrijgbaar in verschillende kleuren Robuuste trolley met grote inhoud Het dubbelwandig frame beschermt de geleiders en de laden tegen stoten/botsingen Met versterkingen die de spanningen op bepaalde plaatsen in de trolley verlagen Sterke en veilige ronde sleutel met een centraal vergrendelingsmechanisme Wielen van 125 x 50 mm op kogellagers, met rubberen loopvlakken die geen strepen achterlaten 2 vaste wielen 2 zwenkwielen met rem Inwendige lade-afmetingen: (6 x) 543 x 445 x 53 mm (1 x) 543 x 445 x 118 mm (1 x) 543 x 445 x 184 mm

50x125 50x125 50x125 50x125 50x125 50x125 50x125 50x125

80 80 80 80 80 80 80 80

EAN code (*) 731415+

PSP

PJJ

PAW

PSV

PC

PCM

PDG

PEV

1475K serie Standaardkleuren

67


HYDRAULISCHE EN HEFUITRUSTING BH5DP1000QA

Te gebruiken in smeerkuilen en onder opgetilde voertuigen voor het veilig verwijderen, installeren en transporteren van versnellingsbakken Snelwerkend, met slechts 36 slagen op volledige hoogte dankzij de pomp met dubbele snelheid Het zadel is omkeerbaar en te voorzien van onze rubberen en stalen standaardzadels BH11500-04 & BH11500-05 (optioneel) Robuuste stalen zwenkwielen (75mm) met PU loopvlak (2 geremd) voor een lange levensduur en optimale manoeuvreerbaarheid U bedient het daalmechanisme met een voetpedaal zodat u de handen vrijhoudt voor andere taken Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS EN1494 mm

BH5DP1000QA *0270224

1

1444x759

1389

1899

1000

80

403 526

620 776

5000 10000

8 19

EAN code (*) 731415+

BH3A5000 BH3A10000

Automatisch uitschuivende assteunen De standaard komt automatisch omhoog bij het omhoog duwen van de hefboom De standaard schuift vanzelf uit dankzij een veer in de buis Houd één hand vrij TÜV-GS goedgekeurd

mm

BH3A5000 *0234653 BH3A10000 *0234660

1 1

10x540 95x690

EAN code (*) 731415+

BH730 BH750 Gecertificeerd conform 2006/42/EG Hydraulische pers met robuust gelast frame en een speciaal afgerond ontwerp Grote drukmeter, makkelijk afleesbaar op ooghoogte Schuivende en verchroomde zuiger Met schaalverdelingen om de zuiger makkelijk uit te lijnen met het te trekken onderdeel Inclusief 2 V-blokken om aan de V-zijde of aan de vlakke zijde te gebruiken Automatisch centrerende tafelpennen met verende vergrendeling Pomp met dubbele snelheid en ingebouwde overbelastingsklep Inclusief een set met 8 perspennen en een ponsplaat Alle handgrepen zijn geïsoleerd

BH730 *0235667 1 30.000 960 700 1.780 1.810 700 140 1.020 140 200 10 160 860 990 80 10 10 189 BH750 *0235674 1 50.000 1.010 770 1.835 1.855 730 173 1.013 205 280 12 200 910 1.070 90 12 12 301 EAN code (*) 731415+

BH230

BH2AC60-140

Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS EN1494 Luchthydraulische krik, 30 ton Extra grote rubberen wielen 3 zadelstukken meegeleverd: 45 mm 100 mm 250 mm Gewicht product: 95 kg Overdrukklep

BH2AC60V110

Universele zadels Voor zware toepassingen Machinaal bewerkt oppervlak mm

mm

BH230 *0264070 6 3200x880x510 360 627

30000

BH2AC60-140 *0168958 1 100x150x150 x BH2AC60V110 *0178933 1 100x150x150 x

95

EAN code (*) 731415+

EAN code (*) 731415+

68

1 1


HYDRAULISCHE EN HEFUITRUSTING

BH11500

Rolkrik met lage insteek, 1,5 ton Met extra groot afgerond voetpedaal voor gemakkelijk pompen in elke stand Dubbelwerkende zuigers beperken het aantal pompbewegingen met 50% Stofkap voor zuiger Stalen wielen met polyurethaan loopvlak Rubberen zadel Opbergvak Overdrukklep Veiligheidsklep voor het zakken ø

mm t

BH11500

*0178797 1

1.5

mm

mm

70

610

945 +/-10

119

X 190x940x415 51

EAN code (*) 731415+

BH12000

Rolkrik met lage insteek, 2 ton Met extra groot afgerond voetpedaal voor gemakkelijk pompen in elke stand Dubbelwerkende zuigers beperken het aantal pompbewegingen met 50% Stofkap voor zuiger Stalen wielen met polyurethaan loopvlak Rubberen zadel Opbergvak Overdrukklep Veiligheidsklep voor het zakken ø

mm t

BH12000

*0178803 1

2

mm

mm

70

490

790

+/-10

119

X 180x790x400 44.6

EAN code (*) 731415+

BH13000

Compacte rolkrik, 3 ton Met extra groot afgerond voetpedaal voor gemakkelijk pompen in elke stand Dubbelwerkende zuigers beperken het aantal pompbewegingen met 50% Stofkap voor zuiger Stalen wielen met polyurethaan loopvlak Rubberen zadel Opbergvak Overdrukklep Veiligheidsklep voor het zakken ø

mm t

BH13000

*0178810 1

3

mm

mm

90

552

820

+/-10

119

X 200x710x390 50.5

EAN code (*) 731415+

BH1A2500

Aluminium rolkrik, 2,5 ton 100% aluminium huis en hefarm Opbergvak Verwijderbare greep Overdrukklep Veiligheidsklep voor het zakken ø

mm t

BH1A2500 *0170555 1

2.5

mm

mm

95

485

EAN code (*) 731415+

69

740

6

120

X 800x370x200 25


BH15000A

BH11000A

De BH15000A is een rolkrik van 5 ton en de BH110000A is een rolkrik van 10 ton Met groot en comfortabel pedaal om makkelijk en snel het hefpunt te bereiken, zowel van rechts als van links Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS EN1494 ø

mm t

BH15000A BH110000A

mm

mm

*0272693 1 5 150 570 1354 65 107 X 190x1394x375 89 *0272709 1 10 170 565 1354 125 150 X 2626x1260x408 145

EAN code (*) 731415+

BH6FC2000 Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS EN1494 Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS Inklapbare kraan, 2 ton Inklapbaar frame en 4 vaste posities voor de hefarm: 2000 , 1500, 1000 en 500 kg Dubbelwerkende cilinder die de helft minder pompslagen vereist Min. insteekhoogte: 130 mm Max. haakhoogte: 2640 mm Draaibare hefboom om makkelijk in alle standen te kunnen pompen “Dodeman”-veiligheidsmechanisme Overbelastingsklep Draaibare veiligheidshaak

mm

BH6FC2000

*0234639

1

1

2

1950x580x570 2000

3

1500

1000

4

500

130

+-70

168

EAN code (*) 731415+

BH5US1000

BH4

Gyroscopisch instelbaar universeel zadel met 1000 kg draagvermogen en kettingen om de versnellingsbak te bevestigen Mogelijkheid om de overbrenging in alle gewenste posities te brengen Massieve montageplaten voor zware toepassingen Past op de versnellingsbakkrikken BH5SP500QA en BH5DP1000QA

Gecertificeerd conform 2006/42/EG + BS EN1494 Zware potkrik Gelaste constructie met dubbele afdichtingen tegen lekkages De gekromde stalen voet centreert de belasting in de as van de zuiger Werkomstandigheden: -20 tot 70 °C mm

BH5US1000 *0243174 1 340x400x420 1000

mm

BH42 BH45 BH410 BH415 BH420 BH430

12,2

EAN code (*) 731415+

*0178698 *0178704 *0178711 *0178728 *0178735 *0178780

EAN code (*) 731415+

70

1 1 1 1 1 1

185x130x110 172 225x135x120 212 230x150x145 220 240x165x150 231 250x180x170 241 270x195x185 244

372 468 483 498 521 492

5000 5000 10000 15000 20000 30000

3.95 5.05 7.56 10.12 13.32 16.11


HYDRAULISCHE EN HEFUITRUSTING

BBA12-1200

BBA1224-1700

Toepassing: Het starten van voertuigen 1200 CA aan de klemmen voor BBA12-1200 en voor BBA1224-1700 1700 CA aan de klemmen bij 12 V; 900 CA bij 24 V Nieuwe AGM-accu: 15-20% krachtiger dan de vorige AGM-accu Dubbel waarschuwingssysteem voor verkeerd om aansluiten Sterke en duurzame rotomold-behuizing met comfortabele tweecomponenten handgreep Dubbel geïsoleerde. dikke koperen kabels voor optimale geleiding en lage verliezen Krachtige, duurzaam geïsoleerde messing klemmen met inwendige overbrugging Verlichte voltmeter Poka-yoke aan-/uitschakelaar 12 V uitgang / 500 A interne zekering Eenvoudig controlesysteem voor interne zekeringen Externe intelligente elektronische oplader Laadstatus-controlelampje op oplader mm2

BBA12-1200 *0254330 BBA1224-1700 *0254347

1 1

12 1200 12 V 12/24 1700/900 12 V

5 10

28 28

35 50

1.85 1.85

-25<ºC<70 -25<ºC<70

4 4

210 210

45 45

500 500

17 30

EAN code (*) 731415+

BBC620

Acculader en starter Toepassing: - Automatische acculader en starter 12/24V éénfase 230V Acculader en starter voor oplaadbare elektrolyt-accu’s (natte accu’s, CA, Pb en AGM) met een accuspanning van 12/24V en voor het starten van diverse soorten auto’s, bestelwagens en lichte vrachtwagens Kenmerken: Normaal laden of snelladen (Boost) naar keuze Snelle start Weergave van laad- en startstroom Beschermd tegen overbelasting, kortsluiting en verkeerd om aansluiten Nominale capaciteit: 20/1000Ah voor BBC420 en 20/1550Ah voor BBC620 Timer voor het instellen van de timer-boost op de BBC620(0-60’)

mm

BBC620

*0243242

1

230

50/60

12-24 V

2-10

90

70

570

20/1550

325x465x730

26

EAN code (*) 731415+

BP815K1

BP817

Slagmoersleutelset 1/2” Geleverd in een stevige kunststof koffer Schuimrubberen inlegvak past in het Bahco T-module opbergsysteem T12 Bevat: 1 stuks BP815 slagmoersleutel 1/2” Slagdoppen: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 21, 22 en 24 mm 1/4” schroefverbindingsstuk (mannelijk)

Slagmoersleutel 3/4” Samengestelde behuizing Twin hammer-mechanisme Vermogensregelaar Draaibare aansluiting Luchtuitlaat in de handgreep mm.

BP815K1 *0181957 1 1/2” 6.3 1/4” 10 130 320-620 825 7,000 1,150 84 5 192 1.95 BP817 *0134016 1 3/4” 6.3 3/8” 10 190 340-950 1,800 4,500 970 88 4.30 245 3.95 EAN code (*) 731415+

71


GARANTIE

1. Al het handgereedschap in de catalogus wordt aangeboden met een levenslange garantie; deze garantie geldt voor materiaal- en fabricagefouten gedurende de normale levensduur van het betreffende gereedschap. “Levensduur” wordt gedefinieerd als de veronderstelde periode waarin het gereedschap bij normaal gebruik en onder normale omstandigheden blijft functioneren. 2. Elektrische gereedschappen, pneumatische gereedschappen en meetgereedschappen van SNA Europe zijn uitgesloten van punt 1; voor elk hiervan wordt een apart garantiebewijs meegeleverd waarin de specifieke garantievoorwaarden worden vermeld. De producten zijn ontwikkeld en gefabriceerd voor professioneel gebruik. De garantieperiode is één jaar (12 maanden) voor professioneel gebruik en twee jaar (24 maanden) voor privégebruik. De garantieperiode gaat in op de datum van aankoop. Deze datum moet worden geverifieerd aan de hand van de factuur of een ander document dat rechtsgeldig is. 3. Een defect product wordt gerepareerd of vervangen door een ander of een nieuw exemplaar. SNA Europe is niet aansprakelijk voor transportkosten voor kosten of vervanging door een ander of nieuw exemplaar. 4. Producten die niet correct zijn gebruikt en/of onderhouden, of die zijn versleten als gevolg van oneigenlijk gebruik dan wel hebben geleden onder het ongeoorloofd aanbrengen van aanpassingen, zijn van deze garantie uitgesloten. 5. Garantieaanspraken moeten worden gedaan binnen de garantieperiode. Hiervoor moet het desbetreffende gereedschap in zijn geheel, vergezeld van een aankoopbewijs met aankoopdatum en productaanduiding, worden afgeleverd bij of verstuurd aan de winkel of distributeur. 6. Vervanging of reparatie van het product zal zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Bij ontvangst van het vervangen of gerepareerde product wordt de klant gevraagd de conformiteit te bevestigen. Vervangingen en reparaties die zijn verricht krachtens de garantie, houden geen verlenging of vernieuwing van de garantieperiode van het gereedschap in.

72


Deze catalogus omvat ons huidige productassortiment. Er vinden echter voortdurend wijzigingen in het assortiment en aanpassingen m.b.t. vorm, vormgeving, design en toepassing plaats. Hiervoor is geen speciale aankondiging vereist. Afbeeldingen en tekeningen zijn zo nauwkeurig mogelijk vervaardigd. Voor de doeleinden van de catalogus kunnen ze echter afwijken van de eigenlijke producten, hetgeen ook geldt voor de technische specificaties. Gewichtsindicaties moeten worden opgevat als benaderingen van nettogewichten en dienen hoofdzakelijk voor de berekening van vracht- en verzendkosten. Deze catalogus vervangt alle voorgaande specificaties en assortmentlijsten. Het intellectuele eigendom van deze catalogus berust bij SNA Europe. Uittreksels, herdrukken of kopieĂŤn van de inhoud zijn slechts toegestaan met onze toestemming. 2015

73


 AP-234-F AP-3M AP-5M BBA12-1200 BBA1224-1700 BBC620 BE-8675 BE-9770 BE-9881 BH110000A BH11500 BH1A2500 BH12000 BH13000 BH15000A BH230 BH2AC60-140 BH2AC60V110 BH3A5000 BH3A10000 BH410 BH415 BH42 BH420 BH430 BH45 BH5DP1000QA BH5US1000 BH6FC2000 BH730 BH750 BLTFC1 BLTS6I BLTS7P BP815K1 BP817 ECO-LUBE100 FCP-1.8-810 FCP-2.3-860 FFSS-1.5-900FG FGS-1.0-600 FGS-1.25-700 FGS-1.6-810 FGS-1.8-810 FP-3M FS-5 FS-7.5 FS-8 GL008-10 GL008-8 GL010-10 GL010-8 GL012-10 GL012-8 GS-180-F GS-76 GS-76-SPRING-L HFGPS-0,7-400FG HGPS-0.6-360 HGPS-0.8-380 HGPS-1.0-400 HUS-0.6-380 HUS-0.8-500 HUS-1.0-650 K-AP-1 K-GP-1 LA010 LS-6160-23 LS-COIN 19 CM LS-COIN 26 CM LS-COMBINESS LS-MASSE-4 LS-MASSE-4FG LS-MASSE-TR-4FG LS-MERLIN-2.5 LS-MERLIN-2.5FG LS-NATURAL LS-PIERRE CORINDON LS-PIERRE-FAUX LS-TRIANGLE MCP-2.5-810

7311518289027 7311518152062 7311518152079 7314150254330 7314150254347 7314150243242 7314150123872 7314150027712 7314150043279 7314150272709 7314150178797 7314150170555 7314150178803 7314150178810 7314150272693 7314150264070 7314150168958 7314150178933 7314150234653 7314150234660 7314150178711 7314150178728 7314150178698 7314150178735 7314150178780 7314150178704 7314150270224 7314150243174 7314150234639 7314150235667 7314150235674 7314150246434 7314150246458 7314150246410 7314150181957 7314150134016 7311518249434 7311518123970 7311518123994 7311518275884 7311518123796 7311518123802 7311518123819 7311518123826 7311518168612 7311518266455 7311518266479 7311518266462 7314150167050 7314150167043 7314150167098 7314150167081 7314150167104 7314150167111 7311518275488 7311518010782 7311518332952 7311518275877 7311518123680 7311518123697 7311518123703 7311518123659 7311518123666 7311518123673 7311518030117 7311518030131 7314150125821 7311518041304 7311518031077 7311518333041 7311518041366 7311518012014 7311518275891 7311518281106 7311518012069 7311518281113 7311518224622 7311518009977 7311518009038 7311518224653 7311518124052

2 1 1 1 1 1 1 3 1 1 1 1 1 1 1 6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 20 15 5 1 1 4 4 2 4 4 4 4 4 1 10 10 10 6 6 6 6 6 6 6 6 1 4 4 4 4 4 4 4 10 10 12 1 4 4 1 2 2 2 2 2 1 30 1 1 2

35 35 35 71 71 71 63 63 64 70 69 69 69 69 70 68 68 68 68 68 70 70 70 70 70 70 68 70 70 68 68 64 64 64 71 71 57 50 50 50 49 49 50 50 35 45 45 45 60 60 60 60 60 60 41 41 41 49 49 49 49 49 49 49 44 44 64 56 52 52 56 52 52 52 51 51 56 56 56 56 51

MES-3.0-900 MES-3.5-900 MES-3.5-900FG MTS-5-25 MTT151 MTT051 MW-250 P108-20-F P108-23-F P1-20 P1-23 P11 P110-20-F P110-23-F P114-SL-40 P114-SL-50 P114-SL-60 P116-SL-40 P116-SL-50 P116-SL-60 P116-SL-70 P121-18-F P121-20-F P121-23-F P123-19-BULK15 P123-19-BULK30 P123-19-BULK56 P126-19-F P126-22-F P127-19-BULK30 P128-19 P128-19-BULK30 P129-19-BULK30 P130-F P138-22-F P140-F P160-SL-60 P160-SL-75 P160-SL-90 P16-40 P16-40W P16-50-F P16-60-F P172-SL-85 P19-80-F P20 P262 P263 P264 P266 P267 P268 P269 P270 P272 P274 P276 P277 P278 P280-SL-80 P3-20-F P3-23-F P34-27A-F P34-37 P51-F P51H-SL P51-SL P5-20-F P5-23-F P54H-SL-20 P54H-SL-25 P54-SL-20 P54-SL-25 P57-25-F P57-25-W-F P59-25-F P64-20 P64-20-BULK12 P74 P75 PG-01-F

74

7311518123864 7311518123871 7311518281120 7314150119233 7314150120703 7314150270521 7314150125678 7311518275518 7311518275525 7311518044572 7311518332501 7311518009076 7311518275532 7311518275549 7311518301149 7311518301156 7311518301163 7311518301101 7311518301118 7311518301125 7311518301132 7311518275662 7311518275631 7311518275648 7311518226251 7311518218218 7311518240202 7311518275297 7311518275303 7311518199333 7311518160814 7311518172329 7311518172336 7311518333980 7311518301279 7311518275372 7311518301170 7311518301187 7311518301194 7311518013479 7311518043049 7311518301286 7311518276461 7311518301200 7311518275365 7311518009281 7311518299286 7311518299262 7311518299279 7311518299293 7311518299309 7311518299316 7311518299323 7311518299330 7311518299354 7311518299347 7311518299361 7311518299378 7311518299385 7311518301330 7311518275259 7311518275266 7311518275464 7311518002787 7311518275426 7311518301224 7311518301217 7311518275273 7311518275280 7311518301262 7311518301255 7311518301248 7311518301231 7311518301293 7311518301309 7311518275655 7311518288174 7311518288204 7311518124076 7311518124083 7311518329334

2 2 2 6 6 6 2 2 2 5 5 6 2 2 2 2 2 2 2 2 2 6 6 6 15 30 56 6 6 30 6 30 30 6 6 2 2 1 1 2 2 2 2 1 1 6 10 10 10 10 10 10 10 10 5 5 5 5 5 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 4 4 5 1 12 1 1 6

51 51 51 63 66 66 63 10 10 10 10 44 10 10 21 21 21 21 21 21 21 11 11 11 17 17 17 11 11 17 17 17 17 22 11 22 21 21 21 21 21 21 21 21 21 44 47 47 47 47 47 47 47 47 46 46 46 46 46 21 10 10 34 34 39 39 39 10 10 39 39 39 39 39 39 40 11 11 41 41 11


 PG-03-L PG-12-F PG-17-F PG-18-45-F PG-18-60-F PG-19-F PG-56-F PG-57-F PG-72 PG-L2-F PG-M2-F PG-R-M2-F PG-S1-F PH-6604-1P PH-6604-25 PROF-H PROF-LOPP PROF-SEC PX-L2 PX-L3 PX-M1 PX-M2 PX-M2-L PX-M3 PXR-L2 PXR-M1 PXR-M2 PXR-M2-L PXR-M3 PXR-S1 PXR-S2 PX-S1 PX-S2 R1068 R1071 R1075-BULK50 R112PG R113PG R114PG R115V R115V-BULK14 R116V R116V-BULK36 R119V R122PG R123PG R124PG R133PG R137E R141P R142P R143PV-BULK50 R143PVCB R144PV R146VC R147V R160A R16V R16V-BULK14 R166V R181P R1269P-BULK50 R211P R211P-BULK80 R214SL R216SL R221P R221P-BULK50 R223P R223P-BULK80 R260A R300P R303P R318V R328V R337E R341P R372H R380A R403P R415V

7311518242855 7311518328122 7311518324629 7311518299033 7311518288853 7311518295936 7311518288938 7311518295943 7311518242534 7311518269746 7311518269715 7311518269722 7311518327743 7311518152819 7311518141134 7311518158439 7311518288549 7311518288532 7311518233853 7311518233860 7311518233815 7311518233822 7311518240714 7311518233839 7311518233914 7311518233877 7311518233884 7311518240738 7311518233891 7311518240677 7311518240684 7311518233785 7311518233792 7311518044398 7311518222918 7311518220495 7311518010058 7311518044374 7311518010065 7311518243210 7311518288341 7311518010164 7311518159924 7311518029487 7311518010072 7311518044381 7311518010089 7311518328252 7311518011574 7311518288235 7311518010126 7311518240837 7311518255633 7311518291075 7311518046545 7311518044909 7311518201821 7311518254513 7311518288334 7311518328085 7311518296087 7311518240820 7311518234027 7311518252212 7311518301392 7311518301408 7311518229412 7311518240653 7311518237554 7311518240646 7311518201814 7311518234034 7311518234157 7311518029500 7311518296056 7311518011598 7311518011529 7311518235406 7311518000066 7311518234164 7311518243241

6 6 2 2 2 2 2 2 4 2 2 2 2 15 25 2 1 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 1 50 1 1 1 1 14 1 36 1 1 1 1 1 1 1 1 50 1 1 1 1 1 1 14 1 1 50 1 80 1 1 1 50 1 80 1 1 1 1 1 1 1 18 1 1 1

11 11 22 22 22 22 40 40 29 11 11 11 11 55 55 59 60 59 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 12 17 17 12 12 12 23 23 23 23 23 12 12 12 & 34 34 34 12 12 & 34 23 23 23 40 & 41 40 23 23 23 23 23 13 12 12 23 23 12 12 12 12 23 12 12 19 & 23 23 34 13 23 23 12 23

R427AE R430V R437E R438P R438P-BULK50 R440V R444V R463P R474P R500P R503P R515VS R516V R519V R600P R603P R615V R619V R660V R716VCB R772V R773V R801P R802P R803P R804P R811P R812P R813P R815P R900P R901P R902P R903P R904P R905P R905P-BULK50 R906P R906P-BULK50 R907P RT821P RT822P RT823P RT824P S240 S410 S530T S910 SAP-X SB-2444 SE-15-24 SE-15-30 SE-15-30-23 SE-15-32 SE-15-36 SE-15-36-23 SE-16-21 SE-16-21-23 SHARP-X SHARP-X-DISP SH-FCP-860 SH-FCS-810 SH-FCS-860 SH-FGS-600 SH-FGS-700 SH-FGS-800 SH-HFGPS-400FG SH-HGPS-360 SH-HGPS-380 SH-HGPS-400 SH-HUS-380 SH-HUS-500 SH-HUS-650 SH-MCS-800 SH-MES-900 SH-MES-900FG SH-MES-F-900 SH-SUS-800 SL25L SLX 17 SQZ150003

75

7311518176068 7311518243265 7311518011611 7311518229429 7311518240660 7311518254544 7311518243340 7311518223908 7311518011536 7311518234041 7311518234171 7311518046514 7311518200824 7311518029517 7311518240783 7311518240790 7311518010119 7311518029494 7311518210281 7311518255497 7311518301385 7311518324414 7311518234126 7311518234133 7311518234140 7311518240806 7311518234058 7311518234065 7311518234072 7311518240752 7311518234188 7311518234195 7311518234201 7311518234218 7311518234225 7311518234232 7311518252250 7311518234249 7311518252267 7311518234256 7311518242237 7311518234102 7311518234119 7311518240776 7314150104017 7314153019370 7314150169122 7314150104000 7311518225728 7314150189250 7311518029838 7311518029821 7311518029845 7311518249168 7311518141202 7311518258276 7311518029807 7311518273934 7311518264895 7311518264901 7311518324421 7311518140540 7311518140557 7311518140649 7311518140656 7311518140663 7311518282301 7311518140618 7311518140625 7311518207618 7311518140502 7311518140519 7311518140526 7311518140595 7311518140601 7311518282318 7311518141554 7311518140809 7314150256570 7314153015785 7314153013477

1 1 1 1 50 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 50 1 50 1 1 1 1 1 4 2 4 2 6 1 5 5 5 5 5 5 5 5 10 30 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 10 1 6

34 23 34 12 12 23 & 40 40 12 13 12 12 23 & 40 23 & 40 23 12 12 23 23 23 23 23 23 13 13 13 13 13 13 13 13 12 13 & 23 13 13 13 12 12 12 12 12 13 13 13 13 65 65 65 65 57 44 37 37 37 37 37 37 37 37 56 56 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 53 65 65 66


 SQZ150003-HSBL SUS-2.0-800 W-S-1.5 W-S-2.0 W-S-2.5 W-T-2.0 10-21-51 10-24-23 10-24-51 10-30-23 10-30-51 1446 1470K5 1475K8PC 1475K8PCM 1475K8PDG 1475K8PEV 1475K8PSP 1475K8PJJ 1475K8PAW 1475K8PSV 1520 D 166-6-16-2.5-12 166-6-16-2.5-2 167-8-21-3.2-12 168-6-3.2-1P 168-6-3.2-3P 168-6-3.5-1P 168-6-3.5-3P 168-8-4.0-1P 168-8-4.0-3P 168-8-4.0-6 168-8-4.5-1P 168-8-4.5-3P 168-8-4.5-6 168-8-4.8-1P 168-8-4.8-3P 168-8-4.8-6 168-8-5.2-1P 168-8-5.2-3P 168-8-5.2-6 168-8-5.5-1P 168-8-5.5-3P 168-8-5.5-6 168-8-6.3-1P 168-8-6.3-3P 168-COMBI-4.0 168-COMBI-4.8 168-COMBI-5.5 168-COMBI-4.0-6922 168-COMBI-4.8-6920 168-COMBI-5.5-6924 2303H0000 23-15 23-21 23-24 23-30 23-32 23-36 2339 D 2339 DIP 2444 308506000 3100TB 331-15-23 331-21-51-KP 332-21-51 333 333-5 339-6T 340-6T 349 3625RM-75 383-6T 384-5T 384-6T 385-6T 386-6T 3875-LY1 3875-LY2 3875-LY3

7314153015389 7311518123451 7311518140816 7311518140823 7311518140830 7311518140847 7311518229344 7311518229368 7311518229351 7311518229382 7311518229375 7314150128631 7314150136162 7314150182923 7314150182930 7314150183302 7314150182947 7314150183357 7314150182961 7314150182978 7314150186952 7311518278922 7311518021979 7311518209698 7311518021986 7311518152338 7311518152413 7311518152345 7311518152420 7311518152352 7311518152437 7311518217419 7311518152369 7311518152444 7311518217426 7311518152376 7311518152451 7311518217433 7311518152383 7311518152468 7311518217440 7311518152390 7311518152475 7311518217457 7311518152406 7311518152482 7311518209667 7311518209674 7311518209681 7311518209612 7311518209643 7311518209650 8413345091466 7311518274665 7311518012274 7311518003852 7311518003869 7311518003876 7311518003883 7314150032792 7314150103508 7311518286750 8413345035163 7314150125364 7311518274658 7311518003814 7311518229337 7311518005832 7311518005849 7311518128371 7311518002008 7311518018924 7314153019820 7311518128876 7311518159795 7311518002039 7311518002053 7311518152017 7314150191253 7314150191260 7314150191284

1 2 4 4 4 4 5 5 5 5 5 15 1 2 2 2 2 2 2 2 1 5 12 5 12 12 12 12 12 12 12 6 12 12 6 12 12 6 12 12 6 12 12 6 12 12 1 1 1 1 1 1 6 10 10 10 10 10 10 3 5 15 1 1 5 5 5 5 10 4 4 4 6 4 4 4 4 4 8 8 8

66 51 52 52 52 52 37 37 37 37 37 44 67 67 67 67 67 67 67 67 67 62 55 55 55 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 54 63 36 36 36 36 36 36 62 62 44 63 67 37 37 37 37 36 31 31 29 62 31 31 31 31 31 61 61 61

3875-RL1 3875-WL1 396-BLADE-1P 396-HP 396-HP-BLADE 396-JS 396-JS-BLADE 396-JT 396-JT-BLADE 396-LAP 4124-JT-H 4128-JT-H 4-153-08-1-2 4211-11-6T 4211-14-6T 4212-11-6T 4212-14-6T 4-272-05-3-2 4-272-06-3-2 439000000 439000001 4400-11 4400-11-BULK 4400-14 4400-14-BULK 4420-11 4420-11-BULK 4420-14 4420-14-BULK 466-800 4724-JT 4728-JT 4750-2PP-1 4750-HDB-2 4750-KNHO-0 4750-KNHO-1 4750-MPH-1 484-1250 485 51-21 51-24 5124-JS-H 5128-JS-H 51-30 51-32 51-36 5724-JS 5728-JS 59S/31-1 7823 808050P 8224 8224CIP 8224IP 9210 9210-1 9210-10 9210-1060177 9210-1060238 9210-11 9210-1230219 9210-1230193 9210-1230235 9210-1320281 9210-1330110 9210-1590103 9210-1640141 9210-1640142 9210-1690148 9210-1700118 9210-1710265 9210-1710266 9210-1720100 9210-1730107 9210-1770106 9210-1830137 9210-20 9-486-C-10 9-486-C-1P 9571 9574-200 960100030

76

7314150194780 7314150191291 7311518330613 7311518152284 7311518156404 7311518223250 7311518223267 7311518168056 7311518168063 7311518172367 7311518267803 7311518267810 7311518000707 7311518152000 7311518128883 7311518002060 7311518002077 7311518201500 7311518001025 8413345129282 7314150268788 7311518200596 7311518200633 7311518200602 7311518200640 7311518200619 7311518200657 7311518200626 7311518200664 7314150128310 7311518265847 7311518265854 7314153014733 7314150289486 7314150289462 7314153015839 7314150291625 7311518005139 7311518005153 7311518003906 7311518003913 7311518219352 7311518219369 7311518003920 7311518003937 7311518003944 7311518216085 7311518216092 7314150191451 7314150218141 7314150128105 7314150000012 7314150103607 7314150101757 7311518278182 7311518278212 7311518278229 7311518295424 7311518295394 7311518296094 7311518295387 7311510248087 7311518295325 7311518295431 7311510255757 7311510248063 7311510248070 7311518295356 7311518295332 7311518295363 7311510263509 7311518295417 7311518295295 7311518295349 7311518295370 7311518295400 7311518278236 7311518209599 7311518209605 7314150178582 7314150138197 8413345031097

1 8 1 4 1 4 1 4 1 10 4 4 5 4 4 4 4 5 5 1 1 10 10 10 10 10 10 10 10 4 1 1 1 1 1 1 1 4 4 10 10 4 4 10 10 10 1 1 12 16 50 5 5 5 1 1 1 1 20 1 10 10 10 10 1 1 1 10 1 1 6 1 10 10 40 10 1 10 10 5 10 1

61 61 31 29 31 28 31 27 31 29 27 27 55 30 30 30 30 55 55 61 61 31 31 31 31 31 31 31 31 63 31 31 59 59 59 59 60 62 62 36 36 28 28 36 36 36 31 31 65 65 64 62 62 62 18 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 19 55 55 62 63 67

Profile for Vos Tools

Bahco tuin 2018 - Vos Tools  

Bahco tuin 2018 - Vos Tools

Bahco tuin 2018 - Vos Tools  

Bahco tuin 2018 - Vos Tools

Profile for vostools